-
Star Wars: Battlefront příští měsíc na SW Celebration.
http://starwars.ea.com/news/battlefront-to-debut-at-celebration -
Poslední update pro PS4 verzi Dying Light vylepšuje grafiku hry.
ta hra graficky vypadá na PS4 velice, ale velice dobře. Jsem to zkoušel na PC a sekalo se mi to jako prase i na low, asi optimalizovali jen na konzole.. -
Assassins Creed: Unity
Můžete mi někdo říct, jak to vypadá s AC:Unity skoro půl roku po vydání? Hraje to vůbec ještě někdo? *1* Přiznám se, že jsem po prvních recenzích hru automaticky odsoudil, ale momentálně je na Xzone akce AC:Unity Notre Dame Edition za 999Kč (jen PC) kde jsou celkem pěkný fyzický bonusy (nechápu cenu 59€ na Steamu) a tak jsme momentálně dost na vážkách - pomůže mi někdo se rozhodnout? *1*
Díky za názory a postřehy *3* -
-
Abych se přiznal, tak já to mám nainstalované ale ještě jsem nepustil. Nemám tam ty patche no... takže snad to bude hratelné. Samozřejmně že bych to hrál na gamepadu. Respkt budu.
Přiznal se lol ty ve to je jak někde u faráře při spovědi... jako "ooo pane rád bych se přiznal nejvyšímu, že jsem zhřešil a nyní žádám o odpustění"... ale co no jsme anonymně na internetu tak na to kálí kaly. *15*
Radši než tohle (sběratelství mně nebere naposled jsem sbíral pokémony a ty jsem beztak přenechal mladšímu bratranci) COD:AW - stojí to stejně a je tam více zábavy. Jen řikám. -
Já se přiznám, že jsem ji nakonec objednal. Figurka je fakt velká, jsem si zapomněl zjistit velikost a teď přemýšlím, kam ji dát:) Hru jsem zatím ještě nehrál, na ni se vrhnu až dodělám 8000 v GW2. Ale co jsem četl, tak bugy atd. opravené jsou, nejvíce serou asi ty mikrotransakce. Jinak graficky je to pěkné, město pěkně zpracované. Řekl bych, že pokud neočekáváš více od série AC, tak to nezklame.
-
Ja bych to zkusil taky ale jenom kvuli grafice a ztvarneni mesta, zajima me jak to vypada. Jenze bych to vydrzel hrat tak 5 hodin max, takze az to bude za 200 tak to vemu.
Podle me ta hra za ty prachy nestoji. Za litr kup radci Project Cars a mas zabavu na stovky hodin :-) -
Taky jsem na to koukal a asi to vezmu i kdyby jen kvůli té figurce, jinak mají to asi všechny obchody ne jen xzone, viděl jsem to za 1024 i s poštou.
-
-
Chcete si zahrát Forza Horizon 2 na PC? Ukažte tvůrcům váš zájem a podepište petici.
Nechceme, je to oobrovska arkada *11* *11* *11* -
-
Chcete si zahrát Forza Horizon 2 na PC? Ukažte tvůrcům váš zájem a podepište petici.
Pc hraci zase chteji nejakou exkluzivni hru i na PC? A proc pak jeste k tomu zavodni? Vzdyt prece maji tak strasne moc uzasnej a realistickej project cars nebo Assetto Corsa?! *7* *8* -
-
Možná proto Jindro, že ani jedna z tebou zmíněných her není otevřená arkáda. Navíc pc hráči nebo jenom procento hráčů? Chápu, že tvůj mozek nevidí rozdíl, ale zkus to.
-
Myslis jako ze tahle petice mluvi za vsechny PC hrace? Nebud brambor.
Forzu bych ale klidne bral, poradna arkada na PC neni.
A Assetto nebo Project Cars sou simulace a semisim, takze srovnavat to muze jenom defekt.Zatimco Forza je cistokrevna arkada.
-
-
Podepsáno. -
Bože, další zbytečná petice. Vždyť doháje, prachy, který by získali na PC jsou kapka v moři oproti tomu, co získají, když nechají Forzu jen na XO (prachy z konzole, hry, někdo koupí Gold). A ještě by chtěl autor petice diskutovat s šéfem Xboxu o budoucnosti PC verzí her od MS?
Nechápu, že to těm lidem nedojde a radši se nevěnují něčemu užitečnějšímu... -
-
Na Steamu právě probíhá Cyberpunk Sale
Se cyberpunkem to sice nemá moc společnýho, ale minimálně DeusEx série stojí za povšimnutí a já osobně jdu po I Have No Mouth, and I Must Scream a SS2 *2*
http://store.steampowered.com/sale/cyberpunk_sale/ -
-
Do I Have No Mouth, ale spíš počítej že ti to nebude fungovat, jelikož Steam verze nepodporuje nové OS.
Raději bych šel do GoG verze, která je freeDRM a s plnou podporou.
-
-
Video: Vyšel první trailer k filmu Pixels, ve kterém videoherní postavy zaútočí na reálný svět.
https://www.youtube.com/watch?v=T7MDMdfcRfI
Všimněte si data publikování.