-
http://www.zing.cz/novinky/9720/30-000-hracu-bude-protestovat-za-half-life-3
-
ahh sorry *9*
-
Xspy
Káča se ve filmu nedotočila , takže nemám nad čím přemýšlet ;) .... -
Vývojáři ze Starbreeze mají neustálý strach z toho, že Syndicate bude na hráče moc obtížným...
No jo , aby se to hrálo jako COD . Ještě to tak ... -
http://www.eurogamer.cz/articles/masovy-protest-za-info-o-stavu-half-life-3
-
Vlave pracuje na něčem novém do Team Fortress 2. A prý tím nemyslí ani nové mapy, ani čepice.
Ano, ano. Od teď budou v kurzu žertovné BOTY. *1* -
Vývojáři ze Starbreeze mají neustálý strach z toho, že Syndicate bude na hráče moc obtížným titulem.
Jen aby to nebyl nějaký vtip a nedopadlo to jako ostatní hrozně těžké FPS hry. -
Emulátor na PS3 už dávno je, stačí umět hledat.
-
Btw Valve asi kutí nějakou vesmírnou hru a zítra fanoušci budou pařit HL2 aby se dostalo mezi nejhranější hry na steamu (forma protestu). Nikde na cz webech jsem o tom nic nečetl, jen na *ing.cz *3*
-
Vlave pracuje na něčem novém do Team Fortress 2. A prý tím nemyslí ani nové mapy, ani čepice.
šotek neplecha tam zase běhá, plácněte ho něčím. -
Chyba!!!!!!!! VALVE né Vlave. *8* *znamení lebky zvané budík* -
Mně, nemam rád, když mi to pak půl roku vrtá v hlavě, jak to asi tvůrci mysleli ;)
-
EA: Origin již zvládl vygenerovat zisk 100 milionů dolarů a má 9,3 milionů registrovaných zákazníků.
Kde jsou ty doby kdy se textovky vyráběly jen tak ze zábavy a rozesílaly mezi lidi. Holt je jiná doba no .. *12* -
Ano, chybu nepopírám, 250 milionů hráčů na hru je blbost už od pohledu, jen mi to v noci po těžkém dni (kdy jsem zprávu psal) úplně nedocvaklo. Chtěl jsem spíše dovysvětlit, jak k té chybě došlo*3*.
K Zaklínači: Na Games.cz se ode mne objevilo už přes 8000 bleskovek. Informace v bleskovkách se většinou podávají ještě horké, takže někdy je prostě problém zprávu ověřit. -
minuskarom: videli ste Inception? komu sa nepacil zaver?
-
-
A ještě lepší by to bylo i s emulátorem PS3 her.
-
Microsoft zřejmě chystá sdílení obsahu mezi Windows 8, Windows Phone 8 a novou generací konzole...
Ve windows 8 bych chtěl vidět funkční emulátor x360 her, to by bylo boží ... -
ale reklam či upotávek je tam steně jak nasráno..
-
Bioware: Zakončení Mass Effect 3 některé hráče extrémně potěší, jiné rozčílí. Každopádně...
ja by som chcel otvoreny koniec, ale bez pokracovania, aby som si niektore veci mohol domysliet sam, popripade aby ma to stvalo, ze neviem vsetko :)