-
Shadow of Mordor Benchmark
Takže je to (víceméně logicky) jak jsem si myslel.
Moje sestava i5 3.6 (haswell) + 760 dává při všechno na max (ultra) 40fps. Což tak nějak odpovídá tomu, co bylo postnuto s tou 970 (74fps). Akorát teda já mám 1920x1200p, on jen 1080p.
Když jsem dal high, tak jsem opět dle očekávání neviděl rozdíl (krom větší jemnosti/plynulosti samozřejmě) a fps povyskočily na rovných 60fps průměr. Takže spokojenost velká.
I s běžnou mainstreamovou sestavou (což moje i5+760 je, není to šunka, ale není to kdoví co na dnešní dobu) můžete tuhle hru hrát v pohodě naplno. Mimochodem když vypnete DoF nebo Blur, fps se nezmění. Probenchmarkoval jsem to 2x vždycky a stejný výsledek.
Snad to někomu pomůže při rozhodování, jestli do hry jít nebo ne, předpokládám, že v recenzi se něco podobného nedozvíme. Přitom stačí tak málo, zvlášť, když je tam nějaký benchmark zabudovaný. -
-
Mám i5 3470 a R9 280X OC a při max dojedu na těch 45-60 fps (docela rozptyl). Hight mi skočil na max 75 fps. Jinak rozdíl tam je, ale ne takový, aby nutně lidé museli mít max. A u mě je rozdíl trochu ten, že Blur mi přidá 5-10 fps navíc.
-
-
Předobjednávky jsou zlo
Původně jsem to chtěl psát k jednomu komentáři ve článku, ale tady to (asi) uvidí víc lidí. Proč předobjednáváte? Škodíte tím sami sobě a ještě ostatním. Trochu se nad tím zamyslete. Meloun si taky necháte rozkrojit a nekupujete celý, protože může být nezralý a hnusný (příklad, jde o pointu). Potom dostanete nedodělaný odfláknutý produkt a nadáváte. Co kdyby jste konečně některým vývojářům ukázali, že si vaše peníze musí zasloužit. Vy se na ně taky nadřete. -
-
Tohle mi vzdy pripomene south park :D
https://www.youtube.com/watch?v=AV69DyOuzbE -
Já s tebou souhlasim. Tenhle trend předobjednávání úplně krásně nahrává modelu financování těch největších blockbuster her, kdy se daná random společnost, která hru vytváří (řikejme jí zpatra nějak neformálně - třeba Ubisoft) zaměří svým rozpočtem mnohem víc na marketing, než na samotnej vývoj hry, právě v předpokladu, že pod tlakem reklamní kampaně většina lidí podlehne a předobjedná. Já třeba chápu, že někoho zláka preorder sleva a samozřejmě každá hra neni po releasu zklamáním. Ale stálo by za to, když už někdo předobjednává, si o tom projektu něco zjistit a tu koupi doslova "na slepo" si pořádně promyslet. Mě by to bylo jedno, kdyby to uškodilo jenom jejich vlastní peněžence, ale jak jsem psal - nahrává to přesně tomu modelu financování, kterej ve finále uškodí samotný kvalitě (potenciální budoucí) hry.
-
-
Jenom tak na okraj, víš že předobjednávky tvoří 10-15% všech prodaných kopií dané hry v 1. měsíci prodeje (zdroj EA, Ubisoft a Blizzard při prodeji Starcraftu II HoS).
-
-
To je poměrně dost, když vemeš v potaz, že čísla prodejů po releasu bejvaj největší reklamou ať už aktivně (přímo ti to číslo chrstnou do ksichtu v bleskovkách na games.cz) nebo pasivně (prostě vidíš, že si to koupil každej druhej třeba ve tvym steam friends listu). Takže marná sláva, ten princip - a psal jsem skutečně pouze o principu tý logický spojitosti reklamy, preorderu a potenciální kvality hry, nikoliv o nějakejch vytrženejch číslech - ten zůstává..
-
Jo, velmi smutná statistika.
-
-
-
Jak to chceš vývojářům ukázat??? Myslíš, že je naštve, když si nějaký Jarin hru nepředobjedná??? Já dělám předobjednávky u her, o kterých vím, že budou stát za to. Když pochybuju, počkám na recenzi. Mimoto, PC-hráč mi přece nebude určovat, jak si mám koupit hru. Zvlášť, když tu nadávají jen jemu podobní Pcčkáři *8*
-
Pravda, pravda. Už jsem se k tomu vyjadřoval dřív, ale opakování matka moudrosti. Proto zcela selským rozumem přemýšlející člověk dává peníze za celý melouny tam, kde to zná a mám jistotu, že vždy odebere kvalitu. Takový vydřený peníze jdou do oběhu za práci neméně vydřeným prodávajícím lidem a všichni jsou spokojení. Jestli nějaká guma předobjednává kdejakou novou neozkoušenou a tři p*dele naslibující kok*tinu, potom je to jen její blbost. Takovým přesným opakem je ve hrách potom třeba CoD. Co díl, to supr věc, takže u tohoto mě například předobjednávka vůbec nemrzí a nikdy jsem zklamaný prostě nebyl. Zkrátka, kde je kvalitní jistota, není místo pro nářky.
-
Protože některé předobjednávky mě vyšly i o 20% levněji než pak v den vydání? Není to jedno, kdo si to předobjedná a kdo ne? Jaký je rozdíl mít to 1. den vydání na Steamu nebo si to koupit v předobjednávce? Ať si každý koupí, jak uzná za vhodné. Jsou to jeho peníze, ne tvoje. A mimochodem meloun si vždy kupuji celý, stejně tak pomeranč, banán atd. Všechno může být pod slupkou nahnilé dle tvé logiky. Taky si necháváš rozřezávat pomeranče a kupuješ až víš, co je pod slupkou?
A pokud se jedná o počet předobjednávek vs normálních her, tak je to tak 1:25. A moje předobjednávky za posledních pár let: Zaklínač 1,2 a 3, ME 3, Titanfall, Guild Wars 2, Wildstar, AC IV, AC Unity, ME Shadow of Mordor, Wolfenstein The new Order, Diablo III RoS a Starcraft II HoS. A myslím, že kromě Unity a Zaklínače 3, které ještě nevyšly, tak mě žádné z těchto her nezklamala. Ušetřil jsem na předobjednávce, dostal i nějaké bonusy a dárky navíc a hru jsem měl 1. den vydání. A žádná mě po stránce hratelnosti nezklamala, právě naopak. Většinu z nich považuji za to lepší ze svého žánru, ne-li nejlepší.
-
-
Video: Gameplay záběry z rozpracovaného fanouškovského remaku The Legend of Zelda: Ocarina of Time 2D. (+ demo)
čekám, že to za chvíli Nintendo zařízne -
Stary podcasty z hrej nebo bonuswebu ???
Zdar lidi, kluci z fight clubu maji nejaky starsi podcasty z jednoho z techto webu, mam pocit ze spis z hrej, ovsem na webu jsem byl, a nenasel jsem zhola nic...
Nejaky odkaz ke stazeni ? diky -
-
h pod
http://www.hrej.cz/podcasty/?podcast.pagenumber=35&preserveFilter=1 -
-
h pod
kolem 240 dilu se to zacina lamat na novou redakci
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=akX3Is3qBpw
-
-
Jsem si říkal že už dlouho nevypadlo žádné nové info ... takže opakovačka trailer , nějaké svlékání mapa na zádech ... No vypadá to klasicky .
-
Jeden ze tří filmů, na které se neskonale těším. Snad to bude stejně (klidně i více) skvělé, jako dvojka.
Každopádně gratulace k registraci, Maxi. *3*
-
-
JInak
Když už jste zmínili Windows 10(9), tak majitelé Win 8 budou mít upgrade zdarma, pokud jej budou chtít využít a Windows 7 za zvýhodněnou cenu. -
Na Steamu jsme založili novou skupinu pro čtenáře Games.cz a začali vytvářet i náš vlastní kurátorský seznam (thx Edie). Přijdete se!
Na steamu by teď měly být všechny hry, které na na games dostali hodnocení 10 nebo 9 (samozřejmě jen ty které tam vyšly). Z celkového počtu 326 jich na steamu najdete 181. Uvidíme jestli se budou další přidávat. *3* -
-
a k čemu je tohle dobrý?
-
-
Benchmark: GeForce GTX 970 nabízí ve hře Middle-earth: Shadow of Mordor v kombinaci s Intel i5 2500K (4.4GHz) průměrně 73fps.
Jojo 970tka je dnes rozhodně nejlepší koupě, kdo chce parádní kartu a je ochotný dát 10tis. Jinak pohoda, u slabších karet 760/280 apod. stačí místo ultra dát high si myslím nebo tradičně vypnout nějakou náročnou blbinku kterou člověk ani nevidí a těch 60fps tam bude taky. Potěšilo :) -
-
Mám i5 (3470) a 280X OC a při ultra mi to lítá 50-60 fps. A můžu říct, že sice mám hodinu odehranou, ale pokud takto bude i zbytek hry, tak podle mě jedna z nejlepších her.
-
-
Je to dobrý. Pěkně to plyne.
Ale jako jednu z nejlepší her "ever" bych to neviděl. Sotva na to budu po letech pamatovat jako na jiné hry které něco nového přinesli anebo jsem se prostě hrál hodně. Zde máš stejné souboje jeden vs 1 jako v AC/ batman. Lezení po stěnách jako v AC (nohu přes nohu v jednu ruce chlast a druhou mačkáš myš vesele bojuješ). A body za různé akce jako skoro všude. Dobře to daly dohromady ale nic nového ani extra. Wastlenad 2 si cením více. I když mě to již několikrát vytočilo a je to hnusné. Není to samé jako tohle, kde je kombinace úspěšných prvků z jiných her.
Ale jasně. Na produkt pro masy lidí to je dobrý. Ale nic o čem by jsi měl vyprávěl.
-
-