-
Jo - vic nez ctyri : )
http://www.imdb.com/title/tt1814884/fullcredits#cast
Je fakt, ze nektery se protivne casto opakujou, ale... No Vavra na hrad, preci : D -
Cool, zase jsem o stovku lehčí...
-
Pokud dáte více než průměrnou částku (cca 4$) za Humble Introversion Bundle, získáte nyní...
To mne připomíná , že na Indie Royale je k dispozici REALLY BIG BUNDLE ... -
Souhlas,dalsi HL by bylo opavdu velke prekvapeni,ale obavam se,ze se ho jen tak nedockame.
Ale u Valve jeden nikdy nevi. -
Příští obálka magazínu Game Informer nás prý pořádně překvapí!
Překvapenej bych byl jen z jednoho titulu - pokračování Half Life! Nic jiného (jako nějaká poťapaná bojovka od SONY, kterou zmiňují v tom čláknu - who gives a ...?) mě fakt nepřekvapí. -
Bundle nezaujal, ale ty JRPG vypadají zajímavě... že bych si zavzpomínal na první Zeldu?
-
U hry se Steamworks to problém může být. jelikož pak mohou zakázat její aktivaci německé IP. Jestli je to případ i DI, to netuším.
-
LittleBigPlanet VITA bude větší než LittleBigPlanet a LittleBigPlanet 2
Ještě mi k tomu udělejte nový Loco Roco, přihodím si Everybodys Golf a Disgaeau a na první rok budu mít vystaráno *4* -
Taky jsem nevěděl co s nima:)
-
Podívejte se, kdo k Vám ve skutečnosti promlouvá v The Elder Scrolls V: Skyrim.
hele Vladimir Kulich, necekany, ze jednim z daberu bude cech :) -
:-)
-
Pokud dáte více než průměrnou částku (cca 4$) za Humble Introversion Bundle, získáte nyní...
teď ta hra byla na steamu snad za 2 eura nebo nevím kolik, skoro zadarmo...
jinak daruji na Steamu tyhle dva kousky: http://store.steampowered.com/sub/8848
pokud se zde najde vážný zájemce... tak napište mail. -
problémy
Výjimečné problémy... je mi jasné, že se zrovna ty nemůžeš stavět optimisticky k zabíjení draků, ale ta hra si prostě 10/10 zaslouží. :-D -
Skyrim
Ha, Ulfric má český původ. :-D -
Vývojáře z Techland nepřekvapilo, že v Německu nebyl povolen prodej Dead Island.
A jakej to má význam, nepovolit prodej her v jedné zemi? Stejně si hru lidi objednají ze zahraničního shopu. Dneska už v tom není jedinej problém. -
skyrim,dabing
Je sice krásné,že si najmou hollywoodske herce, ale hlas Max von Sydow jsem si musel stáhnout,jelikož to bylo zabugovane a Esbern nemluvil .. no proste hra,ktera si "zaslouzi" 10/10 -
Podívejte se, kdo k Vám ve skutečnosti promlouvá v The Elder Scrolls V: Skyrim.
Tak víc než čtyři, pane Vávra :D -
767MB patch pro PS3 verzi Battlefield 3 už je na síti.
Tak jsem zvedavej jestli taky nebude opravovat nic jako 500MB patch pro PC -
Chcete mít v Battlefield 3 lepší grafiku? Zkuste FXAA Injector.
Jen bych dal bacha na PB bany... -
Ze nechci videt co bude umet a kolik bude stat i8... jeste ze mam s i7 zas na par roku vystarano (doufam ze alespon na dva)-