Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Inq - >
    Asi máš pravdu. To bude asi můj podvědomý důvod, pokud nějaký mám.

Jinak nechápu, proč se někdo diví, že pořád něco zvládnu na téma ToRu napsat. To je jak zapínat každý druhý den pračku. O tom taky nepřemýšlíš, netěšíš se na to, nic. Prostě rutina. Je pořád zkouškové a většinu dne se učím. A občas čeknu Games a pokud se objeví něco o ToRu, tak nahodím nějakej kyd, co vymyslím za pár vteřin. Nebo si myslíte, že trávím hodiny vymýšlením geniálních glos o SWToR?

A navíc rád poukazuju na zajímavé věci.

Jako minule, když některým lidem z accountu zmizela možnost "unsuscribe". Jistě, pravděpodobně to byla jen technická chyba, protože mě nenapadá logický důvod, proč by to BioWare udělali schválně. Ale když lidé na fóru začali postovat přímý link k "unsuscribe" stránce, tak je začali moderátoři trestat.

Takže lidé byli na fórech trestáni za to, že pomáhali napravit chybu BioWare. Služba BioWare nefungovala správně. Zákazník má právo zrušit své předplatné a toto chvíli nešlo. A samotní BioWare pak začali trestat prosté uživatele, kteří za ně tuto chybu řešili a opravovali. Nenapadá mě žádný logický důvod, proč tomu tak bylo. Někoho z Vás snad ano? Pokud ano, tak to bude muset být něco, co prostému člověku uniká.
  • Inquisitor
    Já ti řeknu proč. Protože se ty hry většině lidí líbí. A oni jako že jdou proti proudu, vyzdvihují sebe sama jako jediné rozumné jedince kteří vidí tu pravdu o tom, jak je ve skutečnosti ta hra strašná. A taky je to velice cool. Asi.
  • Taková ta jak se tam plácali po zadku se mi docela líbila, ale hádám že to byla casual verze. Hardcore by asi microsoftem neprošel *12*
  • Těšíte se na Jagged Alliance: Back in Action? Hoďte si na plochu wallpaper s motivem hry.

No hlavně to gameplay video ukazuje .... zrůdnost hybridního systému .
    Co jsem nesnášel na Frozen Synapse ? Klikání a zoufale opakované a opravované tahání cesty po bojišti :(
    Z videa bych zvracel , demo kvůli FUP nestáhnu , ale dejte vědět , jestli tahle plánovačka bude mít kouzlo E5 ; Jagged Edge ; nebo snad dokonce původní Jagged Alliance ..
  • Těšíte se na Jagged Alliance: Back in Action? Hoďte si na plochu wallpaper s motivem hry.

Hlavně vyšlo demo, linky sou na jejich fóru v sekci demo.
  • Jako nezucastnenej pozorovatel muzu rict pouze to,ze opravdu nechapu,proc ti SWOTOR tak moc lezi v zaludku,ze musis mit vsude nejake prihlouple pripominky.
    Myslim si,ze kazdemu uz je davno jasne,ze te SWOTOR nezaujal,tak nevim,proc v tehle komedii pokracujes.
    Me osobne SWOTOR taky nejak nenadchnul,ale rozhodne nebeham po vsemoznych diskuzich a neplivu na nej co to jde.
    Uplne stejne to je s tou absurdni nenavisti ke Skyrimu,kdy maj nekteri jedinci potrebu plivat na hru,kde to jen jde a to i pod clanky,ktere s hrou vubec nesouvisi.
    Mozna by ses nad sebou mel trochu zamyslet a najit si nejakou uzitecnejsi cinnost. *3*
  • EA DICE vydá 6. února patch pro PS3 verzi Battlefield 3, který napraví chyby VOIP komunikace.

a co takhle opravit zamrznuti na novych mapach,dela to jen s QBU-88 a MG36.neuveritelny
  • Hanzales
    Chlapci se právě od posledně poučili a s jakýmkoli oznámením byli od té doby možná až příliš opatrní ;o)
    Já už pomalu nevěřím, ale stále doufám, že snad tento rok už ono skvělé dílo dokonají a my si tak budeme konečně moci zahrát jednu z nejlepších, ne-li nejlepších FPS všech dob v takto nádherných (nejen grafických) detailech. Sice už to není tak dechberoucí, jako před 4 lety např. ale stále to vypadá velmi skvěle!
  • God-of-War

Vývojáři z From Software se omlouvají za kolísání FPS ve hře Dark Souls. Pokud by jim to snad...

Jim odpustim všechno *5* a musim se přiznat , že sem ještě furt nedohrál Dark souls... je to fakt fest game na hodně dlouho. Jinak to kolísání neni zas tak hrozný
  • Ringwraith
    Hezky řečeno.

A neboj, chápu, že internet je plnej sr**ek. Ale dělat jakože ne a kritizovat, když někdo nadává atd., je hezký způsob jak ukázat jakej je ten druhej hulvát. A ty mi k tomu poskytuješ plno příležitostí.
  • Vrook
    Občanku už mám druhou. A vysvětlení? Fajn, stěžoval sis, že sem tě urazil? Ne, jen jsem se snažil najít důvod proč někdo tak zapáleně hejtuje hru (to, že hejtuješ mě, chápu a bavim se tim). Vysvětlení se mi nabídlo jediný - to jsme znova u toho gangbangu, vidíš? Nějaká kritika SWTOR je mi u p*dele, taky na tu hru nadávám, když mě tam něco vadí. Ale hrozně mě baví tě s*át, když vidim, co si za výbušnýho, emocionálně nestabilního cvoka, kterej ještě nepochopil, že internet neni jenom plnej slušnejch slovíček a zdvořilostních frází. Takže fuckoff, sr*t tě nepřestanu, s tim nepočítej...
  • hele klídek, pusť si Yuogi Bleach Uchiwa a hoď se do klidu..
  • Cahir
    Krásně shrnuto Santo, mluvíš mi z duše.
  • MrSanta
    Já mám pocit, že o nesmrtelnosti a plánovanému poražení WoWka ze strany SW:TOR hovoří právě jenom hateři. Stejně jako obvyklá provolávání o tom, jak hra slibovala revoluci (což neslibovala) a jak nepřináší nic nového (což není pravda). Hra vyšla, prodává se a má hráče. Zajíci se budou počítat až po honu. Někoho baví, někoho ne. Jako ostatně každá hra. Proč někomu tak leží v žaludku zrovna SW:TOR je mimo moje chápání. Asi to bude tím, že je poslední dobou "moderní" mezi rádoby hard-core hráči kritizovat produkci EA a BioWare.
  • Ringwraith
    Já poskytl vysvětlení svých činů.

Ty jsi poskytl "cry me a river".

No, víc nepotřebuji. Jak se těšíš na svou občanku, co ti za tři roky vydají?
  • Vrook
    cry me a river baby
    edit: oops reakce na ringwraitha
  • Ringwraith
    Nebochybně.

Ale jak jsem řekl. Je tu jistá hranice. A ti kolega překročil.

Jinak mluvím o této lodi:
    http://kirksigmon.com/wp-content/uploads/2012/01/1326938656448.jpg

O jejím předchůdci taky před sto lety tvrdili, že se nedá potopit. A jak to dopadlo...
  • MrSanta
    Tvoje rýpání do hry hodně přesahovalo rámec zábavy. Někdo tě ignoruje, někdo napíše svůj názor, a někdo už tě má dost a napíše ti co si o tobě myslí. Holt když se chováš jak se chováš, tak ti někdo semo tamo napíše něco ostřejšího. Jako provokatér diskuzní by si na to už měl být zvyklý.
    Nevím na jaké lodi se zrovna plavíš, ale mou letadlovku slabý vánek nerozhodí.
  • Ringwraith
    Pochopitelně.

Avšak já pouze rýpal do samotné hry a do Biodronů. A za Biodrona jsem nikoho konkrétně nikdy neoznačil. Tím, že ho to urazilo akorát dokázal, že se sám za Biodrona považuje.

On urážel mě, což je nemilé, ale očekávatelné. Ale hlavně mou mámu. A to je jaksi "over the line". V tomto případě myslím, že si o něm můžu myslet, co chci.

Peace out. A něčeho se chyťte, loď sebou brzo začne házet.
  • MrSanta
    Myslím, že Vrook má stejný názor na tebe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit