-
Nový Medievil (PS4)
Co byste řekli novému dílu Medievil, který by byl exkluzivně pro PS4 ? Možná někteří místní asi neví o co jde, ale ti co měli PS1 by vědět měli, když šlo o jednu z nejlepších her své doby... Dnes vyšlo pár obrázků a dva gify. Někdo tvrdí, že jde o Fake, ale já bych tomu osobně i věřil. Spoustě lidem tato dávná značka zůstala v hlavě a nebylo by vůbec špatné něco takového znovu realizovat.
Tady je odkaz na Gify: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=pripravuje-sony-novy-medievil-pro-playstation-4-183967
Pokud chcete vidět nějaké obrázky doporučuji hledat Googlem. Osobně jsem našel asi 4. Pokaždé na jiné lokaci.
EDIT: Tak bohužel se ukázalo, že jde o Fake. Zase se nějaký Zm*d baví tím, že natěší spousty lidí a pak je z toho prd. Pověsit takové ! -
-
No v jaký hře si můžeš sundat hlavu, nasadit na ruku a poslat na průzkum? :D Tuhle hru jsem na PSX miloval.
-
Tak to by bylo boží! Ještě doopravdy oživte Legacy of Kain, třeba exkluzivně pro PS4 a zítra letím do obchodu :D.
-
-
No kdyby oznámili ještě i nový Syphon Filter, tak není co řešit. Jasná koupě na 120%.
-
-
No a Square by mohl oznámit, že do FF týmu se vrací Uematsu a Sakaguchi a byl by to asi nejlepší den v herní historii :D ... jo a ještě Konami by mohlo dostat rozum a vývojáři Tekkena vrátit původní skin Yoshimitsua a zrušit tu hrůzu, kterou teď oznámili.
-
-
-
-
Hráči, kteří hrajete project cars mám na vás dotaz. Zdá se vám to taky takový mdlý a nudný? Asseto Corsa se mi zdá lepší a pokud do toho zařadím i total arkády, tak i Driveclub a Horizon 2 mě baví víc i přes těch 30 snímků za vteřinu.
-
Project Cars a AMD
Sef tvurcu Project Cars a jeho prohlaseni:
"Poskytli jsme AMD 20 klíčů na testování, aby mohli vyladit jejich ovladače, o nichž to celé pouze je. Zvali jsme je ke spolupráci po dobu několika let, ale když se dívám do poštovní schránky, poslední komunikace s AMD proběhla vloni v říjnu."
"Nvidia nám nezaplatila ani halíř. Avšak byla vždy velmi vstřícná a nápomocná s podporou, i s jejím vlastním marketingem. Naposledy jsme s ní něco řešili včera," prozradil Bell.
Tak co vy nato AMD fanboys? -
-
to jsou kecy. Prostě špatná optimalizace hry. Ovladače můžou dělat pár FPS, ale rozhodně ne desítky.Vývojář by měl sám chtít optimalizovat na všechny možné specifikace a ne spoléhat na AMD, že jim něco pošlou. Navíc karty už jsou staré, Project Cars byl roky v Early Accesu a oni nejsou schopni optimalizovat a ještě to svedou na ovladače. To je neskutečné. Ještě že mě tady ten budget nezajímá, já stále čekám na krále, čili Gran Turismo 7...
-
-
To jaksi nevíš jak funguje.
Ovladače řeší firma která je programuje a ne ten kdo dělá hru. Ani na to nemají často kapacitu aby zkoumali ovladače... AMD se na to vy*ralo to je celé. Další hřebíček do jejich rakve. Měli stejnou výchozí pozici jako Nvdia. (Bohužel tohle se AMD stalo již několikrát. Tohle je strašná firma...)
A ano. Když máš špatné ovldače klidně to pojede 1 FPS, protože kartu tak špatně zatížíš, že to bude peklo. Něco jako schválně špatně napsaný program. AMD / NVDIA se mají aktivně starat o to aby měli vyladěné ovladače. Oni prodávají karty, a díky hrám se karty prodávají.
Chít po menší firmě aby tohle řešila je šílenost.... -
-
Lemroni z PCars měli několik měsíců možnost testovaní na posledních AMD WHQL ovladáčích. Proč potřebovali pomoc z AMD? Nejsou schopni sami optimalizovat na daný HW a SW? Nechápu, tohle jsou jen trapné výmluvy. Prostě sami nezvládli optimalizovat na daný hw a ještě si stěžuji, že jim AMD nepomhlo. To je k smíchu... Hlavně, že měli milion early verzí a pak přijde takový nedodělaný šmejd. Ještě, že mě problémy PC platformy nezajímají, ale tohle je trapná kauza...
-
-
Mno, hlavne, ze se nam AMD uz za to omluvilo *1*
-
-
-
Bohužel, po Forze 5 do šestky moc naděje nevkládám, tzn. Hail to the GT7.
-
-
-
EA potvrzuje možnost ovládat AT-ST ve Star Wars Battlefront.
Si dělají srandu? To je snad samozřejmost, že půjdou ovládat všechny stroje. To budou vypisovat po jednom co všechno půjde ovládat? Smrdí to failem. -
-
jde o to, že dnes to bohužel žádná samozřejmost není.
-
A všimli jste si taky z toho prvního "engine traileru" nebo jak to nazvat, že AT-AT byly nějak podezřele malé?
-
-
jejich velikost byla naprosto ok
-
-
Tak to panáčku srovnej tady
https://youtu.be/QMxKT4n3qHc?t=76
a tady
https://youtu.be/WASr5-mS238?t=469 -
-
Až na to, že nebyl jeden typ AT-AT. Útočné, co útočili na Hoth neměli omezení. Proč taky, nikde jsi se nemohl rozbít. Ale podívej se na Návrat Jediho. Tam je také AT-AT, které chrání příletovou plochu a to je malinké.
-
-
Ok, tak zrovna u takových vozidel bych čekal nějakou standardizovanou výrobu.
-
-
v trailery má výšku 15-16m schválně jsem si to změřil podle výšky Stormtrooperov. Neznám přesné detaily ze SW universa ale 15m je spodní hranice na níž se AT-AT vyráběl, ve filmu měl samozřejmě 22m, pěkně to odpovídá v porovnání s Hamillem.
-
-
-
-
-
Co hrajete?
Já jsem si pořídil Humble od Heroes a nějak mě chytl VI. díl. I když budu asi za kacíře, tak podle mě je lepší jak legendární III. díl této série. Po tragickém 4. dílu a mírném zklamání po V. dílu mi přijde, že zase tak moc není, co vylepšovat v tom 7. dílu. A za ty peníze je ten Humble rozhodně luxusní:) -
-
Buď rád, že jsi nehrál VI hned po startu, to bylo peklo... každopádně je to dobrý díl, bohužel možnost vytvořit superarmádu mi docela vadí, skvělé jsou naopak rasy a graficky pecka. VII bude určitě bomba, když odstraněj superarmády (přebarvování měst a základen na tvou rasu).
Teď hraju Zaklínače 2 (předtím GTA 5) kvůli savům do trojky, bohužel jsem omylem šel s Rochem, takže doufám, že mi to ten převod moc neroze*ere proti mým představám. -
CK 2 a uvazuju o novym wolfovi.
-
Primárně ČS:GO a jinak teď pCars, Wolfenstein Old Blood, Ori.
-
homam VI je dobrej díl, ale zas jedinej co jsem hrál takže nemužu srovnavat a na 7 se velice teším. jinak ted hraju shogun 2 TW (hraju to poprve) ale jsem zatím jen na prvním tahu. když mne to nebude bavit možná koupím Attilu nebo rozehraju medieval 2TW.
-
Momentálně jsem znovu rozehrál Prince of Persia, poslední XCOM a občas Silent Hunter :)
-
http://agar.io/
-
-
Děkuji za to, že jsi mi vzal několik hodin mého života :D. Hra roku!
-
-
Já jsem si koupil toho Wolfa. Jako milovník přerušované soulože si jej dávkuji po kapkách, a zatím moc nelituji. Co se tomu jejich enginu nedá upřít je to, jak vypadají vzdálené exteriéry. Je to pro mě pastva pro oči. Trochu mě možná štve to nadužívání trubky. Jo a nemáte nějaký osvědčený způsob, jak potichu sundat takové ty borce v oranžové kombinéze s brokovnicí? Pasáže, ve kterých jsou vždy dva důstojníci, se přímo nabízejí ke stealthovému průchodu. Jenže tihle páprdové mi to vždycky překazí, protože i když je člověk zezadu majzne po palici, nic moc si z toho nedělají. Zatím jsem docela spokojený, ale New Order mi přišel možná o kapánek lepší.
-
-
Patreon Dana Vávry
Možná to není úplně žhavá novinka, ale opravdu mě to pobavilo:
https://www.patreon.com/danielvavra
Milestone goal: I will p¡ss a lot of people every month by reaching this goal.
*1* -
-
Pochybuje někdo snad ještě o tom, že je Vávra výstřední hipster? *15*
-
No jo, není rum, není šturm.
-
-
Assassin's Creed Victory Teaser
Asi tuhle zprávu zde uvidí spousta lidí nerada a chytnu za to spousty palců dolů... Sám nejsem nijak obrovský fanda AC, ale toto je druhý díl z universa, který mě skutečně zajímá. Už jenom kvůli své době, ve které se odehrává. Posílám to tu hlavně pro fanoušky Assassin's Creed a taky jako malou bleskovku s předstihem pro všechny ostatní, kteří by to chtěli vědět. Právě před pár minutami vyšel krátký Teaser Trailer oznamující datum premiérového Lifestreamu. Datum je stanoveno na 12.5.2015 v 17:00 hodin UK času.
Tady je video: https://www.youtube.com/watch?v=rKTXpKrhe80
BTW: ten zvuk Hidden Bladu zní fakt hezky a staromódně -
-
Po tom stereotypním Unity, by se fakt měli snažit aby to tentokrát nepodělali... zároven přinesli i nějakou inovaci. (ne nutně debilně grafickou).
-
-
Inovaci *1*
-
-
JO naposled otravny lodni bitvy :-D Kdepak prinesli jednu inovaci, ted maji na 5 let vystarany, blazni to budou stejne kupovat, na Unity se uz zapomelo tak vzhuru do dalsiho prusvihu :-D
-
-
Zas tak hrozné to nebylo po pár patchích, bugy tam byly a optimilizace stále nic moc... ale co dohrál jsem pak jsem sjel i Dead kings. Nemůžu říct že bych hned kupoval, to (možná ani ne COD) ale dalo se to jen holt od toho člověk nemohl čekat nic moc velkého ale furt lepší než ten malér Wach dugs.
-
-
Naposledy lodní bitvy, Ha a ted jsem tě dostal. ! *2* *5*
-
-
-
-
skvělej dokument o hotline miami https://www.youtube.com/watch?v=ilKzuY9tjyg&feature=youtu.be
-
-
Paráda, díky za link :).
-
-
Bobku zitra vychazi Project Cars, Bobe ja se tak tesim! :-D
-