Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnny

Na Kickstarteru se zkouší prosadit herní zařízení, které vám při zásahu ve hře odebere vzorek krve. Tvůrci by rádi nápad využili na herních akcích zaměřených na dárcovství krve.

Tak už to bylo zastaveno :D Nehledě na to že krev by se odebírala pokaždé když ovladač zavibruje. A to je Samozřejmě i při střelbě a jiných aktivitách, takže to chlapci nemají moc promyšlené :D
    • Tak sa nám tu zase raz stretla banda ignorantov ktorí nemajú poňatie o čo ide. Tento projekt bol určený na spropagovanie darcovstva krvi, predpokladalo sa že herné zariadenie bude používať medicína pri odberoch krvi pre transfúzne účely. Čo ale čakať keď (nielen) TG preberá metódy TV Sova, Hrom, Nový Schass a podobne.
    • Nevim jak nekdo mohl verit ze to je opravdovej projekt *1* Je na prvni pohled jasny ze jsou to trolove... kdyz jsem to napsal k FB postu zahranicniho shopu, tak se na me sesypali amici s nadavkama jako ze jsem zlej, ze to je prece super napad, ze by to mohlo nekomu zachranit zivot!!! *1* *1* *1*
      • Na první pohled to byla kachna. Stačilo by s tím 10 minut hrát Quaka 3 a už by přístroj neměl co odebírat :-D
    • Inquisitor
      To je zase jednou reklama na hry. To budou mít média žně, jaký jsou hráči nebezpečný psychouši :)
    • Draken69CZ
      Vycházeli z faktu že člověk má cca 5 litrů tak ho chtěli vycucat do dna.
  • Total War: ROME II - Caesar in Gaul
    https://www.humblebundle.com/gift?key=Naz5XFXPDHdpKKAy
    • Děkuji Ježíši. To je poprvé co jsem něco dostal prokazatelně od Ježíška :)
  • Lukyz

Dragon Age: Inquisition

Zdarec, paří tady někdo nový DA? Mám v plánu pro něj příští pondělí zajít, ale ještě nejsem na 100% přesvědčenej, že je to dobrej nápad *1* Ocenil bych nějaký postřehy, plusy a mínusy od lidí co už hrají. Díky moc!
    • Lukyz
      Díky všem za informace! Půjdu do toho *3*
    • Nečtu to, co ti napsali ostatní, takže je možná budu opakovat.

a) ta hra je obrovská, gigantická, obsahuje spoustu pasáží, které si říkají o pomalejší tempo a nespěchání - ostatně, tady se nic moc uspěchat nedá, leda rychlým cestováním (i po jedné mapě mezi tábory a několika dalšími ovládnutými místy) - pokud jí těch 100 hodin nechceš věnovat, tak to nemá cenu hrát

b) ovládání je na palici, melee charakter bych nehrál - přesto se dá spousta věcí ulehčit. Místo klikání při útoku stačí myšítko držet a pro sběr lootu je 1000x lepší použít klávesu F než myš (pořád se ale musíš dostat hodně blízko)

c) mezi Medium a Hard je velký rozdíl, já osobně po asi 30 hodinách klesnul k Medium, protože mě nebavilo souboje opakovat - teď už mě sice nic nezabije (když nejsem šílenec a nejdu na něco mnohem silnějšího), ale nuda to rozhodně není

d) hra je fantastická, rozhodně do ní jdi!
    • Mám nahráno nějakých 25 hodin a zatím rozhodně mohu doporučit. Jako plus rozhodně dávám skvěle napsané postavy a nemalou část questů, hlavní linka jako celek je ovšem zatím už trochu omšelý Bioware patos "Sjednoť národy a zachraň svět!" Souboje jsou někde na půl cesty mezi DA1 a 2, u většiny, pokud nebudeš chodit do zón co jsou nad level tvé postavy, nebudeš mít s klasickejma mobama a ani bossama větší problém i bez taktického módu. Snad jediný souboj kde se člověk docela zapotí jsou draci, mají HODNĚ životů, útočí v sekvencích, je dobré jim poranit končetiny.Po grafický stránce je hra podle mě excelentní, hlavně co se týče světelných efektů, jediný s čím mám problém je nadsazená saturace barev
    • Malleth
      Hraje se dobře, ale má naprosto stupidní příběh a generický questy, což je nejspíš následek toho že to původně dělali jako multiplayer hru.
      Grafika je dost nevyrovnaná. Je pořád znát že jí neuměj, hlavně na postavách, vybavení a budovách, ale díky nasvícení a efektům to působí daleko líp než předchozí díly. Některý oblasti jako třeba poušť se vyloženě povedli.
      Klidně bych doporučil ale nečekej žádnou velkou inovaci, originálně pojatou zápletku jako v DA2, ani návrat ke kořenům DA1.
    • ta hra je dobra ve skutecnosti bych rekl ze mozna i vyborna ale ma svoje problemy za prve si myslim ze hra byla asi mnohem ambicioznejsi prijde mi ze spoustu veci proste ze hry vyskrtli je to videt npr u toho kdyz ziskane pevnosti ktere slouzi maximalne pro par vedlejsich questu prvni obrovska lokace se hraje jako mmorpg a rozhodne se vyplati zmizet co nejdriv jinak te to otravi rozhodne nema cenu delat kazdej vedlejsi quest a radeji delat ty zajmave questu je tu obrovske mnozstvi co se mi libi jsou postavy prisly mi pomerne pekne vykreslene je to prakticky jako kazda hra od bioware trosku me mrzel konec hry kterej mi prisel dost uspechanej epilog vsak dava doufat v datadisk nebo velke dlc jako byl awakening pro prvni dil
      • Lukyz
        Díky za reakci, četl jsem to i na jiných fórech, ale pořád si nedokážu představit, proč se první lokace hraje spíš jako MMORPG?
        • Ta lokace je obrovská a plná objevitelských a "sbíracích" questů. Není ale vůbec špatná, avšak když pak navštívíš ostatní lokace, menší a se zajímavějším obsahem, bude ti tahle připadat trochu obyčejná - já mám výhodu v tom, že jsem celé Hinterlands udělal hned na začátku, takže se tam nemusím už moc vracet a nehrozí mi, že bych tam o něco zajímavého přišel. Na druhou stranu právě tam najdeš léčitelku a horsemastera, užiješ si bojů proti templářům a mágům v takřka open world prostředí, najdeš vysokou koncentraci elfrootů (sbírej, všechny, i když jich je moc, budeš jich potřebovat ještě víc!)
        • nejspíš tím myslí že je tam hlavní quest a jinak tupé questy na zabíjení. Můj odhad.
      • Magister_Peditum
        Bez interpunkce se to nedá číst...
        • ucho
          http://nlp.fi.muni.cz/cz_accent/
          • Magister_Peditum
            To ovšem neřeší interpunkci.
  • Cosi

Hlasové obsazení hry Game of Thrones od Telltale Games..

Já vidím jen vyzrazení postav, které ve hře budou. Nic o hlasovém obsazení nevidím. Tyhle bleskovky si už vážně strčte do zadnice.
    •  

Klasika. To je tu na denním pořádku. Platí se očividně za kvantitu nikoli kvalitu.
    • MickeyMutant
      Je to ve videu za prvním odkazem z toho článku na IGN.
      • A to je 6 dní staré. Hrát si na detektiva tady myslím nikdo nehodlá. To sem nemusíme chodit. Games poslední roky těžce upadá.
  • homeles8

Přenosná konzole

Jsem sice čistě PC hráč, ale jen jeden reprák má 25 kg a celý je to objemný, a hry na mobilu mě nebaví. Taky mám slabej mobil na lepší hry. No a v práci je občas nuda. Tak bych se chtěl zeptat, jaká je ta přenosná konzole lepší. Chtěl bych hrát hlavně plošinovky.
    • Jack1947
      Android - sice by ch napsal tablet NVidia Shield ten se u nás ptrodává ale mnohem lepší by byla mobilní konzole NV SHIELD - ta se mi zdála lepší no. Jinak asi Nintendo no...
    • Miserius
      Kdybych si měl koupit, tak PS Vitu, ale možná jen proto, že mam z PS+ na ní už asi 60 her
      Nebýt toho tak pořídim Nintendo, vůbec se v těch typech nevyznám, ale předpokládám že 3DS, protoze spousta lidi c oznam pari hry na tom a nedaj na to dopustit (Pokemoni, vůbec japonský hry)
      • homeles8
        Dal jsem na radu revana1 a podíval jsem se na hry a taky mi vyšel lepší Nintendo. No ještě uvidim :-)

Jinak díky moc všem, kromě Draken69CZ
        • U nintenda bych vsadil na 2DS. 3DS/3DS XL je méně skladné a hůř se drží. Navíc ho nahradí výkonější NEW 3DS takže se stane zbytečným modelem. 2DS naproti tomu má výtečnou ergonomii obzvlášť pro hopsačky. Sám jsem 3DS XL vrátil do krabice a hraju jen na 2DS. Ten komfort je úžasnej.
          V případě, že máš ps+ a hry na Vitu tak můžeš vzít i tu ale ten novej model je obrazově klump. Osobně bych vsadil na 2DS. Je levné, komfortní, nabízí hry z DS i 3DS.
          • homeles8
            nemám ps+ . Jinak koukám na to 2 DS - jakto že je 3DS méně skladné, když je otvírací a 2DS je jenom velká plocha s dvěma displeji? V tomhle ohledu se mi víc líbí PS Vita nebo první DS.
    • MickeyMutant
      Jestli tě nebaví hry na mobilu, tak existuje možnost, že tě nebudou bavit ani hry na handheldu. Nejlepší je tedy stejně asi koupit lepší mobil s Androidem v ceně mobilní konzole a vyzkoušet to nejlepší z těch tisíců her zdarma. Když tě nebudou bavit, zůstane ti slušnej mobil a ušetříš peníze za handheld a za hry.
      • homeles8
        Tak u mobilu je pro mě největší mínus dotykový ovládání. Novej mobil nechci, protože mám xperii s klávesnicí, takže aspoň psát nemusim na displeji. Škoda že na tý klávesnici nejdou hrát všechny hry. Některý jo, ale stejně na displeji pořád překáží ten dostykovej HUD. JInak jsem zatim beztak na žádnou pořádnou plošinovku nenarazil. Na těch konzolích by to bylo jak na počítači ty hry, ne?
        • Taky me na mobilu dost otravuje ovladani dotekem (proste si zakryvas rukama pulku obrazovky) a to i na 10" tabletu. Kdysi jsem ale mel prvni psp a bylo to prave o dost lepsi. Ovladani je super a par hodin to vydrzelo. Obzvlast sporty se na tom hrali paradne ( a to jsem je jinde nehral vubec ).

Z toho co je ted dostupne bych nejdriv zjistil jake hry jsou na danou konzoli a chtel bys je hrat.
    • Draken69CZ
      *1* jen jeden reprák má 25 kg *1* si mě dostal, sluchátka novej vynález teď to testujou v USA
  • Draken69CZ

Trackmania Stadium

Trackmania² Stadium multiplayer je zdarma od teď až do dubna 2015 http://1url.cz/SC2O
  • ringmancz

Risk of Rain

https://www.humblebundle.com/gift?key=Wa8Ahv7SbFVC25Db

musí se to aktivovat během několika hodin, snad si to ten člověk, co si to vezme, vážně zahraje
    • Seznam zlevněných titulů, které tento týden (25.11. - 1.12. 2014) naleznete na XBLM.

Diky za tuhle hru urcite ji dohraju nekdy
  • Lukyz

Cartmanův názor na předobjednávky ...

http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aEGo6bO_700b.jpg *1*
    Co myslíte vy?
    • Uz je stare, ale porad dobre :)
    • Pokud jsou recenze až v den vydání tak určitě
  • ucho

Zavvi 15% sleva

7563-F295-4E89
    Tip: Metro Redux PS4 mají za 20 liber, takže se slevou je to 17 liber, to je +- 600,- (poštovné zdarma). Já už letos nechci utrácet :)

Kód lze použít jen jednou, takže je pro jednoho člověka.
  • Recenze na Shadows: heretic Kingdoms?

Kdy ji mame ocekavat? Hra vysla jiz pred dlouhou chvili...
    • jinak jsem ale zvědavej, původní kult byl super, úplně jinej přístup než ostatní klony diabla, a netušil jsem, že se dělá na dvojce...
      • Recenze S:HK

Tyhle hry se maji recenzovat, ne hry typu Ubish!t kde na tom nezalezi. Nektere recenze jsou hned v den vydani hry - WTF double standard?!
    • to jo, už je to pět dní :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit