Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj. Dotaz na bluetooth repro + playstatuon 4. Konzole reproduktory najde ale pri pokusu o spojeni mi napise ze Cannot find a profile supported by the PS4. Jde o creative t30. Nevi nekdo jak na to? Diky.
    • Creative T30 nemám , PS4 taky ještě ne ..... Cože ono nepůjde připojit reproduktory ,jinak než přes bluetooth ? ... Ani HDMI redukce nepomůže ? Bluetooth je dobrý leda tak na sluchátka , ale dívám se , že s přítomností konektoru na ovladači rezignovali na nutnost bluetooth hands free ... a to je jedině dobře .
      • Já jsem nezjišťoval, jak je připojit jinak, nebudu kabely tahat z PC na PS4 a zpět každou chvíli, to radši píchnu sluchátka do ovladače. Ale kdyby fungovalo bluetooth, tak bych to využil.
  • Draken69CZ

EVOLVE Key pro každýho

Vždycky se spoléhej jen sám na sebe a nečekej že ti někdo pomůže *10* (Jack smrdí!)

Nainstaluj si Curse Voice, spusť a v programu dej Claim Your Key a je to :)

http://beta.cursevoice.com/games/evolve
  • Co říkate na novou ochranu, použitou ve Fifě, Lords of Fallen??? To samé můžeme čekat i u Dragon Age: I, stojí to tvůrcum za to? Mizerná optimalizace, lagy, crashe vykoupená DRM, že by další temné období pro PC???
    • další z důvodů, proč je hraní na konzolích atraktivnějším zážitkem.

Mám s tím svou zkušenost. Tyhle ochrany se překousnout dají, ale jednou, maximálně dvakrát. Horší je, když člověk počítač používá i na něco jiného, než hraní (a to používá asi většina uživatelů) a postupem času si stroj zašpiní všemožným softwarem, který nevyužije (z toho množství her, co hrál). To pak jednoho dne člověk dozraje do stádia, kdy ho neberou jak pirátské kopie (není to fér vůči tvůrcům), ani originálky (není to fér vůči mě) a je na vážkách. Konzole (herní) počítač zdatně supluje a pro hry je imho lepší platformou.
    • Pilgrim66
      Otázka neni jestli, ale kdy. A jinak si to odserou zase ty co za to zaplatí. Viz crashe a performance dropy.
      • pc je natolik silná platforma že má výkonnostní rezervu i na nejakou tu drm navíc
        • a rozmazat...

Tak jestli k hrám s touto ochranou (do 1500,-) budou dávat i výkonný procesor (např. i7-3770), můžeme se začít bavit o nějaké přijatelnosti. :)
    • Jack1947
      Viva la starforce? *12* or worse.
    • je tam nejakej novej druh drm?
      • Keyz
        Je tam navíc tohle: http://www.strongbit.com/execryptor.asp

To ale není nové, tohle funguje již roky.
        • pro zajmavost jsem ted kouknul na torrenty a nejakej novej crack tam je a nejspis funkcni podle komentu takze to zas odsere ten kdo si hru koupi chjo..
          • hmm no mozna se pletu asi to stale prolomene neni :)
            • 1911 Forewer
            • není a mají štěstí, že už nepůsobi Razor. A ty ještě živé mtvé jako Skidrow ři Reloaded na to serou jako na placatý kámen...
      • Ronox
        Jop a prej může za různý chyby - http://www.dsogaming.com/news/lords-of-the-fallen-pc-version-still-uncracked-thanks-to-new-drm-solution-three-days-and-counting/
  • Ronox

Evolve PC Big Alpha Steam klíče:

Klíče rozebrány.
    • nedela evolve nahodou to same studio co ma na svedomi tu prisernost left4dead?
      • Ronox
        Ano šílenost, které se do roku 2012 prodalo 12 milionů kusů a šílenost, která má velký podíl na další co-op hrách pro čtyři hráče.
        • ano a taky hra se žádnou fyzikou a animacemi
          • Ronox
            Je vidět, že miliónům to nevadilo a užívali si dobrej coop. Přestaň se tu prosím tě zbytečně shazovat.
            • a ty prestan argumentovat milionem lidi bez mozku *3*
        • Jack1947
          Tak ho ber s rezervou je to náš max, L4D2 byla parádní hra ale tady mi to zas tolik nesedí zatím.

Možná kdybys ty nebo někdo jiný hodil své vlastní dojmy, jak se to vlastně s tou hrou má no.
          • Ronox
            Je to sranda jenom je opět nevychytaný matchmaking + v tenhle moment nemůžete být čtyři kámoši proti pátému jako monstru. Když jste čtyři v partě a pátej se chce připojit jako monstrum, tak mu to ukazuje, že je lobby plný, tak doufám, že to pak zpřístupní. Jinak mechaniky jsou fajn a je to fakt o týmové hře a pokud chcete monstrum zdolat, tak fakt musíte hrát tu classu, kterou máte. Stačí aby se na to medic na chvilku vykašlal a všichni lehnete. To samý je s trapperem, který monstrum uzamkne atd.

Jinak je mi jedno jestli max/nemax. Jestli je to troll, tak je to ostuda, která má k trollovi daleko. Jestli troll není a je prostě takový jak se prezentuje, tak to je obyčejný blb bez rozhledu a věčný nespokojenec.
            • Ronox
              Jo není to zrovna tak lehký, jak ukazovala videa. Samozřejmě záleží na skillu a na tom, jak rychle ho najdete a začnete zabíjet a nebo jak rychle se on dostane na další evoluční fáze. Párkrát to bylo fakt o vous, několikrát se na to medic vykašlal nebo umřel a pak popadala část týmu a je sranda sledovat posledního hráče, jak utíká a kupuje ostatním čas, aby se mohli znovu respawnout. Rozhodně to ale není tak jednoduchý, jak to vypadalo a to je fajn.
            • Jack1947
              Díky, matchmaking je ostatně největších neduh dnešních her s lobby systémem. Takže ok, mne hlavně trochu vadilo tedy trochu hodně že právě to monstrum není tak silné a dá se dle prezentovaných videí z gameplay zdolat poměrně snadno, což podle tebe nen tak uplně pravda no. Což jsem rád...

Ježíš tak si z trolla/tla nic nedělej... já ho mám docela rád. On není tak špatnej jak se zdá no.
    • Draken69CZ
      Vybráno a na mě nezbylo :(
    • Hanzales
      Díky moc. Také jsem si jeden vzal. Bohužel už byl poslední, tak info pro ostatní, že už netřeba zkoušet.
    • Jeden jsem si vzal, děkuji *4*
  • Anglické podcasty o hrách

Ahoj, doporučíte mi nějaké podcasty o hrách (na procvičování angličtiny). Líbilo by se mi něco ve stylu Total Biscuita (je mu dobře rozumět), ale potřebuji audio - když zdroj bude video, kde však vizuální stránka není nutná, nevadí.

Dík
    • Co- Optional podcast, který moderuje právě TB a výše zmíněný Giant Bombcast
      • Díky !
    • Ronox
      Rozhodně Giant Bomb!
      • Díky!
    • Miserius
      IGN Beyond
      • Díky
  • Jack1947

EVOLVE - ALPHA

Takže dneska mi došli další 4 kody, kdo má stále zájem necht zanechá email. *3*

( Fakt sem dostal 5kodů lol? celkem to m příjde jako docela haluz).

Tak ještě jeden, hurry up.
    • oktavius66
      Tak pokud by si byl tak hodný a chtěl bys udělat radost člověku na kterého se nedostalo, tak tady bych o jeden prosil: oktavius66@seznam.cz

Každopádně děkuji předem *3* .
      • Draken69CZ
        Čekej akorát tak SPAM *10*
        • Jack1947
          Co to meleš? Jakej spam, 2 jsem poslal a key dostali. Tak nelži. Já jsem upřímný člověk, ne šmejd.

Njn, máš to tak asi lepší. Přes CURSE což sem už mimochodem avizoval jako jednu z možností... před dnem.

https://twitter.com/2K/status/527506731622883331?cn=bmV0d29ya19kaWdlc3RfYWN0aXZl&refsrc=email pak ještě tady.
          • Draken69CZ
            Nelžu mluvím z vlastní zkušenosti *16*
            • Jack1947
              Obávám se že se Mickey pleteš, vůbec nevím o čem mluvíš. *7* *3*
            • MickeyMutant
              Jack: Rozesíláš letáčky "Jack for President" do všech místních dostupných mailů. Za poslední týden už mám dva - jeden s kalašnikovem a druhý se zkopírovaným výběrem tvých rychlorecenzí. Oba mají na pozadí českou vlajku s přehozenou červenou a bílou barvou. Chceš říct, že to neposíláš ty?
            • Jack1947
              Co za spam jsem teda poslal no? *7* A je to jedno jen mne to zajímá.
            • Draken69CZ
              Asi proto že si ho neposlal, ale místo něho poslal SPAM a jedno to není a šmejd jsi.
            • Jack1947
              Octavius mi napsal že ho dostal, tak nechápu furt proč ty ne ale to je jedno. Jen at ze mně někdo prosím nedělá šmejda co posílá spam jo. Klidně jsem všechno ostatní ale tohle ne.
    • Draken69CZ
      *11*
      • Jack1947
        *4*
    • Já bych určitě zájem měl :) louie13@seznam.cz *3*
      • Jack1947
        Jop.
        • Děkuji *4*
    • Pokud je teda máš, tak poprosím o jeden na Frozt@email.cz *5*
      • Jack1947
        Měl bys to tam mít, nz.

*3*
        • Je to tam, díky Jacku *5*
    • Lukyz
      WhySoSad sháněl kód do alfy kvůli Let'sPlay videu...
      • WhySoSad
        Už ho mám *3*
  • Placená DLC jsou zhouba ...

"Sleeping Dogs owners! Upgrade to the Definitive Edition for a 50% saving! (14,99 €)"

Nas.at říkám ! Kdysi byly updaty , pro majitele původní hry vždy zdarma ( navíc, když obsahově nic nového nepřináší a pulírují jen grafiku ) ! A to že mi automaticky přihodíte všechna DLC které jsem si stejně už dokoupil , tak tomu říkám podpásovka .... Nas.at a rozmazat Square Enix !
    • ucho
      však když ti to přijde drahé, není třeba na tu lepší verzi upgradovat, ne? stačí počkat na slevu. navíc nebude moc lidí, kteří budou chtít hru hrát v novém kabátu znovu. čas lze využít efektivněji. řekl bych, že ta vylepšená verze cílí na nové hráče (a nové konzole). nebylo by v takovém případě rozumné to dávat majitelům původní hry zdarma. navíc klasicky ten rozdíl nebude příliš dramatický.
    • Veskoslav
      Která hra kdy nabídla to, co ty popisuješ zdarma? Kromě moderské obce, to neměla žádná hra. Navíc nikdo tě nenutil kupovat DLC. Jediné hry, co mě napadají, co dostaly upgrade zadarmo je FTL a Don´t Starve. Tato nabídka je pro ty, co nemají tuny DLC atd. Ne pro tebe. Ale neznám hru, kdy by jsi dostal její vylepšenou verzi zdarma. I Deus Ex se platil peníz.
      • Třeba Trine si může majitel původní hry updatovat na graficky lepší verzi zdarma.
        • Veskoslav
          To jo, ale ta verze Sleeping obsahuje všechny DLC a to je poněkud rozdíl. Proto nechápu, proč se rozčiluje. Mimoto Trine 1 ve vylepšené verzi byla i v humble a zdarma, když sis koupil datadisk k Trine 2. Neřekl bych, kdy by ta verze vylepšovala pouze grafické rozhraní, ale obsahuje všechny DLC. Což kdo má původní hru bez DLC koupenou v akci, tak je to libová nabídka. Srovnal bych to s Metro Redux, kdy cena pro majitele je 20 euro.
      • GTA V

Příspěvek obsahuje příliš mnoho velkých písmen (vypněte si CAPSLOCK) *16* *11*
        • Veskoslav
          GTA V? Vážně? Takže když máš GTA V na staré konzole, tak dostaneš zdarma verzi na nové konzole? Nebo jak jsi to myslel. GTA V přidává obsah do multiplayeru. Což mnohem větší míře dělá například Guild Wars 2.
  • MEDIATOR

Na startovači se právě vybírají peníze na zajímavý projekt, který má realisticky ztvárnit práci speciální armádní jednotky. Takže koho zajímá podobná tématika, zkuste se na to mrknout.

https://www.startovac.cz/projekty/mediator/
    • Poslal jsem 100 Kč
      Doufám že pomůže
    • Kozy
      Nebejt tam Tomáš z TC tak bych jim ty peníze poslal.
      • WhySoSad
        TC jako Tartarus Cast ? Jiná zkratka mi s Armou nejde dohromady :D
      • Tilwaen
        O koho se jedná?
        • Kozy
          Najdi si na youtube Tartarus Cast. Výborný jsou situace kdy se vyjadřuje ke konzolím nebo když má někdo opačný názor než on. Bašta fanatiků.
          • Draken69CZ
            Napiš mu že DayZ je lepší než ARMA a uvidíš :D
            • Kozy
              Ty bastarde *1* Jo, to taky stojí za to.
      • Ach ty čecháčci, nic nedokázaly a nikomu nic nepřejou
      • Gojira
        Asi tak nějak...
    • WhySoSad
      Tak ten námět je opravdu zajímavej, pro hráče důvěrně známá oblast "černarusi". Jsem zvědavej jestli se tohle podaří a už jsem podpořil aspoň 500,- *4*
  • Star citizen FPS

Pokial by niekoho zaujímalo ako prebieha FPS v Star citizenu http://youtu.be/K0gX-7mTJ6Y
    • Tak update, RSI vypustili ofiko prezentačku :)
      https://www.youtube.com/watch?v=cir3w-wIx9U
    • C-BEAM
      vyzerá to dobre, dizajn interiérov je dosť oldschool, trochu v štýle Doom3, páči sa mi to.
  • ucho

Home (Steam)

Kdyby chtěl někdo hru Home, tak zde: https://www.humblebundle.com/gift?key=wFAqpaHaKp8X2bFF
    • Lukyz
      Díky!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit