Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Irisis
    kvůli těm texturám má Skyrim tolik kolik má... *15*
  • Foxtrot_cz

Průvodce ke hře The Elder Scrolls V: Skyrim je bichle o 650 stránkách.

Tím myslí průvodce jako např. v Zaklínači, kde je vždy docela podrobný popis úkolu, co a jak udělat atd... ?
    Jestli jo, tak se ani nedivím, že je to tak velké - a je to určitě ještě psané maličkým písmem *1*
  • Nový Mechwarrior bude, zdá se, online a free to play.

http://twitter.com/#!/InnerSphereNews/status/131098126739177472/photo/1
    http://mwomercs.com/
  • Miroo_CZ
    kvůli těm texturám má Rage tolik kolik má...
  • 14:10 Kolik bude zabírat The Elder Scrolls V: Skyrim na harddisku? X360 verze 3.8GB, PC verze 6GB.

Nechápu, jak může takovej Rage brát 20GB a tohle jen 6 *8*
  • re:Natelogan Ano u steamu tam taky neco takoveho je,ale opravdu jak rikas,se to tyka situace jako krach spolecnosti.Coz ale neni to same,jako stazeni hry z uctu po 2 letech,nebo jak pises neaktivite apod.
    To me proste prijde neferove jednani a jeste maji tu drzost si to psat do smlouvy.
    Kdyz si koupim hru na steamu,tak vim,ze ji tam budu mit,dokud steam bude existovat,coz u originu neplati.
  • Jasny,obecne tomu tak je.Ale vetsinou se jedna napriklad o vypinani dedikovanych serveru apod.
    Ale origin je digitalni distribucni sluzba a proto mi prijde fer to srovnavat s jinou DDS.A nejlepe s tou nejrozsirenejsi,coz je steam.
    U steamu se nestane,ze zakoupenou hru ti stahnou z uctu po 2 letech,coz u originu se stat muze.
    A to mi neprijde to same,jako zruseni dedi serveru,zruseni vydavani novych updatu apod.
  • tralala: Něco takového má ve smlouvě i Steam. Jenže ten to má naštěstí klasicky velmi vágně specifikované, že tu službu mohou bez udání důvodů vypnout, tedy třeba pro případ krachu, aby je 30 miliónů lidí hned nemohlo žalovat. Kdežto EA tam má i takové blbosti jako odebírání her při neaktivitě účtů a spoustu specifických blbostí (pokud se nic nezměnilo).
  • Ale vem to tak, že ostatní firmy ti taky ruší podporu a to aniž by to měli někde napsaný. Takře v tomdle se mi zdá Origin férovější :)
  • Vývojáři z Blizzard vydali nový patch (v1.13d) do nestárnoucí RPG hry Diablo II. (stáhnout)

Muze si kazdy nadavat jak chce, ale musi se uznat, ze Blizzard odvadi casto pro hrace opravdu hodne :)
  • Jazz
    Radši to nebudu komentovat. *4*
  • Ale mezi originem a takovym steamem je rozdil v tom,ze o hru zakoupenou na steamu prijdes jedine v pripade,ze valve krachne.
    Zatimco u toho Originu mas primo v te smlouve napsano,ze EA je opravneno zrusit podporu jakekoliv hry starsi 2 roky.Coz je svinarna.
  • Tady někdo nebere v potaz, že vypnout servery může jakákoliv herní firma :) Už se to častokrát stalo, a to za dob, kdy o Originu neměl nikdo ani nápady...
  • Omlouvám se, příště nějdřív stáhnu a pak až budu psát. Vyznělo to tak, ale pak jsem zjistil, že to pouze prodlužuje dobu, ve který si můžem editor stáhnout :-/
  • To ze si nevazis vlastniho soukromi je tvoje vec.Ale ne kazdy je na tom stejne.
  • mnó.. tak já to zase smažu *5*.
    Díky za info.
  • Jazz
    Jo, já zapomněl, že ty tam máš kódy k jaderným výbušninám.
  • Tvl už se di nekam zahrabat.
    Fakt nejdriv sem si myslel, že jsi jen troll ,ale ty ten naprostej vyplach mozku mas už od narození nebo ti museli dát analní sondu jinak to nechápu.
  • je to aj na PC:
    http://games.tiscali.cz/download/vytvorte-si-postavu-do-saints-row-the-third-uz-nyni-57411
    ale nie je to demo ale beta editor postav :)
  • tak tak.. niekto tu v redakcii nema prehlad :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit