-
EA: Origin již zvládl vygenerovat zisk 100 milionů dolarů a má 9,3 milionů registrovaných zákazníků.
Ne že by byl neoprávněnej... Ke krabici klienta nechci a co se týče potřebnosti - když si koupím film na DVD, taky mě Warner Bros nenutí, abych si ho pouštěl v jejich vlastním přehrávači. -
Pripomina mi to rage, kdyz Valve integrovalo Steam i do krabicove verze HL2 ...
-
Neoficiální seznam zbraní (a jejich upgradů), které si osaháte v Mass Effect 3.
Proč ne? Protože Origin!!! Dál to nemá cenu rozebírat. -
Proc ne? Par her uz tam mam a nejak se nikdy nenarazil na problem.
-
Origin sráží cenu akčních her až o 70%. V akci najdete např. Mass Effect či Dead Space za 3€.
Na Steamu jsem koupil oba díly ME za stejnou cenu i možná i za miň. -
Origin sráží cenu akčních her až o 70%. V akci najdete např. Mass Effect či Dead Space za 3€.
Jenže je to Origin. Takže ne, díky :-) I když ta cena je skvělá. -
Což u tebe už očividně není potřeba.
-
Twisted Metal dorazí do Evropy kvůli problémům s lokalizací až 1. března, aby toho nebylo málo, evropskou verzi čeká častěčně cenzura.
No to je hezký za chvíli to bude celý v Evropě jako v Německu a budem tu hrát jen cenzurovaný verze . -
8k prasečin horay!
-
ja mam na to NAS :)
fakt som chcel WH vyskusat, kvoli MP, ale takto..
moja smola
edit: nechapem co vadi ludom na to, ze neverim sluzbam ako Steam :) -
Warhammer 40k: Space Marine je dnes (a pouze dnes) na GreenManGaming k dostání za 240 Kč.
Taky si pockam, skoda ze MP moc lidi nehraje, jinak bych do toho sel... -
a vidíš to, já tam ten Steam beru zase jako plus, že tu hru budu mít mezi ostatními hrami :)
hru bych zahrál, ale vzhledem k tomu, že mám teď rozehrané jiné věci a tohle bych nemohl hrát hned, tak ještě počkám. do roka bude cena poloviční a dostane se i na 130,- -
Nezlob se Bravemane, ale tohle je dost chabá obhajoba. Tady jsme byli zvyklí právě na to, že se tu ty bláboly díky kvalitě redaktorů neobjevovali a u tebe to není poprvé. Viz Zaklínač 3 atd...
Tak alespoň přiznej chybu a nepokoušej se o obhajobu. Že to tupě opsali i jinde mě třeba vůbec nezajímá. -
Na Spring Showcase, který Microsoft pořádá 29.2. zřejmě nebude chybět Halo 4.
Jo konečně něco! Čas aby Halo natrhl prd*l všem hrám je opět tady :-) -
Warhammer 40k: Space Marine je dnes (a pouze dnes) na GreenManGaming k dostání za 240 Kč.
skoro som to kupil, ale zistil som ze treba mat steam ucet :/ -
Původní zprávy, které se dostaly do světa hovořily tak, jak jsem psal. Některé servery potom informovaly o tom, že ve zprávě byla chyba, některé to pouze přepsaly.
Důkazem viz. např. http://www.mmojunkie.com/news/drakensang-online-has-officially-reached-250m-registered-users/ -
Do Drakensang Online se zaregistrovalo již 250 milionů hráčů.
Nechápu jak můžete vypustit takový kardinální blábol. Podle odkazu přiloženého k téhle vaší "kachně" má 250 milionů registrovaných (nikoliv aktivních!) uživatelů firma Bigpoint od roku 2002. Do Dragensang Online se dosud registroval cca 250 000 hráčů, podobně jako do titulů Battlestar Galactica, Farmerama a Dark Orbit.
Redaktorovi, který tuhle zprávičku zplodil ovšem prorokuji hvězdnou kariéru v Blesku nebo Aha... -
Vidim,ze debata s tebou nikam nevede,odpovedim se vyhybas a jeste pusobis dojmem,ze si v tom vylozene libujes.
Takze to dal rozvadet nebudu,kazdy at si o tobe udela vlastni usudek a tobe preju hezky zbytek vecera. *3* -
Velikost nutné motivace se rovná náročnosti činnosti. Jak vidíš, tak psaní kdyů o SWToR je opravdu nenáročné nic.
Takže motivace nemusí být prakticky žádná. -
Ale tady prece nejde o to,kolik casu ti zabere tyhle slohovky psat nebo vymyslet(ale vzhledem k jejich poctu vsude po games to nebude zanedbatelne cislo),ale o tvou motivaci.
Vsem je davno jasne,ze swotor se ti nelibi,ale proc mas tu potrebu to tady snad kazdy den prezentovat?
Dale nechapu proc hru porad hrajes,kdyz ju tak nesnasis.Kdyby me byla nejaka hra tak moc proti srsti,tak ju nebudu hrat i kdybych mel predplaceny ucet.
Nad lidma jako ses ty mi vazne zustava rozum stat.