Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

WoT

Jenom pro začínající hráče, já to nevyužiji, tak snad to někomu udělá radost.

BWX42-RNYUU-ZC8KG-8MAB7
  • Startopia

ntwkm-t9v3a-83nkv
    • Inquisitor
      Tak ještě jednou
      QWLDX-FJBJ3-B0ZZY
  • World of Tanks

Bonusy do World of Tanks: 6JY3-X643-WF3L Zadať na http://www.level.cz/hry/.
  • GTA

GTA na PC opět odložili na 14 dubna *16* *16* *16* *16*
    • Ja na te hre nic extra nevidim, posledni dobry GTA bylo Vice City.
      Nechapu oblibu a popularitu ctverky i San Andreas, ani jeden dil sem nedohral.
      Za 3 roky klidne koupim na zkousku za 300 stejne jako sem koupil ctverku, hral 5 hodin a uz to nikdy nezapl.
      Jako met s toho nejaky nervy, to fakt ne :-)
      • Keyz
        IV byl velký pokrok v technologii. Zajímavý fyzikální engine atd.

Mohl jsi tam auto demolovat na mnoho možností, mělo nějakou hmotnost atd... IV uznávám. I hraní za nějakého imigranta mi nevadilo. Opravu to byl skok v technologii oproti předchozímu dílu.

V vypadá jako kočkopes. Je to sice velký ale zase opustili tu fyziku a možnosti demolice ze IV :(
        • ringmancz
          V je nejzábavnější GTA
      • Jednicka, ctyrka a petka jsou pro me jediny GTA ktery uznavam.
      • Inquisitor
        Jo Vice City bylo výborný, ale čtyrku mám taky rád, už jenom k vůli zábavnýmu jízdnímu modelu. Plus New York který mám dost v oblibě :)
      • Kozy
        +1
    • Tak to az se vratim v kvetnu z dovoleny tak to uz mozna bude i po nejakym bugfixu.
    • homeles8
      Je to jedno. U GTA to beru jako kdyby to vůbec neohlašovali a pak to vydali najednou, z ničeho nic, protože nikdy nikdo neví, kdy to přesně víde, ať napíše kdo chce co chce.
  • Ronox

Tiscali.cz shání redaktory i externisty pro několik svých projektů včetně Games.cz. Bližší info najdete na této stránce.

LV426 - Hardware
    Jack - Hry (recenze her, které klidně i nehrál, ale jen viděl a komentáře)
    he/he - Komentáře
    WhySoSad - Let´s Playe
    GGG - Novinky ze světa Justina Biebera
    • Chim
      A já bych jim mohl dělat Grammar nazi
    • A na chudáka Veskoslava se zase zapomnělo.
  • Pro Order byly vydány brýle zlepšující herní zážitek.

http://www.partykostym.cz/820-home_default/cerne-bryle-s-mrizkou.jpg
    • Normálně mi ten obrovskej hate na tu hru prijde otravnej, ale tohle me opravdu rozesmalo :D
  • Tafaraj

Sony chce u svých titulů zmenšit velikost patche, který vychází společně se hrou.

Stačí vydávat dční hry bez nutnosti launchpatche..Ale to bychom chtěli od SONY moc
  • Lukyz

Resident Evil: Revelations 2 - Episode 1 Review

Co vy na to? Podle mě to vypadá slušně, ale rozhodně si počkám až vyjdou všechny epizody *4*

https://www.youtube.com/watch?v=d7lqzzuoZCc
  • deathfish

Sony chce u svých titulů zmenšit velikost patche, který vychází společně se hrou.

A co třeba žádný patch a hratelná opravená hra už při vydání? *15*
    • To moc nejde a neni k tomu ani duvod. Nez se disky se hrou nalisuji a rozvezou do obchodu, ubehne skoro mesic. Celou tu dobu muzou vyvojari jeste pracovat na opravach a dostanes proste jeden velky patch. Spis by meli zapracovat na tom, aby po tom prvnim patchi byla hra opravdu odladena a bez velkych chyb.
      • Keyz
        Dnes je nutnost lisovat disky ve velkém množství?

Kolik pr*elí světa má nějaký extra pomalý internet a přesto si kupují konzole a do toho disky i na běžné edice?
        • Ano, vyroba a distribuce tech disku zabira celkem dost casu. Sice muzes stravit treba ten mesic casu opravovanim bugu a vydat pak nejaky hotovy produkt, ale pak stejne musis nechat mensi team lidi, ktery bude resit post release problemy a ktery se ten mesic budou dloubat v nose a dostavat za to vyplatu. Proto je mnohem levnejsi vydat to takhle a stahnout ten velky patch pri vydani. Zas tak strasne to neni i kdyz jses na pomalem netu. Jediny problem to muze byt pro lidi, kteri jeste do ted vyuzivaji FUP.
  • ringmancz

Jim Ryan (prezident SCEE): V tuto chvíli nemohu říci o PS Plus edici DriveClub nic bližšího.

já můžu jenom říct, že to jsou komedianti. čekají, až na to lidi zapomenou a žádná PS+ edice nebude

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit