Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Steam key

Jestli by si někdo chtěl zkusit hríčku The Stanley Parable, tak tady máte klíč na steam. Stojí to za vyzkoušení

T43BQ-WE7I4-347Z6 *3*
    • Radkaa
      Jé, to bych si ráda zahrála, škoda. *9*
      • Jack1947
        Je to 2hodinová hra (podle toho kam dojdete) stojí pár koláčů a ... a tak dále...
        • ringmancz
          ...a i tak je to pro mě (Jack) moc drahý
    • Díky
      • Ještě jednou díky. Tenhle kousek se fakt povedl. Hezky nastavené zrcadlo dnešním casual mainstreamu a jeho neuvěřitelné hlouposti.
  • PES 2016 poběží na Xbox One v rozlišení 1080p.

ehm *7*
  • Kozy
    Sakra lidi, zahrajte si Her Story, největší překvapení roku.
    • Mart9
      Já jsem to nehrál, ale od začátku je jasné, že je ta ženská vinna. Jelikož vyslýcháš jenom ji, nemůžeš zjistit, že by to byl někdo jiný, protože to bys musel vyslechnout jeho, nazdar.
      • Chim
        Nechci spoilerovat ale... nemáš tak docela pravdu.
        • Mart9
          Jelikož jsem slyšel tu spoilerovací část v podcastu Hrej o téhle hře, myslím, že vím, na co narážíš, ale dál už bych to nerozváděl.
      • Mne se libi jak jdes na veci s tim pravym selskym rozumem.
      • Tak jednoduchý to rozhodně není.
    • Dohráno *3*
    • Kdyby se to jmenovalo His Story tak o tom Grygar ani nic neřekne....

Experiment to je zajímavý ale HRU This War odf Mine to nemá. Jen to "simuluje" výslech. Navíc blbě. Ale je to levné. Doporučují to lidem zkusit.
    • nemám moc dobrou angličtinu tak by to u mě nemělo smysl
  • Serious Sam 3

Dnes jsem začal hrát SS3, je to sice jen oddechovka na trénink skillu, rychlosti, přesnosti, ale říkám si jak moc mi chybí nějaká dobrá doomovka :( Letos vůbec nemám ponětí co má vyjít, akorát příští rok Doom, velká slabota. Nebýt nového Wolfa, tak se tento žánr dal málem označit za polomrtvý, trochu mě to děsí, že nejsou ohlášeny žádné velké doomovky...
    • - double post -
    • Můžeš zkusit ,doomovku' Wrack, která je laděná do cel-shadeovýho stylu a má chytlavou hudbu, ale upřímně mě u čtvrtýho bosse přestala bavit.
    • Brutal Doom
    • no ja nedávno taky hledal hru v podobnem stylu, dokonce jsem šel až do let davno minulých a nenašel... jinak je taky otazka co si predstavujes pod takovym pojmem doomovka. protože ja bych tam klidne zaradil i codko, max payne a pod.
    • Nema nahodou vyjit nove Shadow Warrior? Na to se tesim dost, obe puvodni hry sou skvely.
    • Vojta_Ilavsky
      Chybička se vloudila. Smazat.
  • langustyn
    Marek Rosa v DVTV...
    http://video.aktualne.cz/dvtv/cil-umele-inteligence-fungovat-lepe-nez-lidi-rika-vyvojar/r~e497347231ec11e5b1d8002590604f2e/
  • Radkaa

Life is Strange

Zítra 4. epizoda. *4*
  • Co říkáte na Rocket League?
    • Ronox
      Peckaaaaaaa. Konec hlášení *1*
      • takový nová trackmania
  • Seznam skladeb, které naleznete ve hře NBA 2K16. (+ Spotify playlist)

Tak je to oficiální, jsem starej dědek.
    Z celého soundtracku mi nic ani matně neříká.
    • Vojta_Ilavsky
      Mě jo, a je to docela zajímavej soundtrack. Jenom nechápu co tam dělá trap spolu s nějakým pos*anym ambientním elektrem nebo co to je. To se prostě k černýmu basketu nehodí. A bez těch velkejch jmen který to tam kazí by to bylo lepší(Fergie, OneRepublic, Imagine Dragons, Selena Gomez, Zedd, Calvin Harris, John Newman). Basket je prostě nigga sport.
      • Ronox
        Nigga pls.
  • MickeyMutant

Luhanský Battlefield

Separatisti na východě Ukrajiny mají rádi třetí Battlefield. "Objevili" skrýš amerických zbraní, ale protože jsou pitomí jak malovaný sáně, tak ty napodobeniny okopírovali ze své oblíbené videohry.

http://globalvoicesonline.org/2015/07/23/internet-spots-luhansk-militants%E2%80%B2-battlefield-3-fakes/

http://kotaku.com/pro-tip-dont-copy-battlefield-3-stingers-1719695507

https://meduza.io/en/lion/2015/07/23/ukrainian-rebels-make-fake-video-using-weapons-from-the-game-battlefield-3
    • Tilwaen
      Zpropadení imperialisti! Beztak tam nachystali léčku, aby ponížili pracovitého luhanského dělníka, který v potu tváře bere do svých rukou spravedlnost v boji s neurvalou kapitalistickou mocností. Taková zpátečnická ideologie!
    • Lukyz
      To jsou takový blbci, že to snad ani není možný *1* *1* *1*
      • Jack1947
        Naopak jsou celkem chytří... to je geniální plán... i když no, néúplně bezchybný... *7*
  • MickeyMutant

Hulk Hogan byl za svá rasistická prohlášení vyhozen ze sestavy zápasníků WWE 2K16.

WWE zápasník a mluví jako dlaždič? To je děs, kdo by to čekal. Nejdřív jeden wrestler zavraždí manželku se synem, teď jiný dokonce vypustí z úst slovo, na které se nesmí pomyslet. Sodoma + Gomora. Pro těch pět lidí, co to u nás hraje, to bude strašlivá rána.
    • Steroidova herecka byla nucena opustit telenovelu pro americky vidlaky? Jedno oko nezustane suchy.
    • Chim
      Nějak jsem to nezaznamenal, co tak strašného řekl?
      • MickeyMutant
        http://www.wrestlinginc.com/wi/news/2015/0724/598646/the-national-enquirer-releases-racist-comments-allegedly-made-by/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit