Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Clerks v Randal's Monday

https://www.youtube.com/watch?v=exyIA-cEtHg

Jay and Silent Bob!
    • Draken69CZ
      Kdo dabuje Silent Boba?
      • on sam :)
  • Tilwaen

DirectX 12 bez podpory na Windows 7

Ne, že by to byl od Microsoftu nečekaný krok, ale stejně je to na přesdržku.
    • A už vyšly nějaké hry, které by graficky výrazněji benefitovaly z DX11?
    • ty jsi byla doted v komatu? ms je napresdrzku uz hezkej par let
      • davskal
        Já si naopak myslim, že microsoft jde ve většině věcí co dělá správnou cestou. Viz třeba převod .NET pod opensource licenci. I tady nevidim problém, sedmičky tu nebudou věčně a za chvíli prostě sloužit přestanou.
        • Proc prestanou slouzit ? jako vista, 7, 8 a i win 10 maji stejny kernel. To ze to na win 7 nepujde jen jen zpusob jak protlacit novejsi OS.
    • Draken69CZ
      Tak pokud to bude jak s DX10/11 tak přínos ve hrách bude minimální, na HW si taky ještě počkáme, já bych byl v klidu na Win 7 vydržím aspoň 4-5 let.
    • uz 11.2 bylo bez toho, ne?
  • Draken69CZ

Radeon HD 5850 BE od XFX s Accelero Twin Turbo Pro

Radeon HD 5850 BE od XFX s Accelero Twin Turbo Pro

Na aukru končí zítra! ve 12:50!

P.S. koho to uráží a pohoršuje ať zanechá pouze - a nespamuje se tu, dík
    • Draken69CZ
      Děkuji všem za podporu *3*
      • Miserius
        Vidíš, fandil jsem a přesně částka co jsem řikal *1*
    • Keyz
      Měl jsi napsat, že tam rozjedou všechny moderní hry a pak by se tam navalilo více lidí *15*
      Tyhle slogany vždy fungují. Ani to není často lež. Rozjedeš to i když na 1 FPS *15*
      • Draken69CZ
        Já lhát neumím a citace "Zvládá moderní hry: Alien Isolation, The Vanishing of Ethan Carter - FHD bez vyhlazování v MAX nastavení grafiky!!!" je pravdivá :)
        • Jednoduše to sem nemáš dávat pokud nechceš aby se tady jen tomu smáli.

Copak to na Aukru nikdo nechce nebo bys chtěl tady udělat lidem co "znáš" nějakou hezkou cenu. Tedy za předpokladu že by to opravdu někdo koupil.
          • davidBray
            proč sem chodíš ty, půlka lidí se ti směje a půlka tě lituje ..
          • Miseriuse si nevšímej ten je na nějaké vtipné vlně nebo co. :-/
            • Draken69CZ
              Když se spojíme všichni tři tak to možná i na těch 18 stovek vytáhneme :)
            • Miserius
              No já si nedělal srandu, po obědě usednu k noťasu a budu to hypnotizovat. Vidim to na 15 kil, 16 pokud si vzpomene i Jack
            • Draken69CZ
              Pokud se tomu někdo zasměje tak ať aspoň si prodloužil život, Miseriuse doufám že si tu upomínku dá každá kačka navíc se hodí, ale jo chtěj v podstatě už je to prodaný teď už záleží jen za kolik v tom spoléhám na Miseriuse že bude vydatně fandit.
            • davidBray
              fail ..
    • Miserius
      Tyjo, to abych si teda dal upomínku do mobilu a pak ti fandil
      Proč sem ale nedáš rovnou i odkaz když to tu zasráváš, to už by bylo špatný? *1*
      • Draken69CZ
        Tak koho to opravdu zajímá tak si to najde. "zasráváš" když občas vidím co tu jsou schopný vyplodit tak tohle je nic
  • NPD: Nejprodávanější hry v říjnu 2014: 1. NBA 2K15, 2. Super Smash Bros. for 3DS, 3. The Evil Within. Nejprodávanější konzolí se stala PS4.

Krátké info pro hráče PS4 - právě je sleva 60 procent na Golf Club, takže je za 379 vočí... Nekupte to :)
  • Morraw

AC Unity

Tak jsem to nedočkavě stáhnul, abych věděl, co mě čeká. Po grafické ztránce zklamání. Textury sice maji více detailů, ale zabíjí to nasvícení. Spousta efektů není ani zapnuta, asi se to bude muset dělat ručně přes config. Doskakování textur. Xichty, vlasy, lidi vypadají jak šašci. Animačky nic moc. Hlavně že tam chodí desítky neoptimalizovaných postaviček.
    Assassin nám opravdu zCODovatěl.

No snad během následujícího měsíce většinu věcí opraví. Souboje, co se týče animací zas nic moc, ale aspoň už to není automatika, jak v předchozích dílech. Arno vypadá jako sympaťák. Možná to bude mít i atmošku jako s Eziem. Pak bych ty nedostatky dokázal i překousnout.

No teď se konečně objevila recenze od PC Gameru. 65/100
  • ringmancz

John Carpenter v únoru vydá album

trochu off-topic, ale věřím, že tady má dost fanoušků
    https://soundcloud.com/sacredbones/john-carpenter-vortex
  • The Flock - Zdá se že mi přišel ještě jeden klíč má někdo zájem? samozřejmě je třeba aby napsal email. První bere.
  • Lionhearth GOG

http://www.gog.com/redeem/5R06074F
  • Obrazem: Grafické porovnání propagačních obrázků se skutečnou (PS4) verzí Far Cry 4, která na disku zabere 21,8 GB.

Kde je to srovnani? Nejak jsem ho v tom odkazu nenasel. Diky
    • Warriosparky
      Pod těma 21,8 GB, Blesk ty odkazy prohodil. *7*
      Kdyžtak tady
      • Dekuju
  • ringmancz

Odhalen seznam 51 trofejí a achievementů, které lze získat v GTA V.

oproti PS3 přibyla jedna - A New Perspective
    You played GTA V in first person mode for 15 hours.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit