-
Reakce indie vývojářů hry Tiny Tower na "originální" iPhone titul od Zyngy s názvem Dream Heights....
http://games.tiscali.cz/byznys/zynga-se-ohrazuje-proti-obvineni-z-kopirovani-tak-trochu-58347 -
Reakce indie vývojářů hry Tiny Tower na "originální" iPhone titul od Zyngy s názvem Dream Heights....
Nekdo nepovazuje umele nafouknutou herni dobu copypaste contentem jako plnohodnotne prodlouzeni hraci doby... -
Asi jo no. PCSX2 je už velmi dobře použitelnej.
-
Anime Dragon Age: Dawn of the Seeker vyjde na jaře tohoto roku.
Nejspíše myslel PS2 emulator. -
mozna mas pravdu, a nebo ne
-
2aoyagi: mne to prijde dost podobny s tim rozdilem, ze origin tam ma wallpaper :D
-
Vývojáři ze Starbreeze mají neustálý strach z toho, že Syndicate bude na hráče moc obtížným...
Do co-opu maji pry naplanovano az 100 misi, vyzev, takze kompletne by ti to melo trvat 50 hodin.. je dobry precist si ten clanek nejdriv.. -
Jednička byla v pohodě.
Dvojka byla otřesná. Bylo prostě vidět, že to spíchli za chvilu a chtěli jen rychlej cash-in. -
Nemůže, protože to není pravda.
-
Ani ne. Na jaro už se chystají pecky jako Sword Art Online nebo Tasogare Otome X Amnesia.
Dragon Age anime si nechám rád ujít.
I když mě zajímá, jestli to bude někdo pořádnej titulkovat. No, to se uvidí. -
Pro mě to je největší herní zklamání a na 2 nemám odvahu po tom co sem viděl gameplay. :)
-
Vývojáři ze Starbreeze mají neustálý strach z toho, že Syndicate bude na hráče moc obtížným...
jo slyšel jsem, herní doba 6 hodin... to by byl průšvih, kdyby to bezrukýmu tondovi trvalo na hard hodin 8 -
Však no offense, stát se to může...
Já bych tu chybu prostě jen opravil a nic nevysvětloval. Pak se totiž může chytnout nějaký rejpal/grafoman (jako já) a zbytečně to řešit... :-) -
Jednička ještě celkem ušla (dvojka by taky nebyla špatná, nebýt absolutně zvrtaného level-designu).
-
Nerikam ze neni opravneny, jen mi prijde zbyteny, protoze za par let treba bude z Originu cool sluzba jako ze Steamu.
Ja bych spis pouzil prirovani valky Blu-Ray vs. HD DVD s tim, ze by se prehravace pro obe media rozdavaly zdarma, Blu-Ray by vysel o 6 let driv jako HD DVD a na HD DVD vyslo exkluzivne nekolik hodne popularnich filmu ;) -
Můžeš to něčím doložit ?
-
To bych nesměl považovat DA za jedno z nejhorších rpg co sem kdy hrál .
-
Anime Dragon Age: Dawn of the Seeker vyjde na jaře tohoto roku.
tohle vám musí znít jako rajská hudba animeni :D -
Vesmírná střílečka od Valve?
http://lambdageneration.com/posts/more-info-and-concept-art-surfaces-on-valves-secret-new-game-sob/ -
Protože byl záběr ustřiženej. Takže jestli se nedotočila, či dotočila za a) nevíme, za b) určíme podle našeho vlastního názoru.........