-
Asi to už každý má, ale přesto, prosím.
Insurgency https://www.humblebundle.com/?gift=D3YcACr5ydVkGFTU -
-
Aby toho nebylo malo, nasel jsem jeste jeden *1* *1* *1*
https://www.humblebundle.com/gift?key=wUvTEmhaWrEPrAp2
-
-
GTA 5 PS4 First Person SEX Gameplay with Prostitute !
https://www.youtube.com/watch?v=DDCd_19ZRII
*15* -
-
Je to stejné jako v GTA IV, akorát to tak máš víc přiblížené.
-
-
Právě jsem si uvědomil, že jsem v GTA IV nenabral ani jednu šlapku *1*
-
-
.
Já jo, nechal jsem se přeblafnout a potom prásk a peníze byly zpět *3* -
-
Vývojář z 11 Bit Studios reagoval (v komentáři) na umístění jejich titulu This War of Mine na warez stránce ThePirateBay poděkováním a nabídnutím deseti legálních STEAM kopií zdarma.
https://www.youtube.com/watch?v=42T1wlWUsVw
-
-
Bral jsem je vždycky i v GTAV. někdy jsem je i přejel no... byly předražené tak holt na to doplatily *15*
-
-
-
Chybí mi QTE minihra
-
-
steam
ještě mi zbylo jedno Insurgency
https://www.humblebundle.com/?gift=cbzuYXRR2RqK7dqK -
-
2x inšurgéncy
https://www.humblebundle.com/?gift=4rC4ekvfmfvf24SN -
Dík.
-
-
The Witcher 2 na GOG
Tak tady to je, pokud se to někomu nepodařilo každý den kliknout:
XA7B0049F4F9C495G -
-
titan
Díky moc *14* -
Seš borec. Někomu to přenechám, zítra klikám naposled *4*
-
-
AC Unity
Tak mi dnes došla Guillotine edice a je fakt nádherná a moc hezky udělaná. Doporučuju kouknout na unboxing videa. A hrací skříňka hraje známou melodii *14* . Tak mě to potěšilo, až jsem zapomněl na vše špatné kolem Unity.
Tak s chutí jsem naistaloval a byl zvědavý, jak to dopadlo po těch patchích. A hle najednou se FPS zvedly, takže je to pro mě hratelné na Ultra.
Bohužel mám jiný problém a to je velmi nízká "draw distance". Takže vylezu na barák a všechno od 100 metrů nahoru vypadá jak s low texturama. To samé platí pro postavy, takže jde vidět jak na nich doskakuje oblečení atd. Hra je pro mě takto nehratelná a kazí to zážitek.
Ještě tedy počkám na třetí patch a jestli ani ten to nespraví, tak hru ukládám na přiští rok. Ale už teď se těším. Myslím, že až vychytají ty bugy, tak si hru užiju. Hratelnostně mě to baví a to je důležité. -
-
Stejné u mě..nebýt téhle skvělé edice tak hru ani nekupuju...nicméně nemám ani odvahu se pouštět do instalace PC verze se svojí sestavou takže my tu leží hra zbytečně. Alespoň jsem kvůli tomu nemusel vybalovat obsah :)
-
Jj třetí a čtvrtý a pátý, za chvilku z toho bude desatero :D
-
-
Elite: Dangerous nakonec nebude obsahovat singleplayerový offline mód.
Fuuuuuuuuuuuuuuck you.. Na to jsem se těšil nejvíc, koho zajimá multiplayer. -
-
"Going forwards, being online lets us constantly both curate and evolve the galaxy, with stories unfolding according to the actions of commanders. Exploration is also a key factor, too, and it is important that what a single player explores matches what other players explore whether single or multiplayer – a complex, coherent world – something we have achieved. Galaxy, story, missions, have to match, and it does mean the single player has to connect to the server from time to time, but this has the added advantage that everyone can participate in the activities that can happen in the galaxy. A fully offline experience would be unacceptably limited and static compared to the dynamic, ever unfolding experience we are delivering."
Ja myslim ze to vysvetleni docela dava smysl.
Vec se ma tak ze vesmir se meni na zaklade akci hracu. V nove objevenych systemech se zacinaji objevovat vesmirne stanice a vesmirne stanice se nasledne rozrustaji podle obchodniho toho jak je hraci navstevuji a obchoduji na nich, cena na trzich se meni podle aktualni poptavky a nabidky coz souvisi s pohybem zbozi ktere vozi prave hraci Elite atd. Muzes porad hrat ve vesmiru bez ostatnich hracu ale cely vesmir bude porad zit podle toho co v nem ostatni hraci delaj. -
-
"Chystáte se dopředu, být on-line nám umožňuje neustále jak vikář a vyvíjet galaxii, s příběhy, rozvíjející se v souladu s činností velitelů. Průzkum je také klíčovým faktorem, taky, a to je důležité, že to, co pro jednoho hráče zkoumá odpovídá tomu, co ostatní hráči prozkoumat zda jeden nebo více hráčů - komplexní, ucelený svět -. něco, co jsme dosáhli Galaxy, příběh, mise, se musí shodovat, a to znamená, jeden hráč musí připojit k serveru z času na čas, ale to má tu výhodu, že každý se může podílet na činnostech, které mohou nastat v galaxii. plně v režimu offline zkušenost by nepřijatelně omezené a statické srovnání s dynamickým, stále se rozvíjející zkušeností dodáváme. "
-
-
No single tam bude, ale budeš muset být připojený na jejich server.
-
Já jsem hned prokouknul, že to bude předražená srágora. Stačily 3 minuty gameplaye před pár měsíci.
-
-
Přišla me dnes pozvánka do alphy Totální war: aréna, kouknu na to az večer, nezkousel už to někdo?
-
-
No zatim je to jenom survey, kódy teprve budou rozesílat, na tohle jsem vážně zvědavej.
-
-
no jo, sakra, a já se tak těšil :-D
-
-
Total war: aréna. Ach ta T9
-
-
Co nevidět vyjde třetí patch pro Assassin's Creed Unity.
Pozdě.. hra mi leží na druhém disku a je tak 20ti procentní šance, že se k ní vrátím někdy. Mezitím vyjde spousta jiných a na nějakého průměrného a zabugovaného Asasína zapomenu. -
-
tak to ještě rychle prodej
-
-
Nemá krabicovku. Ten má tak warez. *15*
-
-
Samozřejmě že warez, copak jsem padlý na hlavu, abych Ubishitu za toto platil? Nemám problém si koupit hru, ale nevyhazuju peníze do kanálu. Vždy si hru pěkně otestuju nejdřív.
-
-
tak pěkně testuj. co testuješ právě teď?
-
-
nějak se mi nechce věřit, že zrovna ty s tím důkladným testováním sis watch_dogs koupil :)
-
a dodal bych, že Ubishit moje penízky neuvidí, naposled je viděl u Watch Dogs a to jsem se hodn rozmýšlel po těch podrazech s grafikou. Něco mi říká, že než poslední dvě hry od Ubi, budu kupovat Hardline :D Ubi poslední měsíce maká vícenež dobře na tom, aby EA nebyla nejnáviděnější firma :)
-
Řekl bych, že to co většina - FC4.
-
-
-
-
-
doufam ze si to nekoupil ...
-
-
Obrazem: World of Warcraft na prvním screenu (z roku 1999).
a vypadá pořád stejně... -
-
Jo, pořád stejně hnusné... ... :-)
-
-
Obrazem: World of Warcraft na prvním screenu (z roku 1999).
No to se to do roku vydání (2004) graficky teda moc nezměnilo. *6*