Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • John Carmack (id Software): „Nevidíme PC jako hlavní platformu pro hry.“

ze ho huba neboli debila zubateho, na E3 velice kecal jak pred 6 lety udelal chybu kdyz jsi myslel ze konzole jsou vykonejsi nez PC a bral je jako primarni platformu a ze kdyz by se mohl vratit do doby pred 6 lety tak by RAGE zacal vyvijet primarne na PC, jenom same vymluvy
    jestli DICE zvoraj BF3 tak je s PC amen :(((
  • Mapa světa The Elder Scrolls V: Skyrim odhalena.

Stránka nenalezena. I just got trolled. *1*
  • O to se asi pokusím, protože se mi opravdu ještě nestalo, že bych koupil hru za plnou cenu a měl každý otočení pohledem pocit, že dostanu epileptickej záchvat, takhle naštvanej jsem pěkně dlouho nebyl, vždyť mi neříkejte, tak strašně chyby si museli všimnou v betatestu nebo kdekoliv, že oni to fakt jenom vydali a řekli si, že to ty ovada stejně koupí..no..a já fakt koupil *13*
  • jo a nejlepší je, že to tak kreténsky doskakuje i na ps3.. asi mají špatný ovladač, že *1*
  • jooo, tak to se jeden směje. řekne, že na pc se jim to nevyplatí. ale stejně se jim ty pro ně jistě "drobný" vyplatí a tak vydají port odfláknutej jak prase. To by mu měli zákaznící ukázat a všichni chtít po steamu/id refund... představte si tohle udělat nějaký neznámý studio, tak je v kelu. takhle se řekne: no jooo, Carmack, příště to bude lepší a nebo počkáme na patch
  • Hrozne rad bych videl ty vzorove skupiny,na kterych ty pruzkumy delaji *1* .A nebo vlastne radsi ani ne...
  • John Carmack (id Software): „Nevidíme PC jako hlavní platformu pro hry. “

Proto si, ty hajzle, vydal takovej nedodělanej šmejd? *10*
  • Jazz
    26.10. ....
  • World War 2: Battleground Europe

nechce si nekdo z redakce zahrat a zhodnotit hru World War 2: Battleground Europe? V zivote sem o tom neslysel az ted sem videl jejich stranky a vypada to moc zajimave.
  • Přesně tak, já nevím, co se kvůli tomu všichni vztekají, jim to vyšlo ve výzkumu tak to tak prostě je, ne?
  • Oni vedi mnohem lepe,co ty ve skutecnosti chces a co je pro tebe nejlepsi *1* .
  • Tak tak,na vety typu,chceme oslovit vetsi okruh hracu,nebo ze chteji udelat hru vice pristupnejsi me povetsinou docela desi.
    A to z toho duvodu,ze vetsinou to pak nedopada dobre.

Tak to potom -
    Ja: "Nevidím Rage ako hru hodnú mojich 40€" *2*
  • to je jen formalita *1* . v praxi je bf3 v podstate bc3 jen s vice hraci a letadly.
  • tipnu si ze se to zas bude jmenovat BF3BC3 (po BF2BC2)

Ten by měl taky trošku omezit ten kokeš. *16*

Jj pekne otocili zaprodanci jedni. Vydat to v tak shitoznim stavu na PC a pak se vymlouvat.
  • Přesně tak, neříkej, že nemáš chuť si to zahrát *1* ať tady píšeme cokoliv, všichni tyhle hry chceme, vychází to z každého průzkumu, tak jak by to nemohla bejt pravda? *3*
  • JohnyTheZik

John Carmack (id Software): „Nevidíme PC jako hlavní platformu pro hry.“

to je BF3.. ne BF BC 3 -.-
  • skaven123

John Carmack (id Software): „Nevidíme PC jako hlavní platformu pro hry.“

tj predajne defky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit