-
Nádhera.
Jdu to instalovat na Steamu. *3* -
Hmm, no jasně. Bude to špatné a ještě špatnější.
V zásadě nic nebrání Intelu vydávat jednu vlnu CPU za druhou, kde jen změní jméno a mírně zvýší výkon.
Potřeba výkonnějších CPU sice reálně moc neexistuje... aneb pro většinu lídi je i5 2500K mnohem více něž kdy využijí, ale silnější CPU, kde je do řiti poměr price/performance, se stejně pořád prodávají... -
Čas upgradovat PC :D
-
Huh. Tak to abych si kupoval komponenty zas v US.
Ale jak tak na to koukám (první co mě napadlo porovnat)
i7-950
Phenom II X4 980
Cena naopak mírně stoupla u těch Phenomků. Sice jsou pořád skoro za poloviční cenu při stejném výkonu, ,ale....
Edit: Jo, teď na to koukám, slavné 2X00K celkem stouply :/ -
Dungeons of Dredmor pridany do Humble Introversion Bundle
Yup yup, je to tak. Takze kdo doted otalel s nakupem, ma dalsi duvod! -
to už nastaly, som si pozrel vývoj cien na CZC a nejaké 3 mesiace intelácke procesory neustále stúpajú na cene a mnohé sú už tam kde boli pred rokom. A grafické karty tiež na tom nie sú dobre ... nj kríza... a bude horšie.
-
Asi nastanou špatné časy.
-
Podívej se kolik je Japonců a kolik se toho kinect prodalo.
-
http://technet.idnes.cz/amd-vzdava-souboj-o-pc-s-intelem-a-zameri-se-na-mobilni-systemy-p6a-/hardware.aspx?c=A111129_163952_hardware_vse
Co vy na to? -
Zavzpomínejte na úvodní část prvního Half-Life skrze krátký hraný film.
Ještě poslat Dejmilí Handerson video s Poláčkem jak si rozpouští vlasy a vybuchne jí vadžína radostí.. Ale jo musel sem si to taky pustit 5x. :) Ten HL..*16* -
Taková skleněná a na jednom konci uzavřená, jinak taky známá jako zkumavka.
-
Tvoje máma je obyčejná trubka.
-
nemusel si to brat tak osobne, no niesi fanboy, lepsie ? *1*
-
Chybí Vám ve sbírce her Ultima VII? Tuto perlu teď můžete mít doma díky Good old Games!
No když si vezmete, že se prodalo skoro 1 milion kopii, tak pirátu by mělo být tedy 5 milionu což rozhodně málo není. -
Marcin Iwinski (CD Projekt): Žádná ochrana proti pirátství zatím nefunguje a jen přitěžuje...
zrovna jsem chtěl napsat... se ty čísla studií docela liší :)
jeden říká 300:1, druhý 5:1 ;O) -
Já jsem si to stáhl abych zjistil zda to rozjedu a ne. *9*
-
súhlas ... ja by som za optimistický pohľad považoval skôr 1:50 :)
-
Marcin Iwinski (CD Projekt): Žádná ochrana proti pirátství zatím nefunguje a jen přitěžuje...
To je docela málo..1:5... -
Ultimate Marvel vs Capcom 3 americký trh neoslovilo. Podle VGChartz se v prvním týdnu prodalo jen...
Zajímalo by mě jestly to svedou na piráty.... -
Za rok se v Japonsku prodalo 114 tisíc kusů pohybového ovladače Kinect.
Japonci jsou prostě obyčejný trubky, nic víc