-
jj četl jsem, dokonce bleskovku o tom jsem měl už rozepsanou.. nakonec jsem info o tom smazal, ptž podle mě jasně vývojáři tuší, že 10M kopií není reálných.
Jde prostě o chytrou marketingovou akci, které se snažím poslední dobou (pro blaho nás všech) vyhýbat. -
Povedené pětiminutové video z Gran Turismo 5 Spec 2.0.
jestli jsem dobre videl tak to Ferrari jelo na okruhu ve SPA,no parada -
Nové záběry leteckých soubojů z Battlefield 3.
Co je na tom novyho ? Vzdyt zaberu z bety je plnej YT :) -
Obávám se, že 10 miliónů je moc, ale nápad zajímavej.
-
Dobře ale i ty 3 dny (po třech hodinách) my příjdou dost málo za takovou cenu... sakra vždiť si pamatuju doby kdy my dohrání singl kampaně zabralo i dva týdny a to jsem byl mladší a měl jsem čas u toho proseďet celé dny...
-
Já zrovna nevím ,ale se svým časem stíhám hrát denně sotva tři hodiny. Ale jestli jen tak doma posedáváte u her 8-9 hodin, to vám tedy závidim(mé oči tvrdí, že prý nezávidí).
-
Afterfall: InSanity
Zvláštní způsob prodeje zvolili autoři hry Afterfall: InSanity. (http://www.afterfall-universe.com)
Nabízí předobjednávku hry za jeden dolar. Cena však bude platit pouze tehdy, když dojde k 10 miliónům předobjednávek. V opačném případě půjdou všechny peníze na charitu a hra se bude prodávat za normální cenu (pro lidi, kteří předobjednali, počítám o ten 1 dolar levněji :) ).
osobně myslím, že nemají šanci tolik předobjednávek získat, ale jako upoutání pozornosti mezi lidmi je to poměrně levná reklama :) navíc kdo ví, jak se pak zachovají lidé, kteří už hru budou mít předobjednanou. je možné, že je to snadněji zlomí k dokončení koupě :)
každopádně tak jako tak hra vypadá zajímavě, jen horor holt není tak oblíbený žánr. -
jo, anebo u portalu 2 :(
-
Ano, budou za 5 a 7 doláčů.
(+ bleskovka poupravena, původní zdroj měl ta data vydání špatně). -
Redaktorovi GamesRadar trvalo dohrát singleplayerovou kampaň Uncharted 3: Drakes Deception 8-9 hodin.
Nevím jak to bylo v předešlejch dílech ale kdybych byl zatvrzelej fanoušek téhle hry, tak by mě taková herní doba docela nasrala... Těšíte se na ten příběh jako na smilování boží a ten samej den co vám to dojde to máte dohrané... Podobně zrazenej jsem si přišel u posledního Tomb Raidera... -
První dvě DLC do Batman: Arkham City vyjdou 6.12.2011.
Budou placené? -
První dvě DLC do Batman: Arkham City vyjdou 6.12.2011.
Neni to tak tyden po vydani plne verze? -
Hmm, tak pěkná edice a zmrší to tím obalem. *16*
-
Ja bych se tomu vubec nedivil,EA ocividne ten uspech cod hodne lezi v zaludku a vypada to tak,ze udelaji cokoliv,aby ho porazili.
Me osobne je to ale stejne jedno.BF serie miri uplne jinym smerem,nez bych rad. -
Kousek po kousku sledujte rozbalování CZ sběratelské edice Might and Magic: Heroes VI. Už se těšíte?
To jako fakt DVD v tom strašném papírovém obalu? -
HCckem jsem myslel fulloot(prijdes o vsechen equip co mas u sebe) a pvp temer bez omezeni
-
Stejně jako u Cryteku mě určitě lidi opět ukamenují, ale řeknu, že IdTech neumí dělat hry, ale tech dema.
Nebudu popírat kvality jejich stařičkých her a jejich dopad na celý průmysl, ale jejich moderní hry z 21.století už bohužel dost ztrácí po hratelnostní stránce... Jedno maji většinou společné a to repetetivnost.
Jinak je zajímavý, že tohle tvrdí. Každej si řiká to, co se mu zrovna hodí. -
mezi BFkama má prý být rozdíl 2 roky... Takže to vlastně začíná vypadat, že se chytaji koncepce Activisionu. Jeden rok BF3, druhý rok BC3, další pak BF4, pak zas BC4...
Uvidíme, jestli to tak skutečně bude, tak nevim co si myslet :P Ale zdá se to pravděpodobný, pokud chtěji snížit podíl COD na trhu, musí asi vydávat taky tak často, aby přímo konkurovali CoD. Nevím, jestli je to pro nás ve výsledku ale dobře. -
Vývoj PS3 hry Jak and Daxter HD Collection oficiálně potvrzen.
Jo hrál jsem i předtím pro zábavu, ale časy kdy jsem u toho vdržel sedět celou noc a pravidelně chodil na raidy jsou pryč, možná bejt svobodnej a nemít manželku a dítě tak by to bylo jíné. Ale teď už není čas takže akorát občas nějakej HC, udělat nějakou repku adt... BTW v dřívějších dobách to wow bylo taky docela HC. -
a tys predtim nehral "pro zabavu" ?
wow sice bylo fajn, ale nevydrzel sem ho hrat ani ne rok.. chce to zmenu, idealne zpet ke korenum ve stylu ultimy online.. neco jakodarkfall (ale to je az moc HC) :)