-
Pudge
https://www.youtube.com/watch?v=NDsvq8MkPZ8&list=UUNRQ-DWUXf4UVN9L31Y9f3Q
Samozřejmě vytvořeno v herním enginu Doty 2. -
jaky je ten novy stronghold, neni to po chvilce repetitivní?
-
Saints Row IV DLC
Mysleli jste si, že dá Johny Gat po smrti pokoj? Ani náhodou *1* Vyšlo video Dev Walkthrough #1 k chystanému DLC SR4: Gat out of Hell, kde tvůrci ukazují zbraně inspirované apokalypsami i hříchy, létání, souboj s pekelným arcivévodou, ... a nejlepší ze všeho je jako zbraň útočné křeslo na kolečkách *1* -
-
Boží hra. Když byl tehdy na steamu free weekend, tak jsem ji stihl i dohrát *1* Ale na tohle se těším, až to yjde v kompletní edici a dám si to zas.
-
Worhammer musí trpět že je hra tak uspěšná... *15*
-
-
Až do 8. října můžete využít slev, které od dnešního dne nabízí PS Store.
pár věcí u PS4 mě láká, ale přijde mi, že jsou to všechno kandidáti na PS+, takže se mi moc zbytečně utrácet nechce :) -
Video: 10 minut v Survivor módu PC verze Alien: Isolation.
Chtěl jsem se podívat jen na kousíček, abych si případně nekazil svoji hru, ale vydržel jsem asi 20 vteřin, ty kecy do toho to mě neskutečně irituje, jak tohle někoho baví, z té hry nic nemá. -
-
Video: 10 minut v Survivor módu PC verze Alien: Isolation.
Chápu. Druhá půlka videa je bez keců. Nevím, proč to neudělali obráceně. Z té hry každopádně stříká atmosféra strachu. Po tomhle videu začínám věřit, že Alien: Isolation bude vážně velmi povedený horor.
-
-
Obrazem: Rockstar ukázalo konzoli PS4 s motivem GTA V, kterou vytvořil jeden z fanoušků.
No teda konkrétně s pětkou to nemá moc společného, ale jinak je pěkný. -
fifa15
přemýšlím že si koupím fifa15 (PC), tak jak je na tom MP ? jak je na tom samotná hra ? nebu tracen v MP když nebudu využívat ty jejich mikrotransakce?
naposledy jsem si koupil fifa13(byl jsem zklamanej) jinak pořád PES -
19:00 Obrazem: Rockstar ukázalo konzoli PS4 s motivem GTA V, kterou vytvořil jeden z fanoušků.
Ještě u toho může stát nahá Rihanna a bude to super reklama. Jakože již nahá stála u GTA V.
http://thefappening.sexy/albums/picture.php?/2121/category/74 -
čtenářské recenze
Nemáte někdo představu, jak dlouho se čeká na schválení u čtenářské recenze? -
-
A proč se to vůbec musí schvalovat, skoro nikdo to nečte. Kdežto přiblblých příspěvků jsou tu denně tuny a nikdo nic neschvaluje.
-
-
ale čte :)
-
-
Většina byla u mě schválených do týdne.
-
-
Díky *4*
-
-
-
Veselá otázka na středu - PS3
Ahoj, nedávno jsem se ptal na ty nej tituly na PS3 a našlo se tu mnoho dobrých rad, ještě jednou děkuji. Minulí týden jsem si PS3 včetně hromady her pořídil, ale polovina té hromady půjde pryč (nezajímají mě nebo jsem to hrál na něčem jiném) a tady přichází otázka: Jde nějak zjistit zda byl použit přibalený kód na nějaký in-game bonus aniž bych ho aktivoval? Her je plno a předchozí majitel si není jist. Děkuji. -
-
No hale, pokud to na PS3 zadáš tak ti to ukaze co redeemujes a muzes to potvrdit a pak ti to nabidne ke stazeni. Jeste jsem to nikdy nezkousel ale samotneho me zajima pokud po zadani a prohlidnuti co redeemujes muzes zrusit-> nedojít ke stahovani a teoreticky je kod porad funkcni... Vzdy si vzpomenu az pozde a rovnou vše akceptuju a stahuju, takze pokud to zkusis urcite napis... Jina moznost neni, neni nekde nejaka stranka kam zadas kod a rekne ti jestli je pouzitej nebo ne
-
-
Zhruba tak jsem si to v ideálním případě představoval tak to vyzkouším, dík.
-
-
Jak to ale vyzkoušíš? Pokud se ti to aktivuje tak to na tvojim psku pujde pokaždý... Klidně to pošli mě na email po vyzkoušení u tebe a ja uvidim jestli se dostanu na první stranu, žádny kody nepotřebuju tak se nemusíš bát že bych byl loupežník *1*
-
-
-
Tak tě vítám do PS3 komunity (nebo konzolové) sice asi neporadím ale tak nebude toto nejlogičtější že to je jak na PC pokud již byl aktivován tak patrně to něco v tom smyslu napíše ne. KDo by proboha prodával ingame kody aniž by věděl zda je aktivoval nebo ne (pokud ten majitel nebyl originální majitel a nebyl ještě nějaký majitel předním)
-
-
Je to u her a jejich opravdu hodně, jde mi o to abych ho nezadal a bum měl to aktivovaný na svůj účet. Ale pokud tam je něco jako jde o to a to a chcete aktivovat? No když nikdo neporadí tak to budu muset risknout no.
-
-
A hale, předpokládám, že to většinou jsou Online passy, jenze ty se u hromady her mezitim zrušily... EA hry už nemaj vubec online passy potřeba, respektive jsou zdarma v obchodě, totéž myslim Ubisoft hry
-
-
-