Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ

Veselá otázka na páteční podvečer

Tak když je venku tak pěkně přecházíte na jiný koníček než hraní her?
    • homeles8
      Já hraju furt na el. kytaru, ať je jak chce. Hry hraju když jsem unavenej, bolí mě ruce, nebo už nevim, co bych hrál.
    • Já upravuji Mafii 1. Není to paření. :D Je to tvorba města a scriptů.
    • Lukass
      V hokne pri svarovani je fakt super takze dojdu dom a hraju Zaklinace, tak to dlam uz tyden a pekne sem pokrocil.
      Ale dneska mam sportovni den, zachvilku du behat, pak schody, hodku cviceni a odpoledne nohejbal :-)
    • Jack1947
      Byli jsme kousek od nás v přírodním koupališti, jinak občas "modelařím"...
      • Ja sa tiež rád venujem kvalitným modelom *3*
      • Draken69CZ
        RC modely nebo jen na poličku?
        • Jack1947
          Modely, na poličku fakt ne to možná před lety když jsem byl malý *1* , spíš jen ovládám, mechanika mi dělá táta, já jsem na manuální práci docela levý (úplně) takže bych to moc nezmáknul i když on létá víc jak já sa mně to už trochu omrzelo... jinak to je nákladný koníček no ale ... když to nškoho baví že, ostatně to je pc taky a tohle je navíc venku.
    • 38 stupnu není "pekne". idealni se zavrit v klimatizovane mistnosti a parit
    • Lukyz
      Jihoměstská 12° na zahrádce, další oblíbená kratochvíle *1*
  • Lukyz

Video: 45 minut záběrů z PS4 verze Assassin's Creed: Syndicate.

Jít se zelenou palicí před zelený plátno *7* -> Ubisoft *1*

Jinak mi to přijde jako Unity s buřinkou a liduprázdnými ulicemi.
    • No teda laguje jim to jako svin, ale jinak souhlasim vypada to jako unity nebo vzasade jakykoli AC co kdy vysel. Proste furt to samy.
  • Veskoslav

Total War: Warhammer

https://www.youtube.com/watch?v=q9O0aP6dDM8

Jestli to vyjde, tak věřím, že to bude nejlepší hra ze série Total War:)
    • Vypada to pekne, ale po zkusenostech s rome 2 jsem trosku skepticky k technickym kvalitam a vubec, z hratelnosti tam neni nic. Alespon nejaky gameplay ukazku by to chtelo.
      • Veskoslav
        Já právě počkám po recenzích a ohlasech.
    • mnamka
      len ten pohyb mi prisiel ako v hobbitovi pri 48fps, take divne to je
  • Veskoslav

GoW 3 PS3 vs PS4

https://www.youtube.com/watch?v=sEosAKFvKLk
  • Lukyz

Randy Pitchford opět obhajuje Aliens: Colonial Marines

A opět jsou to zase hrozný kecy...

http://www.ign.com/articles/2015/07/17/randy-pitchford-address-alien-colonial-marines-claims?
    • Veskoslav
      Ta hra byl propadák, takže si to musí nějak obhájit aspoň sám před sebou.
  • Chim

Prison Architect

Chci se zeptat, jakou zkušenost máte s hrou Prison Architect? Hlavně tedy pokud jde o vývoj hry, jakým to jde tempem, jak moc je to zabugované a kdy očekáváte že by reálně mohla být plná verze.

Zatím jsem hrál jen pár hodin na torrent-verzi a ta mi přišla celkem ok. Chci si to koupit ale odrazuje mě, že je to zatím jen alpha a že vývoj trvá tak dlouho.
    • Chim
      Oukej, díky za názory. Dám na vás a půjdu do toho.
    • Jako plná by měla vyjít ještě letos, nejspíš před vánoci. Updaty jsou jednou za měsíc. Bugy jsou, ale je jich málo, už jsem nahrál hodně hodin a s každým update se k tomu rád vracím.
      • Mam to dost obdobne, porad tam pridavaji nove veci a vzdycky se jednou za par verzi k tomu rad vratim.
    • Je super sledovat jak vezeni roste a co se tam deje ale nakonec jsem postavil jedno funkcni vezeni a od te chvile me to prestalo bavit.
    • Ta hra už by klidně mohla být dávno vydaná, ale vývojáře to asi pořád baví a lidi to kupují, tak přidávají pořád další a další věci. Update je myslím každý měsíc a vždycky přidají něco nového. Na bug jsem snad ještě nenarazil a celkově je to prakticky dodělané, snad kromě úvodní obrazovky a nějakého toho UI zpracování. Jinak je to skvělá hra, vřele doporučuji.
  • ringmancz

zajímávý nápad na multiplayer hru

http://www.pcgamer.com/the-flock-is-an-asymetrical-multiplayer-game-with-an-expiration-date/
    až ve hře zemře určitý počet hráčů, tak už se nebude dát hrát (ani koupit)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit