-
Vrooku, jsi pro mě lidský odpad.
Užij si SWTOR. -
Ty řádíš *15*
-
Podle Microsoftu prý nikdy nebyl Kinect určen pro hardcore hráče, ale pro rodinu.
To je dobrá výmluva:-) A taktika, jak se zbavit nepříjemných recenzí na HW. A kolik teda MS vyrobil opravdu kvalitních rodinných her pro Kinect? Možná kecám, ale je jich asi jako prstů na 1 ruce nešikovného dřevorubce. -
Tak já nevim.. Tebe asi nutili se na ten gangbang přímo dívat, co?
-
Jj, to byly časy, když se jezdilo po struhadlech do bazénků s jódem *1*
-
Z hraní bolí ruce i nohy ;)
-
Podle Microsoftu prý nikdy nebyl Kinect určen pro hardcore hráče, ale pro rodinu.
:/ Tak trochu se opakují a Android je spíš plus než trhák tohoto bundlu .... -
Heslo k mailu nemělo být potřeba, podle toho co psali tak se útočník připojil na support chat a předstíral, že neví heslo a do mailu se taky nedostane... vzhledem k tomu že tam dost často sedí cvičená opice co tu práci dělá za trs banánů, tak mu stará adresa a datum narození stačily, opičák na podpoře mu ten mail změnil *9*
-
K tomu, aby se Vám někdo naboural do účtu na Originu stačí dotyčnému znát Vaše datum narození...
Ať jsem četl jak jsem četl, nic co tady hlásáte se tam nepíše. -
No podle me to zalezi predevsim na zanru. Je jasne, ze u fotbalu nebo aut to asi poznat nebude, ale u nejakeho rychleho FPSka (QL, CS) to urcite vadit bude. Pokud se potrebujes rychle otocit a zamerit, tak te zadny motion blur nezachrani (zpise zpusobi to, ze nekoho kdo je dal ani nepostrehnes).
-
Jojo, tohle chlapci psali pred vanocema 2009 :D. Snad jim to tentokrat vyjde.
-
The Humble Bundle for Android
nadpis mluví za vše :) (http://www.humblebundle.com/)
All games in this Humble Bundle work on Android, Windows, Mac OS X, and GNU/Linux. -
To rozporovat nebudu, jelikož o tom, jak dnešní Score vypadá, nemám páru, a neměl jsem ani za dob Tukana. Ja znám Score z éry Anastasova a Eislera , pak už jsem odebíral jen Level. No, člověk si při tomhle vzpomínání uvědomí jak za tu dobu zestárl.
-
Len blbec by si myslel opak *4* -
Souhlas,snad to opravdu dotahnou do konce a brzo se dockame.
-
Fanouškovského módu Black Mesa bychom se měli dočkat již "brzy".
Nejlepsi zprava za posledni pulrok. -
Kdybys měl video, kde problikává celá plocha rychlostí 30 Hz a potom 60 Hz, garantuji ti, že naprostá většina lidí rozdíl pozná. Mezi 60 a 100 Hz pak už pravděpodobně člověk rozdíl nevidí, ale dost lidí jej dokáže ještě cítit.
A rozmazávání a podobné blbosti jsou jen berličky. I Cameron hodlá natáčet své další filmy s vyšší snímkovací frekvencí... -
No jestli někdo někdy tvrdil něco jinýho, tak by se měl stydět. Do koupě jsem šel s tím, že to bude čistě pro casual vyžití, ale zas tajně sem doufal v něco víc:)) Tak snad příště. -
U kinectu je prostě problém, že se v AAA hrách nedá rozumně použít.
-
Máte poslední šanci rozhodnout o tom, který časopis (Level vs. Score) v únoru přinese svým čtenářům...
:) No opět se nezadařilo .... U konzolí je obecně problém s HW co není součástí standardního balení , proto si na AAA hru typu Battefield Kinect či Move Only která by plně těžila z pohybových senzorů nikdo netroufne .