Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

Metro 2033

Na Steamu hra Metro 2033 za 2,5 eura.
  • David Brevik (Diablo, Marvel Universe Online): „MMO žánr uvízl v zajetých kolejích prostých...

Možná je to vykrádačka ale neznám moc her který bych vydrel hrát sedm let, i kdyz ted uz hraju spis jen for fun.
  • David Brevik (Diablo, Marvel Universe Online): „MMO žánr uvízl v zajetých kolejích prostých...

Bože, to je zase po dlouhý době pořádnej blábol. WoW je ta největší a nejsprostší vykrádačka MMO co vyšly před ním.
  • DLC Bloodbath Arena pro Dead Island vyjde cca v polovině listopadu.

aha ... no coment
  • Stáhněte si vylepšené textury pro The Witcher 2: Assassins Of Kings.

Už se nemůžu dočkat až si koupílm novou grafickou kartu a užiju si tuhle hru ve vší parádě...
  • MidnighT91
    Jo máš pravdu, splet jsem si názvy...
  • Stáhněte si vylepšené textury pro The Witcher 2: Assassins Of Kings.

Už ne už skončila, ale za dva týdny vychází plná.
  • RavenHolm
    Není náhodou v GTA4 Euphoria?
  • MidnighT91

Systémové požadavky a kolekce srážek s automobily ze hry Saints Row: The Third.

Oproti havoku v GTA 4 je to dost velká slabota...
  • MidnighT91
    To máte z toho že si to prvně nestáhnete...
  • MidnighT91

Patrick Liu (EA Dice): „V budoucnu se pravděpodobně vrhneme na vývoj Battlefield Bad Company 3.“

Copak ona teď neběží beta ?
  • Asi je uraženej protože hráči mu rage zkritizovali. :D
  • Nepochopil?
  • Odkaz na mapu funguje, jen do odkazu na profil hry se do adresy přimíchalo několik elementů.
    Thx & Fixed!
  • Diky bohu za to. BF2 je totiz uz kapku za zenitem...
  • Leonidasss

O FIFA 12 Ultimate Team je nebývalý zájem.

Tak nevím, jestli je tu řeč o PC, protože tam nemůžu v podstatě nikdy najít soupeře v těch online turnajích, co tam jsou.
  • já se na tu hru hrozně těšil, koupím ji až bude za rozumnou cenu, resp. třeba na aukru už jsou teď přijatelný ceny, tak asi vezmu. Ale!! jak píšeš, ještě jsem nezažil, abych restartoval hru po každým druhým načítaní města, protože se to tam sekne, abych řešil config soubory aby se to vůbec dalo hrát. to je kravina. a teď, když každý čekal, jak vydají patch s možnostmi nastavení, tak tam jsou navíc jestli tři???? možnosti. takže potřeba configu trvá.. *8*
  • Z výsledků průzkumu vyplývá, že polovina hráčů by neuvítala 3D technologii v budoucnu vydaných...

Protože nehráli Wipeout v 60 fps (technicky vzato 120 fps) v 1080p ve 3D na velké TV (min 40'').
  • Bývalý NBA hráč a trenér Bill Russell podal žalobu na EA a NCAA. Ve hře NBA 2k12 se prý objevil...

Vím, že se EA snaží nacpat do všeho , ale že by začli dělat konkurenční NBA 2k12? Nějak se mi to nezdá. *5*
  • BC a BC2 v názvu neměli Battlefield 2, viz třeba http://www.gamesplayer.it/wp-content/uploads/2010/02/battlefield-bad-company-2-ps3-cover-ufficiale-500x525.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit