Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejvtipnější jak zdejší "pc hráči" se třesou jen aby vyhráli PS4 *1* Tak se ukazuje že to jsou vlastne skryti konzolisti kteří hrají na tatínkově PC a konzoli si nemužou dovolit :))
    • Brummlo ty si úplně mimo...oni se třesou že vyhrají cennost kterou obratem prodají..pokud jsi tedy právě nevylezl z jeskyně což by tě omlouvalo.
      • Účastnit se soutěže když to nechceš používat je nemorální, možná by z toho někdo měl radost.
        • Však já bych z toho měl radost, kdybych to vyhrál a pak hezky prodal :)
    • Až budu chtít lacnotu s 30fps pustím si Walker Texas Ranger. K tomu nepotřebuju předražený toustovač v barevném provedení podobající se psychoscanu staré třistapětačtyřicítky. Přesto předčí tři sta šestačtyřicítku v mnoha ohledech. Je to malý zázrak, tři roky po sobě se stala Psychoscanem roku. Kvalita za pakatel.
      • Walker Texas Ranger bude jenom ve 24fps
    • God-of-War
      Dobře ty. *3*
      • Nikoliv.
  • PS4 soutěž

Doufám, že vyhraju. Hned to půjde přes aukro do světa. *3*
    • Na aukru ti lidi určitě koupí ...:) vtipné že k odeslání tohoto příspěvku jsem musel do captcha napsat "MEH" :)
      • MEH tam je vždy když je článek o konzolích *1*
  • Steam Holiday Sale 2014

Tak už se nám to chystá ... Na Steamu již jsou Holiday badges a uvidíme co vyleze z aukcí (při 45 minutovém intervalu a 100 kusech by to mohlo být od 15.12 i zajímavé ) , v každém případě Sack of Gems je teď totálně nedostupný *3* .
  • God-of-War

Iron Sky 2 trailer

https://www.youtube.com/watch?v=JKPwtDjzJMI
    Jednička byla slušně ujetá, ale tohle... tohle je už trochu jinej lvl. *15*
    • Sic přes měsíc starý .... ale žije ! ;)
  • Soutěž o konzoli Playstation 4

Nechce se mi registrovat tak to napíšu sem. Nevím proč bych se měla účastnit souteže o PS4, když mám doma PC za málem 40 tisíc korun. Navíc na tom šrotu ani není co hrát.
    Takže to klidně přenechám někomu kdo z toho bude mít nějaký užitek *3*
    • Keyz
      Kdyby jsi vyhrál, tak by jsi to mohl v živém přenosu demonstrativně rozšlapat. Když pro to nemáš jiné využijí. Sledovanost by to určitě mělo *3*
  • oktavius66

Nové gameplay video z PS4 titulu The Order: 1886.

Hodně se mi líbí jak hra běží v pohybu. Nepřijde mi to ani jako 30 FPS. Ale už teď je asi jasné, že se ve hře budou objevovat v krátkých videích Quicktime Eventy... Aspoň nebudeme muset používat to zpomalené střílení pistolí. To mi přijde jako moc velké zjednodušení.
    • Pokud je někdo dlouhodobě vystaven FPS pod 30 tak je jasné že mu to nepříjde. Nicméně to na 30 běží :)
  • Miserius

Otázka na hru

Jak jsem četl dotaz níže tak jsem se taky chtěl na něco zeptat.
    Jakou hru byste doporučili, pokud by se chtěl hráč maximálně vcítit do postavy a okolního světa, nasávat atmosféru a tak nějak celou tu hru silně prožívat... Mě napadá hlavně Mass Effect trilogie a Bioshock a případně i Dead Space 1-2, ale třebas někdo doporučí něco úplně jinačího
    • WhySoSad
      Red Dead Redmption všema 20 !
      • Miserius
        Jo tyjo, to mělo taky parádní atmosféru, na to jsem zapomněl... Jen jsi to napsal hned mi prolítlo hlavou pár "záběrů" :D
        • za mě rozhodně Gothic 2 a 3 - těma světama jsem fakt žil (ale to bylo taky tím, že jsem v tý době byl dost v řiti...)
    • ringmancz
      RPG obecně? Fallouty třeba
    • Larky
      Vampire: The Masquerade - Bloodlines
    • Pro mě jsou to obě sezóny Walking Dead, Max Payne, Alan Wake, Octodad, do jistý míry i poslední Dragon Age, ale tam je to díky těm MMO prvkům občas coitus interruptus.
    • Czech_NoOb

Brothers, Papers please, Deadlight, The Cat Lady, Anna, ...z velké produkce na mě fungoval New Vegas čistě atmosférou, tebou zmíněné Bioshocky, nebo nový Sherlock, co do zábavnosti.
    • zkus simcity
    • homeles8
      Wolfenstein: The New Order
    • Kozy
      Takhle hned mě napadá Metro.

Pak třeba Gone Home, druhá Amnesia, ale to jsi asi neměl na mysli.
    • Keyz
      Jestli se dokážeš maximálně vcítit do postav v daných hrách, tak pak to máš lehké. Snad každá velká hra která je zaměřená na hlavní příběh. Tedy klidně Dragon Age série a Zaklínač série.
      • Miserius
        Do Mass Effectu i Dead Space 2 jsem se fakt vžil... Rapture ma zase bozi atmosferu a uplne me fascinuje
        • MrSanta
          Předpokládám, že už si to hrál, ale jistota je jistota: System Shock 2. Atmosféra jako kráwa. Jestli ti učaroval Rapture, tak z Von Brauna budeš uch*ávat *1*.
          Pak ještě první System Shock, taky ohromná atmosféra. Stejně jako ve dvojce je tam hráč v podstatě sám. Akorát je už dost starej a je to na hře znát.
  • DayZ

homeles8: koukám, že jsi online, ale není jak zde zanechat vzkaz, takže ohledně DayZ si mne přidej chceš-li, alespon důvod trošku okusit hru.:) Pokud se nedaří, tak mi jen hod do komentu pod profil zprávu.:)

http://steamcommunity.com/id/Czech_NoOb/
  • Lukyz

Batman - Humble Bundle

Bundle dosud vydaných Akrham her za €9.79
    AA GOTY, AC GOTY a Origins + Season Pass

http://www.bundlestars.com/all-bundles/batman-complete-bundle
    • Kozy
      Ty jo, to zní dobře. Užiju si to i když mě batman vůbec nezajímá?
      • Mne Batman taky nebere a tu hru jsem si naramne uzil.
      • ringmancz
        příběhově asi moc ne, ale herně jo. je to takovej Assassin's Creed s lepším soubojovým systémem a ne tak repetitivními úkoly

jinak nabídka je to super, ale nesmí člověk mít dva díly
        • Kozy
          Díky moc, tak to by mohlo bejt podle mýho gusta.
  • Femto

PC Retard Race

http://kyblmrkve.cz/dnes-o-tom-jak-si-pod-sebou-pc-hraci-podrezavaji-vetev-pilou-znacky-steam/

Konečně, konečně, konečně to někdo sepsal. Nesouhlasím se vším, ale s hlavní pointou bezesporu. Tleskám ve stoje. Jen mě tak napadá, proč ty pc-trolly v diskuzích nemažete. Proč nemažete Veskoslava, Keyze, Predátora a další PC-master race, která trolí pod každou konzolovou novinkou? pravidelně mazat jakékoliv pokusy o flame nebo úchylné věty o nadřazenosti PC a bude tady klid.
    • Milý ovčí potrátku.

Jak na straně konzolí, tak na straně PC jsou vyšinutí bezpohlavní idioti, jako jsi ty. Naštěstí jsou tady i normální HRÁČI, jako já, co hrají hry a je jim jedno, jestli na PC, konzoli, či mikrovlnce. Dej si prosím facku, nebo dvě.
    • al

to je sprava o ekon. vysledkoch 1c?
    • .

Článek zoufalého retarda, který ze sebe udělal ještě většího trolla. Konzolových a PC trollů je na obou stranách stejně. Nechápu, že se někdo kvůli tomu vzrušuje. Stejně to tady bude navždy.
    • proboha, kdy jindy nez se soucasnou generaci si konecne budete ochotny pripustit, ze konzole je jenom derivat pc? osekany az na kost, dva cudliky, jeden na pohyb vpred a druhej na automatickej utok, protoze vic nechcete ani znevladnete...

pc a konzole, to je jako motorka a kolo... ano, ma to dve kola, a to je tak vsechno, co je spojuje *5*
    • Mantor

Hrozne zly blog, kazdy kto berie parodiu na ludsku hlupost , ktorou PC master race je za vaznu, proste nechape realitu. Cela ta iniciativa vznikla , prave na parodovanie podobne stupidnych nazorov ako ten co splietal v tom clanku. Alebo si niekto snad mysli, ze niekto realne uctieva mocneho Gabena, stupa na novu uroven hw komponentami, mysli si, ze je nadrasa lebo si kupil iny druh elektroniky? Taky clovek si naozaj to oznacenie stupit dirty peasant zasluzi ;-)
    • Mohli by s tím mazáním začít u tebe, protože se tu v podstatě taky jen pokoušíš o flame.
    • my, co hrame na pc sme zvyknuti na urcity luxus, standart...tym, ze sa trh posunul smerom ku konzolam sme o ten standart prisli, tj to co tam ten obmedzenec opisoval(60frames, rozlisenia, ovladanie prisposobene na k+m) je pre nas degradacia
      ak vydavatel chce nase peniaze, ma sa prisposobit nam, lebo su to nase peniaze, my sa prisposobovat nechceme
      ze vam staci to, co vam davaju, je na vas, ale nestahujte nas do sraciek s vami *12*
      a za hry sme ochotni davat tolko, kolko citime ze by mali stat, ak vy chcete davat za jednotlive hry 4x 5x viac, je to vasa vec *4*
      • Femto
        Co to je za nadřazený výblitek panebože? Se nestydíš tohle napsat? Co ty si za nulu? U kolika her letos nešlo změnit rozlišení? Snad jen u Final Fantasy XIII, ale teď by měl vyjít ofiko patch na FullHD, kolik her letos nemělo podporu 60FPS? The Evil Within a teď ji stejně má. Takže jenom výmluvy Co takové nuly jako ty dají společnosti ptám se já???
        • seriem na tvoje moralizovanie, ide o moje peniaze, ak ich vydavatel chce, nech mi da produkt, za ktory som ochotny tie peniaze dat, nechapem tu novu dobu a vas primitivov, ktorym staci hocico, co vam vydavatelia podsunu a este chrochtate blahom.
          ked pred casom nebol problem robit ovladanie na k+m, nastavovat vsetko mozne v hrach a teraz to problem je, tak je nieco zhnite v na tom korporatnom trhu.
          a este horsie je, ze tebe Femto, a tebe podobnym to nevadi, a to preto, lebo si nevazite svoje peniaze(je na povazenie ci vobec ide o tvoje peniaze, a nie peniaze tvojich rodicov)
        • A co tak úžasného si dal společnosti ty? *1* . Potěšení z tvého krásného těla?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit