-
Sandbox
Pokud někoho zajímají sandbox hry, dovolil jsem si vytvořit trochu delší článek, tak se můžete mrknout a kdyžtak mi to tady (nebo pod článkem) zkritizovat, díky: http://stahnu.cz/magazin/budoucnost-patri-sandbox-hram-ale-bude-se-nam-libit -
troll poslal na streamera zásahovku
https://www.youtube.com/watch?v=Nz8yLIOb2pU -
-
to jsou ty piráti
-
Tohle už je docela síla, já bych asi musel měnit trenýrky. Přijde mi to docela nepřiměřený.
-
Nedá si někdo KAFE?
-
-
Rayman Origins
... dohrán! Sebráno úplně vše. Jedna z nejlepších plošinovek vůbec. Roztomilá stylizace, pěkný animace, překrásná hudba (hlavně v podvodních pasážích) a kouzelnej konec + stylový závěrečný titulky. Když si vezmu, že mě čeká ještě Legends, který má být prý ještě lepší, tak jásám už teď. *14*
Kdo nehrál, doporučuju. Kdo hrál, se mnou souhlasí. -
-
respekt!! - psáno velkým, ale games mi to nedovolí:))
-
-
RESPEKT? Co je na tom těžkého?
-
Myslíš RESPEKT?
-
-
nj, jde vidět kdo chodí s redakcí dozadu do toho kumbálu kam se já bojím :)))
-
-
-
-
Electronic Arts hopes to hit $1 billion in DLC revenues this year
Tak to se máme opravdu na co těšit *7* 50% bude z The Sims 4 *15*
http://www.pcgamer.com/2014/08/27/electronic-arts-hopes-to-hit-1-billion-in-dlc-revenues-this-year/ -
-
Hlavně z DLC bazény a děti
-
-
To je špatná taktika, to bys to vše narval do jediného DLC. Musíš pěkně DLC Bazény, DLC Děti, DLC Děti v bazénech, DLC Bazény v dětech, ...
-
-
-
Když čtu blbosti, co tu někteří píší, mám chuť taky něco napsat.
Dnes 27.8. 2014 je to přesně rok od mé registrace na games.cz. To je pravda a tímto komentářem chci tento okamžik zvěčnit. Dřív než bude půlnoc. Přeji všem diskutérům spoustu příležitostí objevovat nové a nové hry, jelikož názor jednoho diskutéra je kolikrát lepší než názor sto recenzentů. -
-
GZ přeji ti mnoho dalších štastných chvil, které tě jistě zde ještě hodně čekají.
Nepřátel se neboj, na množství nehleď. -
Ty jsi pil?
-
-
Jen špetku, abych usnul.
-
-
-
-
Z GoGu za pár dní úplně zmizí 35 her (včetně věcí jako Gothic 2 a 3, Black mirror, Spellforce atd.), a teď jsou v dost velkých slevách. Berte, dokud to jde.
http://www.gog.com/promo/last_chance_special_promo_270814 -
-
spíš by mě zajímalo, proč to dávají pryč. třeba black mirror tam přidali snad tento měsíc.
-
-
Oficiálně to tam nenapsali, ale proslýchá se, že to zasekli Nordic games kvůli změně cenové politiky GoGu. GoG zavedl (mimo jiné) eura s tím, že 1 Euro není 1 dolar (takže hry za 9,99 dolaru stojí 7,49 euro a hry za 5,99 dolaru stojí 4,49 euro). Což pravděpodobně Nordicu nevoní, tak jde se svými hrami pryč.
Proto jde pryč i Black Mirror, který tam byl jen pár týdnů a ani tam nevyjde trojka, ačkoliv se tak mělo v následujících dnech/týdnech stát.
Zkrátka opět nenažranost velkých vydavatelů. A to jsem Nordic doteď kvůli jejich přístupu chválil, protože na GoG postupně cpali většinu her, které jim patří. -
-
hm, tak má to logiku. je to škoda, tu trojku bych tam vzal.
ale na druhou stranu GOG nově i podporuje ty regionální ceny ne? tedy že to pro různý regiony stojí jinak (měna v tu chvíli není podstatná). tedy s tím, že GOG z vlastní kapsy doplatí rozdíl ceny uživatelům do peněženky (tedy to tvrdí v tom videu). takže potom to úplnou logiku nedává. -
-
Z vlastní kapsy doplatí, ale to se týká nových her - nedávno o těch plánovaných změnách mluvili a podávali to právě tak, že aby nalákali vydavatelé i s novýma hrama, musí zavést regional pricing, což budou kompenzovat sami právě tím kreditem navíc.
Moje teorie je, že tohle si chtěl Nordic udělat i s tou řádkou starých her, s čím je GoG pochopitelně poslal do háje. Protože by to pak chtěli všichni a GoG by mohl zavřít.
-
-
-
-
-
Členové PS Plus programu obdrží v září zdarma hry Velocity 2X (PS4), Sportsfriends (PS4), PlayStation All-Stars Battle Royale (PS3), Hoard (PS3), TxK (PSV), Joe Danger (PSV).
2Zas indie kokotiny, nahovno sem kupoval PS4 s PS+.. vlastně jo, abych se řezal , když vidím co davaj na PS3ku zadarmo *6* -
-
Já nechápu proč se říká že je obdrží zdarma když se PS+ musí předplatit, stejně jako se musí předplatit Netflix, Google music atd.
-
PS3 hry na PS+ stoji uz pul roku za starou belu, uz jsem to i zrušil, horší je že mam uz 150 her z pluska a az budu nejakou chtit, zas si to zaplatim *1*
-
indie věci mi vůbec nevadí, ale tento měsíc mi přijde zatím úplně nejhorší.
-
-
škola
tešíte se do školy? ja jo už se nemužu dočkat až uvidim spolužaky prece jen toho volna už bylo dost -
-
Hrozně, druhej tejden anglickej seznamovák to je nejlepší...
-
Jelikož jsem už viděl rozvrh, tak ne.
-
to jo. a až si budeme vyměňovat herní zážitky, kdo co dohrál a tak.
-
Kez bych chodil zase na střední nebo základku *1*
-
-
Jooo, ta bezstarostná léta *9* *4*
-
-
-
Split/second
Hraje ještě někdo Split/second na xboxu? Docela bych si s někým zahrál a posbíral achievementy.
Můj nick: SadisticZizi -
Hazard OPS - UPDATE
Možná někdo jako já propadl téhle hře, takže ho potěšilo jistě i to že včera se přehoupla hra do officiálního spustění a hráči dostali taky hezký Level UP a přibyli Mechové ( to i pro neplatící hráče).
Nové mody moc nemusím (nemám rád turret defense hry) ale jinak to je celkem skvělé - dokonce se dostali i nějaké ty odměny. (časované no) Je sice pravda že se tady jde na ruku platícím hráčům ale i ty neplatící si mohou užít zábavu skoro bych řekl že to má jeden z nejlepších F2P systémů , skutečně nemusíte mít nic z toho co platící hráči. Beztak si užijete jak COOP tak PVP (které mně moc nebaví...)
COOP mají některé zbraně výhodu že mají větší požkození, ale ty se dají získat (časované) i několikrát ve hře zadarmo. Jediný mod co se hraje hůře se základní výbavou je možná Nightmare ale tak to je tak všechno ne. Jinak se dá hrát pořád všechno a hlavní je že to je zábavné.
Přesto nechápu nářky kolika lidí i na officiálních forech že je hra P2W když to není pravda.
Jediná nevýhoda v PVP že hackeři, mají stále osvědčené triky jak přemoci zatím nedokonalou antihack ochranu ale makají na tom. Takže není třeba se bát. ( s nahlášením je trochu problém musíte mít video důkaz - jména se nesmí šířit).
Kdyby chtěl někdo někdy dát nějakej COOP at si mně přidá a dá vědět jsem JackKruger. (Moc čechů tam tedy nepotkávám). Sry za delší zprávu a ten kdo nezná hru tak at mínusuje - to je mi fuk.
Pokrytci se poznají, no nic no... tak já du hrát. Mezitím nasázejte mínusy, nebo zkuste taky. -
-
Zkoušel jsem closed betu, nemůžu říct že by to bylo špatný ale přišlo mi tam málo obsahu, hlavně obchod byl chudej, jak to vypadá teď?
-
-
Obchod? na f2p je chudej na platící hráče je bohatej - + ted jsem dostal mecha a (timed) jasný ale proč ne. Mně to bavá je rio přesně ta hra kdy příjdu ze školy si s kamarádi orazit nebo s neznamými lidmi co třeba potkám. Vypustit pátu při zabijení enemáků nikde jinde to není... takové skoro odpočinkové. Jen dycky než lvlupneš to by ses ukousal jak dlouho ty poslední expíky trvaj. Jinak ok a vzhledem k tomu že je plánovanej až 70levelů . - což je celkem sranda pač jsem skoro u 33... BTW mechy jsou možné využít i v COOPU vlastně jediná cesta na dokončení misí. Vždy platí kdo nechce hrát PVP nemusí... ostatně se ani moc nehraje... a za ty prohry mi to nestojí. TRochu mne naštvalo že ted se mi hra víc seká, předtím jsem měl i přes 30fps no ale dejme tomu.
-
-