Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny

Na Kickstarteru se zkouší prosadit herní zařízení, které vám při zásahu ve hře odebere vzorek krve. Tvůrci by rádi nápad využili na herních akcích zaměřených na dárcovství krve.

No to je teda strašná pýčovina :D :D
  • Na Kickstarteru se zkouší prosadit herní zařízení, které vám při zásahu ve hře odebere vzorek krve. Tvůrci by rádi nápad využili na herních akcích zaměřených na dárcovství krve.

Ty vole tak stím si zahrát střílečku na gamepadu tak vykrvácím :D
  • Potreboval bych radu, stahl sem z gogu zadara Zaklinac 2 a ta hra je strasne narocna i na stredni detaily se nemuzu dostat pres 30 FPS. Je opravdu ta hra tak narocna? PC mam celkem vykony takze nevim kde je problem, i dnesni nejnovejsi hry me jedou lip jako Zaklinac.
    • Pethulla
      Tak klasické rady: vypnout ubersampling (pravděpodobně splněno), vypnout SSAO, vypnout v-sync, případně DoF a Motion Blur.
      Zaklínač 2 jsme rozjel na vyšší detaily na HD4850 512 mb, takže u tebe by to mělo jet dobře.
      Popřípadě si stáhni tenhle tweaker: http://www.nexusmods.com/witcher2/mods/181/?tab=1&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fwitcher2%2Fajax%2Fmoddescription%2F%3Fid%3D181%26preview%3D&pUp=1. Ten ti umožní trošku detailnější nastavení.
      • Lukas

Dik moc, tohle me pomohlo ted jedu na high nastaveni 50 FPS :-)
        To je uplne jina plynulost, fakt parada.
    • Na Kickstarteru se zkouší prosadit herní zařízení, které vám při zásahu ve hře odebere vzorek krve. Tvůrci by rádi nápad využili na herních akcích zaměřených na dárcovství krve.

ses vubec shopnej vnimat co ti lidi pisou, vypni ubersampling a prestan uz resit pi****y !!!
      • Lukas

Ten mam vyplej od zacatku ty magore!
        • Jack1947
          http://steamcommunity.com/app/20920/discussions/0/34095131898289683/?l=dutch

V tom případě, to bude nějaký hlubší problém... hmm 18-20fps je žalostně málo zkusit patch a jak na hoře v tom linku na steamcommunity lamentují - i Sweetfx.
    • Jack1947
      Oh tak to jsem se svým šrotem klidný lol. Witcher 1 byl na svou dobu taky náročný ale že jede 2jka takhle bídně? *7* to snad ani není možné ne.
      • Fakt nevim proc to jede takhle, jestli je to nejaka divna verze kdyz to bylo zadara. No zkusim jeste ty patche a uvidi se.
        • Jack1947
          Je to na pitchu no. eště více mne to utvrdilo v tom že nová grafika je sakramentsky důležitá už jen kvůli starším hrám.
          • Svoji GTX560Ti do šrotu posílat rozhodně nemíním ... ve všech hrách které hraji je ještě plně dostačující (a dostačuje i pro ARMU 3) a že nějaký přeladěný Witcher 2 se nároky dorovnává na starý Crysis v plných detailech .... to mne věru trápit nemusí ;) Slideshow jsem si užíval na PCI verzi Geforce4 MX440 takže dobu, kdy je skutečně třeba přezbrojit na novější grafiku odhadnu snadno - ještě rok minimálně nebude skutečný důvod ;)
            • brumla

Tak mam pro tebe jedinou radu pokud mas nejnovejsi ovladace k zakladce,grafice a mozna par periferiim tak stahno pretaktovaci programy jeden na zatizeni 100 porocent grafky jiny na system a v neposladni rade aidu at se podivas co v bedne je a kolik to ma napajeni. nazvy programu ajdes hned na googlu je jich jen par preju hodne zdaru protoze me se to zda taktez divni vezu se na stredni stride uz asi dlouho a diky konzolim svladam vse perfektne. takze v popisu tveho HW by to byt nemelo jestli jsem neco neprehledl
    • Lukyz
      jj, taky bych to tipoval na ten Ubersmapling.
    • Johnny
      specifikace PC? neni to nijak narocna hra
      • Phenom X4 965, GTX 560 TI, 8GB Ram.
        I na low se stezi dostanu k 35 FPS. V PC zadne bordel nebo viry nemam takze tam neni taky problem.
        • Takovýmu střepu starýmu říkáš výkonné pc? (výkonné 2 en pro příště). Bez urážky, ale to tak možná někdy 2010.
          • Sam sis odpovedel, pisu celkem vykony a myslim vykony vzhledem k Zaklinaci 2 ktere vysel tusim prave v roce 2010, tudiz by na tuhle hru melo v pohode stacit
            • lol tobě je tak 17 víc ne co :)
            • Jack1947
              Teda mně když odcházel zdroj tak mi nešel zapnout kompl pomalu, nebo spíš wokna zamrzali různě i při startu atp...
            • ty jsi expert pc-sráči... To se normálně stavá, že zdroj odcházi a nedává plný výkon do grafiky, proto jede grafika na půl plynu. Takže zavři chlebárnu, ty tvoje hemzy nikdo slyšet nepotřebuje..
            • "nejde výkon ze zdroje do grafiky" :D

ty voe... mě tu jednou jebne z těch příspěvků některých :D
            • úplně v pohodě bys to měl zpustit. Já to spustil na 8800GT kdysi na high při 28 FPS při Full HD. Takže někde máš problém. Možná ti nejde výkon ze zdroje do grafiky nebo do procesoru. Na přísvěvky PC-hráče nemá cenu ani reagovat, ten upadl v mládi na hlavu a od té doby je dementní...
        • No ikdyz je zaklinac 2 uz starsi hra, tak byla delana na PC a proste to co mas, tak zahrajes jen na low. Nejvetsi problem je ta graficka karta, je dost low a navic ma jen 1GB vram. Kdyztak se zkus podivat sem http://forum.notebookreview.com/gaming-software-graphics-cards/580627-witcher-2-performance-issues-solved.html a vyzkouset nejake nastaveni.
          • Teď si řekl blbost. Hrál jsem Witchera 2 na stejné grafárně na high detaily při minimálním 40 fps. Zkus hru opatchovat klidně i neofiko patchema... na té stejné grafárně teď hraju FC 4 na střední detaily. Paměť 1 GB je naprosto nepodstatná informace u Zaklínače.
            • Lukas:

To vypada na jiny problem, zkus obnovit ovladace a zkontroluj chlazeni. Takovyhle artefatky nejsou vporadku.

Kdyztak zkousel jsi nejaky config co jsem ti daval odkaz ?
              • Reakce na příspěvek:

Jo zkousel sem z toho odkazu, a vubec zadna zmena. Odehraju to na low. Ale u zadne hry problem nemam jenom u Zaklinace.
            • Lukas

revan1
              Ne zatim su ve hradu, na high mam 23 a propady az k 18 FPS, na stredni 26-32, ale furt spis pod 30 ,a na low 36 a ted v tom hradu obcas i 50 ale jenom kdyz cumim do zdi nebo tak. Musim to hrat na low. Ta hra je ale nejaka divna, kdyz nactu hru tak je tam nekdy takove modre filtr a musim to restartovat, doskakuji tam v animacich postavy i textury atd. Je to rozsirena edice a ta by podle me mela byt uz opatchovana, ale nevim.
            • revan1

Tak to pak nechápu. Je možné, že to bylo těma neofiko patchema ale přísahám, že jsem to hrál na high úplně v pohodě. Jediný případ kdy mi padalo občas fps tak bylo v noci okolo Flotsamu ale opravdu to byly minimální propady a v pohodě se to dalo hrát. Btw. Mám GTX 560TI Twin Frozr 2 ale počítám s tím, že je to to samé jako GTX560TI jestli ne tak sorry.
            • Dobry no a to ti takhle sla cela hra nebo jen ten uvod ? Samotne oblehani hradu jde totiz o dost lepe nez treba takove okoli flotsam nebo vergen ci nedej boze tu bitvu s draugiry. Hral jsem to kdysi na podobne karte a i kdyz to slo zhruba jak rikas, tak proste tam byli v nekterych mistech neprijemne propady. Pokud jsem si chtel uzit plynule hry, tak to bylo spise medium / low.
            • Lukáši!

Ta reakce byla na revan1 :)
            • Zadnou blbost sem nerekl, sam su z toho jak to jede prekvapene a proto to sem taky pisu. Na high mam 18-20 FPS. A bordel v PC fakt nemam, tudiz fakt nevim cim to je.
          • Dik vsem za rady, vecer vyzkousim. Vim ze mam zastaralou kartu, ale treba Far Cry 4 me jede na stredni detaily se zapnutym AA a oklizu prumerne 36 FPS. A Zaklinac ani prd, ten me jede na low s bidou 35 FPS.
    • Nemáš zapnutý to dvojitý renderování (ubersampling) scény?
  • Warriosparky

AC Soutěž

1. Kolik doposud na PC a konzolích vyšlo Assassin's Creed her (nepočítejte kompilace a oznámené, ale ještě nevydané hry)?
    Docela nepřesná otázka, zvlášť u série jako je AC... Počítají se hry na PSP, Nintendo DS (to jsou přece taky konzole, nebo myslíte jen ty "velký")? Počítá se standalone DLC a jiné spin-offy nebo jen ty "velké hry"?
    2. Jak se jmenovali hrdinové jednotlivých Assassin's Creed her, které dospodu vyšly na PC a konzolích?
    To samý co u první otázky + co to znamená "dospodu", nějaký nářečí, staročeština, překlep(y), automatická oprava? Na častý chyby v článcích jsem si už zvykl, ale aspoň u tý soutěže byste si mohli dávat větší pozor.
    • Mart9
      Nehledej za tím nic složitého, je to přece soutěž pro masy, jaká každá jiná tohoto typu.
    • Really?

Jo jo. Přesně takový otázky si taky kladu. Je toho tolik, že pokud se to více nespecifikuje je to jen o náhodě kdo bude mít správný odpovědi.
  • Kozy

První PS4 betaverze PlanetSide 2 se dočkáme zhruba uprostřed prosince a poběží při méně jak 60 fps.

Jo tak na to jsem hodně zvědavej.
    • Veskoslav
      To brzo. Navíc si myslím, že při bitvách jako jsou na pc, tak se PS4 kousne a nepojede. To prostě to železo neutáhne.
      • Kozy
        Co brzo? Na pc to hraju už nějakej čas a nedokážu si představit jak zrovna tahle hra bude mít stabilní fps, minimálně budou muset omezit počet hráčů.
        • Veskoslav
          Jako že je to "brzo" na PS4:) Asi musím lépe psát komentáře.Samozřejmě, že jsem narážel na počet hráčů atd. Včera byla bitva o jeden z biodómů, 12 skupin na každé straně, plně obsazené. To PS4 neutáhne ani kdyby chtěla.
      • to je opravdu "hodnotný" komentář. Optimalizace je kurvaa víš? Se podívej jak vypadá na takové plečce jak je Xbox 360 Zaklínač 2 nebo nové Infamous na PS4 - to je graficky nejhezčí hra roku. Takže pokud se optimalizuje, může to jet dobře, ale co bych povídal králi trolů...
        • Veskoslav
          Jak chceš pomocí optimalizace obejít výkon? PS2 je jedna z nejnáročnějších her na výkon vzhledem k počtu hráčů, co se vyskytují na jedné mapě. PS4 zaprvé bude mít oddělené servry od pc a za druhé omezený počet hráčů. A jestli tvému mozku nedošel rozdíl mapy X desítek kilometrů čtverečních s tisíci hráči v reálném čase a Infamous, tak je mi tě upřímně líto, jenom škoda, že sis neproklikal i ten svůj blábol.
        • Kozy
          I přesto optimalizace neni všemocná, tohle prostě dobře nepoběží.
        • No a ty porovnáváš PC/PS4 se starou generací a potom prázdné ulice InFamous s Planetside 2..tak toto má ale "hodnotu". Tam kde není síla se optimalizovat nedá donekonečna. A bohužel zde opravdu není a nikdy nebude.
      • CPU to brzdí..Ale i kdyby bylo silnější stejně by to asi bylo na krev..
  • ucho

Video 1 / 2 :V PS4 exkluzivitě The Tomorrow Children můžete stavět svůj do závratných výšin.

svůj co? zase nějaká sprosťárna?
    • Od ty doby co dela Jack nastenkare se uroven games.cz rapidne zhorsila!
  • Ubisoft: Pokud vám padá Assassin's Creed Unity z hlavního menu, odstraňte si všechny herní kontakty.

Asasína jsem si předbojednal ve sběratelské edici, ale zatím jsem to ani nerozbalil. Počkám si, až to ti lemplové nějak opraví. Ach jo, kam to ten herní průmysl spěje??? *16*
    • Prodej to.
      • Vždyť mu to nikdo nekoupí.
  • Ubisoft: Pokud vám padá Assassin's Creed Unity z hlavního menu, odstraňte si všechny herní kontakty.

Or how about your marketing department gets their heads out of their asses so you can release good products, and people can play the games they pay for ? Is waiting for patches is somehow part of the cinematic experience ?

Pěkně řečeno *2*
    • Jack1947
      Jen zkoušejí co si mohou ještě dovolit a hráčům to nevadí... nevadí tahají to kupují to je jedno výsledek je takový že hra je oblíbená nějaké ty "chyby" zamáznou pozdějším patchem a jede se dál. Plus fůra DLC to ještě pojistí.
    • A co kdyby tak marketingové oddělení vytáhlo hlavy z prde*í a vydalo dobrý produkt, aby lidi mohli hrát hru za kterou platí? Je čekání na patch nějaká část filmového zážitku?

Volně přeloženo, když už se tu kopírují tyhle cizí příspěvky, aspoň to překládejte, ne každý umí cizí jazyky. To s tím 30fps filmovým zážitkem se povedlo :) Ubi to bude mít na talíři ještě hodně dlouho (doufám) a je to jedině dobře! Do nich.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit