Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshua

Unholy Heights

https://www.humblebundle.com/gift?key=cF3WcUGFXc5y3ztS
    • Fremencz
      dík
  • Na Originu je momentalne Wing Commander zdarma ke stazeni :)
  • SSI znovuozivene?

http://www.develop-online.net/press-releases/introducing-tsi-ndash-tactical-simulations-interactive/0196301
    firma stojaca za Eye of the beholder sagou,Entomorph, DarkSun,Al-Quadim etc. ciastocne stala z mrtvych, no nieje to pekna sprava? :)
  • cumpi3

hodnocení

tak jsem přemýšlel, že když se tu často nadává na autory recenzí a jejich hodnocení a kroutí se hlavou nad jejich zaslepeností a nechápou, proč tuhle hru recenzuje zrovna tento člověk (naposled diskuze pod LoU:R)...nebylo by dobré ke každé recenzi zavést "jak to vidí zbytek redakce" podobně jako to má moviezone...takže pod každou recenzí by mohli další členové redakce připsat své číslo a případně i pár vět?
    • Ronox
      U MovieZonu to je jednodušší, že na ten film jde většina redakce, ale tady na games tu hru k recenzi dostane většinou jen jeden autor max 2 pokud například Lukáš/Pavel dělají navíc videorecenzi, ale ve většině případů to je jeden autor.
    • Jack1947
      Nadávat se bude stejnak, s jednou vyjímkou né na jednoho člověka ale rovnou na celou redakci. *7*

V Připomínkách by si to možná aj někdo z redakce přečetl.
      • cumpi3
        ja vim, je tu moznost, ze se pak bude nadavat i na celou redakci...ale me osobne by to prislo zajimave a rad bych to tu videl...
        jo, hodim to i tam, neboj... *4*
        • Jack1947
          Ok, jen pro pořádek... Víš no. *4*
          • WhySoSad
            A co třeba dát možnost hodnotit i samotným uživatelům ? Problém je spíš ten, že z redakce to většinou hrál právě ten jeden člověk co to recenzuje, takže ostatní redaktoři by museli hodnotit jen na základě videa ? obrázků ?
            • cumpi3
              Tak nevím...to opravdu hraje pouze jeden člověk danou hru? A při nejhorším se takové hodnocení dá dát i zpětně
            • WhySoSad
              Jasný, myslel jsem spíš okýnko vedle hodnocení redaktora přímo v recenzi *3*
            • Miserius
              Kazdej muzem dat hodnoceni jakykoliv hre chcem... Když si rozklikneš kartu hry mas tam hodnoceni ctenaru
  • ringmancz

improvizace s Witcherem

https://www.youtube.com/watch?v=rEKGC6vqzvQ
  • Jack1947

Deep Silver PS4 verzi Ryse: Son of Rome neplánuje. Minimálních a doporučených požadavků PC verze bychom se měli dočkat v brzké době.

To zas bude, uplakánků jak to nejede na 4titanech gtx...

*4* *5* Jinak určitě to bude neoptimilizované jak bývá u portů zvykem ale jsem na ně zvědavý no. Horší než 1 Crysis to snad nebude ( poslední Wolf).
    • Gambit92
      Crytek si optimalizaci vcelku hlídá, hlavně od Crysis 2
  • MrSanta

Battlefield 4 SP kampaň - dá se to?

EA přidal na Originu do Game Time Battlefield 4 (a Kingdoms of Amalur: Reckoning). MP mě neláká, ale možná bych prubnul single kampaň. Stojí to za to stahování? Je to stejně tupé jako COD, jenom v lepší grafice, nebo je tam i něco navíc?
    Prosím o odpovědi někoho normálního (bráno na Games.cz poměry). Jacku, ty se s odpovědí vůbec nemusíš namáhat *1*.

EDIT: díky za odpovědi Miserius, kenny a Pilgrim.
    • Já to vyzkoušel a nebylo to špatný. Vizuál špičkovej, až na místy přehnaný lensflares. Příběh je blockbusterová/válečná klasika, takže nic hlubokýho, ale to snad nikdo neočekával. Gameplay vcelku zábavnej, zbraní je na výběr hodně a prostředí je hezky proměnlivý. Rozhodně mi to přišlo lepší než poslední Call of Duty, co jsem hrál (Což bylo tuším Modern Warfare 2). Je to sice krátká jednohubka (5 hodin na hard, z toho půl hodiny titulky), ale zabaví to a zadarmo to peněžěnku nezabolí.
      • kennyB
        Nejlepší mise byla hned ta první a ty konečný, když jsi šel proti rusákům byli taky slušný, jinak celkem bída.
        • Jack1947
          Na té přehradě a v tom čínském vězení to taky bylo celkem brý. (pak ta ulice s tanky) *3*
        • Ta první mi zrovna přišla slabší, víc mě bavila ta druhá v mrakodrapu, taky byla dobrá ta na "Titánu" a pak jak říkáš, ty proti rusům byly slušný.
    • Jack1947
      Dá i nedá, ale hlavní je že se bez toho dá žít. *4*
    • Pilgrim66
      Tak... kampaň je do příběhu naprosto tupá (horší než BF 3), gameplay průměrná. V zásadě je to opravdu CoD v lepší grafice.
    • kennyB
      Jo, jak píše Miserius. Sice se dá hrát, ale Battlefield je spíše o tom multiplayeru. Já singl jen rychle projel kvůli pár achievementům.
    • Miserius
      BF4 kampan je asi nejtupější kampaň jako jsem kdy hrál a hrál jsem všechny velký střílečky za poslední roky s vyjímkou Warfightera...
      • MrSanta
        Nejtupější kampaň? Tak to se jim na to ani nevykašlu.
  • Muž z Kalifornie zažaloval Sony o 5 milionů dolarů za nepravdivé informace o grafice na obalu Killzone: Shadow Fall. Multiplayer prý neběží v plnohodnotném rozlišení 1080p, na což prý nebyl upozorněn.

tu zalobu jeste chapu, ale ze mu zpusobila skodu 5 mega, to uz teda ne :D
    • kennyB
      Jde čistě o prachy. Slyšel jsem o případu, kdy američanka zažalovala výrobce sušiček za to, že v manuálu nebylo upozornění, že se do nich nesměj strkat psi a jejího domácího mazlíčka to zabilo *11*
      • Inquisitor
        Nebo jsem četl o případu, kdy ženská žalovala sousedovic černou kočku za to, že jí nosí smůlu.
      • ucho
        jo, taky jsem to slyšel. je to hrůza. ale myslím, že to bylo morče. *12*
        • Takhle vznikají dezinformace. Byla to mikrovlnka a kočka...
          • kennyB
            Je jedno co to bylo za zvíře a do čeho ho dali. Jedná se o to, čeho všeho jsou lidi schopný, aby vytřískali prachy *12*
          • Inquisitor
            Ne to byla pračka, když chtěla bába kočku trochu vyprat.:)
          • Miserius
            Včera se to tu vyjasnilo. Byl to medvídek koala v topinkovači
  • DeDy

Betaverze STEAM umožňuje skrýt vybrané hry ve vaší knihovničce, v brzké době lze očekávat nasazení funkce i do ostré verze.

Už dlouho mám na Steamu vytvořenou kategorii "ODPAD" kam umístím nějakou tu hovadinku.
    • Přesně tak, až přidaj možnost ty hry rovnou mazat, to budu teprve jásat.
  • tonnymontana

burza

Chtel bych vsedchny varovat pred investovanim penez do forexu nebo akcii tyto firmy delaji velkopu propagandu uz roky a ted uz maj v merku i mladsi rocniky krome toho ze tam musite vrazit 20-200 000 tisic do zacatku aby slo rozumne obchodovat 80 procent o penize prijde daji vam demo zdarma s grafy ktere jsou aktualni mate pocit ze vyhravate a jak nahrajete penize vetsinou o vsechno rychle prijdete prosim neberte to jako nejaky hate na nedavnou inzerci ale chtel bych varovat lidi kteri to neznaji. ja se v tom pohyboval celkem dlouho a vim oco jde je to proste hazard a zadna knizka ani metoda vam nepomuze sice znam jednu mensi metodu ale to u toho musi sedet pet lidi a obchodovat v radu nekolika sekund. prosim dejte si na to pozor je to neco podobneho jako prace z domu

je mi jedno co na to reknete je to bohuzel pravda a prosim redakci aby to nemazala neni to jak jsem psal hate ale pravda. pokud toto smazete je to tvrda dezinformace a doufam ze to tu nechate. muze to zachranit par rodin ci lidi co maji 18 a nedostanou se do neuveritelnych dluhu. zkusit si to muzete zadarmo u mnoha Domu ale nezapomente ze bez rizika se hraje lehce ale kdyz jde o vase uspory je to neco jineho

budu rad kdyz se vyjadri jeste nekdo kdo stim ma podobne zkusenosti a lide kteri tvrdi jak na tom vydelavaji snad ani nemusi psat znam dost lidi z branze a rejzujou na tom jen opravdu velke investice a to jeste ze 100 procent maximalne 15-20 procent jakz takz uspesnych. knihy o tomto hazardu primo lakaji hrace ale neni to tak tak snad aspon par lidem pomuzu. sam jsem se o to zajimal tri
    roky.

jinak diky redakci ze to nesmazala mate muj obdiv zda se ze vam preci jen zalezi na mladsich hracich a nechcete aby se dostali do kolecka hrani a dluhu. diky
    • Nechápu, že na tohle vůbec někdo naletí. Zásadně nevěřím veškerým bankám, pojišťovnám, reklamním agenturám a už vůbec ne nějakým investičním společnostem. Kdy už lidi pochopí, že jim nejde o blahobyt někoho jiného nýbrž o blahobyt sebe sama.
      • Tilwaen
        Souhlasím. Pokud někdo opravdu věří, že se podobným způsobem dá vydělat zaručeně a bez námahy, potom možná dobře pro něj, že se spálí a poučí.
        • tonnymontana
          Presne jak pisete, ty mnohamilionove propagacni akce nebo bonus nekolik tisic kdyz si zakladate ucet je tam jen proto aby clovek prisel o investici at uz se tomu rika spekulace na burze at uz hraje forex nebo komodity at uz roztoci ruletu, zapne hraci automat nebo zacne sazet jako pominutej. Jsem rad ze se naslo alespon par rozumnych lidi tady a souhlasi semnou mozna ze to potom odradi alespon par lidi. Ty jejich dema zdarma s live grafy jsou jedna velka medova past bohuzel.
    • Ach boze dalsi trotl, tak len pre informaciu forex nie je ziadna firma ale burza s penaznymi menami a co to ma spolocne s akciami to uz vobec netusim tym padom o zbytku informacii si myslim svoje. A ked si sa pri obchodovani aj zadlzil tak potom musis byt ein ubertrotl pretoze kazdy seriozny obchodnik na burze ti povie ze obchodovat sa ma len za peniaze ktore mozes postradat a uz vobec nie za pozicane.
      • tonnymontana
        Na urazky nema cenu reagovat myslim ze kdo ma mozek pochopil pred cim ho varuju je to podobne jako ruleta. Kazdej gembler vam rekne ze ma system bohuzel. jinak ta soutez o ktere mluvis byla soucasti reklamni akce na jedne televizni stanici o nadupane auto. pres 80 procent lidi prohraje jak na forexu, komoditach atd.. to uz si radsi vsadte sportku mate vetsi sanci. na internetu vam kazdy rekne jak je ten a ten system uzasny pritom kdyz se na ty lidi podivate v baliku nejsou a spise delaji reklamu ruznym domum atd..

chtel jsem varovat vsechny lidi kolem 15-20 aby si na to davali pozor je to neco jako zacit hrat ruletu ci pokr s hodne penezma po precteni dvou knizek. Demo je fajn a spolecnosti vyuzivaji toho ze se clovek chova jinak nez v realu a kdyz prohraje vse zalozi si novej ucet. coz ovsem v realu moc mozne neni. to bylo vse co jsem chtel rict. pokud ma nekdo touhu at si hraje klidne bedny pro me za me
    • vonTossis
      Dokázal jsem vydělávat v demu, co se týče komodit, ale reálně bych do toho nikdy nešel, protože vím ,že nemám psychiku na to ustát to v reálném prostředí. Každopádně na tom vydělávat pomocí nějakých systému jde, ale člověk to musí brát skoro jako práci na plný úvazek. Pokud k tomu někdo přijde, přečte si pár krásných případů, jak někdo jen tak vydělává a rychle propadne vizi rychlého zbohatnutí, tak dojede hodně hodně rychle. Takže s tebou souhlasím. Bez finančního zázemí, nějakých zkušeností, znalostí a obětováním množství času (+ taky potřebujete opravdu solidního brokera), bych se do toho rozhodně nepouštěl.
    • Nasaď kipu a zeptej se rabbiho, jak vydělat spekulacema. Nebo si vem lopatu a běž tvořit nějaký hodnoty....
    • před nějakou dobou byla podobná akce jiný burzovní společnosti - taky bylo možný ve skutečným prostředí pohybu akcií "na zkoušku" obchodovat s virtuální měnou, a člověk, co dokázal za nějaký období vydělat nejvíc, vyhrál jakousi cenu... samozřejmě je to způsob, jak nalákat lidi, aby obchodovali na burze, ale vážně pochybuju, že by někoho nechávali v "demu" vyhrávat peníze a za skutečný pak prodělat... prostě jsi měl jen na začátku štěstí, že se dařilo.

pochopitelně, pokud někdo to demo vyzkouší, trochu tam investuje a ono se mu to hezky vrátí a vydělá, a pak se hned vrhne do skutečnýho obchodování a narve tam 20 000, tak je to idiot, protože abys vydělal na burze, musíš o tom HODNĚ MOC vědět, není náhoda, že tam dokážou vydělat jen někteří (a ti se pak brzo sesypou, protože to musí neustále sledovat a dělat transakce třeba každejch pár minut, aby vydělávali)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit