Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand

PS3 emulátor s názvem RPCS3 již dokáže spustit přes 20 her.

jesteze nejsme v americe. tam by na games hned poslali pravniky.

i kdyz je vyber relativne zatim relativne spory, ale je to dobry progress.
    • ringmancz
      se divím, že se jim vůbec podařilo to nějak zprovoznit. tleskám a přeju další úspěch

tady je zajímavej článek o emulátorech: http://arstechnica.com/gaming/2011/08/accuracy-takes-power-one-mans-3ghz-quest-to-build-a-perfect-snes-emulator/
    • Jack1947
      Po 7 letech? gratulace, PS4/XO bude ještě dříve počítám +- 2roky.
    • Miserius
      No na to ze tu psalo uz buhvi kdy par odborniku ze ps3 nepotrebujou ze maj emulator na kterym jde vse *1*
  • Minimální a doporučené hardwarové požadavky PC verze Metal Gear Solid V: Ground Zeroes odhaleny.

:D Jsem nejdřív mrkl na doporučené jako vždy, říkám si, že by konečně někdo dostal rozum a napsal něco jiného než i7 a dokonce konkrétněji? Pak mrknu na minimální.... :))
  • Nevíte jaknsi mužů prohlédnout nafoceny fotky v GTA V??
    • Tady http://socialclub.rockstargames.com/
  • Johnny

Sony se pokusí přitáhnout k PS4 platformě casual hráče.

ono už je dávno nemá?
    • asi mysli takovy ty farmvillici fejsbukare...
      • Tilwaen
        To už i farmvillící fejsbukáři jsou casual hráči?
        • slysel jsem, ze toho sice moc nenahrajou, ale radi plati *5*
          • Jack1947
            Platí ve farmville? za to aby měli bonusy typu rychlejší sadbu pole nebo lepší trávu/obilí. Tomu se dá těžko věřit, s tím že já už dneska bych tedy věřil asi všemu.

Jasně oni platí za automatické boty co za ně vysejou, když zrovna nehrajou. *15*
      • Jack1947
        Jen to ne, stačí že cukrled má v područí OR - ještě aby naháněl malé děti do konzolí. To by bylo znásilnování od těch farmvillů a jiných. Facebook má i zábavné hry na ty ostatní je tu třeba kongregate. *3*
  • Sony se pokusí přitáhnout k PS4 platformě casual hráče.

A já myslel, že konzole jsou celé z podstaty tak nějak "casual" *6*
    • Draken69CZ
      Ach ty zaslepenče, prozření je již blízko *3*
  • Sony se pokusí přitáhnout k PS4 platformě casual hráče.

No uvidíme, jak se jim to povede... Co já vím, tak konzole patří jen hardcore fanatikům, milovníkům simulátorů a vrcholným pro-gamerům. *1*
    • ha ha, tak to je dobry for. :)) Pridam se: na PC hrajou jen hardoce fanatici, milovnici simultoru a - to predevsim - spickovi progameri.
  • Pethulla
    Zaklínač 2: http://gog.com/redeem/XA603796A17FEA1AG
    • Warriosparky
      Děkuji! *3*
  • Malleth

Alex Hutchinson (kreativní ředitel Ubisoft Montreal): Pokud si stěžujete, že máte problémy s úhlem pohledu ve Far Cry 4... upirátili jste hru.

+1 pro Ubisoft. Škoda že jsou ale jinak hodně v mínusu.
  • Alex Hutchinson (kreativní ředitel Ubisoft Montreal): Pokud si stěžujete, že máte problémy s úhlem pohledu ve Far Cry 4... upirátili jste hru.

Až na to, že update (u mě Skidrow) přidal do hry FOV .... nevím, jestli je to tam normálně v origu, ale pochybuju, že tohle se dá třeba na konzolích měnit...
    • Johnny

Alex Hutchinson (kreativní ředitel Ubisoft Montreal): Pokud si stěžujete, že máte problémy s úhlem pohledu ve Far Cry 4... upirátili jste hru.

je to origo Update. Na konzolích se to měnit nedá protože FOV rozšiřuje uhel pohledu, takže se toho vykresluje víc, ale taky to bere víc výkonu. Proto maj konzole nastaveny FOV asi na 40. Mě je z toho špatně protože mam pocit jako bych koukal skrz trubku od hajzlpapíru
      • právě, field of view není o tom, že vyšší znamená lepší, chce to pořádný ladění, než se z výsledku nechce člověku grcat
        • Johnny
          mě ladění zabralo asi minutu.
  • Veskoslav

WoW

Všichni hráči, co se první dva dny spuštění datadisku "hráli", tak dostanou jako omluvu 5 dní herního času. Kapacita servrů se zvýšila na dvojnásobek než před spuštěním.
    • kostejnesmrtelny
      Ne že by to výrazněji pomohlo. Přes den možná, ale ve špičce (18-22) je to stejná katastrofa jako při releasu, hlavně garrisony a samozřejmě cokoliv, co vyžaduje vlastní instanci. Omluva a pět dní se samozřejmě cení, ale už by s tím vážně měli něco udělat :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit