Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 16. listopadu dojde k vypnutí online serverů pro hru NBA 2K11.

WTF ... Nepřehání to EA už trochu ?
  • "žádné BF a BC 2 nedávej dohromady"

A co BF3 ala BFBC3?
  • The Elder Scrolls V: Skyrim si budete moci ze STEAMu stáhnout několik dní před vydáním plné hry....

to je super služba, leč piráti jsou opět lepčí a už to paří teď i bez steamu...
  • Nintendo se záměrně rozhodlo odložit vydání některých dokončených titulů, aby tím maximalizovalo...

Aha, a Pokemon Black and White se rozhodli vydat jeste na klasicke DS ... to je mi panecku logika. Hra ktera by sama o sobe prodala cele 3DS a oni s ni nepockaji ... tak nevim jestli to byl zamer nebo jen cista blbost Nintenda. No uvidime. Osobne tipuju ze na pristim E3 uz bude 3DSlite s integrovanou 2. analogovou packou. Pak mozna zacnu uvazovat o koupi.
  • zx_spektrum
    Hele, to s tou VPNkou si představuješ nějak moc jednoduše. Zkoušel si to? Já to před časem ze zvědavosti zkoušel a zásadní problém je, že buďto uvedeš pravé údaje které opět indikují českou republiku nebo tam dáš falešné, čímž byses dopustil podvodu, ale naštěstí to ani neprojde...
  • Asi bys měl trošku aktualizovat kalendář a obzory. :) *16*
  • este je sanca ze to tam pridaju. Asi v kazdom bundle bolo kto zaplati nadpriemer dostane predosle bundle :)
  • VonHayek
    Jsem myslel, že Cenega má v CZ na Skyrim výhradní distributorská práva a že je tedy pro nás Skyrim na Steamu zamčený - nebude tam možná tedy ani v češtině... Nebo se mýlím?
    Samotný jeho nákup na Steamu je pak myslím otázka zřízení druhého účtu přes cizí VPNku a zakoupení Skyrimu jako dárek pro svůj český účet.
  • FNV v tam v češtině bylo, tak i ten Skyrim by se mohl objevit v enplczru verzi.
  • The Elder Scrolls V: Skyrim si budete moci ze STEAMu stáhnout několik dní před vydáním plné hry....

nevíte jak to bude na steamu s podporou češtiny zas asi nic že?
  • nevaz se odvaz se ty retardku
  • Pro Battlefield 3 bylo původně hlavní vývojovou platformou PC. Až zhruba uprostřed vývoje se...

Však Crysis už je dávno primárně na konzole *7* *7*
  • Pro Battlefield 3 bylo původně hlavní vývojovou platformou PC. Až zhruba uprostřed vývoje se...

Za chvíli tohle udělaji i s Crysis....
  • Ringwraith
    Ignoruju tvou retardaci. Jsem spíš poctěn, že mám retardka na provázku.
    A nikdy mi BF3 nebyl špatnej. Jen jsem si z něj nepřiposral gatě jak někteří. Kampaň je o ničem a multiplayer mi nepřijde dost jinej od BC2. Takže možná si časem koupím ruskej CD klíč za 400.
  • Ringwraith
    Ta nedává nic na charitu pokud vím, tak ju asi kašlal.
  • Ataker

Pro Battlefield 3 bylo původně hlavní vývojovou platformou PC. Až zhruba uprostřed vývoje se...

Co to meleš? BC1 a 2 je proti BF 2 uplně jiná kapitola a navíc to měla být čistě konzolová záležitost, takže vůbec žádné BF a BC 2 nedávej dohromady

Hlavně že nás lakovali že PC forever a že už neudělaj to samý co v případě BF2-->BC2 PC
  • ucho
    na launch bundle indieroyale dal "jen" 214 €...
  • najednou je ti bf3 dobrej co chudinko
  • Nejvic mne stve ze jsem propasl Frozen Synapse bundle. Za to se budu kopat do zadnice jeste hodne dlouho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit