-
Games with gold
na xbox 360: Brothers, sniper elite v2, na xbox one: #IDARB -
http://www.rozhlas.cz/radiowave/spolecnost/_zprava/od-hracu-se-ceka-ze-z-toho-vyrostou-rika-martin-veselovsky-fanousek-call-of-duty--1448751
-
Dying light - dojmy
Ty dropy jsou docela otravné a začínají být častější, potom hra v noci to dokáže být také celkem peklo zvlášt běhat poslepu. Pak nezbívá nic jiného než doběhnout do úkrytu a uložit se ke spánku, prolog jsem proběhnul celkem rychle... pár postřehů.
Po prologu se otevře COOP mod tedy že může někdo se připojit do vaší hry. Zřejmě ... tiu funkci si asi nejprve musíte aktivovat v nějakém nastavení. (session mode či co)
Kritizovaná výdržnost zbraní, je nasnadě fdají se i opravovat a i když jimi pižláte zombíka odnevidím do nevidím dá se to. Spíše se dříve unavíte, to se naštěstí měni s nově nabitím levelem. Tedy zkušenosti líbí se mi krafzování věcí i když hledání potřebných součástek je taky teror, kor když nemáte zase moc času a večer navíc vás ohrožují infikovaní zombící které běžnou chladnou zbraní prostě nesundáte.
Zbraně se dají i upgradovat zvýší se jim výdrž a defakto i účinnost. Zatím se mi úplně žádná nerozbila i když už červeně svítila. Příběh nic moc i když je to ta hlavní část a taky jediná aspon zatím co tam plníte. Je to od doběhnutí od místa a do b.
LOckpicking... docela otravná disciplína ještě že ten šrot leží všude takže ty šperháky můžete lámat ale jednou tu bednu otevřete i když obsah zas nestojí za moc.
Jo na základně se dá za peníze (?,!!) koupit nějaké vybavení , docela důležité jsou lékárničky protože bez nich se asi moc neobejdete, naštěstí jdou vykraftovat. No a shrnutí je to docela jiné než předešlé Dead islandy rychlejší, efektivnější ani ne tak zaměřené naboj jako o běhání a parkouru. Ten se mi líbí prostě skákat po střechách objevovat nějaké předměty. Těžko v 8% hodnotit ale zatím se to dá, uvidíme jestli nebude nějaký zásadní zásek. Jinak pokud to má na pc dropy a tím myslím dropy že záseky na pár sekund tak na konzoolích to snad bude nehratelné? Pominuli ty vybledlé zombie. Zábavné to docela je. -
-
Můžeš tam i plavat?
-
-
Jde včetně potápění se.
-
-
Tak to potom 11/10. Co myslíš Jacku?
-
-
Myslím že si bud queer což k tobě sedí viz tvůj nick nebo rád provokuješ.
Haha, že prej to není sprosté to slovo! Co třeba fag a gay. Asi proto že když se nikomu nenadává tak je to ok, přitom fag je nadávání gayům. *15* *2* *1* Nebudu se navážet do cenzury jen mně to rozesmálo.
-
-
To jsem nevěděl asi už máš projeto déle já zatím mám si získat přízen nějakého rejže. V noci to je fakt med no.
-
-
Co z toho? voda tam snad ani není nebo je ale je daleko. Nešlo plavat ani v DI prostě to není typ hry.
-
-
"Kritizovaná výdržnost zbraní, je nasnadě fdají se i opravovat a i když jimi pižláte zombíka odnevidím do nevidím dá se to"
tvl co to je za větu? I slepej by to napsal srozumitelněji a možná i lépe po gramatické stránce.
-
-
Tomonobu Itagaki, otec herní série Dead or Alive, označil současné díly bojovky za odpad.
ten by si měl sipat popel na hlavu že dělá devils third jen pro WI podělany U -
-
Nakonec to nebude zas taková pecka viz videa/screeny jakousi mysleli i takto je samozřejmě škoda.
Btw sypat. -
-
Ten pocit, kdyz ti gramatiku opravi i Jack...a dokonce spravne *15*
-
-
asi bych se nad sebou měl zamyslet *1*
-
-
-
-
Portal 2 na Steamu za cca 100 Kč
Nevím, jestli to to už někdo psal, ale na Steamu je Portal 2 velmi levně. -
-
Kdybys chtěl, dal bych ti i kupón na Portal 2 se slevou -75%. *15*
-
-
Revoluce v ovládání!
Zajímavé když si na to člověk zvykne může to být lepší jak K+M
https://www.kickstarter.com/projects/1666150716/keymousetm-the-keyboard-and-mouse-re-invented -
-
V Need for Speed: No Limits je nutné jednou za čas naplnit nádrž svého vozu plynem - buď je nutné si počkat, nebo zaplatit zlatem (1$ = cca 1 zlato).
Než jsem klikl na ten odkaz, tak jsem četl ....lepší než Knights and Merchants .....deformace *1* -
-
Hmm..
tohle samozřejmě patří úplně jinam, omlouvám se.
-
-
Nic není tak univerzální jako K+M. Gamepady,volanty,páky....vše je pouze na utčitý typ her. Gamepad s minem čudlíků navíc deb*lizuje vše okolo. Jako jediný není zaměřen na určitý typ her, tedy nepřináší nic navíc oproti volantu, páky. Jeho smyslem je být primitivní a zvládnout co nejvíce her. Proto byl vytvořen. Ostatní bylo vytvořeno aby zlepšilo ovládání u nějakého typu hry, kde K+M nestačí.
-
-
A co je potom myš? Plastová škatulka se dvěma tlačítkama a kolečkem, kterou mastím po stole a jedním čudlem střílím a druhým např. mířím. K tomu WSAD + Space, CTRL, R, E, Q a Shift na klávesnici a seš skoro na stejným počtu čudlíků, které jsou na ovladači (když teď z hlavy počítám, tak na gamepadu je celkem 16 ovládácích prvků plus u PS4 dotyková plocha) . Nehledě na to, že páčkovač má dva analogové ovladače a to dělá hodně. Na klávesnici máš buď 1 nebo 0 a hotovo.
-
-
-
Tohle už přeci pár let nebo něco podobného dávno je ne? aspon tedy lepší než tohle. *7*
Spíše bych to upravil na slovo Devoluce to je výstižnější. *4* -
-
A co konkrétně?
-
-
http://www.alza.cz/klavesnice-a4tech-g100-d67193.htm Měl jsem na mysli něco jako tohle... i když to je spíše ekvivalentní hybrid WSAD to z kickstrtu je naopak myšová klávesnice ( jo ehm děkuji nechci).
-
-
No tak to je úplně něco jiného, zas úplně mimo mísu XD
-
-
-
-
K tomu uz chybi jenom nejakej poradne udernej teleshoping a cernobile zabery lidi co se snazi psat na klavesnici a zaroven pracovat s mysi a mys jim pada ze stolu a pri psani na klavesnici si lamou zapesti.
-
-
:-D
-
-
pred 2 tyzdnami som kupil nagu razer, tiez mam problem si zvyknut, nieto na toto tu *1*
-
-
Myš s klávesnicí na boku XD ale na MMO dobrý ne :)
-
-
-
Kde je ta revoluce?
-
-
tak mne napadlo že by bylo fajn mít animovaný šach na motivy falloutu. Napr. strelec by byl supermutant s rotačákem (černej strelec by mohl byt vojak enklavy s raketometem a pod.) A byly by tam animace jako byli ve falloutu 2, že když jste nekoho zasahli tak ho to rozmetalo na sr4čky.
Taky by ty pravidla mohli nejak oživit, že napr. kdyby vež nekoho sebrala, ten supermutant by získla rank a mohl tahnout dvakrat po sobe, nebo tak neco ... *1*
(klidne bych to bral i v pixelartove grafice) -
Dle reakci hracu je Dying Light na AMD nehratelna, na Nvidii je to lepsi ale hra nebezi na max 50FPS ani na GTX970.
A to se ani nebavim o tom ze to bude asi i prumerna, a casem nudna hra -
-
Vypadá to, že se opět velice rychle ničí zbraně. Páčidlem sekneš 10x do Zombie a již je nutná oprava...Jako v Dead island. Tedy opět hloupost která je s tebou celou hru... De*ilové.
Jako by to nešlo udělat jinak a normálně. V Dead island to bylo později naprosto zoufalé jak jsem musel měnit zbraně a opravovat každé h*vno. Jestli to zde bude stejné (jakože asi ano), tak to poté bude opravdu "pokrok".
Jinak zde je info k nastavení: http://www.geforce.com/whats-new/guides/dying-light-graphics-and-performance-guide
Ten dohled bere nejvíce. Navíc je dost znát (vidíš v dálce různé objekty kam lze dojít apod.) -
-
No sps nez hratelnost me zajima u tehle hry technicka stranka.
Ale pry sou tam jen 3 druhy zombie a potkavas furt dokola stejny ksichty, lidi hlasi dropy az k 20 FPS po prechodu do mesta. -
-
Tjn, to byla první věc co mne zarazila že wtf ty zombíci jsou všichni stejně bledí a snad mají i stejné pohyby rofl. *15* Není to ale překážka... aspon pro mne ne no. Líbí se mi třeba ten crafting dneska zahraju více uvidíme co bude dál. + To přeskakování atp, k tomu ta nevolnost/záschvat aspon vidíme hrdinovy nohy i když je to nějakej vládní salát nebo co to je za zjeva.
-
-
-
Jsou to pitomci, no. Mají si koupit Xbox nebo Playstation. Jako "Dota a úžasně military CoH" znalec o průměrnosti a nudnosti víš zajisté nemálo, ale co se týče kvalitní a nadprůměrné hry, tak ani ho*no.
-
-
Mimo jako vždy. Jen tak dál, fandím ti. *3*
-
-
Ja jenom pisu to, co pisou hraci na forech. Problem neni v prologu ale v prechodu do mesta, kde hra udajne moc dobre nejede.
Na druhou stranu na steamu je hra hodnocena dobre. Moje penize uvidi jiny hry a studia, tohle pro me urcite neni.
A nerozciluj se tak navecer mohlo by se ti udelat zle a to by me mrzelo.
-
-
Takto jsi mne tedy uklidnil *7* , další zmrvená hra po delší době achjo. *9* I když já se spokojím i s 35+-fps to mi stačí ač nerad umím se přizpůsobit.
Hru bych už měl sosnutou no... takže jí zkusím asi až zejtra.
-
-
Dying light is OUT!
Má jen 11,2gb *14* *5* tomu řikám parádně završené zkouškové. *3* -
-
Tady nemas obavu ze hra bude spatna protoze zabira malo mista?
Jako chlape v tobe se vyznat to je orisek. -
-
Ne ale jsem na to zvědavý a to že má méně místa + (asi to místo bude po instalaci zabírat větší je plus plusů). V době kdy nejmenší hra má ani ne 20gb.
-
-
Má to málo protože jsi stáhl warez verzi kde je pouze jeden jazyk.
http://www.rlslog.net/dying-light-reloaded/
*7* -
-
chytrej napad davat sem odkaz na warez, neni lepsi si rict o ban rovnou?
-
-
jsi postizenej, tak ti nebudu nic vycitat
-
Ty si trotl, prej odkaz na warez vzdyt to je informativní stránka. To že tam jsou linky na warez neznamená že se odtamtud dá stáhnout. *7* Chce to víc myslet.
-
-
Přesně tak a ještě jsem zatím nic netahal.
-
-
-
-
Seznam zlevněných titulů, které tento týden (27.1. - 2.2. 2014) naleznete na XBLM.
Ty studuješ vysokou? *8* -
-
Ne, achjo to musím furt psát že na vysokou bych neměl průměr ani nervy. *7*
-
-
Tak oni by hlavně neměli nervy na tebe.
-
No ale lekl jsem se pořádně...
-
-
-
-
Grim Fandango pro evropsky trh (a tedy i pro nas) vyjde az zitra, tj. 28.1.