Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The Long Dark

tak jsem to koupil a zahrál. na to že je to early alfa je hra prekvapive bez bugu a beží hladce. herní mechaniky jsou ok ale problem je balanc. Hraju za holku, sežere za jeden den celého vlka a pulku jelena a rano umíra hlady. (to same voda) venku je -20, ma na sobe nejake svetry, bundu, dzíny, telpe spodky atd ale za par hodin umrzne.
  • ringmancz

Dva Darksiders bundly za cenu jednoho

https://www.indiegala.com/darksiders

super nabídka, chtělo by se to s někým podělit
  • Carmageddon: Reincarnation - Public Beta

Dnes vyšla beta Carmageddon: Reincarnation.
  • Tak 5 minut hrajte s Alim stacilo, to je nejake nove multikulti porad?
    Jinak kdo nevi jaka je cilovka, tak ja vim, duchodci nad 70 upoutani na luzko s tezkou demenci.
    A ja si du neco zahrat abych na tu hruzu zapomel.
    • ringmancz
      https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10990018_842360679143544_4523072749144779555_n.jpg?oh=379877ba66d95eef7cb87c5847509bdc&oe=5560CEAC

to jsem našel na FB, vystihuje to dobře
  • Přes internet nyní můžete přeměnit vedlejší ("dětský") PSN účet na účet hlavní.

Až budu moci přeměnit vnucený vlezlý Singstar v XMB na vymazaný, tak mě možná začnou nějaké zprávy o PSN zase zajímat. Xindlové z SCEE. *16*
  • Na mnohy doporuceni sem si koupil Assasins Creed 2, a musim rict sakra to je skvela hra.
    Je fakt smutny ze tvurci nepokracovali na vlne dvojky, misto toho hru totalne zkazili.
    Doporucuju vsem kteri obhajuji a kupuji sr@cky jako Black Flag a Unity aby si zahrali znova dvojku a pak se zamysleli, co vlastne podporuji a sou schopni obhajovat.
    • Dvojka je jednoznačně mnohem lepší než první díl, který hezky vypadal, ale byl stereotypní a později ne moc zábavný. Druhý díl na tom byl lépe s příběhem, bavil mě, ale postupně to už bylo možná také až moc natahované, což může být i tím, že jsem trávil moc času vedlejšími úkoly a hledáním beden. Brotherhood a Revelation je skoro to samé, ale už mě to tak nebavilo a Revelation už jsem šel jenom po příběhových misích a kašlal na ostatní. Možná to bylo tím, že jsem hrál všechno hned po sobě a jestli série takhle pokračuje, tak se nedivím, že je často kritizovaná. Je to dokola to samé a některé mise se hrají skoro samy. Trojku koupím, až zase bude v nějaké velké slevě, ale teď bych na ni ani neměl chuť (Revelation jsem dohrál zrovna dnes).
  • Chci se zeptat, jestli se vůbec někomu podařilo ze zdejších hráčů CS:GO vylosovat knife, AWP nebo něco podobně vzácného v krabicích? Za celou dobu hraní CS:GO jsem s klíči otevíral asi 10 krabiček a vždycky h*vno. :) Negev, Negev, Negev, Negev.......
    • Jazz
      http://csgostash.com/skin/463/Butterfly-Knife-Stained BS mi padl z třetí otevřené Breakout casy (dohromady patnáctá) Střelil jsem ho pár měsíců zpátky, původně měl cenu 190€.
    • kámoš měl motýlka prodal ho za 300euro a teď toho lituje na černým trhu (i ten CS:GO má) má mnohem větší cenu
    • residentevilfans
      Awp asimov,ak-47 wasteland,USP Guardian a Huntsmen night knife. *5*
  • španělská revoluce s Francouzkou herečkou http://legionofleia.com/2015/02/13/marion-cotillard-joins-the-assassins-creed-movie/
  • MickeyMutant

Interview s Peterem Molyneuxem

Velmi dlouhý a velmi asertivní rozhovor Johna Walkera především o patologickém lhaní s Peterem Molyneuxem: http://www.rockpapershotgun.com/2015/02/13/peter-molyneux-interview-godus-reputation-kickstarter/
    • Tilwaen
      Ta úvodní otázka by mi asi celkem vyrazila dech, být Molyneauxem :-) Celkem pěkně ho poškvařil.

TL;DR se dají všechny Molyneauxovy odpovědi vystihnout citací (které odteď asi nemá rád):

Peter Molyneux: I was wrong. But it’s not a lie.
      • MickeyMutant
        Peter Molyneux počítám postoupil na další level. Zatím ho většina lidí považovala za snílka a vizionáře, který prostě jen moc kecá. Teď už ho spíš asi budou mít za regulérního podvodníka. A to říkám s plným vědomím, že Dungeon Keeper je nejlepší videohra v historii naší planety.
  • Inquisitor
    Je to jenom u mě, nebo jsou komentáře nějaký protáhlý? :)
    • Jack1947
      Jo všiml jsem si, nic moc ale když člověk ignoruje hodnocení (což snad ve většině případů dělá nějakou dobu) tak to ve finále není tak hrozné.
    • Tilwaen
      Není to změnou na Souhlasím/Nesouhlasím místo Líbí/Nelíbí? Je to delší, dávalo by to smysl. Nevypadá to tak dobře, ale je to o zvyku.
      • to pak je na nic. Je jedno jak se to jmenuje.

Smysl těch extra + a - byl aby příspěvek byl viděn pod textem a to bude možné stejně. Navíc již předtím hodne lidi dávali - těm se kterými nesouhlasili i když napsal normální názor. Naprosto zbytečná změna jen to vypadá divně jak to dlouhé jako ve filmovém formátu *11*
      • Inquisitor
        No vidíš, toho jsem si ani nevšiml :)
        • Tilwaen
          Ještě jeden postřeh - na neddu mají zachovanou původní délku toho grafického ukazatele i přes to, že to tam také změnili na Souhlasím/Nesouhlasím. Moc nerozumím tomu, proč to tady měnili, když tam to nechali stejné.
      • takhle je to lepší protože když napíšeš nejakou kravinu budeš mít kratší čárku (víc minusu)
        • Tilwaen
          Můžeme porovnávat čráky čárky, super!
    • Lukyz
      Jde už aspoň editovat příspěvky když se v tom hrabou?

EDIT: Jdou *2*
    • V rámci podpory filmových her se filmový formát dostal i na games.cz
      *15*
    • Komentáře ne, jen hodnocení příspěvků. Programátorům asi jeblo. *1*
    • Není. Takové nepřirozené, navíc pro konzervativce, jako jsem já, je to peklo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit