-
Wolf TNO
ted jsem dokoukal wolfenstein, ten konec mne dostal tušil jsemže to špatne dopadne, bud pro annu nebo blazka
taky jak tam umiraly ty hlavní postavy bylo dost tragicke -
-
za co ty mínusy?
-
p.s.
taky jsem si myslel že bethesda neumi udelat poradnou hru ale po tomhle novemu doomovi verim -
-
Bethesda je jen publisher. Tu hru dělalo studio Machine Games a Dooma dělá id Software :)
-
-
-
První recenze na Far Cry 4 jsou venku + novinky ve hře !
Tak je to konečně tady. Zatím to podle hodnocení vypadá na velice povednou hru. Hodně se těším. Tady jsou první známky (hodnocená platforma je PS4):
Guardian: 100/100, LaPS4: 92/100, Vandal Online: 92/100, Meristation: 92/100, 3DJuegos: 90/100, God is a Geek: 90/100, Metro GameCentral: 90/100, Joystiq: 90/100, Destructoid: 90/100, Power Unlimited: 89/100, IGN Italia: 88/100, JeuxActu: 85/100, Eurogamer Portugal: 80/100, XGN: 80/100, GamesRadar: 80/100, VideoGamer: 80/100, Eurogamer: 80/100.
Takže zatím v průměru 87/100 ! Téměř 9/10 je slušné číslo.
+ nějaké informace:
V Himalájích budeme muset nosit kyslíkovou masku a kyslík bude ubývat. Ve hře budou obsaženy zbraně z 2. sv. války jako je např. Luger. Je k dispozici mnohem větší strom skillů. možnost kopu nohou (jako např. v Bulletstrom). Slony lze zabíjet: Jde zabít dokonce 1 zápalným šípem. Nepřátele lze zabít vyprovokováním včelího hnízda. Možnost nalákat zvířata pomocí vrhu kusu masa. -
-
Takto trochu upadli,zas tak dobrá ta hra rozhodně není jen lepší než 3jka.
-
-
Tak ono je to zatím hodnocené na PS4. Na PC může být hodnocení jiné a dle mého názoru si myslím, že všichni víme jak to na PC je, tak může být horší. Hodnocení Far Cry 3 na PC je 88/100 a na PS3 je 90/100. Uvidíme jak to bude u 4.
-
-
-
Isurgency
Dá si někdo Insurgency ? :) 3 kousky for free :)
https://www.humblebundle.com/?gift=bRmArWcvptVD4ZuB -
-
dekuji jeden kus beru ja pro kamarada :)
-
-
golden compass
Ahoj zasekla jsme se v této hře na jednom místě, neměl by někdo radu? -
-
Zkusit návod? https://www.youtube.com/watch?v=YMeybmGGgUI&list=PLC8919C8A20A3578B
-
-
Evolve Big Alpha Infographic
http://1url.cz/yhXi -
DA: Inquisition cz?
Ahoj, mám dotaz ví někdo jak to bude s češtinou v DA 3 při vydání? Tady na webu uvádí že budou česky texty je to pravda? Mně osobně nevadí angličtina spíše jí preferuji, ale přítelkyně a brácha by si to taky rádi u mě zahráli a oni už jsou na tom s angličtinou v podstatě hodně špatně. Děkuji :) -
-
No, nejspíš bude, ale tak počítej třeba za půl-třičtvrtě roku, spíš možná později (můj odhad). Spíš bráchovi a přitelkyni řekni, ať se učí angličtinu či jiný jazyk a nemusí být ve hraní omezováni tím, jestli je čeština či ne (jakože spousta kvalitních titulů přeložená nebyla).
Nejlépe sleduj facebookové stránky RPGčeštiny, kde budeš mít všechny aktuální informace. -
-
No bohužel vlastním předobjednávku na PS 3 a tam nevím jakbych dostal češtinu.
-
-
No, kdybys měl Xbox, tak jeden kluk si občas "půjčuje" češtiny od ostatních uživatelů či dělá vlastní češtiny (teď dělá na češtině pro GTAV) a předělává je tak, aby jely na "upravených" X360, za což se mu platí (kdyby všechno překládal sám, tak neřeknu ani slovo). PS3 se u nás myslím moc lidí nevěnuje, i když neoficiální překladů na PS3 taky pár vzniklo, ale je opět nutnost "úpravy".
Ofiko čeština někdy později na PS3 na 99,9999% určitě nebude, takže buď se naučí jazyk anebo sežeň PC verzi, pokud nějaká čeština někdy vznikne. -
-
Anglincky umím dost dobře, neptal jsem se kvůli sobě. A můj pc už by to neutáhl proto to mám na PS 3.
-
-
-
-
Nebude. Chystá se max. amatérský překlad, ale ten určitě v den vydání nebude k dispozici. Jestli vůbec vyjde.
-
-
Děkuji za info. Tak to tu mají mylnou informaci. A nevíte jak to bude s DA Keep na PS ?
-
-
-
videorecenze
videorecenze se uz na tomhle webu delat nebudou? -
-
nebudou, máš GamesTV a Gamesplaye
-
-
ja prave ty Gamesplaye vubec nemusim (proste je mi tu autor nesympatickej), ale videorecenze tu byly asi nejlepsi na CZ scene.
-
-
je jich škoda, ale tak v Games TV máš víceméně jednu kratší recenzi a k tomu pár novinek
-
-
-
-
Hraje někdo to Unity? Má to cenu kupovat? Nebo je to stejný průjem jako AC 3 a AC Black Fag?
-
-
Vzhledem k tempu, jakým AC hry teď vychází, tak to snad ani nemohou být dobré hry.
-
Mám opačný názor než tady kolega nahoře. Ano jsou tam nechutné "mikrotransakce", ale že bych musel platit, abych dohrál kampaň? Ne. Umělá obtížnost? Taky se mi nezdálo. Když jsem měl asi 8000 z questů a truhel, tak jsem si koupil lepší výbavu a bylo to v pohodě.
Optimalizace je horší to ano, ale ve finále to jede docela dobře navíc včera vyšel na PC patch a na konzole vyjde brzo. Co se mi líbí je konečně důraz zase na příběh templáři vs bratrstvo a nevím proč, ale nějak mi to připomíná zpátky první díl. Paříž je fakt hezká a hrozně příjemně se v ní pohybuje. Dodatečný mise pro známé osobnosti jsou taky super podle mě.
Na to jak jsem na Unity při prvních hodinách plival, tak si mě pak nějak získal. Asi za to může i konečně docela dobrý hrdina. Měl jsem rád Altaira, Ezia až, když byl starej a pak až Edwarda, ale Arno je fakt sympatický. Rozhodně lepší jak AC3 a jestli to je lepší jak Black Flag? Podle mě jo, protože BF hodně opustil ten boj proti templářům a fakt tam tohle bylo na druhé koleji.
Koupil jsem to, ale na druhou stránku nevím jestli podporovat Ubisoft s těma mechanikama, co tam nacpal. Je vlastně nemožné udělat hru na 100% aniž bys nepoužíval vedlejší aplikace a to mě fakt se*e. Je to na tobě. Nejdřív si zjisti jestli ti to poběží. Já zanevřel na AC po trojce a BF mě bavilo, ale nebral jsem to tolik už jako AC. Tohle mě zase chytlo docela. -
Ještě větší. Neoptimalizované, plné bugů a navíc s nechutnými mikro-transakcemi, kdy ti před každou misí nabízí uměle vylevlovat postavu za příplatek, aby ses tak nenadřel. Fakt asi nejhorší release AC ever. A to říkám, jako někdo, kdo se na AC z revoluční Paříže dost těšil.
-
-
neznate nejakou dobrou online zberatelskou karetní hru? neco jako heartstone ale to se mi zdá moc komplikovane a na wowko jsem už alergickej
-
-
Coraabia
-
-
to vypada komplikovane a nezajimave
-
-
-
Far Cry 4 rychlodojmy - ( Ted nám vyšla Pc verze 30gb a ještě gold )
Tedy intro už známe, zlý Pagan min vám dá zabrat.. a to je prostě jedině na pomstu.
Nebudu psát ovšem, zbytečně ale můžu napsat že mne to baví, himaláje jsou celkem příjemné obyvatelé sympatičtí, hory se dají vylézat pomocí kotvy. POtom tu máme slony a jiné zvířata, kteří se dají využít ve váš prospěch. Hehe slon demolující nepřátelský tábor když chodí všude jako buldozér/tank a pohazuje s auty. To jsem se fakt pomalu válel smíchy :-D Xd.
Grafika je asi lepší, hlavně terén je členitý. Rozhodně se tam dá dělat dost ale není to tak otravné jako u FC4. Zatím jsem před čtvrtinou hry a ano i tady se člověk rozhoduje - co udělá a od té doby se odvijí i sled událostí.
Potom tu máme docela otravné aktivity typu naučení se s lukem - nedostatek nábojů a i zbraní. Nepřátelé vydrží bych řekl o trochu méně. I když dvě bursty z Ak47 taky není nic moc. Dá se házet návnada ze zvířat a přilákat další zvířata co usnadní akci - můžete se plížit a podkuchávat ze zálohy. Tedy i Stealth.
Postraní aktivity jsou klasika - čistka outpostů, náhodné boje které zvyšují reputaci."Oblíbené" komunikační věže
Panáci jsou opět při smrti komičtí jako loutky no... bez života.
Hráč toho taky moc nevydrží, takže žádné rambo styly. Prostředky rogalo, virník - velice o ničem , trpí výškovým omezením takže pro létání nad hory to není ideální.Jinak auta -lodě a skůtry.
No tedy se to povedlo, i když je to stále FC, je to ovšem zábavné a uvidíme co dalšího tam bude. Hlavně se těším až se projedu na slonu. Zatím jsem v 9misi z 32...
Hlavní hrdina je trochu ostřejší týpek než ten minulý... není tak trapný. Zatím bych to oznámkoval 8/10. Myslím že to bude i výsledná známka na většině webech. Jedná věc mi vadila tzv lovci - dost otravní nepřátelé kteří vás s lukem zabijí i na 2rány. -
-
Co ta zvířata? Jsou opravdu pancířová a stejně nacpaná na mapě jako v 3? Tedy tygr, vedle prase a kousek opodál si to parádí varan? *1*
To bylo tak hloupé... Plus kolekce těch dopisů z války. Které celou dobu nikdo jiný nenašel a nedávalo smysl aby tam byli v takovém počtu. Natahovaní času, pro honiče podobných věci.
? -
-
TadY jsou ovce, vůbec je komické to máchání nožem. Ty jo ale divočáka není radno prudit, ten je dost OP :-D, celkově vlci vydržej i několik říznutí nožem lol. Něco se tam asi sbírá nevím ja jsem šel po příběhu. Ta hra bude ale fakt náročná no. Když trpí poposekáváním - spíš donačítáním.
-
-
Jo sice vyšla, ale je to strašně moc osekaná verze, která má ku*evsky hodně chyb. Podle informací od mých zdrojů se jedná o verzi, kde je mapa celá černá a proto se lze orientovat pomocí minimapy a nefunguje nastavení jako jsou stíny a podobné. Graficky je to prej strašně ořezané a obsahuje to jen Španělštinu a Angličtinu. Čeština už je také venku, ale nějak moc nefunguje co jsem slyšel a spoustě lidem tato verze hry padá hned po úvodním videu. Menu je akorát opravdu na 100% funkční. Ten release je tak špatně udělaný, že na to funguje crack i od AC: Unity *1* . Obsahuje to prej starý typ .EXE souborů .Takže to kvalitní fakt nebude. Zase na druhou stranu má to výhodu v tom, že se ujistíte zda vám hra pojede. Když už stahovat, tak si počkat na SCENE Release. Stahovat to nebudu, protože jsem strašně moc velký fanda téhle značky a proto si tu pecku koupím. Co se dá na tom zkazit ? Je to FAR CRY ! A to, že to bude vypadat jako 3, tak to je mi šumák. 3 je jedna z mých nejoblíbenějších stříleček vůbec, takže já mám o zábavu postaráno.
-
Panáci jsou opět při smrti komičtí jako loutky no... bez života. ?? V jiných hrach jsou po smrti plný života?
-
-
No to ne, ale nemají být jak hadrový panáččci působí to komicky, např hodíte granát a odleté při výbuchu ale už ztratí přitom jakoby život, prostě uplná blbost. Nemají žádnou animaci a vždy spadnou stejně tak jak stáli.
Malé chyby ještě hru špatnou nedělají ne. -
-
Pokud člověk šlápne na určitej typ miny, nebo ho trefí tank, tak okamžitě umře a už jen letí bezvládně tělo s ragdoll efektem (vim o čem mluvim, viděl jsem už všechno možný co tě jen napadne, chodim na tu stranku - ciste ze zvedavosti, ne nejaka uchylka- dlouhooo)... A pokud nekoho trefi ranou ktera ho hned usmrti tak upadne uplne stejne jako stal, nebo snad myslis ze zbrane maj silu jako ve hrach ze clovek odlitne 2 metry? Cely den sedis u pc tak si najdi stranku, dam ti napovedu ale odkaz ti sam davat nebudu protoze te nechci mit na svedomi... "nejlepší krvavé scény". A chci upozornit pokud tu stranku najdeš, chodí oznámení poskytovateli internetu že lezeš na tu stránku a můžou volat člověku na kteryho je ten net psanej a ujistovat se ze na to nekouka dítě *3*
-
-
Nech si tyhle srandy s dětma, nechápu co sem pleteš realitu ale navíc. To si napsal tady ragdoll efekt chybí, nebo mi chceš namluvit že v reálu jsou smerti taky tak komické a lidi jsou po zásahu horší než hardová loutka na provázku? prosím zamysli se.... ááno. Samozřejmě že to tak není, takže dál už je jen zbytečná diskuze. OO ty si tak hrozně vtipný, asi myslíš že jsem uplně blbej btw. ted aspon vím co si zač to si musím někam zapsat.
Od ted budu k tobě přistupovat tedy poněkud jinak no. Ok,kapištoo? ;-) -
-
Mě volali jestli o tom vim, ze se z moji ip na to leze *3*
-
Urcite, isp objizdi vsechny svoje zakazniky a kouka kdo na ty zakazany stranky leze.... *7*
-
Co to meleš? To je naprosto vazna pripominka, navsteva stranky opravdu dava oznameni poskytovateli internetu a ten si muze zjistovat kdo an to koukal protoze to je prisne zakazany pod 18 let (jsou tam fotky od policie/hasicu/sanitek z nehod, fotky z piteven a hlavne fotky co nekdo natoci, ted hlavne boje v ukraine - ktery noviny/weby zlehčujou, opravdu tvrde se tam bojuje- valka v syrii a vsude kde se neco deje a lidi maj telefony nebo kamery)... A ano, když vybouchne neco u cloveka co ho zabije tak ten odlitne s 10 vrutama a 5 saltama a rukama/nohama do vsech stran...
-
-
-
-
Víš jak... Podle něj to má být nějak takhle *1* : https://www.youtube.com/watch?v=lrnariwULfA
-
Trochu života do toho umírání!
-
-
Jack si asi myslí, že kdyz nekoho v realu trefi ze padne jednou z 10-ti animací smrti *1* Jemu odkaz rozhodně dávat nebudu, protože by mu hrablo ejste vic, ale kdyby videl nektery zabery z boju treba v Syrii a jak lidi padaj po headshotu tak by rikal ze to je spatne udelany *1*
-
-
-