-
Kampaň Call of Duty: Advanced Warfare bude delší než nabídly poslední vydané díly této herní série.
To tam přidají hodinu skriptů navíc? *1* -
Tropico 3
Pokud někdo nestihl akci na Humble Bundle má teď šanci. Omylem se mi povedlo získat dva klíče. Příjemnou zábavu: https://www.humblebundle.com/gift?key=YXK3Nu6shz6KyY2s P.S. steam účet nutností! -
-
D I K !
-
-
A ted jednu picnicku na podoledne
https://www.youtube.com/watch?v=NDgncPD0bew -
EGX 2014
Oznámen nový TW - Total War Attila -
-
No jako čumím. Zrovna hraju Rome 2 a dobyl jsem celou Británii, takže mám s čím srovnávat a vypadá to o dost lépe. Ten family tree mi připomnělo boží Knights of Honor,kde jste taky mohli dávat provincie maršálům, řešit jejich manželky atd. Building browser je úžasný. Pěkně pohromadě vidím, co stavím, co můžu postavit atd. Celkově ikony, design oken, technology tree, jaké bonusy mají jednotlivé armády atd. Vypadá to jako nová hra a jsem nadšen! Škoda, že takhle nevypadá Rome teď.
-
taakže defacto datadisk k rome 2, protože atilla je cca stejne období. jen to preskinovali. gj
-
Pozdní antika mě bere víc než období republiky, takže vlastně docela fajn, ale přesto se nemůžu ubránit zklamání. Čekal jsem oznámení nějakého nového regulérního dílu, popřípadě i odklon směrem k fantasy.
-
-
Já tohle čekal, protože Napoleon TW a Fall of the Samurai
-
-
Takže bych se mohl po případném vydání Medieval 3 konečně dočkat té třicetileté války? *3* *15*
-
-
-
A z toho co vidím, to by měl být takový TW, jaký si stratég přeje
-
-
Silverlight Plug in. Už mi to shazuje games i na tabletu. Mohla by s tím prosím redakce něco udělat? Žádná jiná stránka mi to nedělá.
-
-
:) Přemýšlím , že půjde do kopru celý slavný Silverlight plugin , když jej chrome tak pilně blokuje . Určité věci fakt aktualizovat nechci - a nebudu ;) .
-
-
By mne spíš zajímalo , co na Games.cz asi tak potřebuje Silverlight , když ve výsledku nic navíc není vidět ....
-
Už jsou problémy na novém FF, takže je jenom otázkou času asi.
-
-
používej internet explorer a ne chrome *7*
-
-
-
-
Wow, Daniel Vávra v South Parku. http://forum.kingdomcomerpg.com/t/did-anyone-see-the-latest-south-park-episode-about-kickstarter/17884
-
-
pěkná "fotomontáž"
-
Naprosto skvělá epizoda.. Cartmanovy prezentačky, Roger Goodell a Islámskej stát byly nejlepší. *15*
-
*15*
-
-
Přihlášení
Nejde se mi přihlásit - chyba někde u mě nebo u tiscali? *1* -
stáhnul jsem si hru ale nejsem v tom moc zkušenej, resp. už dávno jsem to nedělal. co ted? nainstaloval jsem to a kde najdu crak? to musím stahnout osobitne nebo to tam uz nekde je?
-
-
Jeste si ty svy sraccky vyklikej *7*
-
-
To nám jen někdo chce ukazát jak moc se nudí *1*
-
-
no nic už jsem to našel a parim
-
-
Valve Complete Pack
Nikdy jsem nehral Half Life, Portal ani CS ikdyz to kazdej kamos ma :D chtel jsem se zeptat jestli je ta akce na Steamu Valve Complete pack cca za 500 KC dobra cena, nebo se to da koupit aj levneji? :D
Fandove HF nesezerte me *1* -
-
Já si to koupím až v kompletu s HL3
-
HL2
ono popravde pokud jsi zvyklej hrat novy hry tak te uz HL 2 tak bavit nebude. Je to spis retro a nostalgie -
-
Na HL2 doporučuju Cinematic Mod - graficky je to pak pecka a hratelností hra vůbec nezestárla, spíš si z toho můžou vzít některý nový tituly příklad *3*
EDIT: Ještě bych předtím rozhodně dal BlackMesa což je fanouškovskej remake původního HL1 - nevíte někde jestli už dodělali poslední kapitolu? (XEN) -
-
HL2 námětem zrovna moc pecka nebyla (Město, stoky,pláž , scifi výtah ....a konec ?) . Spíš to bylo klasické tech demo . Dějově i herně byl HL1 přece jen o třídu lepší hra .
-
-
-
Musíš být fanda ... Něco z HL2 jsem získal při rozjezdu Steamu zdarma (Multiplayer a Lost Coast) , ale pravidelně se objevují Valve dítka v akcích za pakatel .... Musíš být opravdu fanda , Complete pack za 500 bych osobně dnes už nekupoval .
-
-
Hry z toho packu můžeš "vyzobávat" jednotlivě, takže je to furt dobrej kauf *3*
Např. Lost Coast za 7€ podle mě nestojí.
-
-
Pokud jsi nehrál HF / Portal tak je to rozhodně dobrej kauf a jinde to seženeš s rozdílem pár korun - doslova korun! Tipnu si, že max. rozdíl může být tak 10Kč
-
levněji to na steamu zatím nebylo a myslím, že to levněji ani neseženeš. možná jen kdybys koupil v akci Portaly, L4D, CS a HL kolekci, ale to by sis musel spočítat
-
-
Nový díl Total War bude oznámen dnes
Pojďmě spekulovat podle leaknutých obrázků
Odhalení lze sledovat zde dnes v 17:00
http://www.egxlondon.net/
Medieval 3 nebo Warhammer ?
http://www.dualshockers.com/2014/09/24/leaked-egx-photos-suggest-a-new-total-war-game-reveal/ -
-
Podle ohozu frajera zřejmě Medieval. I když i ten Warhammer by teoreticky taky šel. Osobně bych nebyl zklamanej pro jakoukoliv možnost, ale zvedal bych palec raději pro tu druhou. Taková globální mapa z tohodle univerza s vlastním blbnutím, vlastní politikou, vlastní historií bez toho, aby jeden pořád byl determinovanej nějakýma historickýma aspektama. Jo, to bych se nechal líbit. Ale jestli z té hry nevyjde nakonec nějaká hybridní kok*tina.
-
-
Kdyby to měl být Medieval, tak by tam byl spíš rytíř, ne?
-
-
Možná. Tož mně se týpek s dlouhým hárem a v jakýmsi kyrysu nebo co to je, s tím obdobím zase tak nevylučuje. Samozřejmě ho*no vím, ale možná když s tím dělají takový tajný kejkle se zakrýváním huby a podobný, tak fláknout rytíře bylo moc evidentní. Takhle to stále hraje na obě strany.
-
-
Netvrdili vývojáři ale něco o tom, že teď po Rome 2 další "historický" díl Total War dělat nebudou?
-
-
Tak to nakonec vskutku je Attila: Total War....
-
Asi jo, žvanilo se toho hodně. Snad i to, že nebude už hodně dlouho žádnej "Total war" obecně, i když jestli se to teda týká jen té "historické" divize, tak ok, v takovým případě by to nahrávalo tomu Warhammeru. Ale co třeba ten tebou zmiňovanej datáč? To by teoreticky taky sedět nemělo. Ale známe vývojáře, podobných tezí bylo a do roka ho*no z toho, takže z čisté nevědomosti co přijde věřím všemu. Každopádně, odpoledne buď budou někteří z nás překvapení a nebo se podělaj smíchy, uvidíme...
-
-
-
-
-
Arena?
-
-
To by odpovídalo :) Jak je ten znak Total War, tak na levé a pravé straně vystupují dvě písmena. Velmi pravděpodobně A. Takže ArenA.
-
-
Arena už má vlastní ohlášenou prezenčku, takže tohle bude něco jiného. Buď datadisk k Rome 2 s Attilou (týpek na fotce v šupinovém brnění a jezdec s lukem v logu tomu odpovídají), nebo Warhammer Total War.
-
-
jj mongolové se taky zmiňují a ten název AtillA tam taky sedí *1* Je vlastně blbost si myslet, že to bude úplně nový díl. Každý TW měl datadisk. Takže jsem zklamaný. Fakt bych radši nějaké info o tom warhammeru *4*
-
-
Já si to ted pořídil v rámci Emperor edice a zatím nevýskám radostí no :) Něco tomu chybí, ale zatím jsem nepřišel na to co.
-
Tak mě vyhlídka na datáč ve stylu Barbarian Invasion zas tak nermoutí. Samozřejmě by nový díl byla ještě lepší zpráva. Počkáme a uvidíme.
-
-
-
-
-