-
Zdravim chci se zeptat hraju nba 2k14 na ps 4... ale když chci hrát svojí karieru píše mi to že se nemuže připojit k 2k servru neví te co stim dík.
-
-
servery k nba 2k14 jsou zrušeny
-
-
na furt ? nebo jak ?
-
-
podle 2K: "The #NBA2K14 server has been discontinued. Players will no longer be able to play ranked games/online leagues". Docela dost velká sviňárna na to, že je to jenom rok a půl stará hra.
-
-
current gen tu neni od toho, aby podporoval nesvar jako je hrani starych her, konzolisti si maj kupovat novy, nejlip v den vydani nebo predobjednavkou, ne hrat vycpely pres rok stary tituly *6*
-
-
jo a ještě doplnění
"Are you disappointed by this move? Or have you already upgraded to NBA 2K15?"
:-D
-
-
-
-
-
Change
Zdarec lidi, mám navíc jeden kód k třetímu Zaklínači (z grafiky) tak jsme se chtěl poptat, zda by to někdo nechtěl vyměnit za jinou hru. Ideálně bych bral AC: Rogue nebo Pillars of Eternity *3*
Hlavní ale je, jestli by měl vůbec někdo zájem. THX -
Dnes btw vychází Elite: Dangerous na Steamu
-
Tak ten 60fps trailer na GTA už je tu:
http://www.rockstargames.com/ -
-
Zbytečný trailer. Nic extra a 60FPS tam bylo skoro na nic. Filmový záběr sem, filmový záběr tam atd.
Kdyby to byl gameplay trailer kde ten rozdíl je více znatelný, to by pak bylo vhodné. -
-
Souhlasím, jízda městem ve vysoké rychlosti by obzvlášť bodla.
-
-
-
Díky!
Hoši, díky moc za dnešek! Šichta dlouhá, venku hnusně, tlak nízký... díky vám mi to ale uteklo. Zítra opět prosím! *14* Čágo -
:(
Koukám že ta nová banovací agentura moc nefunguje. -
-
Musí nabrat více lidí kteří to budou sledovat jestřábím okem.....
-
-
Dnes vychází War for the Overworld
https://wftogame.com/wfto-wednesday-117/
Podle všeho nejvíce podobná DK ze všech moderních her které se o to pokusily. -
Můžou mi prosím cenzoři vysvětlit, proč se mažou příspěvky zpochybňující jejich inteligenci a nevybírávé mazání rozumných a jiných zcela politicky korektních příspěvků?
-
-
To vždy klasika. Soukromý web kde nemají přesně napsány pravidla a nemáš možnost to ani poté řešit.
Tak si vždy mohou smazat co chtějí. Jako na Idnes a jako skoro všude. Prostě je to na tom vrchním mazači bez odvolání. -
Smazane byl ten prispevek naprosto v poradku, Nadavky a urazeni se mazou vsude.
A tvoje argumenty sou veskery zadny, sam mas doba grafiku na pokraji smrti, ale delas tady chytraka nejvetsiho, takovy mam nejradci. -
-
Na hry z GOGu bohatě stačí, na ty co nejsou na GOGu mám X1. :) A neřek bych že je 7850 OC zas tak úplně na pokraji smrti, navíc hraju v HDéčku, ne ve FHD, ne každej je extra majetnej.
-
-
-
Rozumných možná podle 17 letého děcka. Píšeš příšerný bláboly a ještě se divíš. Zdravím konečně dobře fungujícího admina.
-
-
Mě nic nesmazali. *7* Jinak taky tě zdravím, LV426. *11*
-
-
-
GDS a další přednášky
Zdravím, objeví se na Youtube ještě nějaké další přednášky z GDS 2014 nebo už je konec? Díky