Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Notch vždycky dává kolem 2000 dolarů na každou HB. Někdy i 2500.
  • Anal.S

Akce "Zaplať kolik chceš" na indie titul Voxatron, pokud dáte více než průměrnou částku (nyní...

Oukej, vím že je Notch na indie scéně nejtvrdší negr, ale i tak bych takhle štědré donace od něj snad ani nečekal.
  • Kdyby jsi poradne otevrel oci,tak sis toho ,ze pc hraje u BF3 az druhe housle,vsiml uz davno.
  • Ringwraith
    Naplno jen na PC? A myslíš, že to každý ví? A co nevíš, to tě netrápí.
    Jinak by taky spousta hráčů brečela, že hrajou za rok jen pár ratatata, jeden fotbal a jedno RPG, o kterým jim reklama řekla, že je dobrý. Ale když o jiných hrách neví, tak je to netrápí.
  • Vaše vytvořená postava v Saints Row: The Third bude kompatibilní napříč všemi platformami (PC/PS3/X360).

Nechápu využití téhle možnosti. Kolik lidí hraje jednu hru na více platformách?
  • MishKonn
    Ne, jako blábol mi to přijde proto, že opravdu po celou dobu vývoje bylo PC tou primární platformou. A u multiplayerovky jako BF3 opravdu v PC/konzolových prodejích zase takový rozdíl nebude, obzvlášť, když naplno si tu hru vychutnáte jen na PC.
  • Ringwraith
    Takovej je život. Vývojáři jdou za prachama. Ale neboj, WoW 2: Space Edition bude jen pro PC. *2*
  • MishKonn

Pro Battlefield 3 bylo původně hlavní vývojovou platformou PC. Až zhruba uprostřed vývoje se...

Co je to za blábol? Vždyť vývojáři vždycky tvrdili, že pro BF3 je domovskou platformou PC. Vždyť konzole nezvládnou zobrazit ani čtvrtinu z toho, jak vypadá PC verze na nejvyšší detaily...
  • Ringwraith
    Nádhera. Dal jsem 5$ a mám Isaaca, kterýho jsem dlouho chtěl.
  • Tak to byla rychlost. Alespoň je vidět, že alespoň někdo ty bleskovky bleskově čte. :)
  • Miroo_CZ
    Podívej se třeba na Just Cause 2 to je taky obrovský svět a má jenom 4GB...
  • Pay more than the average of $x.xx to get The Binding of Isaac and Blocks That Matter!
  • Pro Battlefield 3 bylo původně hlavní vývojovou platformou PC. Až zhruba uprostřed vývoje se...

Aha no a já si furt řikal že mi to přijde takový konzoloidní jako BC2
  • hitokage
    Nový Humble Bundle - The Humble Voxatron Debut
    http://www.humblebundle.com/
  • Ještě předtím, než jsi to sem stačil napsat, byla bleskovka opravena. Přesto díky za feedback.
  • Jane Jensen, vývojář herní série Gabriel Knight a Gray Matter, pracuje s Phoenix Online a Khaeon...

Ehm, není náhodou Jane Jensen vývojářka a ne vývojář? ;)
  • Nejnovější studie ukázala, že hráči videoher mají po opuštění PC/konzole větší hlad než...

To je pekny ze ma Rage velky textury a zere to misto ale ze by treba trochu fungovali to ne :D Kazdopadne nadruhou stranu mi pride 6GB pro takovouhle hru jako Skyrim trochu malo
  • Nejnovější studie ukázala, že hráči videoher mají po opuštění PC/konzole větší hlad než...

No to je spiše o tom jak si člověk uděla navyk u toho kde jí. Pokud bude jist u televize tak kdyz ji bude sledovat bude mit nutkaní u ní něco jíst. Pokud budu často jit na zachodě tak budu i nazachodě dostavat nutkaní jist.

Ale zase nevim jak se da hrat a u toho jíst. Snad něaké sladkosti...
  • Komprimovane textury se pouzivaji uz asi 13 let. To neni nic noveho. Tak nejak jsem predpokladal, ze jde o neco jineho nez pouze format textur. Komprese skriptu, komprese struktury herniho sveta, generovani nejen navigacniho grafu, komprese bigfiles, ...
  • posila
    Porad je to dost velke, takze predpokladam, ze jeste nepouzivaji slozitejsi kompresni formaty (jako treba JPG), ale nektery z formatu, se kterymi umi primo pracovat graficka karta. Takze k zadnemu zpomalovani by dochazet nemelo. Spis naopak (komprimovana textura se rychleji nacte z disku do RAM, z RAM do pameti grafiky, a vleze se jich tam vic).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit