-
Přej si něco spadnu Steam
-
-
Tak ono celkově je to (respkt bylo dneska horký - poletující ulomky meteorů, měsíc který to přesvítil... )
Aha, já myslel že Steam spadl jen u mně. Hmm... zajímavé. *7* *4* -
-
a na co ta steam padala oh wait nonooooooooo, tak proto je to však lepší no ne *3* (respektive dnes jestli zaprší to bude mazec) ňo.
-
-
Už to raději nepijte, když z vás pak padají takový žvásty *4* (u Jacka je to normální, ten ani asi nepotřebuje být trochu mimo, aby psal hovadiny).
-
-
Řekl bych, že to byla cílená parodie na toho divného člověka.
-
-
-
-
-
NHL 15
Zdravíčko všem, neví někdo s jistotou zda vyjde demo NHL 15 (ps4), popřípadě kdy by mohlo vyjít, jestli před vydáním hry? Stále váhám s předobjednávkou a přeci bych si hru rád prva okusil i v demu.. Díky za odpověd *4* -
-
Je to fotbal. tzn. že už je to léta pořád to stejný.
EDIT: Jo myslel sem hokej, jako by to u těhle blbostí nebylo fuk *15* -
-
Fifa má více změn ročně než AC série nebo COD. Takže tak!!!
-
-
Záleží na tom jestli u AC ty recykláty považuješ za změny. U CoD to samozřejmě platí.
-
Asi tak. Hlavně když se k tomu vyjadřuje někdo, kdo viděl jenom obrázky.
-
-
-
On se ale ptal na rugby.
-
-
NHL jsou ragby? hmm
-
-
Jseš si jistej, že je to fotbal? *1*
-
-
Sry těsně vedle :D Hokej... xD
-
-
-
-
Příští update pro Battlefield 4 vyjde v září a slibuje mnohá vylepšení.
To brzy teda, tyhle věci měly být v betě. -
-
souhlas
-
To teda nevím, jestli v betě. Proč by jinak ta beta asi byla *2*
-
-
Protože tohle je jen reskin BF3, v betě se měly jen testovat nový módy.
Fakt, DICE jdou strašně do prdele, ať už LA, nebo Sweden. -
-
Příští update pro Battlefield 4 vyjde v září a slibuje mnohá vylepšení.
Jako DICE jsou šikovný, ale potřebujou čas, kterej jim EA nedává. Podle mě, kdyby si to nechali financovat crowdfundingově tak by to takhle vůbec nemuselo dopadnout. Jenomže to nemůžou protože patřej EA.
-
-
-
-
vybavíte si nějakou hru z poslední doby, která nezačíná cutscénou? pokud teda vynecháme indie hry. já jsem včera rozehrál DMC a tam jsem se snad prvních deset minut jenom díval
-
-
DMC bylo plné dlouhých cutscén už předtím, než do hlavní role obsadili Beibera. A definuj "poslední dobu", protože tenhle trend je už dost starý.
-
Sniper elite 3 vás vrhne prakticky do akce... jinak u dnešních her jsou spíše cutscény až to není hezký.
-
Europa Universalis IV :-)
-
-
Krásně vpluješ přímo do té beznaděje :D
-
-
Přesně mé myšlenky, když jsem to rozehrála poprvé *1*
-
-
-
Transistor, pokud si dobre pamatuju
-
Rayman Legends
-
Snad jenom závodní, ale ani tam si nejsem jistej *1*
-
Na začátku je to ok, nějaké intro, uvedení do děje nebo situace. Horší je, když třeba Max Payne 3 :)
-
Skyrim *1* Minuska mam protoze tam cutscena byla? si vubec nepamatuju :/
-
-
Ono takhle...ve Skyrimu je na začátku nehratelná scéna, kterou ale vidíš jen z pohledu první osoby a můžeš se volně rozhlížet...ovšem nic jiného. Myslím, že se to nedá nazývat cutscénou...na druhou stranu je to dlouhé, nemůžeš nic dělat a když to hraješ poněkolikáté, tak je to slušně otravné:) Ještě, že existují mody.
-
-
Hmmm... V prvním Half-lifu byla taky taková dlouhá úvodní „hratelná“ scéna. Pamatuju si, jak se z toho mohli všichni udělat.
-
-
-
-
Citace ke 4k Ryse of Sone
"Pokud se preklada zprava, je casto za hodno pouzit hlavu.
4K rozliseni neni na PC vubec nic prevratneho a podporuji ho i velmi stare hry.
Nebylo ciste nahodou mysleno, ze textury ve hre budou az ve 4K rozliseni. Coz samo o sobe taky neni pro pc hrace novinka, ale furt to zni lepe nez puvodni formulace, ktera naznacuje, ze si snad na pc budeme moct zmenit rozliseni ..."
Souhlas :) -
-
Ono je to tak že jsou rádi že to na konzole jede 720p při 30fps, a jsou tim už tak degenerovaní, že 4K na PC je pro ně asi něco úžasného čím se musí pochlubit...
-
Aha, proto je to přímo i ve zdrojové zprávě, že?
Než začnu psát k0k0tiny, zkontroluju zdroj.
-
-
co hrat
poradte co hrat :( -
-
Cokoliv vydaneho pred rokem 2000, to jeste byly kvalitni hry. ;)
BTW kolik se ti chce dat za Torchlight 2? Mam Steam gift a vim skoro urcite, ze to nevyuziju. -
-
diky za ponuky, budu to resit pristi tyden. jinak ten torchlight asi vemu bud ze steamu nebo z te ponuky co tad ybyl odkaz, ale jeste jsem to takhle nedelal tak nevim jak to funguje
-
-
Je to jednoduché. Jsou dvě možnosti. Zrovna Torchlight funguje jako gift. Takže zaplatíš paypalem a do mailu ti přijde zpráva s odkazem. Na ten klikneš a přesměruje tě to na Steam, že si máš vyzvednout dárek. Druhá možnost je, že do mailu dostaneš klíč a ten potom vložíš na steamu a hra se ti přidá do knihovny.
EDIT: Pokud nemáš PayPal, tak dej vědět.
-
-
Přesně tak. Třeba E. T. - the Extra Terrestrial je to pěkným příkladem.
-
Cokoliv? Opravdu?
-
-
Torchlight 2 - http://www.gamemafia.pro/category/257/torchlight-ii-steam-gift/
Nový Wolfenstein je parádní, Van Helsing II je parádní. Ale za mě aktuálně 100% Divinity. (za 16 Europěněz - http://www.gamekeys4all.com/290-divinity-original-sin-cd-key-steam.html) -
Heroes of Steel: Tactics RPG
RPG s náročnými tahovými souboji a celkem slušným příběhem.
nebo
Noitu Love 2 - Devolution¨
oddechová pixelartová řež -
Wildstar :)
-
Ty nemáš stále co hrát, co si s tebou počnem co s tebou uděláme milý maxi povědz nám. *7*
-
-
premyslim že bych treba poridil torchlight 2 ale nechce se mi dat za to 18€ nebo kolik
-
-
Na gogu byla jednička hmmm... hele můžeš to přece vždycky kusit z w@rezu ne? Každý rozumný člověk to tak udělá, nebno tě jen trápí peníze pak tedy nevím. Ty neumíš napsat co by sis zahrál, je toho málo no počítám že Divinity si zavrhl nebo jak...
-
-
penize mam ale nechci je vyhazovat z okna. treba neco koupim a pak toho lituju protože mne to nebavi. krast nechci z principu a pak mam taky pomalej net a starší hry maji malo seedru. jinak divinity jsem nezavrhl ale 40€ je fakt moc a zrovna na tahove kecaci rpg nemam chut
-
-
Četl jsem Levelovou recenzi a tam se nad tím autor upě rpzlýval ale gameplay (v Ripleji) byl takovej sekanej... safra mám to na disku ale odrazuje mně to dlouhé intro - jenže zase není co hrát no.
Na co máš chut, ?
-
-
-
-
-
-
Crytek
Když už se tu tak řeší Crytek, tak jsem si dneska naistaloval Crysis 1 a nahrál mod "Crysis Expanded MOD" a jsem z toho celkem paf *1* Takhle krásná grafika se jen tak nevidí, takže kdo má ještě doma Crysis, tak to rozhodně zkuste, je to kompletní předělávka, trochu pozměněný mapy a hraje se to fantasticky, přidávám pár ingame screenů:
http://i4.minus.com/idF0m8dBnDIvU.jpg
http://www.abload.de/img/1lsxgd.jpg
http://media.moddb.com/images/mods/1/23/22309/Level02-02.3.jpg
http://rgot.free.fr/CrysisExpanded/V0.92/Level01-01.jpg -
-
Jak jsi to instaloval? Normálně hodil do složky se hrou?
-
-
Návod.
1. Otevři .rar s modem
2. Otevři "Install.txt
3. Konej dle instrukcí :D -
-
Jsem se ptal:-P Protože třeba minulý týden jsem nahrával do Stalkera CoP módy a některé prostě přes pokus omyl bez návodu:)
-
-
Základem je patch 1.2 na Crysis, potom ve složce se hrou vytvořís složku Mods, do toho lupneš vnitřek raru, zapneš hru, v modech aktivuješ mod a tadá
-
-
-
-
Zkusím. *4*
-
-
Obrazem: Grafické porovnání PC a XBox One verze hry Ryse: Son of Rome.
Crytek si to podělal, když lezl na Xbox a teď ve snaze zachránit co může tu blbinu portuje a dolízá zpět na PC? Srandovní :) -
-
Zalez zpátky do díry a radši ji zasypej zasebou... áááAAáááno? *4*
CRYtek si to hlavně podělal když vlezl na scénu FRííítupléééj. Pak další disestry na sebe nenechali dlouho čekat. -
Jaký dolízání, proboha? Crytek měl dohodnutou časovou exkluzivitu pro Xbox One, která teďka jednoduše vypršela a oni mohou hru portnout i na jiný platformy.
-
-
Vsadil bych svoje právě vypitý kafe, že kdyby ta hra měla na Xbone úspěch, tak by se na PC ani nepodívala. *5*
-
-
Kdyby nebyl Crytek na pokraji bankrotu a Ryse byla mega pecka s milionovými prodeji, tak proč by to dávali na PC? Všichni víme, že v současnosti Crytek nepohrdne i těmi drobnými ze Steamu...
-
Tak nějak :) Crytek holt udělal velkou chybu.
-
-
-
-
PixelJunk Shooter
https://www.humblebundle.com/gift?key=tFSCCEScbNvenG5s -
-
Děkuji, vzal sem si. :)
-
-
One Way Heroics
https://www.humblebundle.com/gift?key=8Vyun7dDhw7sqzzX -
-
Deep Silver PS4 verzi Ryse: Son of Rome neplánuje. Minimálních a doporučených požadavků PC verze bychom se měli dočkat v brzké době.
díky
-