Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ACU

Hrál jsem to zatím asi hodinu a tady je mých pár postřehů. S GTX970 (344.16) to běhá na vysoké s MSAA to běhá bez propadů cca 50fps, což je fajn na to, co jsem četl, jenže ta hra podle toho vůbec nevypadá, grafika podle mě průměr, mám pocit, že i AC4 snad vypadalo líp. Což o to, o grafiku by ani tak nešlo, ta by stačila, co mi vadí je hra samotná. Já se s tím nemůžu prostě ztotožnit, potenciál tam je, ale nevím proč, nějak mě to nebere. Hra vás zahltí hned na začátku spoustou věcí. Děj je hrozný, chvilku hrajete jako nějaký rytíř, který pak dá z meče blesk aby dorazil nepřítele, pak šup jste v přítomnosti, za 5 minut už běháte jako malé dítě zase někde v 16té století, mezitím hromada všelijakých keců, za 10 min utíkáte s "ukradenýma" hodinkama jako dospělý... tohle skákání mezi dobama a postavama mě teda nebere. Soubojový systém nic moc. Když si vzpomenu na parádní Shadow of Mordor, tam mě to bavilo, tam jsem přesně věděl co dělám, bylo to živé a zábavné, těšil jsem se a mohl taktizovat.. tady je to takové těžkopádné a divné, žádné možnosti.. ta hra na mě zatím působí opravdu jako velký fail.. zkusím to ještě chvíli hrát, ale pochybuju, že u toho vydržím. Přestože nejsem žádný fanoušek AC, tak třeba minulý díl mě tak nějak chytl od začátku a víceméně to byla slušná jízda, ale tady to mě štve už od začátku. Tohle bude přinejlepším průměr a to ještě čekám, kdy začnou nějaké glitche nebo co já vím co všechno za problémy v tom je.. já zatím nic, aspoň že tak ...jinak už by to letělo z disku hned.
  • Titul s názvem SkySaga se pokusí stát rovnocenným soupeřem populárního Minecraft.

To vypadá jak Lego DUPLO.

To bych asi dobrovolně nehrál. *15*
  • MrSanta

Spekulace: V příštím roce se můžeme těšit na něco z universa Gears of War.

Remaster ve stylu Halo: The Master Chief Collection bych si nechal líbit.
    • Jack1947
      Já bych přál všem kdo nehráli Gears remake - klidně bych vynechal to poslední "DLC". Velkolepá hra.
  • Hráči Assassin's Creed Unity si stěžují na otřesný počet snímků za sekundu, kdy není neobvyklý občasný pád pod 15 fps.

Jak mohli tu hru vydat s klidným svědomím?

EDIT: Teď mi kamarád, který má stejnou grafiku GTX 670, napsal, že hra jede na medium settings na 35 fps a ještě často fpska skáčou dolů.
    • Ronox
      Teď jsem to měřil u sebe na pc (i7 3770k, GTX 670 OC, 16GB RAM, SSD) a jsem kolem 40ti fps průměr na high settings. Kupodivu oproti konzoli mi to dropuje v cutscénách, které naopak na PS4 běží v pohodě, ale tam zase gameplay jede 25+-. Tak já nevím .. to bude prostě random sestavama a stavem OS, protože kámošovi na nějaký i5 a 770 GTX to dropuje i na high pod 30. Nevím teda jestli má poslední nV ovladače a v jakém stavu OS. Každopádně, kdybyste někdo chtěli zkusit coop, tak napište uplay/ps4 nick.
    • $$$$$$$$$
    • protoze krabivkari to koupi i kdyby to byl comix *5*
      • Jack1947
        Ted po tomhle faux paus, fiasku, si nejsem jistý... nebylo by marný dělat hromadné reklamace a požadovat za tenhle podvrh na zákazníka zpět své peníze. *3*
  • Keyz

Ubisoft’s Sneaky Scheme to Keep You From Seeing Bad Reviews

http://www.wired.com/2014/11/assassins-creed-unity-embargo/

*15*
  • Jack1947

Zamyšlení nad ("perfektní") hrou... (nejlépe válečnou).

Dnešní hry konkrétně mp (MMO) jsou defakto o tom samém, tím myslím že na chvíly super na delší dobu už mne nebaví hrát a mluvím o FPS/thps - prostě nic vážného. Vždycky mám radší hru s příběhem a to mi žádné MMO nenahradí bohužel. Vždy a skoro vždy je to určitý typ grindu nebo PVP. ( což je zas o zužitkování toho grindu, tedy většinou jen kdo má větší péro).

Delší dobu už přemýšlím o hře která by mne bavila i delší dobu. Ne něco na chvíly... je to super atp... ale pak se vždy dostaví nuda.

Mám na mysli něco zcela utopického, asi nereálného a těžko proveditelného... reálného a aby to bylo i zábavné. Např by nevadila permanentní smrt... naopak ta by byla ok. Protože jsem fanoušek válečných her a filmů - všeho s tím spojeném nejlépe moderním ( z dnešní doby nebo 80léta)

MMO kterí by se tedy opíralo o konflikty, s prvky rpg ... grafika by nebyla nejnutnější ale hlavní by bylo že zkušebnosti by se nezískávali levelem ale postupem, tedy dali by se i ztratit a hráč by byl obezřetnější. Klidně placenou hru, nic drahého... takovou armu open world ale né tak náročného, na způsob Dayz ale více interaktivnějšího, drsného ale né nehratelného. Něco co by vás přikovalo k monitoru a hned tak nepustilo... byly by tam i vozidla velká rozloha mapy, žádný kemping nebo respkt by byl zbytečný.

žádný grind, farm nic, vše co najdete je vaše žádné levelové omezení... prostě jednotka vojáků co prochází mapou jak v reálu a čistí pomalým taktickým postupem jeden roh za druhým. No museli by být asi sehraní ,žádní noobové. Bez zombíků pokud možno bugů/glitchů. Space citizen ale z reálných podmínek a něco víc. Nejlépe ty reálné konflikty nebo taková alternativní trochu realita 80-90léta minulého století. Hehe, utopická myšlenka... výplod mysli... já nevím jsem už unavený z těch namachrovaných COD co frag to exp, fraguješ bla bla... Hlavně aby to bylo reálné, aby člověk byl aby se cítil že tam je a že tam opravdu je dýchá. Že může umřít... (systém Dayz,State of decay) Aby tam byl třeba i vítr který určoval směr letu kulek ... a smrt aby člvěka neodradila s tím že nikdy neví odkud výjde nepřítel. Mám rád všechny ty moderní fps (teda krom BF) ale to je furt dokola o tom samém. Třeba nevím půl dne by v té hře člověk ani nevystřelil, nebo by našel tank a musel ho natankovat a doplnit munici ... opravoval různé stanice atp. Žádné class prostě by se učil za pochodu. Žádnej frag sem frag tam... ale opatrné taktické přemýšlivé jednání ale zase nic frustrujícího a nepřekonatelného. Kdyby hrál např člověk sám., tak by to nebylo tak zábavné ale v týmu by to byla pravá pecka = hehe sem asi popsal perfektní hru no. Tohle se asi nikdy nestane. KDo by hrál hru která mu nic nepřináší žádné body, expy žádný růst hodnosti... já tedy jo. Snažil jsem se psát srozumitelně. Číst to samozřejmě nikoho nenutím. At netvrdí nikdo že by nikdy po takové akci - rpg open world (NE sandbox!!!) netoužil byt na malý moment. *3* *3* Nemohu už udělat více odstavců sry. I tak je to celkem dlouhé...
    • Pekny, proc jeste nemas svuj web, kde bys psal nejaky recenze a uvahy? Tady ti to celkem jde, aj nejaci fanousci by se tu urcite nasli *1*
      • Jack1947
        Nemám čas psát nějaký web, o web bych se musel starat atp... nebavilo by mne to.

Hlavně bych nemohl být ohodnocen... le o to nejde. Napíšu radši svou uvahu tady.

Miserius, můj stín... kde co napíšu musí u toho být. *15*
        • ringmancz
          myslím, že čas strávený vytvářením webu (ve Wordpressu to zvládne kdokoliv) bude lépe využit, než psaním komentářů na games
          • Měl jsem forum, takže něco o webech vím... příjde mi to zbytečné dělat se s webem ještě pochynbých kvalit a celkem o ničem abych se zavděčil pár lidem (při nejlepším).

Né z tohohle jsem vyrostl, navíc by to ani třeba nikdo neocenil a nejsem "teen" abych si dělal vlastní blogík.
            • Draken69CZ
              Co jsi provedl?
              • Reakce na příspěvek:

Proto budu radši tady, příjmu ban za pravdu. 5dnů není zas tolik... anononym/neanonym všichni můžou zatím psát.
      • Miserius
        Ještě ho naváděj...
    • A pak taková hra vyjde a ty budeš první, kdo bude psát že to je zdlouhavá nuda a že to je těžký
      • Jack1947
        No tak vidno že mně tak moc neznáš já nepsal že je něco zdlouhavé a těžké... tedy spíš otravné to ano. Jak co, ale u takovéhle hry bych to určitě nenapsal. Byl bych sám proti sobě.
  • Keyz

This War of Mine - Press Preview Gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=d8-LWKQtiFk
  • Keyz

Hráči Assassin's Creed Unity si stěžují na otřesný počet snímků za sekundu, kdy není neobvyklý občasný pád pod 15 fps

Kdyby to psalo PR Ubisoftu bylo to nějak takto:

Hráči Assassin's Creed Unity si pochvaluji pravý filmový zážitek, na který jsme se v Unity ještě více zaměřili a poskytli hráčům úžasných 15FPS.
    • ucho
      Filmový zážitek je 30fps, toto je automatické přecházení do fotomódu, aby se hráči mohli pokochat grafikou a udělat pár krásných screenshotů...
      • Johnny
        žádnej film co znám nemá 30fps... nýbrž nějakejch cca 24fps.
        • ringmancz
          24fps ve hře není plynulých, takže tak
          • Draken69CZ
            Vysvětli to vývojářům The Order 1886, pls :)
  • level predplatne

Ahoj, kdy normlane chodi level? v den vydani?

díky
    • Veskoslav
      V pátek (den vydání) podle toho, jak u Vás chodí pošťák.
    • Jack1947
      Den před, takže pokud nedorazí zrovna do obchodů ty ho dostaneš.
      • zítra vychází nový číslo tak sem právě myslel, že ho davaj den předem a nic....
        • Tilwaen
          Ve včerejším podcastu zaznělo, že měli celkem vtipnou uzávěrku a Level se bude tisknout ze čtvrtka na pátek, přičemž v pátek už by měl být na stáncích. Zřejmě tedy i u Tebe ve schránce.
        • Jack1947
          Já ho dostával ale tak záleží na okolnostech a zdali stihly uzávěrku. /když jsem měl předplatné.
  • insurgency

https://www.humblebundle.com/?gift=Mx6vwbahpNdbZfFx

Vyměnit to za skin v csgo je téměř nemožné, každý to ma za scam, virus, hack...
    • lipkozzi

a tu su dalsie

keby mal niekto zaujem :)
      https://www.humblebundle.com/?gift=y5cRhUsVTp4WumKD
      • solomon.short
        Dekuji *4*
      • Díky moc.
    • Morraw
      Díky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit