-
Obrazem: Grafické srovnání fanouškovských HD textur Resident Evil 4 s texturami originálními. (+ odkaz ke stažení rozpracované verze)
Capcom by jim mel dat celou trzbu z PC verze! Jednoznacne palec hore! *5* -
-
jj takto sa majú robiť HD textúry, držať sa maximálne originálu aby hra nestratila nič z pôvodnej atmosféry.
-
-
Náš František
Franta Fuka byl v televizi (15:43) kvůli bitcoinům a nebyl to odborný výklad o výhodách téhle měny. Měli tam proti němu takovej graf s barevnejma šipkama. Říkali mu obžalovaný publicista a znělo to dost výhrůžně. Už mu chyběly jen klepeta.
Všem těm, co obrečeli Frantovu absenci ve vile, tak svitla aspoň jiskřička naděje na pár dnů mediálně pokryté vyšetřovací vazby. -
-
Jako by nestačilo, že si ho spletli se sexuálním násilníkem z metra, ještě tohle *1*
-
Hmm, nezní to moc legračně tedy... on jestli to není jen takovej celej komplot udělaný na nebohého Františka Fuku.
-
-
Stojí za tím zlej Grudl, co za lidi platí složenky a ty z toho pak maj nepříjemnosti.
-
-
v té reportáži je to teda pěkně blbě vysvětlený. koho to zajímá, ať si to přečte tady: http://www.fffilm.name/2014/10/obetuji-se-za-vas-u-soudu.html
-
-
Lidi nezajímá, že se František obětavě bije za principy a za nás. Lidi zajímá, jestli půjde sedět a jestli mu budou slušet erární tepláky.
-
-
Ale nedobije se nikam a penize bude muset vratit...
-
-
Ale o zábavu je za 2 200 korun postaráno na celém internetu. A na pokračování. Prostě František - YOLO.
-
-
-
-
A dobre mu tak! Nema se pokouset podvodne prodavat leky na internetu a jeste se bezduvodne obohacovat. Hanba mu!
-
-
Kdyby léky, chacha, však my víme.
-
-
-
The Golden Joystick Awards 2014 zná své vítěze ve všech kategoriích. Cenu za nejlepší hru roku si odneslo Dark Souls II.
Naprosto zaslouženě, sice Dark Souls 2 není bez chyb, to všichni víme, ale Japonci drtí konkurenci v hratelnosti, u Souls série je ta hratelnost naprosto ryzí, navíc 9 milonů hlasu pro Dark Souls 2 je krásný výsledek. Ještě, že tu máme FromSoftwarem, bravo. -
-
Myslíme oba tu hru, kde akorát sekáš mečem, metáš kotrmelce a umíráš? To je ryzí hratelnost?
-
-
Zaklínače 2 jsem nemyslel, to sis popletl, myslím Souls sérii, která nabízí nejlepší real-time combat současnosti, kde se naráz do souboje započítává stamina, výdrž štítů, tvoje síla, síla meče a myslím tu sérii, podle které Vávra dělá a vylepšuje svůj combat ve Warhorse...
-
-
Proč kecáš? Combat systém v KC bude naprosto odlišný. Vávra jenom řekl, že jsou tam zajímavé souboje. Nic víc. Takže neval lživé kecy o tom, že Warhorse dělá kombat podle DS....A nechci nějak brát iluze, ale soubojový systém v DS je založeny na kryt, seknout, kryt, uskočit, seknout. Stále stejný pohyb. Nic víc. A je prakticky to může aplikovat na většinu nepřátel. A člověk může mít na sobě tunu zbroje a pohybuje se ladně jak víla pomalu. Naopak nový Fallen vypadá, že bude brát zřetel i na druh zbraně a z toho vycházející pohyb. Což DS rozhodně nemá.
-
-
DS ma svoje chyby ale napsat tohle: "soubojový systém v DS je založeny na kryt, seknout, kryt, uskočit, seknout" je teda opravdu bzunda :D
Jinak DS samozrejme bere zretel na druh zbrane, jeji vahu i vahy zbroje kterou mas na sobe. To ze jsi neco takoveho nepozoroval mi trochu nestymuje s tim ze tvrdis ze jsi to dohral ale zase na druhou stranu chapu ze to nebylo tak tezky. Stacilo seknout, kryt, uskocit a seknout a vsechny jsi porazil. -
-
Hele, kvůli tobě to jdu nainstalovat a zjistit, jestli jsem byl blbý a neviděl rozdíl;) Jenom mi přišlo, že pohyb byl prakticky stejný (stejná zbroj podotýkám) a manévrovatelnost byla prakticky stejná.
-
No vidis a ja rozdil mezi obrovskym kladivem a obrovskym mecem pocitil hned.
-
Ne takový jaký je prezentován ve Fallen. Rozhodně jsem nepocítil rozdíl mezi kladivem, co bylo těžké jak hov*do a jeden oblouk s ním trval týden a obourčním mečem. A přitom s kladivem se muselo bojovat hůř. Přeci jenom je tam horší odpor vzduchu a těžiště je taky někde jinde.
-
Přesně, hlavně, že tvrdí, že dohrál jedničku, která je na váhu ras a řeší ji více než dvojka, v jedničce jsem musel pořád měnit equip, abyc některé bosse porazil a pořád jsem si hlídal váhu, ten troll teď v podstatě přiznal, že tu hru vůbec nehrál, smutné...
-
-
Několikrát jsi se přiznal, že jsi nikam v SOuls hře nedostal, jak můžeš napsat, že zbroj v Souls hře není nijak řešena, to je lež, v Demon Souls či Dark Souls si můsíš hlídat váhu, či všechno házet do equip load a staminy, což ale stejně nemé efekt, těžká zbroj je těžká a sotva v tom uděláš kotrmelec, proč lžeš, proč se ponižuješ, proč ze sebě děláš neustále trolla? Jak jsem psal několikrát ses tu zrapnil okolo Dark Souls ,na konec z tebe vylezlo, že jsi dvojku vůbec nehrál a jedničku jsi zakončil v Undead Burgu, Ano Lords of Fallen vypadá přesně pro tebe, laciná casual kopírka pro hráče Skyrimu či Doty, ano Lords of Fallen obsahují i zadaný ukol, co máš udělat, to si užiješ co???
-
-
Víš co, naklikej si na svoje lži. DS 1 jsem dojel už před nějakým časem a na DS II mám připravený peníz, protože jsem se o tom bavil s Miseriusem a ten ji chválil i když nedosáhla kvalit 1. dílu. Mimoto jediný člověk, co psal, že jsem to zakonačil tam, kde jsem to zakončil podle tebe, tak je Rhulad....Přijde mi, že píšeš naprosto stejným stylem, toho chlapa už jsem taky neviděl hezkou notkou chvíli. Že by nový nick?
A myslím, že ohledně Fallen přesně vystihuje co jsi za šaška. Zaslepený, hloupý a ulhaný fanoušek DS série. Takže si to fanboyjovství užil, napiš další hovadiny o soubojovém systému v KC:D, který vychází z DS soubojů a pak si to celé vyplusuj až do nebe. Ono je to tak pokaždé u článku o DS. Stačí cokoliv napsat proti, i malou výtku jako mizerné zpracování na rok 2013/2014 a hned je oheň na střeše. A ne, nemusím ti ukazovat svůj účet či jiné srandy na důkaz, že jsem to dohrál.
-
-
-
Můžu poprosit o zdroj informace, že Warhorse čerpají inspiraci pro jejich soubojový systém z mechanik DarkSouls?
-
-
mam pocit, ze v nakym teaseru dan rika "tough combat as dark souls", o systemu by tezko neco rikal, protoze ten je tam dost na hlavu, ten urcite na mysli nemel
metani kotoulu a pichani do zad a do kouli, to ma ke stredoveku predaleko -
-
jsi fanboy souls her, to mi doslo, ale jiny relevantni informace nemas
pisu nekde, ze to plati vzdy a vsude? proste se smir s tim, ze ten system bude uplne jinej -
Jaký obíhaní, klidně můžeš tankovat, ustupovat, cokoliv, proč se sereeš do hry, se kterou vůbec nemáš co do činěni, navíc, nikdo se tady nebaví o realu, pořád je to panebože fantasy hra, navíc spousta bossů je hodně rychlých, vidím, že jsi orpavdu "expert", zrovna Artorias, Manus, Fume Knight a x dalších jsou tuze rychlí. Takže si to zahraj, pak se pobavíme, do té doby si jen obyčejný trotl, troll, hater...
-
tak obihani, to je v realnym boji taky kravina, maximalne muzes udelat nakej vypad nebo uskok...
tezko potkas nekoho, kdo je 10krat vetsi ty a dvakrat pomalejsi nez zelva -
další expert co viděl Souls hru z rychlíku, chápeš, že si tady můžeš zvolit styl hry, nemusíš dělat vůbec žádné kotouly a pěkně to odstát, to se změní v Bloodborne, ale v Souls sérii máš metaní jako volitelný prvek.
-
-
Vávra to říkal v jednom podcastu, že se mu líbí combat v Demon Souls a že se mírně inspiroval. Opravdu ti to tady nebudu hledat v jakém to bylo. Smiř se stím, že zatím v combatu Demon Souls a Dark Souls nemá konkurenci .)
-
-
Kingdom Come ale bejt fantasy hra nemá, má too brnkat na reálnou strunu. ( nezastávám se ničího názoru).
-
-
-
-
Takle stupidně bys mohl shrnout naprosto každou hru který kdy vyšla...
-
-
Ale z málokterý jsem měl opravdu pocit, že nic jinýho než to shrnutí nenabízí.
-
-
-
Ono hlavně v tom hlasování ani nemělo nějakou vážnou konkurenci...
-
-
má někdo zájem o věci co byly ve Flash bundle? měsíční premium na redditu/twitchi, týdenní beta Landmark, beta Trove a něco do Defiance
-
Video 1 / 2 : Gameplay záběry z PS4 verze Project Cars natočené v průběhu MCM London Comic Con ukazují jízdu ve dne i v noci.
Docela hnus tyjo a jak někdo může jezdit s těma blikajícíma nechápu. Moc se mi zatím nepozdává pohyb auta při přetočení. -
Jsou tu odborníci na sehnání levných her, ale našel by se tu někdo kdo by poradil něco na levnej HW? Konkrétně Fractal Design Define R4. Dik.
-
-
tva otazka nedava smysl ale dovtipil jsem se že asi hledáš vhodnou skrin pro pc a asi ti jde o odhlučnení? sehnat dobrou skrin je težší než sehnat ostatní komponenty a neni to levne.
fractal design r4 je již skrin asi 4-te generace tak snad vychytali chyby a snad je po ni poptavka.
Mne osobne by odrazovalo že odhlučnovaci vrstva je vyrobena z asfaltu, nevim jestli je to zdravotne nezavadne (neni asfalt karcinogenni?) a taky jestli to nesmrdí.
každopadne když hledáš skrin tak jdi na specializovane fora -
-
Já kupoval Fractal Define R4 Black Pearl v květnu 2013. Bedna nesmrděla vůbec, 'tlumiče' to má pěnové a je to tišší než lví pšouk. Při prvním spouštění jsem poznali že počítač běží (než naběhl monitor) pouze podle modrého světýlka na krabici. A nezahřívá se, potvora, ani trochu. Super krabice. Můžu vřele doporučit. Sice byla skoro za Kč 2.500,-, ale za ty prachy to stojí.
-
http://www.cnews.cz/fractal-design-define-r2-skrin-snu-uz-za-2250-kc
tady odkaz kde si mužete počist o smradu, pry to postupne vyprcha, ale treba upozornit že to je o dve generace starší model -
-
Nový update PC verze Watch Dogs přináší lepší výkon u novějších grafických karet.
Tak mám Fractal DEFINE R4 necelé dva roky a žádného zápachu jsem si nikdy nevšiml ani když byla nová. -
-
Update
To co je v té recenzi na cnews.cz je verze R2 a tam byla izolace tato http://jdem.cz/bqxwk3, ale verze co se dnes prodává R4 už má jiný materiál izolace http://jdem.cz/bqxwm5 . *8*
-
-
-
asfalt neni azbest (ten je urcite), jak je na tom asfalt nevim *5*
-
-
starší verze meli bitumen, co je asflat ale možná tyto nove verze to už nemají. taky ,mam dojem že jsem nekde četl že to nekomu smrdelo ale nerad bych opravdu daval zavadejici informace. proste si prečti recenze na tu skrin a nejake prizpevky do diskuze kam pišou lide co to maji
-
-
Náhodou cejtit jak se pálí asfalt při nějaký závodní hře může bejt další fajn rozměr. *15*
-
-
-
-
Blbě se radí hra na PC skříň :D
Navíc ta skříň stojí přes 2000 Kč a to nepatří mezi ty nejlevnější -
-
Těžko radit , když sám spíš volím Fractal Design :Arc Series bez bitumenů . Ale nákup HW za přihoď kolik uznáš za vhodné by se mi také líbil ;) Jen jestli ono to celé nakonec nebude drhnout právě na nákupu nehmotného vs fyzicky existujícího zboží ...
-
-