Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karlman.hajsky

Ke hraní multiplayeru Mortal Kombat X nebude nutné být předplatitelem PSN ani Xbox Live.

Tak to má být *5*
    • Spades
      Nakonec ale bude. Týpek se upsal.
      • jj, loupeznicka sikana v praxi aneb bez desatku sony/ms si na konzoli neprdne ani vyvojar natoz hrac
  • He7he

Na zamyšlení -

Drazí přátelé,
    ten diskusní zvratek u recenze hry Order 1886, ta populistická inkviziční kopulace vůči téhle hře, zpracování a žánru, u kterého není důvodu, aby neměl své místo, je názornou ukázkou, že herní trh trpí ne pod svou vlastně pořád hojnou a kvalitní produkcí, ale pod nedopečenýma mamlasama, kteří vyrostli z plenek, přivtěřili se do komunit, zprasili je, a rozhodli se, že budou dál blít a prosazovat svý nesrovnalý a v drtivé většině bohužel zcestný pochody mimo jejich pomyslný chápající platformní hranice. Zejména skuteční a racionální hráči v PC sféře, kteří by věděli, pochopili a měli natolik inteligence a vědomostí, aby se opravdu mohli vyjádřovat bez předpojatostí, už neexistují. Do čela se dostala buď nevyzrálá a dorůstající nebo - a o to smutnější - přetlakem trpící fotrovská, a to vše už vkusem a citem neherní všeználkovská havěť a oportunistická módní špína, která není nic víc, než subjektivně blbě uvažující a kecající spodinou. Zato však mohutnou silou, která postihuje každýho v tom se vidícího ptáka a vytrvale sebe sama hodnotící jako vrchol. Tento pro někoho stále ničím významnější mor přesto stále povědomě působí na ostatní a je momentálně a bohužel všudypřítomně a těžce překonatelnou a velmi nebezpečnou záležitostí.

Zažíváme komunitní krizi, ještě rozumem uvažující kolegové, krizi, kdy se střetáváme s těmi, kdo lejno ví, ale potřeba u nich cosi "přebudovávat" a "revolovat" roste rizikově. Mají to kvůli nenaplnění jejich vnitřních přáních jako vlastní poslání, koluje v nich ten pocit ukřivděnosti a upnutosti k vytyčenému lineárnímu směru, zažírá je ta potřeba diktovat a řídit druhé, aby díky tomu, jak se domnívají a naivně nostradamovsky věří, získali to, co chtějí a přinesli tím údajně i blaho (a snad i mír) ostatním. Ta myšlenka vnutit svůj postoj a jakože spasit "průmysl" je jimi prolezlá jako ho*no červem. Tihle parazité, mají díky tomu nasr*no v očích, nasr*no v mozku, nasr*no na sobě, opustila je střízlivost, ovládla je temná gumovost. Přesvědčeni o tom jak vidí a myslí, že nejvíc ví, ale jako nepřesvědčitelní nemyslí a nevidí nic. Škodí, škodí zdravému jádru už tak k sesunu náchylné herní komunity. Tito lidé, ač jim toto pojmenování nepřísluší, dokazují a touží po tom, aby herní svět napříč platformami neměl už nic společnýho. Tihle kašpaři utvrzují ty, kdo doufají, že znovu by měla nastat herní polarita.

Dostůjme jejich přání-kompletně oddělit jejich všeobecně mylně za vrcholově považovanou majesrátní WC platformu, postavit tržní ekonomickou zeď a nechat ji za ní hnít ve svých hardwarových a tak přece herních komplexních i světlých a kvůli "všemu a všem" dosud nenaplněných snech. Nic k nim, nic k ostatním, ať exkluzivity zavládnou nad trhem. Ať vznikají pořád hry na platformy, které tu herně byly a budou, ať se dělají magořiny pro platformu, u které se platí za uherský rok. Ať se definitivně rozhodne, jestli je tento stav udržitelný. Tahle slova jsou příliš lokální a naráží na fakt, že praktičnost takového kroku není možný. Ale možná, že by byl. Možná, že by to byla cesta, jak tuhle absurditu zastavit a vzkázat WC straně, ať si hnije.

Slává normálním hráčům, slává těm, kdo rozlišují rozumně a s mozkem!

he/he, toho času demagog a nezapomerančovaný
    • vlastik.plaminek
      A nebo je to prostě tím, že je to přehypovaná 3,14čovina bez ohledu na platformu.
    • Moc dlouhé a už v prvním odstavci urážky... takže ne, tohle nebudu číst. *4* Ale díky, že jsi to usnadnil těm, kteří by jinak ztratili čas se čtením celého příspěvku.
      • He7he
        Prosím...
    • Mě vždy pobaví ta tvoje snaha působit vzdělaně a sečtěle tím rádoby bohatým slovníkem a načančanou češtinou, ale ty to zpravidla tak přepálíš, že se ti ten text sype pod rukama a vylze z toho neskutečný blábol.
      Ale aspoň je tu sranda a můžeš se zařadit po bok místních zabávaču jako je GGG, Jack a jiní. *3*
      • He7he
        Mě vždy pobaví načančaný kok*ti, co se snaží působit vzdělaně a sečtěle tím rádoby nepřemýšlejícím vylzlým ho*nem v hlavě. Zpravidla sebe bohatou chytrostí přepálijou a vyleze z toho neskutečný blábol, zakončený to povinnou buzerantskou značkou. Zařaď se po bok místního růžovýho obecenstva a nemel. Beze srandy.

PS: Pro pobavení jsem přidal do této věty malý rébus pro protrénování buněk.
        • Normálně to zabal hele, tvá forma šla za posledních pár měsíců značně dolů.
          A pro potěchu tvého oka: *3* *3* *3* *3* *3*
          Hezký den *3*
    • Ajéje, he/he měl zase slabou chvilku a musel si zde vylít srdíčko. Aspoň, že umí používat odstavce.
    • nekromant33
      Koko*i jsou na obou stranách barikády, nadávat, že zdejší diskuze hnojí jen PCčkáři, je stejná demagogie, na kterou si stěžuješ(?).

A vyvozovat závěry nad herní komunitou z diskuzí, ač to jsou právě ty lidi, kteří se projeví, je taky mimo, protože to, jaké procento (nebo spíš stěží promile) herní obce například místní diskutéři tvoří, je naprosto zanedbatelné a nemá s realitou (v tomhle případě nejspíš zájem o/prodeje Order 1866) nic společného. Ale to se samozřejmě týká všech platforem.
    • Morraw
      Jestli chápu správně, tak špatní jsou ti hráči, kteří znají příliš málo nebo příliš hodně. Hlavně tedy PC harcovníky.. A jejich komentáře se nesou povětšinou v tomto duchu jak jsou hry jednoduché, krátké a na ho*no. Na druhou stranu tu máme ale vývojáře, kteří si myslí, že hráči jsou debilové a tvrdí jim, že 30fps je filmových, pruhy jsou filmové, krátká doba je filmová a všechno je ok.
      Normální hráči jsou potom ti, kteří si najdou a hrají to, co je baví, aniž by nadávali na hry pro pětileté nebo hardcore borce? Casual vs indie vs hardcore.
      I tak si myslím, že je zbytečné reagovat na diskuzi u Order 1886, která byla očekávaná..
      • solomon.short
        tak. kdyz me nejaka hra nezajima, nebo je mimo muj zaber, tak se do diskuse neucastnim. Hraju to co me bavi, nekdy je to indie, nekdy AAA a kdyz nekoho bavi neco jineho, no tak co?

To je to same jako s hudbou/filmy. Dokazete si sakra predstavit tu nudu, kdyby nas vsechny bavilo to same? vzdyt by to bylo k pos*ani *3*
        • Tilwaen
          Těžko bych to sama napsala lépe.

http://i.memeful.com/media/post/Xw7V9dB_700w_0.jpg
          • solomon.short
            cookie received. yummy :D
            • MickeyMutant
              Polonium included.
    • MickeyMutant
      Zbudujme pevnou hráz proti snahám všech WC záškodníků a zaštiťme "zdravé jádro tak tak k sesunu náchylné herní komunity"! Spasme herní průmysl! Slává uvědomělým hráčům, slává Arstočce!
    • Davam + za odstavce. Ted se mi to cte mnohem lepe.

Myslim ze se taky dojdu vykakat a pak hura do prace.
      A hodne stesti s tou zdi.
  • Americký rapper Kanye West připravuje hru o jeho matce a nebi.

Kanye kdo?
    • Tilwaen
      Tak, jako je českým Národním pokladem Helenka Vondráčková, tak je americkou "gayfish" Kanye West.
      • solomon.short
        naštěstí jsou mi oba u zádele... Laibach for president! *4*
    • Kanye, co posílá vyhazovače na vozíčkáře, protože si při jeho koncertu dovolil nestoupnout :-D
      Ke jeho hře: Z uniklých informací vyplývá, že důležitým dějovým zvratem bude zjištění skutečnosti, že Kanyeho matka je ve skutečnosti panenka Marie.
    • Negr ve zlatých řetězech...
      • Technický ředitel Andrea Pessino by ohodnotil "svoji" hru The Order: 1886 osmičkou.

*1* *1* *1*
    • Inquisitor
      Ty neznáš ztělesnění boží velikosti na zemi?

„Americký rapper Kanye West připravuje hru o jeho matce a nebi.“ Správně česky to je: „Americký rapper Kanye West připravuje hru o své matce a nebi.“
    • Nene správně to je: Americký tragéd Kanye West zase hledá způsob jak se zviditelnit.... Cuz he's a motherf***in' gay fish.

To bude, ale pí****** *11*
    • Lepší než kdyby dělal hru o své snoubence, další hru ze světa Pána prstenů už bych nechtěl
  • C-BEAM

Americký rapper Kanye West připravuje hru o jeho matce a nebi.

no vidím to tak, že o 10 rokov ešte budeme spomínať na tie konzolové Ordery a Cody ako na staré dobré časy kvalitných hier.
  • Far Cry na Huble store

Na Humble Store https://www.humblebundle.com/store/promo/weekendsale/ jsou ve slevě první dva díly Far Cry (bez DRM/Uplay) za 2,5 €/kus *3*
    • UPlay je asi to nejhorší možné DRM. To možná tak zadarmo, ale platit za to? Dvě katastrofální zkušenosti s touhle platformou mi bohatě stačily. *15*
      • ringmancz
        kliknu na link, vidím DRM Free, nepíšu komentář. Horste, Horste...
      • Myšleno NOT (DRM OR Uplay) == (NOT DRM) AND (NOT UPlay)
  • Jack1947

Dirty Bomb

Zdá se že mi přistál na email klíč do uzavřené bety, téhle celkem dobře vypadající akce. To třeba nikoho nezajímá ale k méme klíči jsem dostal i druhý klíč (to už je zajímavější) You know drill...

Takže jsem odehrál 4zápasy, grafika netřeba komentovat je to styl TF2 - i ty povolání je tf2 jak vyšité což mně moc nebavilo... Hlavní je že je to celé jen a jen založené na spolupráci všech 6hráčů, prostě se mají plnit úkoly tedy bud něco hlídat nebo vyhodit do vzduchu.

Na tom to stojí i padá, bohužel jsem díky neschopnosti sebe i o statních prohrál 3hry. Už jsem začínal pomalu ztrácet nervy a hle 4hra výhra. Jeen to vzdal protože prý noobové se sniperkou a brokovnicí. *1* Prostě lidi nesmí ztratit nervy ale od výbuchu fakt nemá člověk dalerko, ve výbavě jsou 3třídy a 3 postavičky medička, inženýr a žoldák nebo co to je od toho se taky odvijí funkce.

Na začátku mne pobavilo úvodní videjko zdůraznující Dont be a dick jak výstižné. Takže dva mody jsem už nakousl jeden chránit nebo za druhou stranu ničit. Druhý chránit vozidlo, popř se mounout za druhé se ho snažit zničit. Jistě někteří to hrají jako buzeranti s brokovnicí a kdo má větší péro, prohrají. Není taky ok si hrát na hrdinu a rambo styl sám člověk nic moc nezmůže. Bude jen nadávat. *4* Škoda že to je styl TF2 s onou stylizací nežikám že špatné ale tohle není moc pro mne. Fůůha 72minut 4zápasy a ano je tam zatím jen Objective mod.
    Ještě si to určitě dám ale nepočítal bych s tím že bych to hrál i někdy jindy. Za odehrané zápasy, dostáváte credits a za ně si najmete další žoldáky. Tedy z toho co jsem pochopil. Takže hra je o pevných nervech a dobrém týmu a tak. Prostě ostatně jako každá druhá mp. Radši si zapařím zase Insurgency to mne bavilo více.
    • oktavius66
      Já bych docela zájem měl. Pokud mi zašleš klíč budu moc rád.
      Díky
      Můj E-Mail: oktavius66@seznam.cz
  • Vojta_Ilavsky

Fight Club

Chceme DRDU!!! *14*
    • b

Koho zajímá nějaký sprostý vidlák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit