-
Evidentně máš vážnější problém spíš ty...
-
Na PC verzi Assassin’s Creed: Revelations čeká ihned po vydání první patch.
spolubývajúci to už pár dní hrá :D -
Dan to napsal dobre.. skyrim zenska s plno chybama, ale bohuzel je to jedna z poslednich na svete :P
je to supr hra, ale desitkovy hodnoceni jsou mimo -
takže teraz mi ešte budeš odporúčaš čo mám kde písať ? :) si normálny ? :)
o to o tých pluskách nechám radšej bez komentára *7* -
Ok, budu si pamatovat, že tvoje slova nic neznamenají a jsou jen vtípek napsaný za účelem zisku plusek.
Kdyžtak doporučuju napsat do diskuze pod tento článek něco ve stylu "sakra, jaktože PS3 má patch před PC", to by mohl uspět a mohlo by se zazelenat.
http://games.tiscali.cz/download/vysel-ps3-patch-pro-elder-scrolls-v-skyrim-na-pc-a-360-prijde-zitra-57730 -
evidentne máš nejaký vážnejší problém, najprv píšeš, že argumentujem, potom, že niečo hodnotím, čo bude ešte nasledovať ? :) buď tak láskavý a nechaj si svoje dedukcie pre seba.
-
To co jsi napsal snižuje platnost hodnocení Skyrimu na základě hodnocení co dali MW3...
No a já říkám, že je to hloupé... hodnotit platnost jedné recenze na základě jiných recenzí ve stejném médiu... -
neviem na koho reaguješ ale ja som žiaden argument nenapísal :) a ak sa ti chce brečet tak do toho :)
-
The Elder Scrolls V: Skyrim obdrželo od magazínu Famitsu nejvyšší možné hodnocení 10/10/10/10.
Jo tak já jsem fanboy, jo? *1*
Umm...cokoliv *15* -
Ale prosímtě... EDGE dá Witcherovi 6/10 a už všichni brečí jak jejich recenze dál neuznávají...
Famitsu dá CoDu vysoko a to stejný...
Jakoby všechny recenze do EDGE psal vždy stejnej člověk nebo do Famitsu ta stejná čtveřice...
Zatracovat celou stránku/časopis kvůli jedné, dvoum recenzím... *7*
Prostě tvůj argument je tak pitomej až se mi chce brečet... -
uz rovno mohli dat 11, taka super je, vsak fanboji :)
a tes 6 uz porazi 15tku :) -
nevím, proč by měl způsobit názor plátku podobného ražení Vávrovi cokoliv. MÏ když možná ano, maximálně tak úškleb
-
tak to ledacos vysvětluje :D
-
Ano, protože ve Famitsu jsou jen čtyři lidé, kteří píšou recenze na všechno.
Wake up. -
The Elder Scrolls V: Skyrim obdrželo od magazínu Famitsu nejvyšší možné hodnocení 10/10/10/10.
Vávra právě pukl vzteky. -
myslíte ten magazín ktorý dal hrám COD:MW3 a Black Ops hodnotenie 39/40 (98/100) ? :) -
Toto je řečnická otázka :-) kterou chtěl autor říci, že si pan Newell poněkud nevidí od úst
-
Nejsledovanější herní pořad v TV, RE-PLAY, se dohodl s Prima COOL na pokračování spolupráce...
na jejich strankach chybi dily z tv public. -
Regulérna trojka je už vo výrobe, takže tam je logicky o lokácii už rozhodnuté a typujem, že to nie je žiadna z týchto (načo by ju ostatne dávali do dotazníku -- ten sa asi týka až prípadnej štvorky-päťky). Vo výbere mi chýba francúzska revolúcia, takže ak by som sa mal staviť, kde sa bude trojka odohrávať, bolo by to práve Francúzsko na rozhraní 18. a 19. storočia. *7*
-
jn Amerika s terroristama taky nevyjednava a neustupuje jim ale v tiscali jsou holt poserove *4*