-
Windows 10
Jaké z toho zatím máte dojmy? Bude-li Microsoft následovat svůj trend střídavého úspěchu OS, máme se opět na co těšit? :-) -
-
Líbí se mi, že se mi vrátí nabídka start! :-D A vůbec si myslím, že UI zažije posun k lepšímu. Pokud bude pro majitele 8 upgrade zdarma, jak se spekuluje, tak nemám co řešit a určitě to alespoň vyzkouším :-)
-
Mě prostě děsně irituje to vynechání devítky, jinak co jsem zběžně četl, tak je to takový "meh", sedmičky mi asi ještě nějakej pátek vydrží.
-
-
Mam z toho naprosto stejny dojem. Nasel jsem o tom vzasade jen nejaky upravy UI, kde jsem zcela spokojen se 7. Jedine jak by to mohli procpat je masovejsi pouzivani budoucich verzi dx ve hrach a jejich release jen na posledni win.
-
-
omg k čemu ti je OS? ja potrebuju jen steam a to je vše
-
Jestli to bude pořád bobtnat tak za chvilku bude 120 giga ssd jen na win, moje sedmičky maj 30+ giga a to to v podstatě nic neumí, naběhne win a spouštím hru nebo chrome.
-
-
WIn 8 64 bit a 15,6 GB.
-
Moje 7-64 mají asi 13GB, je to jen o tom umět si vyčistit systém od plevele. A to tam mám toho opravdu dost.
-
To je protože si to všechny aktualizace co si to nainstalovalo nechává a nemaže to. Dá se toho částečně zbavit. Hlavně nemazat ručně to by si mohl pos*at spoušetí winů, protože to je kreténsky řešený.
Spusť si příkazový řádek jako admin a hoď tam tohle.(bez uvozovek) "dism /online /cleanup-image /spsuperseded"
Pokud máš SSD nebo menší disk tak to celkem pomůže. Mě to třeba smazalo cca 12 giga balastu. A samozřejmě čas od času uklidit disk a klasicky se starat o disk. Vždy po pár aktualizacích tohle opakuj.
Jinak pro upřesnění tenhle krok ti tam nechá jen poslední aktualizace (pro případ obnovy systému) a ty staré smaže.
-
-
Ironií je, že M$ pro jistotu Windows 9 přeskočil, aby ten trend mohl ještě v nějaké podobě platit. *15*
-
-
Bloodborne nabídne delší pracovní dobu než Demon's Souls.
? -
-
To bude nějaká šifra mistra bleskaře
-
-
Njn to není hraní to je tvrdá práce :D
-
-
Wasteland 2 za 330 CZK
https://www.g2a.com/psfcpromo -
-
to budou klíče z Ruska, tam hru dávají o 70 % levněji. ale zjevně tam nedali žádný region lock.
-
-
*3* 380Kč ... hlavně že to funguje a dohodí i soundtrack a jedničku ......
-
-
A Ranger Edice za 380,- zde
http://www.kinguin.cz/category/10014/wasteland-2-ranger-edition-steam-key/
-
-
Dotaz
Budete dělat recenzi na dlc trilogii k Dark Souls 2? -
-
10/10 staci ti to ? *15*
-
-
To ale není recenze, jen číselné ohodnocení...
-
-
-
Seznam zlevněných titulů, které tento týden (30.9. - 6.10. 2014) naleznete na XBLM.
Do háje, pro mě 4 must buy :D Už bych měl tu 360 prodat nebo mě zrujnuje :D -
-
Proboha co?
-
-
AC 2, protože jsem ji nehrál
Beyond Good and Evil HD, protože to je prostě herní klenot a klasika, kterou musím mít
Rainbow Six Vegas 2, protože s tou jsem před léty a léty strávil hrozně moc času a vím jak mě bavila
Skate 2, protože u něj už jsem čekal na nějakej impuls ke koupi a s tou slevou už neodolám... -
-
Počkat počkat počkat... Ty jsi nikdy nehrál Assassins Creed 2? *8* Svolávám krizový štáb!
-
-
Ehm, já jsem nehrál žádnou AC hru... *8*. To netuším co budeš svolávat teď Helmute *1*
-
-
šajze *15*
-
Nic, to ti tatínek rovnou vyhlásí válku!
-
-
*1* Hrál jsem 1, která mě moc nebavila, řekl jsi si dvojka, "meh"... To bude to stejný, pak se to ale vychvalovalo, přišly další díly, který jsem už hrál a tak nějak jsem se ještě nestihl vrátit kde dvojce *4*
-
-
Tak jediné o čem bych uvažoval je Beyond Good and Evil HD, ale co si pamatuju na demo tak mě to ňák nebralo. No jestli si jednou pořídíš i PS3 tak nevim nevim kde na to budeš brát peníze :D
-
-
Teď už jedine takzvaný next gen *3* PS3 mě láká jen kvůli Demon Souls a to se mi nezdá jako dostatečnej důvod *1* Je snad ještě něco jinýho kvůli čemu by stálo koupit PS3 ?
-
-
Mám ji 14 dní :) A i kdyby nic jiného tak kvůli Demon's Souls se vyplatí, ale mám k tomu cca 20 PS only her a to ještě není vše co bych chtěl zahrát. Namátko Uncharted, GoW, ICO, Shadow of The Colossus, Killzone, Heavy Rain, inFamous, GT6 atd..
-
-
-
-
-
-
Nezná někdo prosím Vás nějaký testovací program na funkčnost kláves u Xbox ovladače.
-
-
Start -> hledat -> joy.cpl ?
-
-
Huh, jsem netušil, že něco takového je. To se může někdy v budoucnu hodit. Dík.
-
-
Vždyť je to první věc co vyskočí po identifikaci Game HID zařízení .... No buď ke všemu hned instalujete originální drivery , nebo málo nakupujete v číně ;)
-
-
Děkuji. O tom jsem vůbec nevěděl.
-
-
*1* *1* *1* *1* *1* Och ta dnešní mládež.
-
-
No mládež už moc nejsem, po pravdě jsem to nikdy nevyužil, tak nebyl důvod to vědět:)A ano, moje chyba, měl bych to jako hráč vědět.
-
-
-
-
-
Deadlight
Asi jedna z nejhezčích a nejlepších plošinovek, co jsem kdy hrál. Škoda, že není delší. -
-
Mě moc nenadchla, čekal jsem víc. Takové nemastné, neslané.
-
Jo není špatná, jenom občas dost frustrující pasáže, kdy s tim člověk sekne.
-
-
Zrovna teď mě zlobí ovládání střelby na Xbox ovladači...
-
-
Zrovna včera odehráno a az na problémy s ovládáním na plotech a ne zrovna kdovijakym příběhem, jsem byl spokojen.
Tedka hrají Batmaní skakcku, tak jsem zvedav, jak dopadne toto. -
Az na to frustrujici (nefunkcni) ovladani pri prelezani plotu - zvlast u casti kde musi clovek neco rychle probehnout, uplne dementni sewer level a to ze to neni jedna z nejlepsich a nehezcich polosinovek mas uplnou pravdu.
-
-
Poraď nějaký dobrý plošinovky *4* Rád bych si nějakou zahrál, ale znám jenom starší. (SuperMario, Jackrabbit , Sonic atd. )
-
-
Nesmí se zapomenout na nejlepší, nejnávykovější a nejvícepohlcující plošinovku, jaká kdy byla vytvořena: Super Meat Boy
-
Nejhezčí plošinovky jsou jednoznačně Trine a Trine 2 ....;)
-
Urcite Limbo a Braid. Trine prej taky neni uplne zlej. Jestli jsi nehral tak urcite Another World.
-
-
ok, díky oběma
-
-
ještě přihodím Cave Story+, jak plošinovky moc nehraju, tohle mě totálně dostalo... z klasik pak určitě vyzkoušej Another World, sérii Oddworld, unEpic (taková kombinace plošinovky a rpg, super) a třeba ještě Dust: An Elysian Tail...
-
-
-
Určitě Rayman Legends, Rayman Origin, Trine 2, Mark of the Ninja, Giana Sister: Twisted Dreams, Eats Munchies.
-
-
Jak nefunkční? Normálně jsem přišel, páčka nahoru+A a přelezl mi hned. Nejhorší jsou překážky ve vodě, ale to stačí opět zmáčknout A těsně před překážkou a zdrhneš jim.
-
-
No ja jsem to hral kratce po vydani a je mozny ze to uz opravili ale zdaleka jsem nebyl jediny kdo si na to stezoval. Dodelat ten level s vrtulnikem bylo o rozflakani ovladace o zed.
A sewer level me proste nebavil.
Byla to jedna z tech her co jsem dohral a po delsi dobe ve mne zbyla jen pachut na jazyku, vzpominka na nudnej sewer level a hloupy ovladani. Nic vic. Takovej limbo nebo braid ve mne ve velmi dobrem zustali doted.
BTW. jdi do haje naklikavaci lajkysku... -
-
sewer level dementní, zaseknul jsem se tam na tý pasáži, jak sjíždíš dolů, jsou tam bodce a hned za nima ty kleště, to prostě nejde nijak...
-
-
-
Tak to bude asi rukama, protože já jsem žádný problém s ovládáním neměl a co máš proti tomu sewer levelu jsem z příspěvku nepochopil. Náhodou má hra fajn hudbu, atmosféru i hratelnost.
-
-
-
Obrazem: Mrkněte, jak vypadá Fallout 3 s padesáti grafickými módy.
Falloutskej Wasteland s kytičkama a loukou *11* trapny -
-
No ono je dokázáno, že tráva, kytky a stromy rostou ve větší míře na zamořené půdě. Stačí se podívat například na dokumenty o Pripjati, kde zamořená půda má v sobě více radioaktivity než půda po shození atomovky (viz rudý les), ale přesto se tam rostlinám a stromům daří mnohem lépe než o 30 km dál. Takže to, že jsou loky či květiny ve F3 není zase takový nesmysl. Nejrychleji se adaptují na nově vzniklé prostředí.
-
-
No však taky jo , dokud tě taková rostlinka nechytne pod chřtánem a nezamává s tebou , tak se jí bude dařit dobře ... ;)
Představa atomové pustiny se ujala po ukázkách výbuchů v arizonské poušti , ale jak víme především z Japonska vysoké dávky radiace v ovzduší zvýší riziko poškozerní DNA především u zvířat a lidí , ovšem rostliny z něj mohou paradoxně prospívat . -
Ježiš buzz killington strikes again.. nejde o to, co by jak by kdyby. Jde o to, že je to prostě wasteland z Falloutu a tam žádná alpská flóra nepatří i kdybys použil tisíckrát G.E.C.K..
-
-
Jo, to je dobře na palici. *15*
-
-
o čem mělá být pokračování Deus Ex
http://www.ign.com/articles/2014/09/26/abandoned-deus-ex-sequel-documents-discovered-in-archive?watch