-
Na Kickstarteru se zkoušelo prosadit (nyní již suspendované) herní zařízení, které vám při zásahu ve hře odebere vzorek krve. Tvůrci by rádi nápad využili na herních akcích zaměřených na dárcovství krve.
No to je ještě větší cypovina, než je přehypovaný Oculus. -
Lilly Looking Through
https://www.humblebundle.com/gift?key=qsC4Ak2RecbG6yXN
humble gift -
No Bundle
http://www.bundlestars.com/all-bundles/ballistic-bundle/?utm_source=Facebook&utm_medium=social&utm_campaign=bundle+ballistic
Za sebe doporučuji:Wickland a Tiestru (recenze na Steamu jsou u téhle hry otřesné...) -
-
ten Wickland je vpodstate nezhmotnená Romerova idea prvého Quaka pretvorená do podobny Quake 3 *1* Rozhodne zaujímavé.
-
tož ten wickland vypadá jak quake 3 arena :D not bad...
mimochodem, tuší někdo, jestli existuje nějaká spojitost mezi "příběhem" původních (a následnejch) quaků a tou trojkou? nebo se to jmenovalo tak jen tak z prčy? :D
-
-
Video: Vytočením čísla 19997593255 v GTA V (pro nové konzole) se prolétnete s vaší postavou nad světem hry.
spíš se svou postavou... -
-
moc nerozumím těm mínusům tady...
-
-
Já jo, ucho je známý češtinář - hnidopich, už se to přejedlo.
-
-
aha, takže když někdo píše jako čunítko, tak se na to může upozorňovat jen omezenou dobu, dokud se "nepřejí", a pak se to vzdá? :)
-
-
A proč na chyby pořád dokola upozorňovat? Tohle je web o hrách, ne o pravopisu. A jestli je tam napsáno, že se prolétnete s vaší nebo se svou postavou, je mi úplně jedno, chápu význam obou vět.
-
-
co někomu připadá srozumitelný, to někoho jinýho tahá za oči v tomto případě :) každej máme toleranci jinou, tak kdo rozhodne, co už je tak nesrozumitelná čuňačina, že je v pořádku upozornit?
napsaný je to špatně, ucho upozornil, bleskař by si měl opravit a zapamatovat... je to svým způsobem taky "novinář", tak když něco publikuju pro lidi, který to budou číst, tak by mě hanba fackovala, je úplně jedno, jestli na webu o hrách, houbaření nebo bontonu...
jasně, není to důležitý... ale když někoho upozorníš na chybu, je to podle mě lepší, než ji tam nechat (hrůza, že si toho třeba většina ani nevšimne...) -
To ze je tobe uplne jedno ze se neco dela blbe neznamena ze to je jedno vsem lidem.
-
-
-
-
-
-
Neoficiálně: Majitelé Xbox One, kteří s koupí konzole neotáleli, obdrží zdarma Limbo.
Už obdrželi. :-) -
Zátnam ze sobotní akce Elite: Dangerous Premiere
https://www.youtube.com/watch?v=0GxJbOMaXa0 -
Na Kickstarteru se zkouší prosadit herní zařízení, které vám při zásahu ve hře odebere vzorek krve. Tvůrci by rádi nápad využili na herních akcích zaměřených na dárcovství krve.
Tenhle kickstarter už byl zastavený. Pochopitelně. To znělo jako něco z Onion news nebo z tweetu Petera Molydeuxe. -
Fifa World
Po novym updatu se mi hra na Originu spousti v okne, nejaky rady jak to nastavit zpatky na fullscreen, abych to nemusel prepinat rucne?
Kdo dobre poradi, dostane palec nahoru k jeho komentu! *1* *1* -
AC unity
Mně to padá i na 18fps co s tím mám dělat, mám PS4. -
-
tak jsem to zkusil na 980GTX a padá mě to pod 15FPS. Tak ještě zkusím XONE a uvídím. Pak napíši..
-
-
Lžeš nebo je to rukama, mně to na 980 jede 50+ fps, občas padne na 30.
-
-
-
Počkat na patch? *7*
-
-
-
tak jo, k tomu crosspatform mp a ja jim par konzolovych darcu prihraju *5*