-
Clockwork Empires vychází 15. srpna na Steamu v Early Access
https://www.gaslampgames.com/2014/07/30/clockwork-empires-is-coming-to-steam-early-access/
*14* -
270. číslo EDGE nejlépe ohodnotilo Divinity: Original Sin a Shovel Knight (8/10), nejhůře dopadlo Supernauts (3/10).
EDGE, casopis ktory ma v 100. najlepsich hrach ever v 2. 10tke Oblivion
*7*
btw, Divinity si zasluzilo viac -
Betaverzi Destiny vyzkoušelo 4,6 milionů hráčů, historicky nejvíce ze všech betaverzí nových značek.
To jenom ukazuje, že na konzolích není co hrát :P -
-
Z ucha si nic moc nedělej, ono už je takové - a občas se opravdu i utrhne. *3*
-
-
Já si myslím, že ten člověk je vážnější a má přísnější pohled než na té profilovce, ale psss
-
-
Tak určitě ale vážnej je i tady na games (ale psst) , někdy se ztrácí ve svých uších přemetech... ale jinak je snad v celku fajn. Hlavní je to naše ucho a máme ho moc rádi. *4*
-
-
-
Jo, proto tady skuhrali PC hráči proč to neni i na PC, a ty jsi byl první
-
-
Miserius nechce zemřít...
-
Ne ne, já jsme se jen slušně zeptal kde to seženu na PC až později co jsem si to zjišťoval a mezi tím jsem tu byl urážen, jsem zjistil že věta "pro všechny hráče" neznamená pro všechny. Pak když jsem si to chtěl stáhnout na Xko byl live trochu mimo provoz.
-
-
Já myslím, že znamená. Ortodoxní PC komedianti by se vůbec neměli brát v úvahu, to je taková tolerovaná menšina. A zbytek normálních lidí si poradí.
-
-
maaa/gooor
-
V tomhle případě je jedno, co máš, důležitej je mozek. A taky je jedno, co k čemu se přibližuje. Konzole je konzole. Já sám ji sice nemám, ale přitom si střízlivě uvědomuju, jak se ta situace kolem PC srandistů má. Tož tak...
-
-
Nech bejt. Funkčnost mozku, to je dar. Jen malá část (a zvlášť tady) se jím může pochlubit. Ale, co ti budu vykládat, příteli...
-
Tak to potom jó :D Takže zrušit PC, ty konzoli nemáš takže co tu vůbec děláš určitě ani hry nehraješ. Tak hlavně že ti ten mozek funguje :D
-
-
Nevím proč reaguješ na mě když píšu že mám jak PC tak konzoli. A vzhledem k tomu že konzole se čím dál tím víc blížej k PC je tvůj příspěvek spíš směšnej než věcnej.
-
-
-
-
pokud někdo vysedává u hraní každý den, tak ano, nemá co hrát, pokud se nevěnuje pravidelně nějaké onlinovce. to platí i u PC. pracující člověk má ale i teď na konzolích her k dispozici dost...
-
-
A Ucho se nám utrhlo, tedy chytilo :D
-
-
"Chytilo?" Takže ten tvůj příspěvek měl být zase jen pokus o flame od idiota a ne příspěvek do diskuze? Tak to jsi na sebe pyšný ne?
-
-
Je zajmavé jak idiota jako já dokáže tak YntelYgentního člověka jako si ty nachytat, takže se ptám vařrum?
-
-
Včera jsem nic nenapsal :(
-
jednoduše jsem předpokládal, že se nechováš jako blbec záměrně každý den
-
-
-
-
-
-
Obrazem: První fotky Agenta 47 z připravovaného filmu na motivy herní série Hitman.
Zajímalo by mě proč neobsadily Davdida Beatosona, když je agent 47 prakticky vytvořen podle něj.
No řekněte ta podoba je neskutečná.http://spong.com/news/h/i/hitmanvoic381615/_-Hitman-Voice-Actor-Game-Films-Will-Never-Satisfy-Gamers-_.jpg -
Členové PS Plus programu obdrží v srpnu zdarma hry Road not Taken (PS4), FEZ (PS4), Crysis 3 (PS3), Proteus (PS3), Metrico (PSV), LEGO Harry Potter Years 5-7 (PSV)
možná ne Proteus a místo něj Luftrausers. a včera začal výprodej, trvá měsíc a každej týden nová nabídka
http://imgur.com/cbcbfh2 -
-
Kde jsi prisel na to ze bud Luftrausers? To by bylo super
-
-
včera tam byl totiž v tom banneru obrázek Luftrausers, viz příloha dotyčného. ale dnes už to vyměnili za Proteus, takže bude asi Proteus. jako by si to někdo na poslední chvíli rozmyslel.
-
-
ještě dneska dopoledne to tam bylo. třeba naznačovali co bude v září
-
-
-
-
Xbox One se v Číně začne prodávat 23. září za cenu 3699 RMB (= 12350 Kč). Hry pak vyjdou (v přepočtu) od 330 do 830 Kč.
Ta cena her ? :D -
Herní server GameSpot zasáhlo hromadné propouštění.
Video killed the radio star -
-
Jich tam zůstane méně, než jich vyhodili... Celkem síla.
-
-
Spekulace: Děj Watch Dogs 2 bude zasazen do města Camden v New Jersey.
mám dojem že už i na twitteru potvrdili že to bude lokace pro T-Bonevo DLC co vyjde na podzima a ne novho dílu -
Obrazem: První fotky Agenta 47 z připravovaného filmu na motivy herní série Hitman.
Ne ne ne ne...Jednička byla hrozná, dvojka bude evidentně stejná, otřesný herecký výběr pro Hitmana. Otřesný. Naprosto. Filmové studio by si mělo koupit hodně velký trezor, do kterého ten film pak zavře. -
Jestli ty vlasy nesundají nějakým zázrakem při postprodukci, tak to bude solidní šaškárna. *7* -
-
Když už konečně vybrali herce, co nemá obličej jak mílius, tak mu nechaj vlasy... z bláta do louže :-D
-
Prace pro maskera na par hodin. Postprodukce prace na nekolik tydnu. Prvni film byl spatnej tak ten dalsi bude taky no *4* -
-
Prace pro holice na 2 min...
-
-