Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

o čem mělá být pokračování Deus Ex

http://www.ign.com/articles/2014/09/26/abandoned-deus-ex-sequel-documents-discovered-in-archive?watch
  • Na Steamu jsme založili novou skupinu pro čtenáře Games.cz a začali vytvářet i náš vlastní kurátorský seznam (thx Edie). Přijdete se!

Kurátorský seznam her Games.cz:
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Assassin's Creed: Brotherhood
    Assassins Creed: Revelations
    Assassin's Creed III
    Assassins Creed: Liberation HD
    Assassin's Creed IV: Black Flag

Do konce roku ještě přibude hra roku na Games.cz - Assassin's Creed: Unity a nejinovativnější hra roku na Games.cz - Assassin's Creed: Rogue
    • Dekuju... Diky tomu seznamu alespon vim jakeho kuratora si nepridavat...
      • Edie

kec

v seznamu je jen dvojka a black flag
    • A co? Tyhle všechny hry jsou, vyjma 1. dilu, bezpochyby vcelku kvalitní, tak proč by v seznamu nebyly?
      • Johnny

YouTuber TotalBiscuit prozradil, že mu byl nabídnut kód pro předčasný přístup do Middle-earth: Shadow of Mordor pouze za předpokladu umístění placené reklamy na jeho kanále.

Já to mam kupodivu naopak. Jednička pro mě super, dvojka taky šla, ostatní.. EE
      • Popírám to snad?
        • Aha, špatně pochopeno. Jak je v diskuzích móda nadávat na jakoukoliv velkou hru, tak jsem predpokladal, ze i toto je takový příspěvek.
          • Prozradím ti malé tajemství. Z Qwerovo strany to byla ironie, takže JE to "takový příspěvek" *5*
  • WhySoSad

Vězení

S hraním to nijak nesouvisí, ale měl jsem možnost prozkoumat si starý vězení, který je od roku 1948 zavřený a nikdo do něj nemůže, rozloha přes 8000 metrů čtverečních, nekonečný chodby s celama, nemocnice, tělocvična, vězeňský dvory, kaple, divadelní místnost. No můžu říct, že tak sevřený půlky, jako když jsem to tam úplně sám zamčenej zvenku procházel jsem snad nikdy neměl.

http://youtu.be/Ob8qRYHbi0Q
    • Kozy
      Pěkný. No mě stačilo že jsem před pár lety spal v jedný ostravský nemocnici krátce před zbouráním, skvělej zážitek ale taky jsem měl nahnáno.
      • V Ostravských nemocnicích bych se bál spát i při plném provozu.
    • v jednu chvili na tom videu jsi zachytil neco divneho... jakoby jsi tam nebyl sám
      • Ten bubák ve tmě s komentářem "Nic zajímavého" ? ... Satanistické grafity na dveřích ;)
    • Ta skříň na požární hadici , ani TV na chodbě není z roku 48 a ta výzdoba s rudoarmějci ... 50 snad zažila , takže to nebude od 48 opuštěné .... spíš opuštěné a zdevastované až po 89 ...a i od té doby tam pár lidí bylo : / ... Vypadá to jako zdevastovaný zámeček nebo tvrz ...
      • WhySoSad
        Myslel jsem to tak, že vězení je od 48 zavřený. Pročítal jsem si podrobněji historii, sídlilo tam gestapo, potom byl v části věznice archiv, každopádně v noci by mě tam nikdo nedostal ani za svlíkací párek...
  • Čaw, poradí někdo dobrý server na DayZ (Standalone)
    • WhySoSad
      Hledej, hledej, všechny jsou prakticky stejný, spíš bych zkusil zadat do filtru CZ ať můžeš hrát s našincama :)
      • a +- idealní počet lidí? Upřednostním víc než míň ale jako nováček nevím, kolik lidí se hodí na rozlohu mapy =D
        • WhySoSad
          Tak záleží co chceš, pokud chceš hledat gear tak prázdnější servery, pokud interakci, akci tak plný
  • Inquisitor
    To je ta dnešní mládež :D
    https://twitter.com/ScienceAllDay/status/516650644774858752
    • ucho
      dobrej trolling. s těma rajčatama. rajčata jsou přeci ovoce :)
      • Rajče není ovoce. Lilek taky není ovoce.
        • Tak beru zpět. Ani jeden nemáme úplnou pravdu. Je to podstatně složitější. Viz wiki.
          • ucho
            blik :)
            • ucho
              asi tě zklamu, ale já tohle věděl od začátku. proto jsem za tu větu dával smajlíka ;) jinými slovy jsem obeznámen soudním sporem, který se o to vedl, a o tom, jak tohle Amíci ve velkým řeší... proto to od toho pisatele chápu jako trolling (tím pádem i to předtím).
            • jj, blik i tobě.
  • Jack1947

AD-block - bez adblocku... (TEST)

Takže je to jasné, je tu moc reklam co zpomalují server, jeho prohlížení... Ad-block on je výrazně rychlejší prohlížení... jak už se tu psalo. Takže opět je zde omezení, v rychlosti prohlížení webu a trpělivosti uživatelů/čtenářů. Tak nevím no, v diskuzích mi to vadí nejvíc tak asi zde zapnu a na games celkově nechám vyplý.

To je tak vše, co jsem chtěl říct.
    • je tu moc reklam co zpomalují server, jeho prohlížení

Hlavni je rozumet tomu, o cem mluvis. *15*
  • to je tím, že PC je teď samá DRM, milion nesmyslných prográmku, skorou na každou hru, to se pak nedivím, že některý ten účet se vybrakuje.. Zlatá svobodná konzole...
    • Vybílený účet ...

Tak nakonec bance žádná škoda nevznikla . protože kreditka vedená na Originu nesouhlasí s žádnou z vydaných karet pod mými účty (přítelkyně měla disponibilní práva) , ...tedy zatím to tak vypadá . Jediným napadeným byl Origin a můj účet na něm, kde z nějakého důvodu někdo registroval cizí kartu a protočil cizí kvanta peněz ( pochybuju , že by to byl normální nákup ) ... zvláštní . Připadám si jako bílý kůň . Kdyby nic jiného , tak jsem alespoň nastavil silnější hesla , zablokoval nepotřebné karty a všude , kde to šlo zavedl ověřování .
      • MickeyMutant
        Takhle nějak se musela ráno cítit hraběnka poté, co jí v noci navštívil Arsene Lupin.
    • Veskoslav
      Ano a proto Sony čelilo útokům a krádežím nejenom účtů, ale i vybílení kont. Když je někdo hlupák jako ty, tak na pc svede všechno zlo planety a slepě ignoruje, že nezáleží, jestli máš pc, konzoli či mobilní telefon. Vybílit ti bez ochrany můžou prakticky cokoliv.
      • Jack1947
        Jo, proto já dávám přednost a vždy a za všech okolností, aktivní ochraně. Popř. Suspenzoru. *3*
  • Keyz

Silverlight

To je problém opravit nějakou část webu (asi reklamu) aby ten plugin pouze zde nepadal? Již to je několik dní a pořád to je na h*vno.
    • Silverlight se fakt k necemu jeste pouziva? Ja myslel ze je mrtvejsi nez Flash...
      • Keyz
        Není mrtvej.

Zde se používá jinak by nepadal :)
    • Draken69CZ
      Stačí si ho zakázat a máš klid.
      • Keyz
        Ale je lepší, když to opraví ten kdo to podělal. Některé weby ho používají tak to nebudu zakazovat.
        • Draken69CZ
          popravdě jsem ještě nenarazil na nic co by mi nefungovalo a mě to chybělo, ale je možné že některé weby na tom mají postaveno i důležitější věci než je reklama.
          • Netflix ho potřebuje
  • Na Steamu jsme založili novou skupinu pro čtenáře Games.cz a začali vytvářet i náš vlastní kurátorský seznam (thx Edie). Přijdete se!

Moc díky pánové, už delší dobu některé hraju hry na vaše doporučení, zvláště ty které občas vychválíte do nebes v podcastu. Takhle jste mi ulehčili práci. PS: Měl bych děkovat i STEAMu za poskytnutí prostor a za nakopnutí vás
  • Veskoslav
    Nic proti, ale pokud máš uložené čísla kreditní karty pro platbu a nemáš ji chráněnou sms kódem či něčím obdobným, tak je to slušná debilita, obzvlášť pokud máš takový nesmyslný limit na kartě. Jinak by mě zajímalo, jak se dá nabořit do Originu, pokud je nastaveno mail+heslo+ověření při přihlášení z jiného pc, kdy ti přijde na mail kód. Nebo chceš říct, že nejenom zjistil všechno o tvém Originu, ale bouhnul jsem na tvůj osobní mail, co máš na Originu? Navíc kdyby ti někdo ukradl 150 000 Kč, tak už jsi dávno na policii, kde to hlásíš jako krádež (trestný čin od 5000 Kč) a nechodíš prvně do banky (všechny banky navíc mají blokaci karet přes jejich linku (musíš znát svůj bezpečnostní kód).

A tedy pokud nekecáš, tak příště už snad budeš natolik chytrý, že když máš někde uložené číslo své kreditky že ho buď zabezpečíš sms kódem nebo budeš mít účet, kde si finance přeposíláš před nákupem....Ale limit 150k nemá na kartě snad nikdo normální.
    • - platba byla provedena z karty kterou nepoužívám a ani na ní neměly být dostatečné finance k dispozici (limit jsem si nevymyslel , ale některé banky jej tak idiotsky nastaví samy )
      - objednávka byla provedena z Origin účtu , který mám jen kvůli tomu , že jej některé hry vyžadovaly (tj ověřování na mail jsem neřešil a nebylo zapnuté )
      - prvně odříznu zdroj pak řeším nahlašování policii (zásadně)
      - Dle podpory EA se k Originu dostal právě přes napadení svázaného emailového účtu (což je divné , když si POP3 přeposílám zprávy jinam a na starém mailu rovnou mažu )

Jo je to zvláštní pocit koukat se na svůj Origin a vidět objednávky na 89 stránkách plných Goldů a Fifa pointů za cca 40 CAD jeden *10* .
      • Keyz
        Prvně bych to dal na polici a pak je šance, že to ten nákup bude zrušen. Tedy jestli je EA slušná firma a uvidí záznam od policie (anglicky). Tak to lze technicky lehce vrátit atd... Navíc lehce vidí z jaké IP se prováděl případný bruteforce. A jestli to nebylo tvoje je to lehké dokázat :)

Každopádně k heslu. Měl jsi s 8 písmeny a čísly.
        Zadej ho sem: https://www.grc.com/haystack.htm a uvidíš kolik trvá Bruteforece útok. Málo :)
        Ale to asi není tvůj případ. Není jen tak možné zkoušet kombinace na email / účet. Tam se to po 3 sekne a musíš dát potvrzení atd. Tedy u mého emailu to tak je. Spíše to udělali jinak. (EA to vidí, jak se kdo přihlašovat atd.)

Jinak heslo musíš mít něco jako ".T5aZc'#=8W9:xc". To pak nelze prolomit. A jak to řešit když máš více takových hesel? Zahesluješ si soubor s hesly a budeš k tomu přistupovat přes jednu takové heslo. To se dá zapamatovat. Případně si to někam napiš, jestli ti to nevadí... No tam budeš mí další hesla a pak to jen budeš kopírovat atd. Lehké.
        Lze mít zaheslovanou zálohu na flaskdisku atd. To je super, když si nepamatuješ.

Tedy jestli se ti to vrátí bude záležet na EA, důkazy lze sehnat zcela lehce. Musí ale EA spolupracovat :)
      • Veskoslav
        Jestli fakt nekecáš, tak kamarád měl podobnou věc, takže udělej toto:

1. Podpora EA+důkaz, že jsi neprováděl transakce v dané době (práce, škola atd.)
        2. Banka blokace a zrušení dané karty.
        3. Okamžitě na policiie (potřebují číslo účtu, kreditní kartu, kdy došlo k transakcím atd.)

Na Originu mám 13 her, na Uplay 4 hry a na Blizzardu mám 6 her (Steam 226 her), ale všechno je zabezpečené právě z těchto důvodů. Doporučuji všude nastavit nejenom bezpečnostní otázky, ale změnit hesla+ bezpečnostní kódy na mail a případě Blizzardu doporučuji mít aplikace, kde ti zasílají 10 místný kód (pokud nemáš smart, lze to zakoupit za cca 250 Kč jako příspěvěk na klíče). Ale v dnešní době nestačí mít jenom silné heslo.
        • Jack1947
          Ale i pevné nervy, mě by zajímalo nakolik to vůbec tu banku zajímá že někomu vybílí učet vždyt není to pro ně jen zátěž to řešit otravovat se a pak se nakonec příjde na to, že si to ten nebožák způsobil svým neuváženým jednáním sám. (což nebude určitě tvůj případ)

Já pokud někdy bych měl mít nějaký vyšší obnost tak nevím ale kartu bych nechtěl, nevím ale asi bych to měl tak že bych si poslal peníze na učet jen tolik kolik bych potřeboval než to mít stále kdyspozici na kartě ale chápu někdo to rád jinak no.
          • WhySoSad
            Po tobě to luštit, to by se jeden pos*al... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit