-
krátká recenze Xbox One controlleru na PC
Jde to. Už to není takové WOW jako při nákupu Xbox 360 ovladače před lety, ale ten už má nejlepší za sebou... Problémů má nový ovladač pár, a to přesně. Prvním jsou zadní tlačítka (bumpery), které jdou příliš ztuha, což je otrava, existují hry, které je používají dost. Druhý problém je samozřejmě ten, že ovladač k PC nepřipojíte bezdrátově, takže můžete do šuplíku schovat dvě duracelky, které vám Microsoft přihodil v balení. Tak snad až ovladač vyjde oficiálně pro PC, dočkám(e) se nějakého toho receiveru, jako je k předchozí generaci ovladače.
Plusů je taky pár, naštěstí už ne přesně, ale pouze obrazně. Tím největším je, že Microsoft moc neexperimentoval a ovladač je v podstatě stejný. Jestli je o něco menší, plošší a s menšími analogy, to netuším, ale po dvou minutách ho v ruce přestanete vnímat, protože dojmově splyne se zkušeností, kterou jste měli z X360 ovladače. Takže to mi napovídá, že jde stále o excelentní gamepad, možná ten vůbec nejlepší. Na druhou stranu i takový Dualshock 4 mi nepřijde vůbec zlý, ale k PC bych si ho nepořídil, hlavně kvůli špatně umístěnému levému analogu a tomu otravnému světlu, které se hloupě zrcadlí, kde to jen jde. Jako další plusy bych jednoznačně viděl analogové triggery, které mají fantasticky plynulý a jistý stisk i návrat do výchozí pozice, asi nejlepší věc na novém ovladači. Milionkrát lepší je pak směrový kříž, ale to hlavně kvůli tomu, že původní byl tak nepoužitelný - navíc ho člověk zas tak moc nepoužije, a když ano, tak jsou to většinou pitomosti jako změna taktiky ve sportovní hře, nebo listování v inventáři - na konzoli, kde slouží i k primární navigaci, jde samozřejmě o mnohem důležitější prvek. Tu prý skvělou vibrační odezvu jsem zatím neměl jak vyzkoušet, stejně jako vnímám neutrálně třeba nové analogové páčky, které mají po stranách hrubou texturu. Můj bíly X360 ovladač je teda už hodně sešlý stářím, ale pořád je hezčí než ten černý u Xbox One, ale to je jen detail na závěr.
Takže vyměnit nebo nevyměnit? Pokud vám slouží starý, tak rozhodně ne, obzvlášť pokud ho používáte jako bezdrátový. Pokud hledáte nový ovladač a nelpíte na bezdrátovosti, asi nemá smysl brát X360 controller, protože novinka je o něco málo lepší. Na druhou stranu je starší ovladač opravdu hodně levný a v ničem podstatném není výrazně horší. To jsem vám asi moc neporadil. :-) -
-
Dualshock 4 lze bezdrátově na PC už od počátku ;)
"...hlavně kvůli špatně umístěnému levému analogu a tomu otravnému světlu, které se hloupě zrcadlí, kde to jen jde ..."
To "otravné světlo" které jen vybíjí akumulátor jde v obou ovladačích , které jsem našel pro emulaci snadno deaktivovat . No a prohozená pozice směrový kříž / levý analog .... to je přesně ta věc co já odrostlý s Dualshockem zase nikdy nepřekousnu na Xbox ovladači :DDD -
-
Jasné, ale já o DualShocku na PC opravdu neuvažuju, takže vypínání světla ani neřeším - když hraju na PS4, tak mi překáží. Atmosféru to nevyvolává, protože nemám čas to sledovat (jsem blízko monitoru, takže ten svou září přehluší ovladač) a ještě se mi to zrcadlí. :-)
Druhý argument chápu, já první gamepad koupil až právě X360 controller.
-
-
-
Konec Halloweenských slev na Steamu
Tak co jste si koupili?
Já si koupil ARMA II: Complete Collection. -
-
jde už základní Arma II hrát přes net? po vypnutí gamespy už to nešlo, Operation Arrowhead pak překopali na Steama, ale základní verzi udělali
-
Dead Space 2 a Black Mirror 1-3 *4*
-
ja byl silnej a nekoupil nic, ted moc nemam čas hrát ale jakmile bude trochu času kupuju novou civku za 50€ *5*
-
-
čistá 0
Přidávám se do fronty ... Tyhle slevy mne neoslovily. Ale radost jsem si udělal už dřív , takže Grimrock 2 čeká ;) -
*3* +1.
-
-
Eldritch, Binding of Isaac, Cthulhu Saves the World
-
"koupil" jsem Lovely Planet a Savant - Ascent, díky kartičkám mě to stálo mě přesně 0,-
-
Já jenom The Night of the Rabbit:)
-
Tyhle slevy moje peněženka přestála bez větší újmy - Gray Matter, Deadly Premonition a The Fall :-D
-
Goat Simulator
*1* *1* *1*
-
-
Video: Porovnání 30 a 60 FPS ve hře Mario Kart 8. Nezapomeňte si v nastavení změnit rozlišení kvality videa na "1080p60".
ale jen v Chromu -
-
Ano vo Firefoxe mi to ide v 60FPS uz automaticky bez prepinania.
-
-
tak jsem zapl HTML5 na Youtube a vypadá to, že to jede
-
-
-
Bioware dokončilo vývoj hry Dragon Age: Inquisition.
Tak teď se jen modlit aby to bylo aspoň trochu hodné jména Dragon Age. -
Bioware dokončilo vývoj hry Dragon Age: Inquisition.
Některé hry jsou prostě zbytečné .... -
-
tak jako některé komentáře .....
-
-
*1* :) No to samozřejmě
-
-
-
Někteří majitelé digitální Xbox One verze Call of Duty: Advanced Warfare se setkali s problémem, který způsobuje nutnost opětovně stáhnout přednahraná data o velikosti 46GB.
Ty vle to bych fakt nechtěl lol si koupit hru a ještě jí tahat celou "skoro" znova. *12* -
-
A prej ze jen PC hraci musej stahovat tuny dat kvuli jedny kratky hry *1*
-
-
-
Call of Duty Advanced Warfare CPU check?
https://blog.activision.com/thread/200908393
*1* Předtím borci hlídali zda máte dostatečně RAM i když hra využívala o mnoho méně a jestli tohle je pravda u originální verze tak, to je další skok k lepším hrám!
Aneb v recenzích se na to opět bude většinou kašlat a doporučí se to jako kvalitní hra z COD série. Je fuk, že tam dávají takové sra*ky. Neskutečný co si firma v herní branži může dovolovat. Určovat uměle hranice pro spuštění nějaké hry i když objektivně hra jede stejně dobře na slabších strojích.. -
-
Pokud to takhle je, bude muset na to vyjít samostatný emulátor který srovná rozdíly což se rovná = nelegální uprava pokud vím tak je napíču lol. Protože pokud to neber I5 tak co potom Phenom kterej je možná ještě starší... dovolí no protože jím to je dovoleno... takže hráči si nechají sr*t na hlavu a ještě se jim to bude líbit.
Aha hmm, tak tím pádem bych si asi nekoupil... takhle se dobrovolně odrbat o zákazníky. Líto mi ani těch lidí není, protože už si mohli zvyknout. Že ACti po vzoru svého většího bratra EA to s hráči rozhodně dobře nemyslí, pak nakonec ta konzole byt s "polovičním" výkonem zas tak zlá není nu? *4* -
-
tak to mam se svím C2D E8400 ~ 4,1 Ghz asi smulu *1*
COD sem přestal hrát po modern warfare 2 -
Navíc ten kontrast. Konzole to rozjede a na PC máš umělou hranici i když by to slabší HW rozjel na minimum v pohodě. Bohužel, se to možná opakuje a nikomu to moc nevadilo u RAM checku, tedy je to vlastně normální slušná praktika. Jak to tak vypadá....
Hlavně, že borci řeší absurdní sociální debaty skoro do krve ale ojebávací produkty schvalují a když vidíš hodnocení, recenzi anebo i samotný verdikt, tak v dobrém případě tam máš jednu větu. V horším nic. A společné je to, že to se neprojeví na hodnocení. Přitom to je stejné jako ojebávní s jídlem, které se tolik řeší a "hlídá". Vychcaný parchanty máš všude. -
-
-
-
COD AW
Dopařeno, fakt se to povedlo projeli jsme se v lodích, autech ,skútrech, tančíkách a na konci v obrněném mechu (!!) zastříleli si z zbraní... třeba brokovnicí se silou odstřelovačky, laserovým samopalem - kulometem ... až na trochu sušší konec kdy jsem čekal něco víc... celkově se hlavnímu "záporákovy" zas tolik místa nedostalo což byla škoda no. Inu 7/10. Šel bych i vejš ale to by tam muselo bejt něco extra... ted se musím zasmát nad velikostí pc verze 39,91gb *15* ... chudáci harddisky.
Už se těším na ty Pc ohlasy jak to nejede, jak je to velké... jak se to nedá hrát. *3*
Všichni kdo mínusují, jsou tak čestní a vždy byly až mi ji z nich zle, fakt... *2* To jen na okraj, kdybych mínusy řešil, jinak je mi to samozřejmně fuk. -
-
Líbí se mi, jak nezapomeneš kopnout do Battlefieldu, kde to jde, ale tento skvost Tě náramně baví:)
-
-
No jasně, ale jak vidíš v debatě nahoře asi si ho nepořídím. Tady byla kampan až na pár kiksů (respawn nepřátel opět, nelogičností) prostě parádní.
-
-
Podle steamu to chce 55GB. Vzhledem k tomu jak levné jsou 1TB+ klasické HDD, tak v tom není žádný problém :)
-
taky se mi to líbí a premyšlím, že bych kvuli tomu koupil konzoli, beze srandy. je to mnohem lepší zažitek sedet v obyvaku a koukat na mega TV než se krčit pred pc.
taky v mym vyšším veku už nejsou reflexy co byvali tak bych se na ty blázny s myší už asi nechytal -
-
*15*
"sedet v obyvaku a koukat na mega TV". Ten kdo má na mega TV za mnoho peněz, si koupí levnou konzoli a hraje tam 900p nebo kolik? To sotva.
Ten kdo má na mega TV, má i na mega HW *3* -
-
konzole neni jen kus hw, je to o pristupu a stylu a navic to do obyvaku zapadne (na rozdíl od pc)
-
PC nejde pripojit k televizi a musis se pred nim krcit. Kdezto konzole ma spravnou barvu, hry delany podle velikosti pixelu televize a jde polozit na stolek v obyvaku. Proto je mnohem lepsi.
-
-
Zajímavé důvody. Takže ty sis krabičku koupil kvůli barvy a možnosti položit na stolek? Proboha tady se to začíná hemžit konzolovýma trotlama. Pořád tady budou kňourat a cpát svůj hloupý názor ostatním. Samozřejmě to neplatí pro normální konzolisty ale bohužel 80% z vás jsou přesně tihle panicové... Zajímalo by mě jestli tak chodí někdo trolit na konzolista.cz
-
-
Ja bych rekl, ze to ma napsany jako sarkazmus.
-
-
*15*
Zajímavé, že si klidně koupíš PC o velikosti konzole a v barvě dle libosti *3* Ale to není pro chudé, stejně jako Mega TV. I když na úvěr umí nakupovat i oset a borci co si musí půjčit na Mega TV, protože bez toho nemohou být, pak mohou používat i levnou konzoli, když jím na nic jiného nevystačí peníze. (ale díky chabému vedení vlastního rozpočtu nezjistí, že za hry a různé + programy nakonec zaplatí více [přesně jak výrobci chtějí] )
Jinak by by se mělo banovat za lži. Tohle co jsi napsal, je zcela jasná lež. A dopadne to tvojí reakcí na mojí a jestliže se někdo připojí zadělá to klasicky celou stránku.
Pak to vypadá jak to vypadá, když se dohaduje o nějaké lži. -
-
Tak to by sis pod sebou , uřízl rovnou celou větev... on si dělá srandu z vás naivitů a vy si sním píšete. *3* Boha, pak se zadělá stránka, fakt to tomu člověku co to tady má na práci vůbec nezávidím. *7*
Je mi ho upřímě líto, kromě teda toho že to i sraáží hodnotnost mého příspěvku... kdyby mne to zajímalo.
Je rozdíl mezi cílenou lží, klamem a nesprávným tvrzením a trollingem očividným neříkejte mi že tohle myslí někdo vážně to by byl na urovni, nějakého dítěte ani to ne. I to hloupé dítě je pak chytřejší... takže trollý . Snad to chce trochu nadhledu ne.
-
-
-
-
No já si jsem jistý na 80% že na ty blázny s gamepadem by ses možná taky nechytal no.
Ty na pc mne udivují no, většinou tě zabijí tak jak to nečekáš... a tak mne jde o zábavu no. Navíc má to své plusy... na konzoli pokud nevlastní mikrák může tak max narážet hlavou do zdi ale víc nezmůže. Tudíž i to urážení tam je na lepší urovni no. -
-
Lidi, jsem ožralej a Jacka příspěvky davaj trošku smysl...
-
-
Nemusíš , nemusíš je kupodivu ani číst nemusíš nic... jo vlastně jedno musíš a my všichni jednou zhebnout.
Prosím takhle ale ne, proto taky nepiju škodí to zdravý... stačí být propadlý hrám... ale aspon nemít oddělané játra atp. -
No vidíš tak se vždycky napij a můžeš číst moje příspěvky ne? *3* aniž by tě to nák pohoršilo.
-
-
Vzhledem k tomu jak mi je teď blbě tak raději budu nerozumnět tvojím komentářum *1* *11*
-
-
-
-
-
Zadarmo by mě to asi taky bavilo... Ale dát za to 15 kil... Vtipálci
-
-
Na trhu je takových pseudo herních píčovin, že 15 kil za nový CoD je naprosto v pořádku. Navíc, co jsem mohl díky nedočkavcům jako je kolega Jack, vidět, tak budu rozhodně spokojenej. Vypadá to minimálně kampaní vskutku na výbornou záležitost.
-
-
No hele, dám ti za pravdu... tady to je za oslední dobu jedno z nej COD v SP vůbec... chtěl bych to na pc no. Ještě ale musím pořešit kartu, bez ní to totiž nerozjedu. *15*
-
-
Sakra nestraš tady z kartou... Už teď mám z každé nové hry depku, že ji nerozjedu a ty to tu řekneš, že je to náročné (jak jinak). Tím si mě uklidnil děkuji *15* .
-
-
Mam GTX460 a zatim nepozoruju problémy. Jediny ceho se malinko bojim je Kingdom Come. Ale podle alfy, kde nešlo vypnout AA to vypadá že i s tim nebude problém na High
-
Depku jo? vždyt, já mám starou 8800GT a s ní fakt Dx11 hry nerozjedu tak jaké pak strašení lol. *4*
-
-
-
-
No, hele... docela bych to i koupil. Ano, ty udělátka se mi líbila. Ne nevidím v tom nic víc než prostě vypnout mozek a postřílet pár stejnejch bláznů online. Uvidíme.
-
-
-
Rychlorecenze - ICO
Jedna z nejvíce frustrujících her, jakou jsem kdy hrál. Totálně pojebaná kamera, která celý ten "zážitek" maximálně kurvila, Nudné, sterilní lokace, které se opakovaly, všechno bylo jen o samém běhání po obrovských interiérech, dokonce i ten soubojový systém byl frustrující. Tuhé ovládání taky přispělo akorát na mojí větší agresivitě a potřebě mrdnout ovladač po televizi, což se mi už dlouho nestalo. Tuhle hru už nikdy. Jestli z ní někdo honil v roce 2001 tak fajn, ale teďka je to chujovina všech chujovin. -
-
Jestli je tohle rychlorecenze, tak potěš pánbůh. Mohl jsi to shrnout jednou větou a to tou, že hra se mi nelíbí a tak od ní dávám ruce pryč. Tohle házení hnoje jsi si mohl ušetřit. Mimoto píšeš, že hraješ 15 let a tak se divím, že jsi si nad ní v roce 2001 taky "nehonil", protože tahle hra byla jedna z těch nejlepších *3*
-
-
15 let je jeho věk a tomu ještě možná přidávám...
-
-
Né on přeci píše z nudy v práci, kdoví třeba je ještě starší a tím hůř pro něj. *9*
-
-
-
Jses akorat lamka *15* nic vic ,nic min. *5*
-
Neber tohle jako hejt nebo urážku, ale můžu se zeptat na tvůj ročník nebo resp jak dlouho hry hraješ? S takovýma reakcema na kvalitní, starý tituly se setkávám pouze u mladších ročníků, který nejsou schopný překousnout tu "zkostnatělost". Já jim to totiž pak nemůžu mít vůbec za zlé, když jsou zvyklý na ty rychlejší, jednodušší, víc user friendly hry a pokud do toho nechtějí doopravdy proniknout, tak veškeré snahy hrát tyhle a pak ještě starší hry jsou úplně marný.
-
-
Hry hraju cca 15 let. Během posledních tří let jsem poprvé hrál hry jako Soldier of Fortune, první Splinter Cell, znovu jsem si zopakoval první dva Max Payny, Black Mesa, UberSoldier ... všechno starý hry, který mě bavily hodně, ale ICO mě i přes své stáří hratelnostně naprosto frustroval. Nepotřebuju nádhernou grafiku, tu u tak starý hry ani nemůžu očekávat, ale hratelnost byla peklo. Jestli tohle byl standard před 13 lety budiž, ale dneska mi to přijde akorát k vzteku.
Navíc mě to díky tomu i odrazuje od druhého zahrání, u kterého bych možná změnil názor, ale pochybuju.
-
-
Já tu hru hrál letos a souboje mi přišly zvládnuté dobře. Prostředí nebylo tak velké, aby se tam nedalo orientovat. Kamera normálka. Délka hry tak akorát. V poho zážitek. Asi bych hru v současnosti nevynášel do nebe, ale nadprůměr to pro mě byl.
-
Jedna z nej her na PS2... ty musíš být tedy nervák lol. Nehrál jsem jenom jsem hrál demo ale že by to bylo frustrující jak píšeš? a co je na tom za recenzi lol.- Vždyt to je jak od nějakého, nevyrovnaného naštvaného dedka co má chvíly před mrtvící a plive všude a na všechno. *2* *15*
-
-
*1*
-
-
-
The Colbert Report a GamerGate
http://thecolbertreport.cc.com/videos/ladjef/gamergate -
-
Divim se ze vedle ni dokaze nekdo sedet a nevyhrozovat ji smrti...
-
Krásnej příklad toho, že média, ať už herní nebo masový jsou úplně mimo a mělo by se s tím něco dělat. A že by tam vedle nich seděl Adam Baldwin? To radši ne... nechceme přece aby dát prostor druhé straně a říct jim že to začalo jako protikorupční hnutí v herní žurnalistice... Radši tam dáme Anitu (v rozhovoru, kterej následoval) a hrozby bombama...
-
Mě je z toho už normálně do pláče...
-