Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obrazem: 5 screenů ke hře Uncharted: The Nathan Drake Collection v rozlišení 3840 x 2160.

K čemu to je v 3840x2160 když to poběží stejně ve FHDčku?
    • Keyz
      PR....

Již nestačí ukazovat hru z úhlu, ze které se to nehraje. Dokonce ukazuji hru v rozlišení které ani není možné nijak zapnout na daném HW...

Nebo si to vylepíš vedle TV a když budeš hrát, tak na to můžeš koukat a říci" Jo, jednou na PS5...".
    • Lukyz
      Nechci tady vyvolávat flame, ale zřejmě pouze k představě, jak by to případně mohlo vypadat na nabušeném PC *1*
  • Lukyz

Tiscali dnes oficiálně spouští nový kvízový web Hádejhru.cz. Mrkněte na něj a abyste nepřišli o další kvízy, které budou postupně přibývat, dejte mu i like na Facebooku. Prokrastinaci zdar!

Zajímavý nápad a kam že to můžeme posílat upozornění na chybky nebo návrhy na vylepšení, přidání konkrétních titulů atd? *1*
  • Tiscali dnes oficiálně spouští nový kvízový web Hádejhru.cz. Mrkněte na něj a abyste nepřišli o další kvízy, které budou postupně přibývat, dejte mu i like na Facebooku. Prokrastinaci zdar!

Super! Pustil jsem si Elder Scrolls kvíz a měl jsem jen jednu chybu. I když některé otázky jsou naprosto stupidní ale každopádně hodně zajímavý projekt. Jen tak dál!
  • Vojta_Ilavsky
    Řady GoGu obohatily tituly Shadow of the Horned Rat, Chaos Gate a Final Liberation z univezia Warhammer.
  • Kozy

No Man's Sky - The Horrible Truth

https://www.youtube.com/watch?v=7K6t77a9Rw0
  • x_ander

Tiscali dnes oficiálně spouští nový kvízový web Hádejhru.cz. Mrkněte na něj a abyste nepřišli o další kvízy, které budou postupně přibývat, dejte mu i like na Facebooku. Prokrastinaci zdar!

No, tak to toho moc v práci dneska neudělám :-D
  • Lukyz

Game Time na Originu

V rámci akce Game Time si můžete na Originu zahrát "plné" hry po omezenou dobu. Momentálně jsou v nabídce:

Battlefield 4 - 148h
    Titanfall - 48h
    Kingdoms of Amalur: Reckoning - 48h

Za mně jde o celkem pěknou variaci na klasické demoverze a vůbec bych se nezlobil, kdyby se toho konceptu ujalo víc studií nebo např. Steam. A pro hnidopichy: samozřejmě chápu, že u her které mají herní dobu pár hodin je to nepoužitelný, ale např. u RPG a MP her je to skvělý nápad.
    • To je novinka? Mám dojem, že už ta možnost je několik měsíců a možná i na ty samé hry. Ale moc to nesleduju, protože tam nebyly hry, které bych chtěl zkoušet, tak si nejsem jistý.
    • Veskoslav
      Tak Steam už to má dávno v rámci Sale Weekend a jiných podobných akcí.
      • Lukyz
        Máš pravdu, až po přečtení třetího FAQu jsem přišel na to, že jde o časově omezenou akci právě jako Sales Weekend. Původně jsem myslel, že to bude u některých her už napořád a omezení bude právě jen v počtu odehraných hodin na account. Sry
      • To už si velkej kluk
  • Veskoslav

Deadpool je zpět

Podle mě jedna z nejzábavnějších her, Deadpool, se v tichosti vrátila na Steam. Za sebe můžu rozhodně doporučit už kvůli hlavnímu hrdinovy a jeho vtipům.

Edit: Už jsem si všiml, že to napsal někdo jiný. Kdyžtak smazat. Děkuji.
  • Lukyz

Opravy Batman: Arkham Knight se nedočkáme dříve jak na podzim!

http://www.kotaku.com.au/2015/07/batman-arkham-knight-wont-be-fixed-on-pc-until-spring-claims-leaked-email/
    • Jazz
      Je to Kotaku, bral bych to s nadhledem.
    • To je zase nadpis článku. Píše se tam že to nebude opraveno dřív jak do jara a o pár odstavců se dočtu že se jedná o Australské jaro. Opravdu jak bulvární nadpis.
      EDIT: Moje chyba. Jedná se o Kotaku Australia takže to mají dobře.
      • Lukyz
        Tak Australské jaro je od září do listopadu, takže jsem po našem napsal podzim - co je na tom?
        • Já ale nereaguji na ten tvůj nadpis ale na nadpis samotného článku.
          EDIT: Jenže kdybych nebyl blbec tak bych si všiml že se jedná o Kotaku Australia

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit