Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jazz

Rise of The Tomb Raider vyjde pro Windows 10 začátkem roku 2016, majitelé PS4 se dočkají na Vánoce 2016.

Zatímco na zdrojové stránce je to pouhá spekulace, tady se to bere jako holý fakt. *15*
    • Jack1947
      At fakt či spekulace je to ještě dříve než jsme si mysleli...
      • Jazz
        Spíš mám na mysli ten Windows 10.
        • Jack1947
          To je nahovnooo...
  • Vojta_Ilavsky
    Nemáte někdo chuť na MP či koop v AvP 2000? Ptal jsem se v r/Playdate a dostalo se mi pouze upvotů, proto se ptám tady, z přátel nikdo AvP 2000 nevlastní.
    • Klidně bych dal, jak vůbec funguje koop v AvP?
      • Vojta_Ilavsky
        Koop ani nevím jak funguje, je tam mrtvo, i přesto že je to crossplay GoGu se Steamem(jednou jsem stihl asi 10 minut deathmatche). Vzhledem k tomu že jsem si to koupil kvůli MP, tak mi je těch peněz trochu líto.
        • Já jsem ho dostal zdarma na GoG v rámci alfy GoG Galaxy. Párkrát jsem MP zkoušel, ale příjde mi moc frenetický a nepřehledný. Za to coop by nemusel být špatnej.
          • Vojta_Ilavsky
            Na GoGu nejdou přidávat přátelé podle nicku, jak se domluvíme, jestli teda chceš a máš čas?
  • Má smysl kupovat Broadwell CPU? Nahradilo to předchozí generaci? Třeba 5675C je drahé a kromě lepší integrované grafiky a podpory nějakého videa...starší i5 je asi pořad lepší na hry a běžnou práci..
    • nie, ak mas aspon trosku drahsi intel procesor kupeny za poslednych 5 rokov, neoplati sa
  • Máte tip na nějakou dobrou akční hru (střílečku)? Může být i starší (ale ne víc jak cca pět až osm let).
    • Spec Ops: The Line

pokud jsi nemyslel jen FPS
    • Mart9
      Homefront
    • Draken69CZ
      Black Mesa, remaster Quake I-II, Duke Nukem Forever
    • Inquisitor
      Wolfenstein The New Order
    • Vojta_Ilavsky
      Call of Juarez: Gunslinger nebo jak se to jmenuje, jako celek na mě působila skvěle, zábavná hra.
  • Thorleif_cz
    Might & Magic VI: The Mandate of Heaven na Uplay
    UP1-4DCF-BF4A-4F4D-2378
  • ringmancz

znovuvydávání starých her

Včera se v podcastu řešil NOLF, tak jsem se díval, proč se nedá digitálně koupit. Firma, která už předělala System Shock 2 a Wizardry (Night Dive Studios), dokonce měla zdrojáky k oběma dílům, ale pak začali řešit práva na hru (který se rozutekly do tří firem) a zjistili, že ani jedna z nich neví, co přesně vlastní a jestli vůbec něco, protože smlouvy nemají digitálně a asi se jim nechtěji prohledávat archivy.
    Warnerům nabídli, že tu hru upraví, aby šla na současných PC a zaplatí jim za použití licence, a ti by potom dostávali část zisků. Potom z nich vypadlo, že nemají zájem. Což nechápu. Nic by je to nestálo a ještě by na tom vydělali. A celkově nechápu, proč takhle nevychází více starých her v digitálních distribucích. KotOR II je po patchi v top 10 na steamu. Dneska je pohodlná doba, takže se nikdo nebude trápit s kupováním bazarovek.
    závěr: Night Dive sice vlastní značku NOLF, ale ne hru, takže na to kašlou.
    Full story: http://kotaku.com/the-sad-story-behind-a-dead-pc-game-that-cant-come-back-1688358811
    • solomon.short
      safra, dostal jsem silenou chut si NOLF zase zahrat... *14*
    • ZvacA
      Asi lze souhlasit s tím závěrem v článku, že tam není moc lákavá perspektiva pro ty které vydavatele, ale na druhou stranu alespoň tedy digitálně doplnit trh aktuální nabídkou další řadou starších a na dnešní systémy fungujících her, taky si myslím, že by to nemusel být rozhodně krok vedle. Zvlášť, když plno jiných to umožňuje. V nějaký ten přihozený peníz a zájem bych taky klidně věřil. Já osobně bych třeba s chutí určitě sáhnul po prvních dvou dílech Soldier of fortune (což je stejná voda jako v případě NOLF) nebo celou sérii Sudden striku, hlavně úplně první díl. Fyzicky věci už prakticky u nás k nedostání. Je to škoda.
    • ringmancz
      Teď třeba hraju Metal Gear Solid na PC, protože vypadá o chlup líp, než na PS3. Proč není na steamu i s dvojkou? Kdy jindy to tam vydat, než při návratu série na PC? Jede mi to v pohodě, hraju bez problémů na gamepadu a když to prodávají na PS Store, tak tam žádnej problém s právama být nemůže.
  • Life Is Strange Ep. 4

4. epizoda Life Is Strange vyjde v úterý 28. července: https://twitter.com/LifeIsStrange/status/624192483665268737
    • Dík za správu,už jse nemůžu dočkat.
  • ringmancz

pravda vyplula na povrch

http://www.washingtonpost.com/news/the-intersect/wp/2015/07/20/men-who-harass-women-online-are-quite-literally-losers-new-study-finds/?tid=sm_fb
    • logicke, holky hru vetšinou kazí a ten kdo kritizuje se logicky místo hry venuje spíš organizaci ostatních, proto ma horší vysledky.
    • Inquisitor
      To je stejný všude. Třeba v práci taky většinou držkujou nejvíc ty co umí největší hov... a ti co umí v klidu poradí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit