Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj všem
    • Chtěla bych poradit, ráda bych si zahrála Bioshock, tak který díl byl nejlepší. Všechny asi hrát nebudu, takže bych ráda vybrala jen jeden.
      • Podle toho,jestli ti více sedne temně hororová atmosféra jedničky,nebo prosluněný Infinite.(dvojka je asi nejslabší,příběhově je nejlepší a nejsložitější Infinite)
      • Bargud
        Doporučil bych Infinite, ale jestli si najdeš čas, tak se opravdu vyplatí ho (hrám) věnovat i prvnímu dílu. Plasmidy mi připadaly o něco lepší než v Infinite a podmořské Rapture má rozhodně taky něco do sebe. Jinak je Infinite snad ve všech směrech rozhodně lepší a je to jako celek neuvěřitelně skvělý herní zážitek, bez debat!
        EDIT: Jinač DLC do Infinite se právě v Rapture odehrává, tam bude pravděpodobně znalost pro lepší zážitek nutná, pokud ne, opravte mě, sám jsem DLCčka totiž ještě nehrál, byť je mám. Infinite si plně užiješ ale i jako samotnou hru bez DLC.
      • Vykašli se na Bioshock a zahraj si Systemshock2.
      • Kozy
        Bez váhání jedničku, nejlepší atmosféra.
      • Miserius
        Jednička je nejlepší, ale pokud jsi nehrála ani jeden díl, klidně si pusť Infinite. To spoustu hrácu sralo že je stejny jako jednicka (vcetne me) ale to tebe trapit nemusi... Vicemene zalezi jaky prostredi te laka vic...
      • Jednoznačně 1. Nejlepší díl série. 2 taky dobrá ale ten Infinite nedoporučuju to už je nic moc. Sice po vizuální stránce je to pěkné ale nedohrál jsem to ani do půlky.
        • Bargud
          Sakra, co to má znamenat? Chápu, že ti lidi, kteří nepochopí příběh, tak hru nechápou. Případně někoho hra fakt nebaví. Ale říct něco takové s tím, že si to nedohrál ani do půlky?!!
          • Miserius
            Co je na Infinite příběhu k nepochopení?
      • Draken69CZ
        To jsou zas radílci, pokud na to máš mašinku tak Bioshock Infinite *3*
        • Tupou střílečku? Jednička je rozhodně lepší.
          • Draken69CZ
            Proč? Protože byl první? Pokud nehrála žádnej a nechce hrát všechny tak je Bioshock Infinite nejlepší volba.
      • Jack1947
        Bioshock1 (!!!) parádní hra a dodnes na ní vzpomínám, skvělé postavy mise a příběh. To ti ostatní dva už nezmákly prostě tahle byla jediná bezkonkurenční a prominul jsem ji i ten nic moc konec. 10/10. *4* Neváhej a jdi do B1.
  • ringmancz

Měsíc v Oculu

http://www.rozhlas.cz/radiowave/wavenews/_zprava/umelec-mark-farid-chce-zit-mesic-v-cizi-realite--1422244

šli byste do toho?
    • Draken69CZ
      To už musí bejt hodně na palici, mě stačí že kolikrát nevím jestli se mi něco zdálo nebo jsem to fakt zažil, mě by tohle zabilo. Hned jsem si vzpomněl na Inception.
  • Larky
    Zdravím :)

Worms Blast - https://www.humblebundle.com/gift?key=xRruGYxemMemaNbp

Worms Pinball - https://www.humblebundle.com/gift?key=xYbzRXCvTWmzwbac

Worms Crazy Golf - https://www.humblebundle.com/gift?key=Wpksd8UPK4y3hKX6

Superfrog HD - https://www.humblebundle.com/gift?key=FTNztwEfeEtFqdS3
  • Jack1947

Obrazem: Mezi PC a PS4 verzí Dragon Age: Inquisition není žádný větší grafický rozdíl.

Je tam ale rozdíl v HW, PS4 verze běží na high detaily v poho a PC verze se na high škube. Ultra už to chce trochu větší dělo. Nextgen v plné své parádě! FTW. *5*

Prominte ale musím se zasmát, protože tohle jinak nejde *1* *2* *15* .
  • Miserius

Hideo Kojima oznámil důležitost rekrutování vojáků se znalostí více jazyků pro Mateřskou základnu v Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Při jejich absenci nebude možné s ostatními vojáky komunikovat. (+ první screeny z PC verze)

*14* *14*
    • Kozy
      Čekal jsem větší změny, ta konzolová verze se mi ale líbí víc.
      • Draken69CZ
        XD a v čem? Že to má takovou tu patinu stáří?
        • Kozy
          Tak na pár světlech nevidim nic extra.
          • Draken69CZ
            No tak potom jo, právě že nasvícení dělá hrozně moc. Najdi si někde ultra realistickou scénu s a bez nasvícení a uvidíš. Světla/nasvícení + stíny jsou jedno z nejnáročnějších věcí na výkon viz. třeba takovej ray tracing :)
            • C-BEAM
              Kozy: takže detaily sú lepšie v PC verzii a preto sa ti páči viac konzolová verzia ? *1* *7*
            • Kozy
              Jasně, pro mě to neni nic z čeho by mi měla spadnout brada. Lepší mi přijde ta louže na druhym obrázku.
            • Jack1947
              Tím to tak končí...
    • Lukyz
      Tak teda oproti PS4 je to skok jak *12* hlavně ve vykreslování vzdálenosti viz. ten druhej screen *14*
      http://international.download.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/metal-gear-solid-v-ground-zeroes/metal-gear-solid-v-ground-zeroes-pc-vs-playstation-4-comparison-1.html
      • Ta louze je v PS4 verzi lepsi ale jinak je to teda az prekvapivej rozdil.
      • Draken69CZ
        Hlavně to nasvícení, textury atd. atd. :D
    • Keyz
      Jakoby super moderní voják za kterého tam hráč hraje, neuměl sehnat překladač *15*
      • Miserius
        Je to v roce 84, to by tam behal se slovnickem :D
        • Keyz
          v roce 84 by měl překladatele, tak jak to měli ostatní u spešl jednotek *7*

Navíc podle toho co je na YT nevypadá, že by měl věci z roku 84. Spíše dost moderně. Krom bojových bikin z roku 84 u té ženské *15*
          • Miserius
            No tak vzdyt novinka je o tom ze musis nabrat prekladatele vpodstatě
            Jen tak btw on neni ve spešl jednotkach, zalozil si vlastní *1*
            • Keyz
              Já to nesleduji. Ani se v tom skoro nedá vyznat. (metal gear příběh)

Ale jestli si borec založil vlastní tak to pak jo. *5*
  • karlman.hajsky

3xInsurgency

Insurgency - https://www.humblebundle.com/?gift=hWu8GXUmYAAxDm2e
    • jesusek
      Díky, rád vyzkouším :) Původní modifikace na CS:Source byla super.
  • EA oznámilo Need for Speed: No Limits pro mobily, tablety.

Bude ještě Ken Block tváří Dirtů? Když dělá do NfS?
  • frag.ment

Obrazem: Grafické porovnání PS3, PS4 a PC verze Far Cry 4.

Jako ta grafika na PS4 vypadá fakt moc pěkně, už se těším až dnes přijdu domu, krabička už mi leží doma přiravená. Dle ohlasů v diskuzích je i gameplay zábavnej, takže zábava na víkend je jasná. Ještě mám velké plus, že jsem nehral trojku ani dvojku, takže pro mě bude spousta věcí nová.
    • Až na ten malý Fov, to je vážně bída a nemůžeš si to nastavit. K tomu gamepadové ovládání, ta orientace v prostoru je nakonzoli příšerná. A taková ta celková vyblutost PS4 verze se mi nelíbí. No a k tomu si připočíst chabých 30fps... a radost by mě dávno přešla :D
      • Sice s tím souhlasím, ale zkus si příště vymyslet svůj nick, díky. :)
    • Doporučuji si zahrát dvojku. Na GOGu je za pár šušní (teď je navíc ještě v akci) a hra je to skvělá. Velmi podceňovaná, hodně hráči nepochopená, ale jakmile se do ní člověk dostane, tak je bezkonkurenční. Čistej HUD, NPC hráčovi nekecají jak má co dělat a z toho plyne neobyčejná svoboda v tom jak jednotlivé mise splnit. Od trojky a čtyřky velmi odlišné.
      • Veskoslav
        FC2 je nejhorší z celé série.
        • Naprosto bezkonkurenčně nejlepší díl, jedině ve 2 jsem se cítil jako v Africe. 3 byla nuda a 4 mi nedává žádný feeling himalájí.
        • MrSanta
          Nejhorší v celé sérii? Ty nehodný hochu, za trest dneska po obědě žádný moučník *15*
      • frag.ment

Obrazem: Grafické porovnání PS3, PS4 a PC verze Far Cry 4.

No jo, ale na GOGu si asi PS4 verzi nekoupím *3*
        • Dvojku určitě ne, ta na PS4 ani nevyšla. Jsem myslel, že máš i nějaké herní počítač (na dvojku není třeba extra dělo) no *1*
          • frag.ment
            Jo herní počítač mám, většinu her by ještě utáhnul, ale už prostě na PC nehraju, nebaví mě to. Mám taky PS3, takže jestli mě bude FC4 bavit, tak si někdě za levno pořídím FC2.
            • Miserius
              Far Cry 2 na ps3 se dá koupti už za sto korun, to bych za to možná i dal, přestože ten díl uplně nesnášim (nemam rád to prostředí ve kterym se to odehrává), to já raději Far Cry 3 který už taky stojí kolem dvou stovek
  • Neoficiálně: Ti, kteří si objednali Halo: The Master Chief Collection, dostanou možnost od 9. prosince vyzkoušet multiplayerovou betaverzi Halo 5: Guardian.

Microsoft už to oficiálně popřel. Termín podle jejich mluvčího zůstává stejný. Od 29. prosince 2014 do 18. ledna 2015.
  • Tilwaen

Blbosti s medvědy v FC4 editoru map

Předem pardon za odkaz na jiný herní server, ale tohle mě pobavilo *1* BearStack, Bearvalanche... jen se divím, jak mohli BearPit dva medvědi přežít *1*
    • davskal
      BearPit nepřežili dva medvědi, ale dva sloni který dával dozádu.
    • ucho
      Ukazuje to celkem dobře, jak primitivní AI medvědi mají, stejné je to s animacemi medvěda. Ale tak na druhou stranu pro potřeby té hry to asi stačí, jen mi to pak takhle nepřijde jako taková sranda, protože to nemůže ničím překvapit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit