Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tady jsem musel nekoho asi poradne naštvat když mi banuje i neutralni prispevky. btw nevim co tim presne chcete dosahnout protože jak vidite pišu dal, navic si mužu zmenit nick a moje prispevky v zaplave zdejšího trollingu a vulgarit stejne nepoznáte
  • Kozy

Spekulace: Naznačil Hideo Kojima nápisem na triku, že Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vyjde 22.6.2015 nebo snad datum ohlášení data vydání (25.12.)?

Až na to že to odkazuje na Moby Dicka a kapitolu Merry Christmas. Kojima nám akorát přeje hezký svátky.
  • MickeyMutant

Seznam vítězů ankety The Game Awards 2014.

Proč je druhá Bayonetta hrou roku, ale v kategorii "Best Action/Adventure" je až třetí za Alien: Isolation a Assassin’s Creed Unity, které se mezi prvních pět celkově vůbec nedostaly?*3*
    • Protože sis nevšiml, že to není seřazené, ale že vítěz je boldem.
      • MickeyMutant
        Aha!*4* Asi mne zmátlo, že by Call of Duty nevyhrálo mezi střílečkama, když bylo na prvním místě.
        • Jo, nemaj to moc dobře udělané, člověk automaticky předpokládá, že vítěz je na prvním místě.
    • ucho
      Protože v dané kategorii lidé hlasovali jinak...
      • MickeyMutant
        Ten nadpis "Jury Voted" tedy neplatí pro všechny kategorie?
    • Mart9
      protože je to šuklá anketa
  • Zaklínač 3

Odsunut na: May 19th, 2015. *9*
    • Keyz
      Nakonec to posunou na prosinec 2015. Vávra nebude chtít vydávat hru proti Zaklínači a tak to také posune *15*
      • MickeyMutant
        Ve Warhorse to nestihnou tak jako tak. Se Zaklínačem to nebude mít co dělat.
        • Keyz
          Aby to stihli ještě na tuhle generaci.
    • další downgrade??? nebo se snad bojí Bloodborne???
      • God-of-War
        Chceš aby to dopadlo jako Unity? Já teda ne.
      • *7*
      • Bugy a nefunkčnosti.
        • to zjistili opravdu brzo...
          • Tilwaen
            Kdy to přesně mají zjišťovat?
            • MickeyMutant
              Po vydání samo sebou. Takhle vyhodí spoustu peněz za betatest, který jinde už hezkých pár let dobrovolně podstupují hráči zdarma*3*
  • Mart9

Seznam vítězů ankety The Game Awards 2014.

To vypadá, jako by to byla nějaká japonská anketa.

Hra roku má být Wolfenstein, druhá FIFA 15
    • Kozy
      Souhlas
    • Fifa 15, ta arkáda. PES má lepší hratelnost, když už...
      • Mart9
        Hrál jsem demo a uznávám, že letos se i PESko velmi povedlo. Ale FIFA 15 je nejlepší fotbálek historie.
        • Jack1947
          echm echm fan boy be aware!. *12*
        • úplně... nejlepší fotbálek historie je PES 6...
    • Jack1947
      Jak má? to jsou nějaká tvoje domělá přání. Fifa15 ? ani se nedivím. *3*
      • Mart9
        Jak má.... Má být podle mě, žádná přání. Na Bayonettu jsem viděl recenzi v Re-play a je to neuvěřitelná srágora
        • Jack1947
          Mně jen mrzí že je na WII protože jednička byla parádní, ty na tenhle styl her nejseš hold no. *6*
  • Seznam vítězů ankety The Game Awards 2014.

Můj žebříček, kdyby to někoho zajimalo(věřím, že Veskoslava bude)
    1) Bayonetta 2
    2) Dark Souls 2
    3) The Evil Within
  • Seznam vítězů ankety The Game Awards 2014.

směšné
  • Keyz

Cinematic tools for Dragon Age: Inquisition

http://www.bfcinematictools.com/dai/
  • Kozy

Z důvodu technického omezení nepoběží Bloodborne při 60fps.

Jako by to nebylo jedno.
    • Miserius
      Co tě napadá? 60 FPS je dulezitejsi než samotnej gameplay, to nevíš?
      • Draken69CZ
        Dobrej trhanej gameplay je ti k prdu!
        • Jack1947
          30fps trhané? chci důkaz., otherwise stfu! *4*
      • MickeyMutant
        Ze zdravotního hlediska určitě.
    • Draken69CZ
      Napadá mě jedna platforma kde by se to nestalo.
    • Keyz
      Protože ten rozdíl v plynulosti je prokazatelný tak to jedno není. To pak klidně může běžet 15 FPS, když je to jedno.
      Bohužel konzole se pořád snaží držet ve standardu rozlišení a i to jím jde blbě. Všechny hry nejedou ve FullHD. Navíc časem se rozlišení posouvá a pak se to vždy zasekne někde v pozadí.
      O snaze odskočit od 30FPS ani nemluvě. To je většinou vykoupeno právě menším rozlišením.

Jasně při zachování stejné kvality potřebuješ o dost lepší HW aby jsi skočil ze 30 FPS na 60 FPS. Ale když ani nedrží to rozlišení tak to je prostě zoufalý.
      • Kozy
        Jedno to je, nevim že by se hra na konzoli ve 30 fps sekala nebo byla nehratelná.
  • MickeyMutant

Z důvodu technického omezení nepoběží Bloodborne při 60fps.

60 FPS verze Bloodborne bude až ta remasterovaná na PS5.

Ale vážně, nebylo by jednodušší, kdybyste spíš psali, které next-gen hry POBĚŽÍ při 60 FPS, než které hry při 60 FPS nepoběží?
    • vy jste blázni nebo opravdu nevím. Stabilních 60 FPS při FullHD je těžko docílit i při PC, koukněte např. na Dragon Age, to nedá na max žádná grafika ani za 15K. Konzole by možná dala 60 FPS, jenže by to dropovalo jak prase, stabilních 30 FPS je lepší než 60 s propady.
      • MickeyMutant
        Je to jejich volba mezi vyšším frameratem a maximální dosažitelnou kvalitou zobrazení. Oni šli cestou obrazové kvality, protože líp vypadá na screenshotech, tedy se líp prodává. Navíc je většina hráčů na konzolích na 30 FPS zvyklá a z té vzdálenosti mezi gaučem a televizí to pro většinu není tak markantní rozdíl. Škoda, že se neujala volba grafické kvality vs. FPS, která je třeba na PC běžná.

Nesouhlasím, že "stabilních 30 FPS je lepší než 60 s propady". Pokud to nepadá ke 20, 25 FPS, tak bych určitě volil tu druhou možnost.
        • to je samozřejmě blbost, z 50 FPS na 30 už je to lag a dost to trhá oči. Navíc Bloodborne je více méně už takové malé mmorpg, tam si nemůžou dovolit dropy, stabilních 30 FPS je úplně v pohodě.
          • MickeyMutant
            To samozřejmě blbost není, protože mluvím za sebe. Jak to máš hozené ty, je zase tvůj názor.
            • tě pic drope...
            • MickeyMutant
              Taky mě těšilo. Sbohem.
            • tož to máš hozené pěkně ujetě, jestli si rád užíváš lagy, dropy... PC Master Race???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit