Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo - vic nez ctyri : )
    http://www.imdb.com/title/tt1814884/fullcredits#cast

Je fakt, ze nektery se protivne casto opakujou, ale... No Vavra na hrad, preci : D
  • Cool, zase jsem o stovku lehčí...
  • Pokud dáte více než průměrnou částku (cca 4$) za Humble Introversion Bundle, získáte nyní...

To mne připomíná , že na Indie Royale je k dispozici REALLY BIG BUNDLE ...
  • Souhlas,dalsi HL by bylo opavdu velke prekvapeni,ale obavam se,ze se ho jen tak nedockame.
    Ale u Valve jeden nikdy nevi.
  • Příští obálka magazínu Game Informer nás prý pořádně překvapí!

Překvapenej bych byl jen z jednoho titulu - pokračování Half Life! Nic jiného (jako nějaká poťapaná bojovka od SONY, kterou zmiňují v tom čláknu - who gives a ...?) mě fakt nepřekvapí.
  • Bundle nezaujal, ale ty JRPG vypadají zajímavě... že bych si zavzpomínal na první Zeldu?
  • U hry se Steamworks to problém může být. jelikož pak mohou zakázat její aktivaci německé IP. Jestli je to případ i DI, to netuším.
  • keigi

LittleBigPlanet VITA bude větší než LittleBigPlanet a LittleBigPlanet 2

Ještě mi k tomu udělejte nový Loco Roco, přihodím si Everybodys Golf a Disgaeau a na první rok budu mít vystaráno *4*
  • RavenHolm
    Taky jsem nevěděl co s nima:)
  • Podívejte se, kdo k Vám ve skutečnosti promlouvá v The Elder Scrolls V: Skyrim.

hele Vladimir Kulich, necekany, ze jednim z daberu bude cech :)
  • :-)
  • ucho

Pokud dáte více než průměrnou částku (cca 4$) za Humble Introversion Bundle, získáte nyní...

teď ta hra byla na steamu snad za 2 eura nebo nevím kolik, skoro zadarmo...

jinak daruji na Steamu tyhle dva kousky: http://store.steampowered.com/sub/8848
    pokud se zde najde vážný zájemce... tak napište mail.
  • problémy

Výjimečné problémy... je mi jasné, že se zrovna ty nemůžeš stavět optimisticky k zabíjení draků, ale ta hra si prostě 10/10 zaslouží. :-D
  • Skyrim

Ha, Ulfric má český původ. :-D
  • Vývojáře z Techland nepřekvapilo, že v Německu nebyl povolen prodej Dead Island.

A jakej to má význam, nepovolit prodej her v jedné zemi? Stejně si hru lidi objednají ze zahraničního shopu. Dneska už v tom není jedinej problém.
  • skyrim,dabing

Je sice krásné,že si najmou hollywoodske herce, ale hlas Max von Sydow jsem si musel stáhnout,jelikož to bylo zabugovane a Esbern nemluvil .. no proste hra,ktera si "zaslouzi" 10/10
  • Xykon

Podívejte se, kdo k Vám ve skutečnosti promlouvá v The Elder Scrolls V: Skyrim.

Tak víc než čtyři, pane Vávra :D
  • 767MB patch pro PS3 verzi Battlefield 3 už je na síti.

Tak jsem zvedavej jestli taky nebude opravovat nic jako 500MB patch pro PC
  • Chcete mít v Battlefield 3 lepší grafiku? Zkuste FXAA Injector.

Jen bych dal bacha na PB bany...
  • Ze nechci videt co bude umet a kolik bude stat i8... jeste ze mam s i7 zas na par roku vystarano (doufam ze alespon na dva)-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit