-
Rychlorecenze - ÜberSoldier
[nedohráno] Dostal jsem se až k frustrující části sestřelování aircraftů na ponorce, dál to nešlo (respektive šlo, ale já na takovýhle zdržovačky nemám čas). Do té doby mě to ale adekvátně bavilo. Je to takový Wolfenstein-like FPS, akorát AI je až moc naspeedovaná a cheatuje, proto jsou zapotřebí rychlé reflexy, jinak se nečapete ani na nejnižší obtížnost, na kterou je to solidně těžký, což je dobře, ale jen na to upozorňuju.
K dispozici je cca jen 6 zbraní + štít, který vás chrání před kulkama a pak je po vypnutí štítu obrátí proti nepřátelům, což byla pěkná herní mechanika. Hudba byla též chytlavá a sedla k atmosféře, i když se hráč často pohybuje po lehce nudném a nezáživném level designu. Příběh nehodnotím, ten není ani nijak vyprávěn do hloubky, takže pro tvůrce nejspíš nebyl prioritou. Nebyla to špatná hra, ale ta část na ponorce mě odradila od dalšího pokusu onu misi pokořit. -
-
Tohle patří krapet někam jinam, konkrétně do uživatelských recenzí.
-
-
To nepatří do recenzí,ale do koše.
-
-
Můj příspěvek se zabýval formální stránkou věci, nikoliv obsahovou. :-)
-
-
-
Izmael, chudák co se narodil trotlem a nezvládá hry, tady si vYlije srdéčko a udělá ze sebe debilla.
Co si nám tedy sdělil, že si trotl a netrápí tě to. -
-
A tys nám tímhle svým příspěvkem sdělil, že jsi se narodil omylem.
-
-
Došel si do bodu, kdy už nikoho nezajímáš, smiř se s tím. Jako troll si propadl. Hned vysvětlím proč spamoval si stále pěkné blbosti. To lidi už nebaví. Sám ses definitivně odepsal. ;-)
-
-
Já ho mám rád.
-
-
-
-
-
Podívejte se, jak bude (pravděpodobně) vypadat nová hra podle seriálu Hra o trůny
http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/31481-podivejte-se-jak-bude-pravdepodobne-vypadat-nova-hra-podle-serialu-hra-o-truny -
GOG slevy
Ahoj, nepříde vám taky, že se tam ty hry strašne opakujou ve slevě ? *1* už po několíkatý od začátku slev je tam Brutal Legend, Abe, a další....
já zatím koupil jen The longest Jurney.
co vy koupil někdo něco :-)? -
-
Jojo, opakujou. Ono to jinak ani nejde...
Většinu, co jsem chtěl, jsem už v nějaké z minulých akcí koupil, takže tentokrát nic nevezmu a raději po výplatě koupím za plnou pálku Dreamfall chapters. -
Jako Steam i Origin. Všude máš omezené množství, takže se to opakuje:) Mě to nevadí, když něco náhodou propásnu, je ještě šance.
-
Jo, opakujou. už tam snad všechno nejmíň jednou bylo. Mají jen omezený počet her s větší slevou.
Já vzal Bad Mojo, Dreamfall a Rogue Trooper
-
-
Jak dohrát Far cry 4
https://www.youtube.com/watch?v=JnCed-hb53E -
adwanced warfare
slušná parba. kevin spacey hrá cloveka co je na čele atlasu - v podstate financni korporace s zoldnerskou high-tech armadou. nejdriv bojujete proti teroristum, jako součast U.S. armády, prijdete o ruku a syn kevina spaceyho o život. tak vám spacey dá možnost vstoupit do atlasu a dostanete novou mechanickou ruku.
brzy se ukáže že spacey o utocích vedel dopredu a vyjde najevo že vyvíjí biologicke zbrane, kterými chce zničit všechny vlády a armády na svete. tak se obrátite proti atlasu (jako součást specialni jednotky) a spolu s vámi pozdeji i všechny armády sveta.
na konci kevina spaceyho zabijete a ten černoch zemre. tolik pribeh v skratce. kdyby to ješte nekdo nehrál a nechcel vedet pribeh tak to nečtete protože je to spoiler -
-
" kevin spacey hrá cloveka" Nemyslim si, ze tohle by se dalo nazvat hranim. Meli k dispozici skveleho herce a nedokazali vyuzit ani zlomek jeho potencialu. Ve hre pusobi jako loutka. Emocni projev nulovy, prace s mimikou nulova, celkovy dojem z postavy taktez nulovy. Proste naskenovali jeho oblicej a tam ocividne i skoncili. Celkem skoda.
-
Dát varovani spoiler do poslední věty misto na zacatek nebo tagu *1* Ocividne jsi cilovka CoD *15*
-
-
presne tohle jsem si taky řekl... Říct na konci celého textu, že je to spoiler, tak to nečtěte, tak to je upozornění za všechny prachy *1* .
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=buBb0hAnu1M
Už to začíná... Hromada videí z GTA V. -
-
Provoz stejnej jako stary konzole... Grafika mi prijde stejna ale za to asi muze youtube
-
-
Elite nakonec nebude mít offline singleplaer. Jedním z důvodů byla úprava hry, která dovolovala pak měnit parametry tak, aby hráč mohl vstoupit do online režimu a získat tak převahu nad ostatními hráči. Elite bude obsahovat jak SP, tak MP.
-
Half Life 2 dneska slaví 10 let od vydání.
-
-
Tvl, to jsem to vážně hrál tak dávno? *8* *1* Ten čas nějak letí. Bohužel jsem nezaznamenal, že by se střílečky za tu dobu kvalitativně někam hnuly, spíš naopak.
-
Je čas ji znovu projet *5*
-
Za těch 10 let se neobjevila žádná střílečka která by se mu mohla rovnat.
-
Že bych si ho k výročí konečně také zahrál?
-
Jednička byla lepší.
-
Ještě stále jsem se k tomu nedostal
-
jsem nějaký starý *9*
-
A za dalších 10 let by mohla vyjít i ta 3.
-
-
NPD: Nejprodávanější hry v říjnu 2014: 1. NBA 2K15, 2. Super Smash Bros. for 3DS, 3. The Evil Within. Nejprodávanější konzolí se stala PS4.
Vymění se mnou někdo hru na Steamu? Nabízím E.Y.E: Divine Cybermancy má multak i koop a dobré hodnocení, normálně stojí 10 euro, nabídněte za co ji vyměníte, pošlu ji jako Steam dárek ;-) Zde odkaz na moji hru: http://store.steampowered.com/app/91700/?l=czech -
-
Tropico 4 Collector's Bundle?
-
-
Ok
Dobře, muj nick na Steamu je Rudysoft, přidej si mě tam (klidně si mě pak to transakci zase vymaž) a přes Steam si je vyměníme
-
-
-
A je to tu, nejocekavanejsi hra roku Grass Simulator je dostupna na Steamu, pouze 9 eur!!!
http://store.steampowered.com/app/331200/
*1* *1* *1* -
-
Ještě se slevou!! OMG!!!
-