Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Reakce indie vývojářů hry Tiny Tower na "originální" iPhone titul od Zyngy s názvem Dream Heights....

http://games.tiscali.cz/byznys/zynga-se-ohrazuje-proti-obvineni-z-kopirovani-tak-trochu-58347
  • Reakce indie vývojářů hry Tiny Tower na "originální" iPhone titul od Zyngy s názvem Dream Heights....

Nekdo nepovazuje umele nafouknutou herni dobu copypaste contentem jako plnohodnotne prodlouzeni hraci doby...
  • Ringwraith
    Asi jo no. PCSX2 je už velmi dobře použitelnej.
  • Anime Dragon Age: Dawn of the Seeker vyjde na jaře tohoto roku.

Nejspíše myslel PS2 emulator.
  • JohnyTheZik
    mozna mas pravdu, a nebo ne
  • JohnyTheZik
    2aoyagi: mne to prijde dost podobny s tim rozdilem, ze origin tam ma wallpaper :D
  • JohnyTheZik

Vývojáři ze Starbreeze mají neustálý strach z toho, že Syndicate bude na hráče moc obtížným...

Do co-opu maji pry naplanovano az 100 misi, vyzev, takze kompletne by ti to melo trvat 50 hodin.. je dobry precist si ten clanek nejdriv..
  • Ringwraith
    Jednička byla v pohodě.

Dvojka byla otřesná. Bylo prostě vidět, že to spíchli za chvilu a chtěli jen rychlej cash-in.
  • Ringwraith
    Nemůže, protože to není pravda.
  • Ringwraith
    Ani ne. Na jaro už se chystají pecky jako Sword Art Online nebo Tasogare Otome X Amnesia.

Dragon Age anime si nechám rád ujít.

I když mě zajímá, jestli to bude někdo pořádnej titulkovat. No, to se uvidí.
  • Pro mě to je největší herní zklamání a na 2 nemám odvahu po tom co sem viděl gameplay. :)
  • Vývojáři ze Starbreeze mají neustálý strach z toho, že Syndicate bude na hráče moc obtížným...

jo slyšel jsem, herní doba 6 hodin... to by byl průšvih, kdyby to bezrukýmu tondovi trvalo na hard hodin 8
  • Wyder
    Však no offense, stát se to může...

Já bych tu chybu prostě jen opravil a nic nevysvětloval. Pak se totiž může chytnout nějaký rejpal/grafoman (jako já) a zbytečně to řešit... :-)
  • Hairy_Ass
    Jednička ještě celkem ušla (dvojka by taky nebyla špatná, nebýt absolutně zvrtaného level-designu).
  • posila
    Nerikam ze neni opravneny, jen mi prijde zbyteny, protoze za par let treba bude z Originu cool sluzba jako ze Steamu.

Ja bych spis pouzil prirovani valky Blu-Ray vs. HD DVD s tim, ze by se prehravace pro obe media rozdavaly zdarma, Blu-Ray by vysel o 6 let driv jako HD DVD a na HD DVD vyslo exkluzivne nekolik hodne popularnich filmu ;)
  • Leonidasss
    Můžeš to něčím doložit ?
  • To bych nesměl považovat DA za jedno z nejhorších rpg co sem kdy hrál .
  • Anime Dragon Age: Dawn of the Seeker vyjde na jaře tohoto roku.

tohle vám musí znít jako rajská hudba animeni :D
  • Vesmírná střílečka od Valve?

http://lambdageneration.com/posts/more-info-and-concept-art-surfaces-on-valves-secret-new-game-sob/
  • Vývojáři ze Starbreeze mají neustálý strach z toho, že Syndicate bude na hráče moc obtížným...

Protože byl záběr ustřiženej. Takže jestli se nedotočila, či dotočila za a) nevíme, za b) určíme podle našeho vlastního názoru.........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit