Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    JO! :D
  • První, co se mi vybaví, když se řekne Dragon Age *15*
  • Ringwraith
    EA to sice není, ale zpráva je to jasná. Kup si 2012!
  • RakeW
    Pěkný, zvlášť ta část před samotným hraním.
  • :D On dneska ještě někdo jiný dělá licencované sportovní hry s číslovkami i názvem soutěže v názvu ? Pravda konkurence je natolik silná že mi minimálně všechny sporty splývají ;)
  • Jedinný důvod proč si Battelfield koupit je právě multiplayer . Pokud snad objevili cestu jak získat přístup nerozlišitelný od oficiálního , tak by to mohlo fungovat , jinak tu co nevidět budeme mít s další aktualizací Razorbuster ;)
  • Amylee.Anderson

Každá rasa (včetně orků) si v The Elder Scrolls V: Skyrim dostane do vínku schopnost enchantingu.

Enchantment? Enchantment!
  • Super ... snad ještě zapoměl na velký kompas vlevo nahoře a vodící linku jako v Death Space ;)
    Jde to z kopce .
  • Video na téma "Jó za mejch časů..."

http://youtu.be/W1ZtBCpo0eU
  • Taky jsem se divil , proč mi na Onlive fungují americké kódy a vidím všechny ceny v USD . No a pak mi to došlo - můj email je americký . K naší škodě si tak přečtu o super akcích pro američany ale nic nekoupím , protože prý nejsem doma ;D

A vzhledem k tomu že TF2 nehraju , jak tedy vlastně ty itemy měníte ?
  • Conquest s technikou a hodně hráči. To mi přijde jako jediné, co definuje BF. BC už do toho ale začalo cpát sociální prvky, atd. No a zatím jsme u BF3 *4*
  • Sdílím tvůj názor ... až tak moc se BF3 od předchůdců nezměnila . A jestli tak spíš k horšámu soudě dle chaotického metra v demu .
    Grafika je to poslední co by mne zajímalo u multiplayerové naháněčky , kterou BF 3 stejně je . Singl bude ve hře především kvůli konzolám .
  • The Elder Scrolls V: Skyrim si budete moci ze STEAMu stáhnout několik dní před vydáním plné hry....

na Skyrim je u nás region lock, to znamená, že Steam ti to prostě neprodá, protože kontroluje adresu karty, kterou platíš...a tu máš nahlášenou jako drtivá většina z nás v ČR, takže poslední krok transakce prostě Steam blokne, i když objednáváš z druhýho účtu

jediná možnost je nechat si to poslat od někoho jako gift nebo to s někým vyměnit stejně, jako se mezi uživateli Steamu mění TF2 itemy...já to udělal takhle a nelituju, placku od Cenegy v češtině nechci, nemluvě o supportu, updatech, DLC a podobně
  • Nba 2K11 neni od EA sports

vse podstatne v nadpisu :)
  • MidnighT91

Hackerská skupina Razor1911 našla možnost, jak si užít multiplayer v originální plné hře Battlefield...

Juchůůůů, razor je bůh, fu*k you origin...
  • jesusek
    Podle mě je to tak něco mezi klasickým Battlefieldem a BC sérií.
  • One biq online world men - and full of players ;)

.) To je jako ptát se proč asi budou bojovat proti sobě hráči battlefieldu napříč platformami ...
  • NBA 2K11 .. no to je hrozný co si to ta EA dovoluje vypínat konkurenci servery! *16*
  • Notch

Taky mne to překvapilo .... Ale Indie Royale je taková hodně loterie , takže má recht .
    Stejně se nám s těmi akcemi nějak roztrhl poslední dobou pytlík ....
  • Jazz
    Píšou tam, že přepli na konzole v půlce vývoji, protože by jinak nestihli dokončit jejich verze souběžně s PC.
    Kecy no..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit