Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Doomception

Fanoušek vytvořil mod, který do první úrovně Doomu přidává herní automat, na kterém si můžete zahrát kompletní Doom a Wolfenstein 3D *1*

https://www.youtube.com/watch?t=36&v=wbnfYBFKD1g

Případně ke stažení zde
    • faitheater
      A v té automatové verzi je také automat, na kterém si mohu zahrát Dooma? :-)
  • Ach jo :(

Ja chapu ze moderovat diskuzi neni zadnej med zvlast kdyz ta vase je opravdu pod neustalymi utoky arogance, ignoranstvi nebo bohapusteho trollingu ale opravdu nechapu proc se proste nemuzete jednou vyjadrit k tomu co je zavadneho na diskuzi ohledne HW novinek ktere se konecne zacinaji dostavat do monitoru ktere prichazeji na trh. Bohate by stacilo napsat ze si tady proste neprejete flamewar nebo offtopic diskuze a nemame na to co rict. Tohle neustale mazani a banovani akorat rozdmychava dalsi zbytecny hate a flamewar.
  • Radkaa

Podcast

Tak jsem sledovala chvilku ten váš slavný podcast a dlužíte mi 5 minut života. *10* "Vole" za každým slovem bych očekávala u pubert'áka v hospodě, ne u šéfredaktora webu před kamerou pro své čtenáře a diváky. *11* Chování opravdu na úrovni a to vyjadřování jakbysmet. *13*

PS. Ban za slušnou otázku v diskuzi už mi skončil. *4*
    • x_ander
      Za tu tvou "slušnou diskusi" tě tady banovali už pod jinýma nickama, tak proč to zas pokoušíš?
      • Radkaa
        A pod jakýma prosimtě ? Jsem tu registrovaná asi týden. *5*

A můj dotaz byl opravdu slušný, zněl: "Kdo je to Dan Vávra ?".
    • Jack1947
      TRoool is troll and troll is obvious!
      • Jacku, když anglicky neumíš, tak se o to nepokoušej. Vyhneš se pak zbytečnému trapasu. I když v tvém případě je to asi zcela běžné aniž by sis to vůbec uvědomoval. *3*
  • Deus EX HR Director's cut SCORE - problém s češtinou

Ahojte,

kdyz chci ze Score nainstalovat cestinu do Deuse Ex Human REvolution DC, tak mně to napíše, že instalator nemuze najit exe soubor teto hry a at' ho navedu rucne, coz udelam, ale instalator mi napise ze ten soubor, ke kteremu jsem mu prave privedl cestu neexistuje... nevite co stim ?

jediny co jsem udelal nestandartni pri instalaci/ stahovani pres steam je, ze jsem si zmenil kam ma byt hra nainstalovana..
    • Lukyz
      Tady to není zrovna Score friendly *1* Zkusil bych stáhnout češtinu přímo od zdroje
      • no ja vim :D mozna jsem to tam nemel psat...ale neprijde mi to jako nejaky zapeklity problem..zkusenosti se steamem ma dnes jiz kazdy,,, az na me
  • zajímavá hodnota značek http://9gag.com/gag/arRO64d
    • Veskoslav
      Je smutné že i když první dvě značky jsou od Nintenda, tak tato firma už několik let má ztrátu. Ono asi nepomáhá ždímání nových značek a vydávání zastaralých konzolí, které mají dobrý nápad, ale tragický hardware, omezenou nabídku her a mizerný marketing.
    • oprava: prodaných kusů
  • Lukyz

Worms World Party Remastered

Nedávno na Steamu vyšel remaster WWP a zatím sbírá pěknou kritiku, např. kvůli nedotaženému ovládání na klávesnici, hlavní menu v rozlišení 640x480, nestabilnímu frameratu a nefunkčnímu MP. Máte někdo vlastní zkušenost?

Steam review: 11/10 Best refund simulator - IGN *1*
  • homeles8

Dobrá Real Time strategie

Nějaká dobrá RTS?
    • Tilwaen
      Command & Conquer, Grey Goo, Starcraft, Warcraft, ...
      • homeles8
        Na Grey Goo už jsem taky koukal, je to hodně podobný těm třem ostatním tebou zmiňovaným značkám?
        • Tilwaen
          Vcelku ano. Je to od studia Petroglyph, které je převážně složeno z bývalých zaměstnanců Westwoodu, tj. studia, které dělalo staré C&C kousky. Až na jiné hraní za Goo frakci mi to v některých ohledech přijde jako zajímavý mix klasického C&C a Starcraftu. Pokud máš rád tato pravověrná, klasická RTS, Grey Goo se Ti nejspíš bude líbit také.
    • Vojta_Ilavsky
      Ještě nebylo zmíněný Battle Realms, Empire at War a Battle for Middle Earth, který je i po těch letech stále dobrý
      • homeles8
        Ok, ty taky neznám, díky moc, nakonec si něco vyberu, což jsem tady opravdu nečekal :-)

(čekal jsem spíš odpovědi něco jako že jsem debil, protože chci hrát RTS *15* )
        • tak kdyžtak napiš co sis nakonec vybral
      • Battle for Middle Earth zrovna nedávno jsme s kámošem hrali přes Hamachi
    • dawn of war 1 dark crusade - nejlepší co znam
      company of heroes 1
      supreme commander forged alliance
      dawn of war 2 taky dobrý ale neni to standardni a je to spíš do multaku
      age of empires 3
      z modernich lidi chváli takovou hru ze studeny valky, jsou tam lode letadla pechota tanky atd, nazev si nevzpomenu i kdyz to taky neni typicka strategie
      homeworld 2
      sins of solar empire (tohle je uz trochu komplexni a skoro až 4x hra) - proste takovy mix mezi propracovanejsi rts a slabší 4x hrou ale velice povedene
      • homeles8
        díky moc, kouknu se na ně
      • Vojta_Ilavsky
        Wargame a Empire Earth.
      • Keyz
        Staré hry hry a některé nejsou klasické RTS. To ukazuje jak to je dnes s RTS na nic. Jinak seznam dobrý (mnoho her ze seznamu má zajímavé mody). Ještě StarCraft 2. Slavná to perla....

Přitom RTS jsou super, krásně to učí lidi myslet. Řešit taktiku a rychle něco dělat... Vzdělávají se a ani o tom možná neví *3*
        • jen škoda že jsi ty RTS nehrál v mladí. Mohl jsi být vzdělaný, místo jsi hrál konzolové tuposti a teď se na sebe podívej.
          • Keyz
            *15*
  • ucho

Mužský i ženský dabing pro hru Fallout 4 se nahrával 2 roky, oba dabéři hlavních postav museli přečíst přes 13 000 řádků textu.

přes 13 tisíc řádků textu? šlo o řádky dialogů, takže některé "řádky" mohou mít klidně jen jedno slovo. řekl bych, že je to celkem zásadní rozdíl.
    • Tak nejake fraze se budou urcite opakovat, tak to tak spatne nebude. Na druhou stranu i kdyby ten hrdina byl nemy tak je mi to celkem suma fuk. Byl bych radsi kdyby ostatni NPC byli rozmanitejsi nez furt ty samy tri hlasy dokola, co jsou v kazde hre od bethesdy. Zvlast kdyz polovina te prace se neprojevi vubec, nebo mozna az pri xtem zahrati.
      • ucho
        tohle mi ani tak nevadí, to je daň za ten rozlehlý svět. zatím jsem teda hrál jen F3, ještě se musím dokopat k FNV.
  • Mužský i ženský dabing pro hru Fallout 4 se nahrával 2 roky, oba dabéři hlavních postav museli přečíst přes 13 000 řádků textu.

A to jen proto, aby hraci zase neplakali nad syndromem Gordona Freemana. Mne nikdy nemy hrdina nevadil. Zvlaste pak ne ve hrach s otevrenym svetem, kde zabava lezi jinde nez ve filmove zpracovanych cutscenach.
    • tie 3 miliony ci kolko zakaznikov Bethesdy si to nemysli, oni chcu cutsceny, oni chcu nahovoreneho hrdinu, oni chcu psa!
      oni nechcu skvelu hru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit