Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Novinky týkající se GTA V: Grafické porovnání PS4 a Xbox One 1 / 2, nové skladby k poslechu, PS4 gameplay, Xbox One gameplay, uložené pozice PC/PS4/PS3 verze budou kompatibilní, srovnání verzí pro nové a staré generace konzolí.

V tomto případě musím připustit, že majitelé starých konzolí dělali celou dobu Rockstarům betatestery. Vždyť je to jak úplně nová hra. Pohled z první osoby na tom dělá nejvíc, plus nový animace apod., ale co třeba i ty skladby? Nově jich tu je množstvím stejně jako těch původních, takže majitelé "next-gen" verzí mají dvakrát tolik? Plus lepší grafika (u XO jsem si všiml intenzivnějšího stínování, což je asi tak jedinej rozdíl oproti PS4).
  • Mart9

Zaklínač 2 na GOGu

Jak to dopadlo s tím naklikáváním známek na GOGu na Zaklínače 2? První den to nefungovalo, takže jsem druhý den začínal od nuly. Má už někdo těch 7, nebo jsme začali od nuly všichni?
    • davskal
      mám 7, ale kódu se nějak nechce přijít
      "ALL STAMPS COLLECTED
      We’ll email you the code for the gift "
    • mě to taky první den blblo, ale už mám všech 7 a čekám jen na email s kódem:
      "ALL STAMPS COLLECTED
      We’ll email you the code for the gift"
    • ucho
      mně to fungovalo každý den, už mám 7. ale stejně ho někomu daruju, jestli to půjde.
    • Až se dostanu domů tak dám info, aktuálně mám 6 a tady se na gog nepřihlásím :(
    • Zbývají mi už jen 3dny.;-)
      • https://www.youtube.com/watch?v=7wzKb_u21Yk
  • Rudysoft

Obrazem: Kompilace úžasně vypadajících screenů z X360 a PS3 verze titulu GTA V.

Neposlal by mi někdo z vás na e-mail dárkovou kopii hry Insurgency přes Humble Bundle? Měl jsem tři, všechny jsem vyčerpal a jednu z nich si jeden kamarád omylem v emailu smazal, rád bych mu ji znovu poslal. Muj e-mail na který ji kdyžtak poslat je freemanboy@centrum.cz
    Když budete mít jednu na víc a pošlete, tak moc děkuji a přeji krásný a bohatý vánoce ;-)
    • však v knihovně na Humble máš ten odkaz pořád, ne?
      • Rudysoft

Právě že nemám

Kromě klasické hře Insurgency která je v tom balíku her, ji dávají ještě jako bonus 3x = +3 extra kopie hry Insurgency a ty se dají odeslat 3x na určený e-mail, ale pouze jednou, pokud si ten e-mail někdo smaže a neaktivuje si to do knihovny, má smůlu.
        • Tak tohle teda slyším prvně, HB bylo vždycky vázano na aktivaci hry, ne na to kolika lidem pošleš odkaz
          • Rudysoft

Taky jsem čuměl,

to je asi poprvé, co to takto udělali, ale jen pro ty 3 extra kopie, ostatní hry jsou vázány na tu aktivaci *12*
    • Není jednodušší a rychlejší, zaplatit ten dolar ještě jednou? :-)
      • Rudysoft

Jednoduší mi přišlo vás požádat,

neboť kvůli jedné hře pro kámoše, jich za 1 dolar musím zas koupit 7 *15*
        • No, chybět nikde nebudou, je to za cenu jedný bagety, navíc to bude hned a nemusíš čekat na dobrodince :-D
  • ucho

GTA 5 na PS4

chtěl jsem se na youtube podívat, jak hra vypadá klasicky z pohledu třetí osoby, ale nemůžu najít žádný video. všichni nahrávají záběry hraní z pohledu první osoby. neví někdo o normálním gameplayi?
    • taltigolt hned ještě včera nahrál, tedy re-uploadnul video, kde se na to můžeš podívat. Dával jsem tu někde odkaz, ale stačí zadat do youtube taltigolt a najít si to.
      • ucho
        dík, problém byl, že jsem na youtube hledal jen GTA 5. a nějaký nedávný odkaz nefungoval.
  • Morraw

Mordheim City of the Damned první gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=-o1H-qXAnO8
  • Keyz

Far Cry 4 Graphics, Performance & Tweaking Guide

http://www.geforce.com/whats-new/guides/far-cry-4-graphics-performance-and-tweaking-guide
    • Já se té hře musím částečně omluvit, zapoměl jsem blbec stáhnout update. Už vše běží jak má i mapa, to je pocit s mapou najednou :) Zkouším to dál hrát, ale že je to přeskinovaná trojka, na tom trvám.
  • Veskoslav
    Za sebe můžu říct, že hra je pecka. Strašně jsem se bál, že absence předmětů a sdílené zkušenosti bude hrůza. Ale systém map, úkolů a hrdinové mě vyvedl z omylu. Prostě není to už jenom prubni TOP, bot lajnu, middle a jede se na base. Pokud člověk neplní úkoly na mapě a hlavně nespolupracuje, vždycky prohraje. Další věc, co mě "vyděsila" byla cena hrdinů. Kdy stojí od 2000 do 10 000. Ale každý týden máte k dispozici 7 hrdinů (ze začátku 5 hrdinů, na levelu 12 už 7 hrdinů). Každý hrdina, který dosáhne levelu 5 (což je cca 6-10 her), dostanete za tohoto hrdinu 500. Za jakoukoliv hru proti NPC získáváte 10 zlata. Proti hráčům pak 20 za prohru, 30 za výhru. Denní úkoly jsou od 100 do 1000 zlaťáků/den. Většinou se jedná, že musíte hrát tolik a tolik her, za hrdinu z toho a toho univerza atd. Za 3 měsíce jsem si dokázal nakoupit 14 hrdinů+týdenní kolotoč. Pro srovnání v LoL si na nejdražšího hrdinu (6300) vydělám za cca 40 her a to musím hrát klasickou 5 vs 5 na klasické mapě, kde mám průměr 45 minut. Na nejdražšího hrdinu v Heroes to je 500 her, pokud všechny prohrajete a hrajete proti hráčům. Každý hra je tak 15-25 minut. Všem milovníkům tohoto žánru vřele doporučuji se zaregistrovat. Je to jiné než Dota 2 či LoL a podle mě je skvělým doplněním. A rozhodně to není tak lehká hra, jak si mnozí myslí:) Je jenom jiná.
    • Hledám partaka na hots... Nemůžu nějak najít dost ceskejch hráčů na ts komunikaci :-)
    • No teda nechapu moc tve pocty s cenami hrdinu, kdyz mas 20g za prohru a nejdrazsi hrdina stoji 10k, tak je to 500 her, ne 50. Sice to ty questy nejak zkrouhnou, ale vzasade jestli je to takhle, tak jsou goldy za odehrane hry uplne k nicemu.

Kazdopadne k smotne hre, urcite to vyzkousim protoze je to neco noveho, ale jak to ma sdilene zkusenosti a zadne predmety, tak to bude desne zaviset od tymu. Pokud budes mit nejakeho nooba, tak proste od prvni jeho smrti se to bude postupne vic a vic valit a neni moc moznost nejakeho comebacku. Protoze proste mate vsichni stejne zkusenosti a zadne predmety. Neni proste moznost carry.

Ale tak hru samotnou nemam (snad se dostanu do bety, nekdy vlednu ?) tak se mozna desne mylim, ale zatim to na me pusobilo spis takhle.
      • Ja taky predpokladam, ze se ty ceny asi upravi, protoze jsem cetl, ze uz dalsi wipe nebude, tak asi nechteji aby nekdo mel vsechny hrdiny nafarmene pred spustenim.

To carry jsem myslel, proste nafeedovanou postavu co v late game pokosi sam cely team. Coz tady z principu byt nemuze, jak nejsou itemy. To by ta postava pak byla OP uz od zacatku. Ale tak, jak rikam, nehral jsem to tak se mozna mylim.
        • Jo tak pokud potahnes cely tym, tak ziskas rychleji vylepseni schopnosti, takze teoreticky to jde, ale ne v takove mire jak jsi napsal. Pokud mas dobry tym, tak klidne i o 3-4 levely naskok nad druhym tymem a obcas to je hodne znat:-)
      • Veskoslav
        Mas pravdu, 500 her. Osobne mam jenom jednoho, zbytek za 2000, 4000 a 7000. A kupodivu cena nesnizuje daneho hrdinu. Dneska 3 hry a celkove 30+2*20+300. Coz je takovy prumer. Nejvic jsem udelal za den: 14 her po 30, dva hrdinove po 500 a daily quest za 500:-) Jinak se maji ceny snizit, vcetne tech za realne penize.

Jinak carry a spol. stale jsou. A spoluhrace vybiraji podle toho, jak mas staty ve hrach:-)
  • FC4

Docela sh1t :)
    • Další zklamání od Ubish1tu. Zlaté Watch Dogs, to mě fakt bavilo z posledních her od nich nejvíc. ACU už jsem odprásknul z disku a FC4 letělo před chvílí asi po 5ti hodinách hraní. Pár hodin stačilo, aby mě hra začala nudit, přeskinovaná trojka, už ani to střílení nepřátel mě tam nebavilo. Ze začátku to bylo celkem svěží díky prostředí, dokonce mě i bavil příběh na začátku, ale po tom se to klasicky zvrhne v běhání od místa na místo, lovení zvířat, řešení nepodstatných krávovin. Do toho všeho mě štvaly takové detaily jako např., že objevím nějaký nový barák, vlezu do něj a tam mi nějaký krejčí gay 3 minuty vykládá nesmysly co mě nezajímají a já to nemůžu přeskočit, to akorát otravuje. Ty kecy celkově a ty postavy mi přišly děsné čím víc jsem to hrál. Nevím, jestli to byl bug ale neviděl jsem mapu, jen mini v hudu, ale když jsem dal klasickou "m" mapu velkou, tak nic. Momentálně jsme z toho takový přešlý, že jsem to tak brzo smazal, takže ani nevím co sem psát. Snad jedna perlička v nastavení grafiky. high ... veryhigh ... ultra .. (wtf ještě jim tam chybí superultra a hyper) a potom nejvyšší nvidia, říkám paráda, nějaké featurky to zapne, mno, zaplo to hbao+, které z toho udělaly hru ve tmě :D Co to sakra jako je? Stíny jsou takové, že stojím pár metrů před barákem, který vrhá s tím a já nevidím nic, jen černo. Půlka monitoru černá, ani postavu v tom stínu nevidím. To zase Ubi něco podělalo, není to vina samotné technologie, možná bylo něco nadrbané tou kraklou verzí, nevím. Dal jsem "jen" SSAO a pohoda.

Suma sumárum přeskinovaná trojka s prostředím, které na začátku působí svěže, ale po pár hodinách to upadne do stereotypu a hra je čím dál blbější. V tady takovém prostředí si dokážu představit mnohem, ale mnohem zajímavější hru. Jako třeba poslední Tomb Raider.
      • Kozy
        Zajímavější hru a pak napíšeš Tomb Raider *15*
        • Draken69CZ
          Na Laru mi nesahej *16*
          • Žasnu jak málo stačí některým hráčům dneska ke štěstí
            *2* *14* *12* *16*
          • Nebuď majetnický, na Laru by sahal každej...
      • Tak si to konečně připust, kámo. Nic ve zlém ale si troska stále se snažíš uchytit na Games ale po vzoru jiných se ti to nedaří. Nenastal čas už to zabalit? nebo si rád že budeš ponížen, časem časem už vlastně se rozplyneš jako vzduch. Hele, to není nic proti tobě, ty určitě budeš dobrej chlapík ok ale ty bláboly zbytečně se jima srážíš.
        Jako komu to cpeš? koho to zajímá. Očividně si i dost asociální, nechceš psát někam na blog ne bo tak ono veřejně mne to třeba otravuje a nejsem sám. Nebo myslíš že ty mínusy a tak že to je proto že tě nemají rádi a hejtují?
        Fakt by ses mohl nad sebou zamyslet. Tímhle přístupem to nikam nikdy nedotáhneš. :-) Mám tě rád ale už bys mohl skončit.
    • Veskoslav
      Nesmíš hrát pirátskou verzi, kde ti stromy lítají a stínování vytváří černé díry:-D
      • Jo už jsem se rozepsal níž, jsem si myslel, že je to nějaká najebaná verze :) ale o to nejde, grafiku jsem vyladil a byla ok, problém je, že ta hra jako celek stojí celkem za houby. Mě to prostě nebavilo. Chtělo by to nějakou pořádnou doomovku , dlouho žádná opravdu super nebyla... krom Wolfa, byť byl technicky hrozný docela.
        • Naopak FC3 mne tolik nebavilo, jako FC4 ale věc názoru. Jo a vlastně na páčkovači problémy s tmou atp nejsou :-D

Tak co dál?, Escape dead island , když se bere hodně nadneseně (tedy jako parodie sama sebe) je stravitelný taková komedia no. Jo to ještě nezpirátily no. Takže máš smolík zatím.
        • Veskoslav
          Já osobně se na to nechystám, Už podle videí je to podobný koncept jako FC 3. A osobně raději preferuji tropy a teplo:)
          • Podobný ne, ale uplně stejný. Všechno. Jen přeskinovany a trochu jiný příběh. Zase jsou tam kecy o tom, jak ti "liška dá sílu, kterou přemůžeš boha", na to jim jebu, to mě neba, já chci nějakou pořádnou drsnou střílečku s dobrou hratelností a fajn humorem, nějakou normální a ne tyhle ptákoviny. Nic proti tomu, jen mě to poslední dobou dost nudí, mám pocit, že každá fps z poslední doby je o hov*ě :)

Schválně která poslední doomovka kromě Wolfa tě bavila? Myslím opravdu bavila a užíval sis ji.
  • ucho

Vývojář Mike Maulbeck, který vyhrožoval zabitím Gaba Newella, se vrátil do studia Code Avarice.

no šokující, to se opravdu nedalo čekat :D
  • steam klíče

metro 2033
    https://www.humblebundle.com/gift?key=Bua5BhskKDkh8Z8w

insurgency
    https://www.humblebundle.com/gift?key=FsqpbNKHYmKxSWn5
    • Diky za nic

*1*
    • diky za Metro
    • Inquisitor
      Dík za Insurgency ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: