Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Moderátorovi gratuluju k dosažení karmické rovnováhy v posuzování výkřiku "Jiříková je kráva" a slušnou debatou k tématu historicky zřejmě první zrušené diskuze pod rececenzí na Games.
    • Ráno pustím Games, 130 nových příspěvků v diskuzi. Otevřu diskuzi a je tam 6 příspěvků o tom, že cenzura smazala vlastně všechno.
      Poslední dobou se tu diskutuje jen o tom, že cenzoři všechno mažou. Začíná mě to docela sráát. Možná bylo lepší, mít tu debatu a v ni trolling, který se dalo snadno ignorovat, než tu nemít nic.
      • Psát pro takové nerdy je opravdu zábava. Co byste chtěli recenzi na 30 stran ne asi *7*
        • Chtěli by jsme ,aby tu bylo živo, od té doby, co se zavedla cenzura je to tu mrtvé.
    • Proč je opět vše smazané ? Myslím si, že můj dotaz byl celkem na místě.
      • Jack1947
        Už jsem to psal a napíšu znova by se nemělo... p-chat klackem do h*vna když je ještě teplé...

Komu se to nelíbí Eurogaymer má stále otevřená vrata...
        • Jacku chceš tím teda říct, že pích*t klackem do studenýho h@vna už je ok?
  • VaZqeZ_EU

Streets of Rage Remake v5.1

https://www.youtube.com/watch?v=T4G9srOxaCw
    Download: http://www.soronline.net/sorr_downloads.htm
    Soundtrack: http://www.soronline.net/sorr_soundtrack.htm
    • Ronox
      Po Turtles in time a Golden Axe naprosto bezkonkurenční beat em up arkáda! :)
  • Lukass
    Ma cenu stahovat ten nove patch do Zaklinace. Vsude ctu ze hru po strance optimalizace pekne do!ebe
    • co jsem slyšel patch dorovna všechny platformy na stejnych 20 fps aby nebyli rozdíly, takže pokud maš silnejší pc stahovat bych to nedoporučoval. ale pokud mas steam tak smula on ti to updatuje automaticky.
      • frag.ment
        Max, takovej odborník na PC a neví, že automatické updaty se na Steamu dají vypnout...
  • jindra.veliky

Dan Vavra

Dan Vavra v poslednim Fight Clubu rekl, ze se k Zaklinaci 3 vyjadril v Levelu. Ja mam Level 253 i 254 a zadnej jeho clanek o Zaklinacovi jsem tam nenanasel. Tak co to ma byt?
    • Jack1947
      Vyjádřil no, spíše jen trochu... to chce se naučit číst mezi řádky... vyloženě článek o zaklínači to nebyl spíš pochvala jak vznikají takovéhle hry. Jak moc je to dobře atp...
  • VaZqeZ_EU

This is REALLY EvE (Něco pro pobavení)

https://www.youtube.com/watch?v=LmS9vcVNr5A
    • Typicky MMO :D
  • Jak trávíte léto? Já vletěl na stavbu mého vlastního města v jedničkové Mafii pomocí editoru, scriptů a změně textur. Radši bych s tím neotravoval, ale už to píšu. *15*

http://mafiascene.com/forum/viewtopic.php?t=9752

Víte, když už to tak dělám, tak si musím přitom říkat, že je to vlastně mnohem kreativnější než např. Minecraft nebo Terraria. Pokud si připadáte kreativní a vyhledáváte kreativní zábavu, tak už nehledejte! Tohle je nejlepší. A není to jen o skládání baráčku za sebe, můžete i nascriptovat rozhovor třeba s Ralphem dle dostupných hlášek ve hře, přičemž z toho vznikne celkem vtipná blbost, blbost, ale vtipná a třeba klidně i nějaká mise. O takových editorů k vyblbnutí by mohl být občas třeba článeček v Levelu, nebo na Games.cz. Jak jsem poznal, dokáže to člověka zabavit klidně i na delší dobu, než samotná hra.
    • Lukyz
      Zkoušet cokoli vytvářet nebo upravovat je super záležitost a člověk díky tomu získá jinej úhel pohledu na vytváření herního obsahu.

Sám jsem před deseti (?!?) lety strávil snad stovky hodin vytvářením misí pro původní Operaci Flashpoint *1* Člověk by řekl, že to je hrozně jednoduchý, vždyť to má vlastní editor, takže tam plácneš pár jednotek k nim waypointy, pár triggerů a máš hotovo, ale ono prd *1* Pokud člověk nechtěl zapadnout v mase tak se musel naučit tuny scriptů,proměnné aby mise byla vždy lehce jiná, udělat intro /outro a být aspoň trochu originální.

A je to pár měsíců zpátky, kdy oznámili UDK zdarma, tak jsem se ho hned jal vyzkoušet, trochu se seznámil s ovládáním, projel několik tutoriálů a dokázal jsem si od nuly vytvořit menší FPS level a pak přišel kámen úrazu - co bych vlastně chtěl vytvořit? Myšlenka absolutně žádná a najednou mi do playlistu skočila skladba UNATCO z DeusEx, takže volba byla jasná. Trochu jsme se s tím ze začátku pral, ale ve finále jsem si stáhl ještě starou verzi UDK, otevřel si mapu UNATCO - Headquarters na druhém monitoru a za chvíli jsem měl strukturu levelu 1:1. Co mi došlo až o dost později je, že takhle to bohužel fungovat nebude. To co bylo před 15 lety bomba a dnes se stále dobře hraje i díky pomrkávání nostalgie, tak na moderním enginu vypadá jak špatný vtip. Zkoušel jsem to několikrát předělat, přearanžoval to podle sebe a pořád to vypadalo neuvěřitelně uměle a nevábně.

Už jsem dopadl jak ty, taky už ani nevím proč jsem to začal psát *1* Každopádně jsem na vlastní kůži zjistil, že nějakej technickej skill je člověku na prd, pokud nemá aspoň kousek představivosti nebo kreativity. Aneb jak jsem zanevřel na modování *1*
    • Jack1947
      Hmm akorát je pešek že si z toho ten novej příběh nevymodeluješ nebo jo? *12*

Na druhou stranu, stavě+ní vlastního města hmm to zní podobně jako kdybysi stavěl v Simcity... tak možná držet palce a at se zadaří pak se nezpomen pochlubit finálním výtvorem... což jistě sám uděláš...

NO aaáá... k tomu majnkraftu a teráriií asi no comment no, stavění kostek a bůhvíčeho se přece... pořádného stavění nevyrovná... nebo ano...
  • Jack1947

Chtěl smočit no... co jiného...když to nešlo jinak...

Tak využil téhle zoufalé... ehm praktiky... nebo jen šprýmař když se i sám přiznal plehčující okolnosti he?

*12*

http://bonusweb.idnes.cz/swatting-kanada-lizard-squad-zakonceni-pripadu-fr5-/Novinky.aspx?c=A150717_154227_bw-novinky_anb
    • Keyz
      Divný, že to tak trvalo než toho šílence dostali. Jestli poslat policii několikrát blbě, tak museli ihned zjistit z jakého čísla a místa volal, natož pak když psal z IP ty kecy...
      • A co kdyz volal anonymne s predplacenou SIM kartou a pouzival VPN?
        • Keyz
          že by byl tak chytrý? To bych se divil. I tak se to zdá zjistit, zejména v USA.
          Kdyby požíval Tor a i ten mobil jak píšeš z různých míst, tak by to trvalo o dost déle než ho vystopují.
          • No podle toho clanku ho vystopovali az po tech udanich..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit